Aynen oyle kucucuk cocuga kiziyor benimkide bize neler yapiyolar tüm gün..bosver ne gidiyosun yaninda degistir..rahatsix olan gitsin
Haklısın o işe başladı diye ayrı odada yattım kaç gün, hep kendimden veriyorum sonra da acısı çıkıyor pert oluyorum. Artık gitmicem yatağımdan.

Haklısın o işe başladı diye ayrı odada yattım kaç gün, hep kendimden veriyorum sonra da acısı çıkıyor pert oluyorum. Artık gitmicem yatağımdan.
Ben kiziimida yataga aliyorum bazen yayila yayila yatiyoruz..horluyo cocugu uyandiriyo diye kendisi gidiyo..sen cidden kendinden ödün veriyosun onlarinda cocugu oyle severek bakilsa cocuga..herkes tasin altina elini koymali.ben bugun konusmuyorum..inanilmazda kirginim zTen icimden de gelmiyo disari cikalkm diyo moral kaldi sanki..hastayim diyerek oturucam evde yine.
O da sinavina calissin

Ya ben de doktora gittiğimde dedim ki sütüm yok galiba sürekli memede kalıyor, bıraktığım an uyanıyor. Geçen 5 saat bir sağ bir sol emzirdim artık koluma kramp giriyor dedim. Mama verdik mecbur 1-2 kere falan dedim. Doktor mamasız hayat dedi, seni emzik etmişsin kendini gerekiyorsa ver emzikle uyusun onun hayattaki tek zevki emmek elinden alınca tabii ki ağlar falan dedi. Ondan beridir emzik veriyorum memeden ayırdıktan sonra uyanmasın diye. Ancak öyle kendime vakit buluyorum yoksa tuvalete bile gidemiycem. Gerci kilo da almadı pek, gerçekten sütüm de yetmiyor galiba...

Bize de aynı şey oldu , yıkadık güzelce kundak yaptık 1 saat uyanınca giydirmeden yağıyla masaj yaptık sıcak fan açıktı oda da birde karnına ve sırtıma saç kurutma makinesi ile ısı uyguladık sütünü içti güzelce uyudu uyandığında çok güzel kakasını yapmıştı , yani sıcak iyi geliyor istersen dene

Bizimki memeci oldu iyice susmuyor memeyle işi bitince de çekiştirip uzatıyor hor davranıyor iki mememde acıyor artık hemde ağrıyor napıcam bilmiyorum

Al bendende okadar ya kayınpeder geldimi, eltimle altlı üstlü oturuyoruz diğer torunu alıp geliyor bebeği sevmeye. Diğer torun anaokuluna gidiyor hastalığı var mikrobu var öp yanağından öp sev diyip duruyor sinir oluyorum kendide gelip öpüyo ben öpmüyorum yanağından ya. Amcaları desen aynı insan dısardan geliyo el yüz yıkar oyle sever yok illa uyarcam. Yanlıs anlıcaklar diye bişide diyemiyorum ama suratım düşüyo direk

Canım bunladar kusması normalmi drnize sordunuzmu biZimde işk zamanları arada kusuyordu her emdiğinde kusuyorsa reflüsü vardır demişti
Ben sordumda fazlasını çıkarıyormuş. Fışkırır gibi kusması normal değilmiş

50cc yetmesi lazım ki bebek pompadan daha güzel çeker. evet ama bazen peynir gibi yoğun kıvam çıkarıyor bu da emdikten yarım saat sonra falan oluyor. süt gibi dediğim emdikten hemen sonra çıkardığı.
O yogurt gibi olan kusmugu sormuştum ebeye, sindirdiği için öyle çıkarıyor demişti.

Deli oluyor insan Bizimki 1 kere öptürdü sonra 1 kereyle de kalmadı peş peşe öpmeye başladı o hırçınlaşmasın diye herşey serbest mi yani bende 1 kere yeter dedim başından öpüyor zaten

Ya burasi hala cok sicak. O yuzden sicak bir sey uygulayamiyoruz. Cocuk sicaktan isilik oldu. Asiri terliyor

Yanlış anlayacaklar diye sessiz kalmayın, bırakın yanlış anlasınlar sizin bebeğinizden önemli değil. Aman ne kıymetli bebeği varmış desinler. Kimin ne düşündüğü sizin bebeğinizden önemli değil. Zaten sizi seven insanlar anlayış gösterir. Misal abimler bize gelir gelmez bebeği almadan önce direkt ellerini yıkamaya koşuyorlar bilinçli insanlar farklı oluyor.yüzünden öpme dedim geçen zaten öpmeyecekmiş ama benim huyumu bildiği için hiç alınmadı. Yeğenim var 7 yaşında henüz tam sevmeyi bilmiyor hırçın seviyor o yüzden daha çok küçük diye sevdirmedim. Napim yanlış anlaşılırsa anlaşılsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…