- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
Neler yaptım agzını actırmak icin zorla mememi vermek icin bayılmıs gibi uyudu resmenCanım dönüş için en azından kalkarken ve inerken ya emzir yada emziğini ver bizde ilk 1 yaş çok gidip geldik oyle demişlerdi kulakları için basınç agritmasin diye
Bizim kıza evdeyse babası şarkı söylüyor çok hoşuna gidiyor, telefondan müzik açmayı denesen gerçi o da kısa süreli oyalar, bebekler hemen sıkılıyor.Kizlar artik bebegim bildiginiz sıkılıyor uyanikken. Neyle oyaliyorsuniz sizler? Oyun halisi icin erken mi? Ben konusuyorum, elini kolunu hareket ettiriyorum ama isim oldugunda kendi kendine oyalanmasini istiyorum. Onerileriniz nedir?
Ona alışmasın buna alışmasın derken iyice pimpirik oldum zatenProspektüsündede günde 4 kez 8 damla yazıyor ama bi damla yetiyorsa öyle devam et tabi :)
Muzik de aciyorum, babasi sarki da soyluyor ama dedigin gibi bi sure sonra ondan da sıkılıyor.Bizim kıza evdeyse babası şarkı söylüyor çok hoşuna gidiyor, telefondan müzik açmayı denesen gerçi o da kısa süreli oyalar, bebekler hemen sıkılıyor.
yok bizim kontrol 7sindeOna alışmasın buna alışmasın derken iyice pimpirik oldum zatenannem diyor ben çocuklarda hep kullandım gaz damlası nolacak sanki diye ama içime sinmiyor az az idare ediyoruz şimdilik umarım fazlasına gerek kalmaz bi de benim kız da sürekli kusuyor ilk zamanlar da kusuyordu ama az az kusuyordu şimdi her emdiğinde kusuyor ve baya dolu dolu çıkarıyor kontrole gidince bi konuşacağım doktorla normal mi değil mi diye sen sordun mu doktoruna
Bazen benimki sütü ağzında biriktirip olduğu gibi çıkarıyor bunu fazla doyduğunda yaptığını düşünüyorum sütümüz boşa gidiyo kızım yut onu diye yalvarmaktan usandım..
yok bizim kontrol 7sinde
Her emmeden sonra cıkartmıyor bikaç emmeyi biriktiriyor topluca cıkartıyor
Olmaz diye biliyorumKızlar dün sağdığım sütün içine bugünkünü koysam ne olur
Bizimki muhabbete alıştı çünkü annem sürekli konuşuyorduMuzik de aciyorum, babasi sarki da soyluyor ama dedigin gibi bi sure sonra ondan da sıkılıyor.
Benimki de yapiyor bunu.Bazen benimki sütü ağzında biriktirip olduğu gibi çıkarıyor bunu fazla doyduğunda yaptığını düşünüyorum sütümüz boşa gidiyo kızım yut onu diye yalvarmaktan usandım
Buzdolabında 3gün bekleyebildigine göre olabilir benceKızlar dün sağdığım sütün içine bugünkünü koysam ne olur
Genelde komple alamıyor ama çok da hırslı emmiyor. Bugün işk kez emzik verdik avent ultra air. Ortodontik olmasına rağmen içim rahat değil. Çok mızmızlanıyor günlerdir, deneyelim dedik hemen de kabul etti.Bebegin yara yapacak sekilde cekmeyi biliyor olabilir ucunu sadece tutunca oluyor genelde komple koyu cevreyi alıyorsa ağzına yara olmuyor
Arkadaşlar kesinlikle her seferinde gazını çıkarın çıkarmadan yatırmayın derim hem sonra gaz barsaklarina iner rahatsız eder hem kusar vs Allah korusun akciğerine kaçabilir kusmuk özellikle yatarkenBen 2 gece once uyandim. Kuzumu güzelce emzirdim. Uyuyodu benim de çok uykum vardi aman dedim şimdi gaz çıkarmaz nasılolsa yatırdım direk. Boğazında da balgam vardi. Gaz da gelince bir kustuyavrum nasıl üzüldum
