Annemle yasıyorum ne yemek yapma ne bulasık camasır temizlik derdim var
Tek işim emzirmek ama ona bile isyan ediyorken valla sana helal olsun yemegi bile bir dkda yiyip kızıma dönüyorum hatun bereler örüyor iki cocukla 😍
Dün fark ettim ki en çok ben konuşmuşum senin yokluğunda 😂
Bi de konuşma esnasında ördüm düşün yani 🙈🙈
Şanslısın valla annen yanında oh mis 🤗

Dün fark ettim ki en çok ben konuşmuşum senin yokluğunda 😂
Bi de konuşma esnasında ördüm düşün yani 🙈🙈
Şanslısın valla annen yanında oh mis 🤗
İstatistik ler yalan söylemez ilk on da ismin bile yok :D :P
Rekorumuda kimse gecemez yahu resmen düşük çeneliyim :D
Valla gercekten eline emegine saglık tam bir anasın 😍

Eklentiler

• AAAF24BC-FFCF-4522-B4DC-5B622BADA815.webp
    AAAF24BC-FFCF-4522-B4DC-5B622BADA815.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 56
İstatistik ler yalan söylemez ilk on da ismin bile yok :KK70: :p
Rekorumuda kimse gecemez yahu resmen düşük çeneliyim :KK70:
Valla gercekten eline emegine saglık tam bir anasın 😍
Aman Allah’ım ilk 10 da yer kalmamış bana 😱😱😱
Benim çene de eksik kalmaz ama nasıl olduysa
Demek ki ben mesaj yerine sesli cevap hakkımı kullanmışım 😂😂😂😂☺️☺️

Sağol kuzum 😍❤️

Şu mochi den benden alıcam kendi kendine tak sagsın bi yandan nasıl olsa her yerim acık geziyorum bi yandan diğer gögsümde calısmıs olur kendi kendine
İndirimde var sanırım 100tl diyor
Elektrikli gibi taktiginda sagmiyor benimkini..bebek bi memede aktifse sagiyor.ama cok rahat kullanirken göreeceksin..

Buarada Didim den İstanbul a döndük 7 saatlik araba yolculugu ile (normalde 5saat gösteriyordu)
İlk üç saat kuzum durdu uyudu oh misti son 4 saat maalesef artık uyandım ben dedi ve en sevmedigim seyi yapıp kucagımda geldi eme eme yolda
Cocuklu hayatta yollar uzuyor diyorlardı bu kadar küçükken beklemiyordum yaşadım iki kere kakasını sırtına kadar cıkardı (oto koltugu bizim kızı inanılmaz rahatlatıyor bu konuda aklınızda olsun bacaklar çekiliyor ya biraz ondan galiba) iki kere sadece alt değiştirmek icin benzincide durduk
E yemek yedik normalde belki yarım saatte yola koyulcakken dur az emzireyim altını bidaha değişeyim vs derken gene süre uzadı
Geldiğimizde kol kaslarımı hissetmiyordum :)
Banada en cok arkada oturmak koyuyo hic sevmem 🤣 arkada otruyosunuz dimi

İyi Stres attın bu sayede ☺
Gitme zaten 😍
Eksik kalıyor burası demirbaşı olmadan 😍😍😍
Aman Allah’ım ilk 10 da yer kalmamış bana 😱😱😱
Benim çene de eksik kalmaz ama nasıl olduysa
Demek ki ben mesaj yerine sesli cevap hakkımı kullanmışım 😂😂😂😂☺☺

Sağol kuzum 😍
Haha dün bende buraları dısardan okurken sesli cevap verdim
Sen bide yazmışsın ya dısardan okuyorsun biliyorum diye :D
Alemsin :)
Ogluşunda sünnet olmus hayırlı olsun ne durumda şimdi 😍
Ay buarada 1.ay aşısını saglık ocagımı yapıyor

38his 38his T tuboz @yesilus morcivertkedi morcivertkedi
Hopp geri döndüm :KK70:
Bazen eylül anneleri kesmiyor emzirirken daha atraksiyonlu yerlere yönelebiliyorum :KK70:
hosgeldinnn gözümüz yollarda kaldı😂 kaç gün sürdü?
Şu mochi den benden alıcam kendi kendine tak sagsın bi yandan nasıl olsa her yerim acık geziyorum bi yandan diğer gögsümde calısmıs olur kendi kendine
bende alıyım dedim ama sonra ilk 6 ay kıs dönemi. çok dışarı çıkmayız çalışma durumum da yok her an dip dibe olcaz diye vazgectim😂

Haha dün bende buraları dısardan okurken sesli cevap verdim
Sen bide yazmışsın ya dısardan okuyorsun biliyorum diye :KK70:
Alemsin :)
Ogluşunda sünnet olmus hayırlı olsun ne durumda şimdi 😍
Ay buarada 1.ay aşısını saglık ocagımı yapıyor
Tahmin etmiştim çünkü 😍😂
Sağol canım Allah razı olsun 🤗
İyiyiz sargımız düştü dün, pansumanını yapıyorum bi sıkıntımız yok çok şükür ☺️
Evet canım sağlık ocağı yapıyor

