Bi dene canım benim sol göğsüm kabuk bağlamıştı krem kullandım kantoron sürdüm geçmedi . Karbonatlı su geçirdi resmen . Hemde memeyi dezenfekte ediyor.Cok aklima yatti deneyecegim. Pamukcuk da olacak sanki dili beyazladi. Benim bebek de memelerle gureserek emiyor. Isiriyor cenesi ile iyice sıkıp kafasini salliyor emerken. Meme catlamasin da ne yapsin. Disleri cikinca isirmaz insallah.
eski okuluna gidip ne yapıyo kiYok kesinlikle agir geldi babalik.hayatim bitmis gibi hissediyorum dedim de..ben de dedi bana soka girdim..hali harab olan benim..is cikisi gitmismia tek basina gidiyo bir de.. 2dir eski okuluna ugrayip bira icip geliyor
aneeeee nereye gittiniz kızBugün ilk uçuş deneyimimizi de sağsalim yaşadık çok şükür
Odtü'lülerin bi huyu var okullarindan cikamiyorlar ne yazik ki..ankarada en iyi mekan okul onlar icinde bende uyuz olmuyorum degil..isini gucunu eline almissin ne isin var kampus ortaminda git mekanda otur cok istiyosan..boyle boyle birikti her seyeski okuluna gidip ne yapıyo ki
eski okula uğramak fikri de ne için acaba
Ben de benzer durumdayım canım özellikle akşamları sürekli emmek istiyor artık bi noktadan sonra emzikle ayırıyorum gece de 1 kere mama veriyorum, bizimkinin de kilo alımı az o yüzden günde 1-2 kere mama takviyesi yapıyorum. Ama geçen sağlık ocağında kontrol vardı haftalık kilo alımı fazla olmamasına rağmen kilosu haftasına göre ortalama bir değerdeymiş ebe durumu gayet iyi dedi, boyu da güzel uzamış o yüzden sen nasıl besliyorsan aynen devam dedi sevindim. Benimki gerçekten açsa veya gerçekten başka bi sıkıntısı varsa emzikle kanmıyor zaten.Ya ben de doktora gittiğimde dedim ki sütüm yok galiba sürekli memede kalıyor, bıraktığım an uyanıyor. Geçen 5 saat bir sağ bir sol emzirdim artık koluma kramp giriyor dedim. Mama verdik mecbur 1-2 kere falan dedim. Doktor mamasız hayat dedi, seni emzik etmişsin kendini gerekiyorsa ver emzikle uyusun onun hayattaki tek zevki emmek elinden alınca tabii ki ağlar falan dedi. Ondan beridir emzik veriyorum memeden ayırdıktan sonra uyanmasın diye. Ancak öyle kendime vakit buluyorum yoksa tuvalete bile gidemiycem. Gerci kilo da almadı pek, gerçekten sütüm de yetmiyor galiba...
Çok fena bunlar, benimki de kafayı sağa sola çevirirken memeyide bırakmadan çekiştire çekiştire döndürüyor kafayıBizimki memeci oldu iyice susmuyor memeyle işi bitince de çekiştirip uzatıyor hor davranıyoriki mememde acıyor artık hemde ağrıyor napıcam bilmiyorum
Bizimki bi turlu cikaramiyor gazi. Barsaklarina iniyor ve cikarana kadar kaka yapana kadar ikinip kivraniyor. Ne yapacagimi sasirdim. Dun 7 saat kivrandi cikarana kadargaz damlasi da verdim, aci elma yagiyla ayak tabanina masaj da yaptim. Gaz cikariyor ama o kadar cok gazi var ki yetersiz kaliyor.
Benim kullandığım kremin içindende doğal yağlar var o da iyi geliyorÇok fena bunlar, benimki de kafayı sağa sola çevirirken memeyide bırakmadan çekiştire çekiştire döndürüyor kafayıbenim zaten göğüs uçları çatlak, yara vs olalı çok oldu ama susam yağı iyi geldi biraz yumuşattı. Susam yağın yoksa bile az zeytinyağı sür kalkanlar kapat yumuşacık olup rahatlıyor uçları.
