Cok aklima yatti deneyecegim. Pamukcuk da olacak sanki dili beyazladi. Benim bebek de memelerle gureserek emiyor. Isiriyor cenesi ile iyice sıkıp kafasini salliyor emerken. Meme catlamasin da ne yapsin. Disleri cikinca isirmaz insallah.
Bi dene canım benim sol göğsüm kabuk bağlamıştı krem kullandım kantoron sürdüm geçmedi . Karbonatlı su geçirdi resmen . Hemde memeyi dezenfekte ediyor.

Yok kesinlikle agir geldi babalik.hayatim bitmis gibi hissediyorum dedim de..ben de dedi bana soka girdim..hali harab olan benim..is cikisi gitmismia tek basina gidiyo bir de.. 2dir eski okuluna ugrayip bira icip geliyor
eski okuluna gidip ne yapıyo ki
eski okula uğramak fikri de ne için acaba

eski okuluna gidip ne yapıyo ki
eski okula uğramak fikri de ne için acaba
Odtü'lülerin bi huyu var okullarindan cikamiyorlar ne yazik ki..ankarada en iyi mekan okul onlar icinde bende uyuz olmuyorum degil..isini gucunu eline almissin ne isin var kampus ortaminda git mekanda otur cok istiyosan..boyle boyle birikti her sey

Bugunden beri konusmuyoruz zaten..o laf atiyoda benim mecalim yok arrtik anlatmaya bile

Ben de benzer durumdayım canım özellikle akşamları sürekli emmek istiyor artık bi noktadan sonra emzikle ayırıyorum gece de 1 kere mama veriyorum, bizimkinin de kilo alımı az o yüzden günde 1-2 kere mama takviyesi yapıyorum. Ama geçen sağlık ocağında kontrol vardı haftalık kilo alımı fazla olmamasına rağmen kilosu haftasına göre ortalama bir değerdeymiş ebe durumu gayet iyi dedi, boyu da güzel uzamış o yüzden sen nasıl besliyorsan aynen devam dedi sevindim. Benimki gerçekten açsa veya gerçekten başka bi sıkıntısı varsa emzikle kanmıyor zaten.

Bizimki memeci oldu iyice susmuyor memeyle işi bitince de çekiştirip uzatıyor hor davranıyor iki mememde acıyor artık hemde ağrıyor napıcam bilmiyorum
Çok fena bunlar, benimki de kafayı sağa sola çevirirken memeyide bırakmadan çekiştire çekiştire döndürüyor kafayı benim zaten göğüs uçları çatlak, yara vs olalı çok oldu ama susam yağı iyi geldi biraz yumuşattı. Susam yağın yoksa bile az zeytinyağı sür kalkanlar kapat yumuşacık olup rahatlıyor uçları.

huriye048 memede uyuduğunda kaldırıp gazını çıkarınca geri uyutması zor oluyor diye sın gazını çıkarmıyordum ben.

Benim kullandığım kremin içindende doğal yağlar var o da iyi geliyor olmazsa zeytinyağı da süreyim

Kızlar bu serum fizyolojiği nasıl kullanıyoruz tüpüm hepsini sıkıyomuyuz burnuna

zamane24 erensar ben de doğum yapmadan önce bebekli mesajları okumadan geçiyordum dopum yapınca keşke okusaydım bişeyler kalırdı aklımda dedim
Allah yardımcınız olsun gelişmeleri yazın cevap yazamasak da okuyoruz aklımıza geliyorsunuz merak ediyorum acaba doğum oldu mu diye
Bizimki de konuşulanı dinlemeyi çok seviyor Allah tan annem de çok konuşmayı seviyor karşısına alıp anneciğim her şeyi anlatıyor
Arkadaşlar kesinlikle her seferinde gazını çıkarın çıkarmadan yatırmayın derim hem sonra gaz barsaklarina iner rahatsız eder hem kusar vs Allah korusun akciğerine kaçabilir kusmuk özellikle yatarken
Ben de geceleri memede uyuyor altına da kakasını yapmadıysa direk yatırıyordum gündüz çıkarmak için uğraşıyorum da gece zor oluyor Allah korusun ama dediğin gibi akciğerine gidebilir
Peki kaç aylığa kadar çıkarmak gerekiyor
Ne zaman kendileri çıkarabilirler

Uykuları düzene girmeye başlayan varmı kızlar bizim gündüz sıfır düzen hele geceleri sık sık uyanıyor sürekli emmek istiyor zaten sütüm yetersiz akşama doğru doymuyor mama takviye yapıyorum artık kollarım koptu sekiz buçuktan beri emziriyorum şimdi mama verdim rahatladı geçmek bilmeyen bir baş ağrısı dün resmen hasta gibiydim her yerim kırılıyodu allah dayanma gücü versin bizlere

Kızlar bu serum fizyolojiği nasıl kullanıyoruz tüpüm hepsini sıkıyomuyuz burnuna
Okuanus suyu aldık biz bir fıs yapıyorum yetiyor günde 2-3 defa yapıyorum burnundan hır sesi geliyorsa

Bizim de her gün birbirinden farklı
Ama daha çok küçükler biz 22 günlüğüz ancak oturur 40 ın çıkmasını bekliyorum

Bende de başagrısıtam geceye alıştı derken gündüz uyudu. Terse döndü.

Ben de altını değiştirirken emzirirken sürekli konuşmaya çalışıyorum dinliyo şu an neye alıştı az çok biliyorum yapmaya çalışıyorum ama çok zorluyor yalnız kalınca napcam diye korkuyorum inşallah iyi bi düzen oturtabiliriz kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…