Dün aşı oldu kuzum 2.gün sıkıntı oluyormuş galiba çok huzursuz , aşı olduğu yer sertleşmiş sanırım sızladıkça çok ağrıyor 🤦🏻‍♀️😔 doktoruna yazdım şimdi bakalım be diyecek bugün çok zorladı bizi 😬
Ya benimki de 2 gun once olmustu. Dun gunduz sakindi ama aksam ve bugun butun gun huzursuzdu. Ama benimkinin gazi var belli. Asidan oldugunu sanmiyorum.

Benimki sezaryen. Hastane politikasi galiba. Iyi oldu cagirdigi. Benim de soracaklarim var. Mesela kanamam bazen biter gibi oluyor. 2-3 gun bir sey gelmiyor. Sonra azar azar yine geliyor. Hatta bugun adet oldugumu sandim. 2 gundur hicbir sey yoktu. Bugun kirmizi taze kanamam var. Daha 40 cikmadan adet olunur mu acaba?
Adet değildir canım benim de öyle oluyor.

Her sabah bir bağ dereotu yiyorum Galactago süt artırıcı damla aldım onu içiyorum tahin yiyorum 5 litre su içiyorum anne çayı aldım onu da içiyorum vallahi başka çare de yok 9 gün sonra 1 ayı doluyor kilo almış olur inşallah dua edin bana da anneler eve bebek tartısı alıcam en sonunda :KK43: ama sütü yeten bol olan annelerin de bebekleri huysuzluk yapıyormuş benimki gibi uyumayarak galiba inşallah yavrum aç kalmıyordur diğer kısımlar problem değil :KK43:
Maşallah bu kadar şeyi ne ara yapıyorsun. Bizim ufaklıktan tuvalete zor gidiyorum.

Ben dogum yaptigim gun soyledi. Smear testi yapacakmis. Bana verilen bilgilendirme kartinda da gelmem gerektigi yaziyordu. Gitmisken tansiyonu da soracagim. Dun saglik ocaginda da kucuk yuksek cikti. Butun gun olctum, hep yuksek tansiyonum. Iki gundur de basagrisindan duramiyorum.
Smear ne alaka ki şimdi. Belki hastane politikasıdır. Yarım fitil atar atmaz kakamızı yaptık şükür. Umarım tekrar gerek kalmaz.

Hangi asi canim dun bizde hepatit b olduk ondan mi bu aglamalar acaba..duzenini illaki oturtursun hic korkma biraz zorlaniyosun ama oluyo🤗 yine zorlandiginda gelir kv yakinsa..bizimkiler 4.gun ummadigim sekilde gittiler 😅 hayatin gercekleriyle basbasa kaldik kizimla 🤣 yinede becerdik..her seyini kendim yaptim simdi 40inida kendim cikarcam :))
Aynen canım 1.ay hepatit b aşısı, ateşi yok ama doktora sordum yarım fitil attık inş gece rahat uyur 🙈
Kayınvalide haftada 3 gün uğrayıp bebeği yıkamaya yardım edecek ama hemen geri dönecek diğer toruna bakıyor çünkü artık olsun oda bişey saolsun
Bravo sana başa gelince hepsi yapılıyor ama kolay değil 😍

Dun gittik. Nurse harvey's ve biogaia verdi. Daha yeni kullandik insallah ise yarar. Yalniz bizimki surekli gaz cikariyor. Nasil bitmiyor gazi anlamiyorum.
Ya bizim kız da gazını alttan üstten çıkartıyor ama 2 gündür akşamları çok huzursuz karnı tok, uykusunu almış, altı temiz olmasına rağmen huzursuz ne yapsak sakinleşmiyor sadece emzirdiğim zaman biraz duruluyor bi de kucağımda kısa süreli uyuyor. Gaz sancısı mı var bilemedim. Ama gaz sancısına işaret eden ıkınma, bacaklarını toplama vs gibi şeyler yok

Ya bizim kız da gazını alttan üstten çıkartıyor ama 2 gündür akşamları çok huzursuz karnı tok, uykusunu almış, altı temiz olmasına rağmen huzursuz ne yapsak sakinleşmiyor sadece emzirdiğim zaman biraz duruluyor bi de kucağımda kısa süreli uyuyor. Gaz sancısı mı var bilemedim. Ama gaz sancısına işaret eden ıkınma, bacaklarını toplama vs gibi şeyler yok
Ayni biz 🙄

