- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.024
- 348
Hosbuldummm :))Hoşgeldin:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosbuldummm :))Hoşgeldin:)
Mochi ile sağdıkca diğerleri gibi çoğaltıyor mu?Senin dedigin gibi sisi icerde pompadan zor ciki bir baktimki moarmis bu elektrikli isi bana gore degil mochiyle sagmaya devam edicem![]()
Yaa yerim normal mi dogurdunHerkese selamsaçma bir sebepten dolayı ban yedikten sonra buraya yazmama kararı almıştım ama bebislerin gaz sancılarıni okudukça belki faydam dokunur diye paylaşmak istedim. Uygun bir zamanda normal doğum hikayemi de paylaşacağım... Biz doğumdan 2 gün sonra 9 gün yoğun bakım katinda kaldık. Ama ogluşum benimle aynı odada kaldı. Yenidoğan sepsis atlattık çok şükür. Bilmeyenlere söyle bahsedeyim. Nejat işlerin aylarca yoğun bakımda kalmasına sebep olan durum.... Bebeğim çok sağlıklı şu an. 27 ağustosta geldi dünyaya.... Neyse fazla vaktim yok. Sonra detaylı yazacağım. Kızlar güzel anneler... Hemen gün agirinca bebislerinize her eczanede bulunmuyor fakat sipariş verebilirsiniz... Kaleidon probiyotik damla... 1 aydan itibaren kullanılıyor. Bizim doktorumuz 1.haftamizda verdi. Gaz damlası değil probiyotik. Hiç gaz sancısı çekmedik. Ben sadece arada barbunya VS gazlı bir şey yiyeceğim zaman zinco 5 damla veriyorum. Ona da bu hafta başladım. Ama kaleidon damlayı kim icat ettiyse Allah razı olsun
günde 5 damla sabahları 7 civarı veriyorum. 3 ay kullanıma devam dedi doktorumuz. Keşke her doktor onerse bunu da bebisler rahat etse. Yine de doktorlarına danışın bebislerin... Ama çok şükür gaz sancısı nedir bilmiyoruz biz. Fayda görürseniz çok mutlu olurum. Yoğun bakımda kaldığımız ilk gün gaz sancısı olduğunda doktorumuz hemen başlatmıştı. O gün bugündür çok rahatız. Uykumuz düzenli bu sayede... Herkesi kocaman optummm
Dediğim gibi müsait zamanda detaylı doğum VS paylaşacağım... Kucak dolusu sevgiler herkesee
Diğer göğsü sağdıktan sonra tekrar aynı göğsü deneyinBende de lansinoh var ikili elektrikli. Sağarken bi süre sonra artık çok az süt gelmeye başlıyor süt bitti herhalde deyip bırakıyorum sonra elimle bi sıkıyorum süt fışkırıyorbende mi sorun var cihazda mı anlamadım. Dediğin gibi bi de acıtıp yara yapıyor.
Kızlar bir ark vardı yanlış hatırlamıyorsam ateş böceği idi.%100emin olmamakla birlikte o olduğunu düşünüyorum,bebeği plesenta dekolman sebebi ile hastanede.Cok çok duaya ihtiyacı var.Ben sürekli ediyorum hiç aklımdan çıkmıyor ama kimin duasının kabul olacağı bilinmez sizler de birer anne olarak dua ederseniz.Gene tahmin ettigim kişi ateş böceği değilse bile duaya ihtiyacı olan birine dua etmiş olacağız.Minik kuzu oksijensiz kaldığı için sıkıntı yaşıyor.Rabbim büyük kuzucuga tez vakitte şifa annesine güç kuvvet versin inşallah
Rabbim saglıkla kucagına almanı nasip etsinKızlar Ekim Annesiyim hepiniz doğurdunuz muhtemelen 2 3 tüyo verseniz sancılar doğum hakkında ne olur sanki![]()
Kesin uyanır daha çok. Mesela memede uyuyo ya da tam uyumak üzere, gazını çıkartayım diyorum hemen uyanıyor. Altını da uyandırmak için açıyorum. Bugün tam 29 günlük oldu. Dediklerini deniycem yine de çok sağolSenin daha yeni. Emzir,gazini cikar, altini ac yatir rutini yap. Ben oyle yaptim cok sukur ilk zamanlara gore daha rahatim.
