Caresi kundak ve emzik. Benimki de uyku diye bunaliyor bazen acaba acliktan mi diyorum ama tok old7gunu bildigimden kundakliyorum uyuyor. Uykuya dalinca da aciyorum kundagini battaniye ortuyorum ustune. Uyuyunca emzigi atiyor ağzından. Ilk basta k7ndan sevmedi ama sonra alisti.
İkisini de hiç sevmiyor ama bi kere çok uykusu varken kundak yaptım işe yaradı. Şimdi gece nöbeti başladı bakalım kaça kadar sürecek.
Teşekkür ederim :)

İkisini de hiç sevmiyor ama bi kere çok uykusu varken kundak yaptım işe yaradı. Şimdi gece nöbeti başladı bakalım kaça kadar sürecek.
Senin daha yeni. Emzir,gazini cikar, altini ac yatir rutini yap. Ben oyle yaptim cok sukur ilk zamanlara gore daha rahatim.

Ben manuel de kullandim elektrikli de. Hatta elektrikliyi alinca aman bosuna almisim manuel de ayni isi goruyormus demistim ama elektirkli ole 2 ile 3 g7n saginca iyi ki elektrikli almisim dedim. Manuelde baby plus kullandim guzeldi tavsiye ederim e bebekte 60 tlye aldik. Avent ise 400 tl ye aldik indirimli. Normalde 500du ebebekte. Tavsiye ederim. Bem elektrikliyi daha cok sevdim elin yorulmjyor. Ama asagi yukari ayni surede ayni miktar sut cikmisti. Simdi elektrikli ile daha fazla cikiyor. Daha uygun birsey dusunursen lansinoh tekli de alabilirsin daha uygun avente gore. Asagi yukari benzer cihazlar deniyor ikisi icin.
Teşekkür ederim tavsiyen için.baby plasi ekledim sepete 😊

Manuel mi dusundun baby plusun ekektuklisinden memnun olmayanlar var. Elwing begenmemisti. Elektriklisini bilmiyorum. Benim manueldi. Simdi elekrikli avent kullaniyorum. Ise baslayinca manuel kullanayim is yerinde diyorum.

Emzik onereyim. Ben ikisinde de bundan aldim. Ucu cok kucuk ve ince. Kizimda birsuru emzik icinden yarim saatte secmistim oglana direk gidip aldim. Tabi desen ve modeli degismis ama uc kismi ayni minicik. Minik agizlara gore. Ben inanilmaz rahat ettim emzik ile. Yoksa beni emzik yapardi. Cocugun agzini acip her aranmasi da acliktan degil emme isteginden kaynakli.yavrular emme istekkerini tatmin etmek istitorlar

Eklentiler

• Screenshot_20191001-125629_Google.webp
    Screenshot_20191001-125629_Google.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 38
Arkadaşlar sab simplex kullanan var mı bebiş için acill uyumayacak gazdan bugün 😞 nöbetçi eczaneye gidicez birazdan. Kaç damla kullandınız malum Bebeğim şu an 24 günlük. Bu ilacı kullanmadıysanız kullanıp önereceğiniz bir gaz ilacı var mmı
Ben kullandım günde 3 kez 8 damla
Yoğun gaz dönemlerinde şimdi 1 ay 6 günlük oldu kızım alttan kendi çıkarıyor çoğu zaman çünkü ayakları hareketlenmeye başladı, inşallah böyle devam eder, biraz sabır azalır bir kaç güne 🙈

Evet elektriklisiyle dün gogsum morardi ben asls tavsiye etmiyorum..mochi isimi goruyor acisix sancisiz tek sferde 50 cc sagabiiliyorum sutum varsa..ama elektrikliyle 2 gogsumden ancs geldi o sut.makinanin dandikligi..mamsjoo ya da lansinoh almadigima pisman oldum..e bebekteki yorumlara aldandim ..