Yanı demem o ki emzirdikten sonra uykulu oluo gaz çıkarmasa dahi birazcık kucağınıza dik bekletin ki otursun midesine
Bu benimde merak konum bugun ile dun ki sutu birlestirebiliyomusmyuzKızlar dün sağdığım sütün içine bugünkünü koysam ne olur
Bizimki bi turlu cikaramiyor gazi. Barsaklarina iniyor ve cikarana kadar kaka yapana kadar ikinip kivraniyor. Ne yapacagimi sasirdim. Dun 7 saat kivrandi cikarana kadarArkadaşlar kesinlikle her seferinde gazını çıkarın çıkarmadan yatırmayın derim hem sonra gaz barsaklarina iner rahatsız eder hem kusar vs Allah korusun akciğerine kaçabilir kusmuk özellikle yatarken
Ben birlestirmemeyi tercih ediyorum. Anne sutu icerigi gunun saatine gore degisebiliyormus. O yuzden karistirmamak gerek gibi geliyor. Bir de beklemis sutle yeni sutun besin degerinde de farklilik olabilir. Buzdolabinda muhakkak besin degerini az da olsa kaybediyordur. O yuzden ben hep ayri kaplara koyuyorum.
Ben de hiç emzik taraftarı değildim ama resmen kurtarıcı oldu yoksa beni emzik niyetine kullanıyor, karnı doyunca gevşek bi şekilde keyfi emiyor beni fark ediyorum o noktada emzikle kandırıp ayırıyorum yoksa mümkün değil ayrılmıyor memeden uyuyorsa bile uyanıyor. Bi de bazen uykuya dalmasına yardım ediyor. Her zaman almıyor zaten emziği kabul edeceği zamanı da kendi seçiyor, hele karnı açsa asla emziği almıyor. Sen de rahat edeceksin emzikle, her dakika vermiyoruz sonuçta hiç dert etmeGenelde komple alamıyor ama çok da hırslı emmiyor. Bugün işk kez emzik verdik avent ultra air. Ortodontik olmasına rağmen içim rahat değil. Çok mızmızlanıyor günlerdir, deneyelim dedik hemen de kabul etti.
Gece kucağına alsa uyumuyor diye kızıyor zaten çocuğa, ben de çocuğu alıp salona geçiyorum orda emzirip altını değiştiriyorum, mama veriyorum, 1 buçuk iki saat takılıyoruz öyle, sonra uyuyor.Demekki óylee ben de en cok ona kizdim..dun hastaydim eve geldi gördu halimi bi yemek ye de oyle uyu dedi yemek yedik bi kac agucuk bugucuk yine anneye mi yani..iyilestimmi bakalim iyi hissediyomuyum her seyi birak araada kendisi kendini dinlendiriyor..biz hep evde hep bebekleyiz..gece geldi bende uzun uzun 3mzirdim konusmadim..versene bana falan diyo sonuna kadr vermemeye calistim madem öyle ben bu cocukla tek basimayim..gel kizim ustesinden dedimm..ne diyeyim bugun disari cikcaktik keyif falan kalmadi..lohusa topuzumla evde otururum..
Ama az cikiyor benim 40 cc falan tek seferde onu versem zaten doymaz :)Ben birlestirmemeyi tercih ediyorum. Anne sutu icerigi gunun saatine gore degisebiliyormus. O yuzden karistirmamak gerek gibi geliyor. Bir de beklemis sutle yeni sutun besin degerinde de farklilik olabilir. Buzdolabinda muhakkak besin degerini az da olsa kaybediyordur. O yuzden ben hep ayri kaplara koyuyorum.
Aynen oyle kucucuk cocuga kiziyor benimkideGece kucağına alsa uyumuyor diye kızıyor zaten çocuğa, ben de çocuğu alıp salona geçiyorum orda emzirip altını değiştiriyorum, mama veriyorum, 1 buçuk iki saat takılıyoruz öyle, sonra uyuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?