Ucakla İzmir’e İzmir den de arabayla didime gectikaneeeee nereye gittiniz kız
Bizimki de konuşulanı dinlemeyi çok seviyor Allah tan annem de çok konuşmayı seviyor karşısına alıp anneciğim her şeyi anlatıyorBizimki muhabbete alıştı çünkü annem sürekli konuşuyorduşimdi kv hiç konuşmadığı için ondan da çene bekliyo ama onun yerine dedesi sürekli konuşuyo bişeyler anlatıyo bayılıyo yaa cidden oyalanmak istiyolar bizimle
Ben de geceleri memede uyuyor altına da kakasını yapmadıysa direk yatırıyordum gündüz çıkarmak için uğraşıyorum da gece zor oluyor Allah korusun ama dediğin gibi akciğerine gidebilirArkadaşlar kesinlikle her seferinde gazını çıkarın çıkarmadan yatırmayın derim hem sonra gaz barsaklarina iner rahatsız eder hem kusar vs Allah korusun akciğerine kaçabilir kusmuk özellikle yatarken
Okuanus suyu aldık biz bir fıs yapıyorum yetiyor günde 2-3 defa yapıyorum burnundan hır sesi geliyorsaKızlar bu serum fizyolojiği nasıl kullanıyoruz tüpüm hepsini sıkıyomuyuz burnuna
Bizim de her gün birbirinden farklıUykuları düzene girmeye başlayan varmı kızlar bizim gündüz sıfır düzen hele geceleri sık sık uyanıyor sürekli emmek istiyor zaten sütüm yetersiz akşama doğru doymuyor mama takviye yapıyorum artık kollarım koptu sekiz buçuktan beri emziriyorum şimdi mama verdim rahatladı geçmek bilmeyen bir baş ağrısı dün resmen hasta gibiydim her yerim kırılıyodu allah dayanma gücü versin bizlere
AynenKimyonun toz baharat halini sıcak su da mı bekleticez
Ben toz halini yapıp içiyorumHayir cekilmemis halini.
Bende de başagrısıUykuları düzene girmeye başlayan varmı kızlar bizim gündüz sıfır düzen hele geceleri sık sık uyanıyor sürekli emmek istiyor zaten sütüm yetersiz akşama doğru doymuyor mama takviye yapıyorum artık kollarım koptu sekiz buçuktan beri emziriyorum şimdi mama verdim rahatladı geçmek bilmeyen bir baş ağrısı dün resmen hasta gibiydim her yerim kırılıyodu allah dayanma gücü versin bizlere
Üzerine 2-3 damla yazmışlardı ben o şekilde sıkıyorumKızlar bu serum fizyolojiği nasıl kullanıyoruz tüpüm hepsini sıkıyomuyuz burnuna
Ben de altını değiştirirken emzirirken sürekli konuşmaya çalışıyorum dinliyozamane24 erensar ben de doğum yapmadan önce bebekli mesajları okumadan geçiyordum dopum yapınca keşke okusaydım bişeyler kalırdı aklımda dedim
Allah yardımcınız olsun gelişmeleri yazın cevap yazamasak da okuyoruz aklımıza geliyorsunuz merak ediyorum acaba doğum oldu mu diye
Bizimki de konuşulanı dinlemeyi çok seviyor Allah tan annem de çok konuşmayı seviyor karşısına alıp anneciğim her şeyi anlatıyor
Ben de geceleri memede uyuyor altına da kakasını yapmadıysa direk yatırıyordum gündüz çıkarmak için uğraşıyorum da gece zor oluyor Allah korusun ama dediğin gibi akciğerine gidebilir ☹☹
Peki kaç aylığa kadar çıkarmak gerekiyor
Ne zaman kendileri çıkarabilirler
Kremin içinde yağlar varsa o da yumuşatır tabiBenim kullandığım kremin içindende doğal yağlar var o da iyi geliyorolmazsa zeytinyağı da süreyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?