Evet elektriklisiyle dün gogsum morardi ben asls tavsiye etmiyorum..mochi isimi goruyor acisix sancisiz tek sferde 50 cc sagabiiliyorum sutum varsa..ama elektrikliyle 2 gogsumden ancs geldi o sut.makinanin dandikligi..mamsjoo ya da lansinoh almadigima pisman oldum..e bebekteki yorumlara aldandim ..
Senin kullandığın neydi canım baby plus mı?

Aklı yettiğinden bitmez elbette
Dün eşime diyorum ki
Hani çocuklar sünnet olunca elleriyle pantolonlarını tutup gezer ya değmesin diye
Nasıl sinir olurdum 😂
İyi ki bizimki olmadı dedim
Eşim nerden geldi aklına diyo 😅🙈
Tabi ki herşeyi sorabilirsin canım
Benim eşimde ona heves ediyo işte erken yaptırmayalım diyo :D hani sünnet cocukları elbise tarzı bişi giyerde önünü kaldırır ya oyle gezer :KK48:

Valla benimki de aynı.
Sadece anne sütü alıyor 2 memeyi de emiyor uyuyakalıyor yatırıyorum 5 dakika olmadan uyanıp yine meme istiyor. Meme vermeZsem asla susmuyor. Doymama imkanı yok diyorum nasıl hala meme istiyor diye şaşırıyordum ama sizin mamadan sonra bile istediğini duyunca rahatladım. Gerçekten doymayla alakalı değil demek ki. Rahatlamak oyalanmak için meme istiyorlar demek ki 🤦🏻‍♀️

Bir gün çok güzel tüm gün emme uyuma şeklinde gidiyor ertesi gün sürekli memede kalmak istiyor. Doğduğundan beri hep böyle 1 gün iyi bir gün cort 😅 Bugün sünnet görüşmesi için hastaneye gittim uykudan bi uyandı emzireceğim ortam da yoktu eve yetişeyim hemen diye sokağa attım kendimi eve gelene kadar 15 20 dakika katıla katıla ağladı asla susturamadım 😩 ne kucak ne emzik verme çabalarım ne şarkı türkü 🥴 genel olarak da uyanıksa oyalayamıyorum bir türlü hep memede kalmak istiyor.

Emzik verenler nasıl alıştırdınız? İstemiyor diliyle ittiriyor ya da ağlıyor bazen tutuyor ama birkaç dakika sadece. Mam emzik almıştım. Sizler ne yaptınız?
Farklı marka emzik deneseniz? Philips aventin ultra air tutma oranı en yüksek emziklerden diye biliyorum onu deneyebilirsiniz belki sever

Hanimlar, Sağma makinesi bakıyorum sütum yeni yeni geldi yarın doktor kontrolü sonrası alalim diyoruz elektrikli veya manuel ne tavsiye edersiniz herhangi bir marka model var mı int den şöyle göz attik e bebekte dahi çok vardı aralarınsa nasıl fark vardır bilemedik eşim kendisi diyor forumdaki bayanlara sorsana o da artık sizleri biliyor benimsemis onlar ne kulalniyormus :)
Benimki baby plus ben memnunum

Elektrikli ile sagim yapan arkadaslar gogus uclariniz yara oldu mu anca 30 cc sagdim 40 dk da ilk kez bu kadar dsyanmistim ki uclari sisti ortasi beyaz oldu uclarin..ve sıkısmıs gibi morardi..bir tarafi..ya babyplus rezil bir pompa ya da bilmiorum sizede oluyomu..mochiden acisiz tek gogusten 30 cc sagiyodum zaten
Acaba ayarımı yüksek geliyor makinenin? Ben en düşükle sağıyorum acı falan olmuyor

Benim kanallı disim koptu :( yarin doktora gidicem emzirdigimi söyledim sorun olmaz dedi ama bilmiyorum. Sütüm de sağınca gelmez oldu :(

Back
X