Evet ben de emzik ihtiyacı var heralde dedim ama tutmadı. Belki bu önerdiğini alırEmzik onereyim. Ben ikisinde de bundan aldim. Ucu cok kucuk ve ince. Kizimda birsuru emzik icinden yarim saatte secmistim oglana direk gidip aldim. Tabi desen ve modeli degismis ama uc kismi ayni minicik. Minik agizlara gore. Ben inanilmaz rahat ettim emzik ile. Yoksa beni emzik yapardi. Cocugun agzini acip her aranmasi da acliktan degil emme isteginden kaynakli.yavrular emme istekkerini tatmin etmek istitorlar
Saka gibi ama normal doğurdumYaa yerim normal mi dogurdun![]()
Bazı bebekler cok gazlı oluyor ne kullanırsan kullan gecmiyor
Bizimki gazı varsa ıkınıyor sıkılıyor aglıyor kasılıyor durmuyor sürekli emmek istiyor emerken cekiştiriyor resmen saatlerce cebelleşiyoruz mestil damla kullanıyorum o durumlarda ve wind salbe ile masaj yapıyorum aglamalarından müsaade ettigi kadar bir gaz cıkarıyor sonrasında senden benden öyle ses cıkmaz![]()
bide sanki kendi yapmamış gibi yaptıktan sonra etrafa bakıyor a aa kim yaptı ya sanki bişey koktu burası falan der gibi
Gel böyle arada bak kac kişi Özlemiş emzirirken özellikle iyi oluyor buralar![]()
Bende noluyor dedim38his T tuboz
yesilus @morcivertkedi
Hopp geri döndüm
Bazen eylül anneleri kesmiyor emzirirken daha atraksiyonlu yerlere yönelebiliyorum![]()
Ha haBenim eşimde ona heves ediyo işte erken yaptırmayalım diyohani sünnet cocukları elbise tarzı bişi giyerde önünü kaldırır ya oyle gezer
![]()
Şuan olduğu gibi38his T tuboz
yesilus @morcivertkedi
Hopp geri döndüm
Bazen eylül anneleri kesmiyor emzirirken daha atraksiyonlu yerlere yönelebiliyorum![]()
Saka gibi ama normal doğurdumasla yapamam diyen ben başıma neler geldi
doktorum izne çıktı doğuma 2 hafta kala ve isveç e gitti. Başka doktorun eline kaldım. O da tutturdu hastanenin deli doktoru
sezaryen yapmam ben normale müsaitsen dedi. 15 yaşında kizlar gibi zırlama dediiii
son 10 gün kala fikir değişti benim. Doğumu gece 4 de oldu. Sabahında cam sildim
1 de suyum geldi. 4 de doğurdum. 3 saat sürdü sancı VS. Epidural normal... Şimdi taşınma telaşım var 38 günlük bebeyle. Yarın taşınıyoruz. Sonra dönecek topige
öyküyü de kocaman öpüyorum
Uykumun dagılması lazım napayım bir derdim var bölümü cok eğlenceli hayatına daha cok şükrediyorsun tuhaf olaylar okudukcaBende noluyor dedimatraksiyon peşindeymişsin
![]()
Hahah hoşbuldum sagolŞuan olduğu gibi
Aman bacım sakin ol yeni çıktın mapushaneden
Hoşgeldin bu Arada![]()
Annemle yasıyorum ne yemek yapma ne bulasık camasır temizlik derdim varGünaydın kızlar Dün kızıma şapka yaptım
Azıcık lohusa stresini atayım dedim
Nasıl olmuş
Eki Görüntüle 2541952
Nesi iyi geldi kızHahah hoşbuldum sagol
Çenemi az tutsam milleti savunmasam iyi olucak bayadır banlanmıyordum unutmusum iyi geldi![]()