Ben pazartesi diyorum annem pazar diyor çözemedik bizde mecbur pazar banyo yapıcaz ve davetli olduğumuz bi yer vardı oraya gideriz. Pazartesi doktor kontrolüm var ordan gezmeye gidicez pazartesi banyo yapmaya fırsat olmaz
yesilus da Salı diyor annem de ptesi
Ama program var telde ona göre de Salı
Hayırlısı artık önemli olan niyet

ya kızlar bu cocuk 2 gündür cok huysuz. gercekten akla karayı sectiriyor bana özellikle de aksamdan sonra. 6dan sonra hic uyumuyor, gece uykusuna cok zor dalıyor hep aglıyor. ne derdi olabilir ki? karnı tok gazı yok altı temiz. karnının çok tok olması da rahatsız ediyor olabilir mi? kustu cünkü.

Kacinci haftası suan? Sanırım 5. Haftaydı atak haftaları ozaman huzursuz çok oluyorlar daha fazla emme isteği kucak isteği artiyo

Kacinci haftası suan? Sanırım 5. Haftaydı atak haftaları ozaman huzursuz çok oluyorlar daha fazla emme isteği kucak isteği artiyo
tam 5 haftalık. inşallah ondandır da geçicidir. evet hep kucak ve emmek istiyor. 2,5 saatte dayanırsa 3 saatte bir emziriyorum. 10da emdi. gazını cıkardım. sürekli ağlayınca tekrar emzirdim ve nerdeyse tüm emdiğini kustu. anladım artık ne kadar ağlasa da emzirmek yok saati gelmeden.

Sterilizator her biberon kullanımında kullanmak gerekir de cok dev gibi bişeymiş ya
Tencerede karbonlu su kaynatıp yapmak daha mantıklıymıs açıkcası

aynen hala lohusa teri döküyorum. kalkıp tisörtü değiştiriyorum gece. o da karın ağrısı yaparmış bilmiyordum terlememe dikkat etmiyordum ama artık ediyorum. yazık yavrum
Bunlar ilk zamanlar içim mi emzirdiğimiz sürece böyle mi
Bana zor geldi ya
Bugun kızım ağladıkça içim gitti
Sürekli sorguluyorum ne yaptım diye
Allahım hep vicdan azabı gibi düşün düşün

Bunlar ilk zamanlar içim mi emzirdiğimiz sürece böyle mi
Bana zor geldi ya
Bugun kızım ağladıkça içim gitti
Sürekli sorguluyorum ne yaptım diye
Allahım hep vicdan azabı gibi düşün düşün
bence lohusalıktan. ocakta şubatta da sırf emziriyoruz diye böyle terlemeyiz herhalde

Ondandır muhtemel bizde öyleyiz uyanıkken 2 saat dayanmiyo sürekli emmek istiyor fazla emince kusuyor hep bi huzursuz

Çöktüm bugun resmen
6dan beri emziriyorum neredeyse aralıksız sürekli meme istiyor
8 gibi avm ye gidelim dedik hani uyur belki arabayı seviyor ya güya bizde bi kahve içeriz diye giderken yolda emzirdim indik arabadan uslu duruyordu kendi arabasına koyduk hobaa basladı gene aglamaya iki dolanalım susmazsa geri arabaya biner emziririm dedim demem kalmadan katılmaya basladı tekrar otoparkta emzirmeye daldım
Onbes dk emzirdim uyumaya basladı gibi hadi tamam cıkalım diye arabasına koyduk tekrar bes dk gecmedi gene aglamaya basladı
Güc bela magazaya attık kendimizi eşim aldı kucagına sustu o ara hemen alacagım bişeyler vardı aldım cıktık arabasına koyucaz malum istanbul bu aksam rüzgarlı avm de acık gene basladı aglamaya
Kostur kostur sürüyoruz arabayı yok susmuyor en sonunda mecbur aldım kucagıma gidene kadar sustu biraz
9 gibi geldik eve te bu saat oldu hala memede üc kere yarım saat arayla kaka yaptı o alttan cıkarıyor ben üstten veriyorum resmen kısırdöngü gibi
Saat bu oldu hala memede altını değiştirmeye cıkarınca bile ortalıgı yıkıyor memeyi bıraktırmayacaksın orda yasayacak
Gelde psikolojin bozulmasın

Ben en son bizim yataga yatirdim yanina yattim. 3 saat uyudu..uzun zamandir 3 saat uymuyordu. Yaninda beni istiyormus meger.

Yanında bir müzik kutusu ile satılıyor başta bize vermediler kalmadı dediler ama yılmadık ısrarla istedik.
Evet biz de aldık ama 6 tane mi ne pil lazımdı çalıştırmak için evde o kadar pil yoktu denemedik bile onda titreşim de mi var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…