Çok güldüm sana ya Etiyopyalılar gibi geziyorum demiştin ya 😅
Aynı ben de öyle
Geçen babam görüntülü aramış he tamam ver göstereyim kızı dedim annem hemen kaptı telefonu
Göğsüm açıkmış 😀 farkında bile değilim artık nasıl alıştıysak

hosgeldinnn gözümüz yollarda kaldı😂 kaç gün sürdü?

bende alıyım dedim ama sonra ilk 6 ay kıs dönemi. çok dışarı çıkmayız çalışma durumum da yok her an dip dibe olcaz diye vazgectim😂
Hosbuldummm iki gün sürgündeydim :P
Daha önce 5 güne kadar gitmiştim bi süredir uslu duruyordum ne bileyim iki saygılı insan gibi konustuk diye şikayet edecegini :D

Ya varya bazen aksamları ac kalıyor diye düşünüp üzülüyorum cunku neredeyse üc saat boyunca cebelleşiyoru memede o yüzden sagıyorum sonra onu biberonla vermeye calısıyorum almıyor biberonu
yeni biberonda almadım diye o süt iki gün sonra cöpe gidiyor
Dedigin dogru bende evde olucam en az 6ay kullanmayacagım belki
Hayır sagıp buzlukta bi sene bekletebilsek hic sorun olmayacakta ömrü 3aymıs oda sıkıntı
Almasammı bende bilemedim

Tahmin etmiştim çünkü 😍😂
Sağol canım Allah razı olsun 🤗
İyiyiz sargımız düştü dün, pansumanını yapıyorum bi sıkıntımız yok çok şükür ☺
Evet canım sağlık ocağı yapıyor
Darısı diğer oglanların basına olsun diyelim 😍
Haftasonu 1.ayımız dolucak nasipse pazartesi gitmem lazım o zaman saglıkocagına

Nuhra2 Nuhra2 adet oldun mu canım kaşık ağrıları var diyordun
Kaç günlüksünüz ?

Çok güldüm sana ya Etiyopyalılar gibi geziyorum demiştin ya 😅
Aynı ben de öyle
Geçen babam görüntülü aramış he tamam ver göstereyim kızı dedim annem hemen kaptı telefonu
Göğsüm açıkmış 😀 farkında bile değilim artık nasıl alıştıysak
Hahahah :D
Ben dısarda ablamda hatta odada babam varsa emzirme örtüsüne alıstım artık ama ilk anesteziliyken iki gögsüm acık geziyormusum :D
Annem diyor ben hatırlamıyorum bile düşün :D

Hosbuldummm iki gün sürgündeydim :p
Daha önce 5 güne kadar gitmiştim bi süredir uslu duruyordum ne bileyim iki saygılı insan gibi konustuk diye şikayet edecegini :KK70:

Ya varya bazen aksamları ac kalıyor diye düşünüp üzülüyorum cunku neredeyse üc saat boyunca cebelleşiyoru memede o yüzden sagıyorum sonra onu biberonla vermeye calısıyorum almıyor biberonu
yeni biberonda almadım diye o süt iki gün sonra cöpe gidiyor
Dedigin dogru bende evde olucam en az 6ay kullanmayacagım belki
Hayır sagıp buzlukta bi sene bekletebilsek hic sorun olmayacakta ömrü 3aymıs oda sıkıntı
Almasammı bende bilemedim
ya aynen buzluktaki ömrü 3 ay. zaten buzlugumu görsen kapağı zor kapatıyorum difrizim de yok. he bide şuan göğüslerimiz şişiyor ama ilerde şişmeyecek bebeğin ihtiyacına göre süt üretecek. biz bide sağarsak çok çok sütümüz olur vücut şaşar

ya aynen buzluktaki ömrü 3 ay. zaten buzlugumu görsen kapağı zor kapatıyorum difrizim de yok. he bide şuan göğüslerimiz şişiyor ama ilerde şişmeyecek bebeğin ihtiyacına göre süt üretecek. biz bide sağarsak çok çok sütümüz olur vücut şaşar
Ben ilk yıl derin dondurucu aldım o bile full aldıkca yapasın geliyor buzluk ürünleri
Ama cocugum icin olucaksa bosaltırdım icindekileri ben yemiyim o yesin :D
En iyisi pazartesi randevumuz var doktora bi doktor baksın kilo alımında eksik gedik varsa o zaman alayım onu dedigin gibi yetiyoruz suanda yada ben yettigimi hissediyorum gece memede uzun durma seansları haric bakalım bosunada masraf etmeye gerek yok mama ile biberonda aldım emziklerden biride dahil hepsi çöp oldu kac yüzlira

Back
X