Çok teşekkür ederim kv her geldiğinde çocuğa konuşuyor beni aç bıraktınız boş memeyi çekiyorum gaz oluyor bilmemne diye cidden çok moralim bozuluyor artık, ağlıyorum anca iyice sulu göz oldum. Doktor 5 bez çıkıyorsa yeterli dedi diyorum ama dinleyen kim her gün gelip aynı muhabbeti çeviriyor.
aynı benimki de yavrum boş memeyi emmeye çalışıyor dedi. silkelenmeye önce kulagını kapamakla basla, basarıcaksın tıpkı benim gibi😍
Yarin gülcos anneannesiyle ilk kez buluscak..memlekete gidiyoruz..annem goruntulu aramadan gördu ama canli gordugunde ne yapacak cok merak ediyorum..insallah biraz olsun ii gelir..haftaya fizik tedaviside baslicak cunku
eminim hepinize cok iyi gelecek, cok sevindim😍

Ben de oyleyim. Yemek yapabilenlere hayranim. Uyumuyor uyumuyor. Surekli agliyor. Uykusuzluktan basim catliyor. Tansiyonum yuksek. Preeklempsi lohusalikta da devam edebiliyormus, internette okudum ama doktora sormadim. Haftaya doktora gidicem 40 kontrolum var. O zaman soracagim ama bu bas agrisi beni oldurdu.
Nescafe veya kola ic. Narkozdansa rahatlatiyor. Ben nescafe diye bagiriyordum esime. Icinde 10 dakikada rahatliyordu bas agrim.

Tam 6 saat oldu, uyumuyor oğlum. Deliricem artık. Altı temiz, gazı yok, karnı gırtlağına kadar tok ama gözünde uyku yok. Doktora sormuştum, bi şey yapma elbet kendi kendine uyur dedi. Bi uyusa ben de uyucam
Caresi kundak ve emzik. Benimki de uyku diye bunaliyor bazen acaba acliktan mi diyorum ama tok old7gunu bildigimden kundakliyorum uyuyor. Uykuya dalinca da aciyorum kundagini battaniye ortuyorum ustune. Uyuyunca emzigi atiyor ağzından. Ilk basta k7ndan sevmedi ama sonra alisti.

Philips avent elektrikli.
Koltuk altında sürekli beze oluşuyor,sagmayi düşünüyorum da manüel mi elektrikli mi karar veremedim .Benim 3.bebe çocuk maliyetli birşey olmasın istiyorum birde😁sanırım çok şey istiyorum

Aynen bizde de öyle 🤦🏻‍♀️

Yarın doktor kontrolümüz var bi soracağım bakalım, gerçi doktorumuz rahat adam olur öyle filan der kesin 🤦🏻‍♀️ olmadı tarım gaz damlası deniyeceğim. Bi de huzursuz olunca devamlı ben de durmak istiyor. Fön makinesi sesi ile kucağımda uyudu beşiğe koydum hala fön makinesi sesi açıktı sonra kapadım uyandı 🤦🏻‍♀️

Koltuk altında sürekli beze oluşuyor,sagmayi düşünüyorum da manüel mi elektrikli mi karar veremedim .Benim 3.bebe çocuk maliyetli birşey olmasın istiyorum birde😁sanırım çok şey istiyorum
Ben manuel de kullandim elektrikli de. Hatta elektrikliyi alinca aman bosuna almisim manuel de ayni isi goruyormus demistim ama elektirkli ole 2 ile 3 g7n saginca iyi ki elektrikli almisim dedim. Manuelde baby plus kullandim guzeldi tavsiye ederim e bebekte 60 tlye aldik. Avent ise 400 tl ye aldik indirimli. Normalde 500du ebebekte. Tavsiye ederim. Bem elektrikliyi daha cok sevdim elin yorulmjyor. Ama asagi yukari ayni surede ayni miktar sut cikmisti. Simdi elektrikli ile daha fazla cikiyor. Daha uygun birsey dusunursen lansinoh tekli de alabilirsin daha uygun avente gore. Asagi yukari benzer cihazlar deniyor ikisi icin.

Back
X