Eyvah çok fenaÇöktüm bugun resmen
6dan beri emziriyorum neredeyse aralıksız sürekli meme istiyor
8 gibi avm ye gidelim dedik hani uyur belki arabayı seviyor ya güya bizde bi kahve içeriz diye giderken yolda emzirdim indik arabadan uslu duruyordu kendi arabasına koyduk hobaa basladı gene aglamaya iki dolanalım susmazsa geri arabaya biner emziririm dedim demem kalmadan katılmaya basladı tekrar otoparkta emzirmeye daldım
Onbes dk emzirdim uyumaya basladı gibi hadi tamam cıkalım diye arabasına koyduk tekrar bes dk gecmedi gene aglamaya basladı
Güc bela magazaya attık kendimizi eşim aldı kucagına sustu o ara hemen alacagım bişeyler vardı aldım cıktık arabasına koyucaz malum istanbul bu aksam rüzgarlı avm de acık gene basladı aglamaya
Kostur kostur sürüyoruz arabayı yok susmuyor en sonunda mecbur aldım kucagıma gidene kadar sustu biraz
9 gibi geldik eve te bu saat oldu hala memede üc kere yarım saat arayla kaka yaptı o alttan cıkarıyor ben üstten veriyorum resmen kısırdöngü gibi
Saat bu oldu hala memede altını değiştirmeye cıkarınca bile ortalıgı yıkıyor memeyi bıraktırmayacaksın orda yasayacak
Gelde psikolojin bozulmasın
Ben en son bizim yataga yatirdim yanina yattim. 3 saat uyudu..uzun zamandir 3 saat uymuyordu. Yaninda beni istiyormus meger.
Biziö dr da giydirmeyin dediBizim doktorda giydirmeyin okadar oda sıcaklıgı 24 derece olacak ws ws diyip duruyodoğduğu zaman kafasından şapkasını cıkarıp attığı oldu ya
Herkes kendisini aynada goruyor burda benceCanımcım valla benim arkadasım cok ama yeni dogum yapan yok
Her gün bikaçıyla düzenli olarak konusuyoruz ama max yarım saat sürüyor
Herkese her dkda gazı kakası sütü yazamazsın zaten sıkıcı cunku baktıgında
o yüzden burası aynı dili konusan kadınlar oldugu icin cok iyi geliyor :)
Sapka giydirmedik biz 2 gun giydi sadece. Sabahlari bogazim sis kalkiyorum ben. Bebek de usur burasi serin. Sicak degil. Su anda da gök gürültülü yagmur yagiyor.Bizim doktorda giydirmeyin okadar oda sıcaklıgı 24 derece olacak ws ws diyip duruyodoğduğu zaman kafasından şapkasını cıkarıp attığı oldu ya
Bizde banyo yaptıktan sonra 2 saat şapka takıyoruz o kadar , evet yağmur yağıyor doğalgazı açtım sıcaklık 10 derece düşüyor dünden bugüneSapka giydirmedik biz 2 gun giydi sadece. Sabahlari bogazim sis kalkiyorum ben. Bebek de usur burasi serin. Sicak degil. Su anda da gök gürültülü yagmur yagiyor.
Gök gurultusu korkuttu beni de. Camdan baktim sel seli goturuyor. Cok yagdi. Sut sagmaya calisiyorum simdi ben de. Oglan emdi yatti. Uyudu mu bilmem yatak odasinda. Aglarken sesi resmen anne diyor. Annn neeee diye agliyo arkadasim da farketti kiz ayni anne der gibi cikuyor bunun sesi diyor. Aciktiginda ses o. Inga falan degil. Uyumamis sesi geliyor.Bizde banyo yaptıktan sonra 2 saat şapka takıyoruz o kadar , evet yağmur yağıyor doğalgazı açtım sıcaklık 10 derece düşüyor dünden bugüne
oy anam. valla bu cocuklar hangi sendromdalarsa bir an evvel cıksınlarÇöktüm bugun resmen
6dan beri emziriyorum neredeyse aralıksız sürekli meme istiyor
8 gibi avm ye gidelim dedik hani uyur belki arabayı seviyor ya güya bizde bi kahve içeriz diye giderken yolda emzirdim indik arabadan uslu duruyordu kendi arabasına koyduk hobaa basladı gene aglamaya iki dolanalım susmazsa geri arabaya biner emziririm dedim demem kalmadan katılmaya basladı tekrar otoparkta emzirmeye daldım
Onbes dk emzirdim uyumaya basladı gibi hadi tamam cıkalım diye arabasına koyduk tekrar bes dk gecmedi gene aglamaya basladı
Güc bela magazaya attık kendimizi eşim aldı kucagına sustu o ara hemen alacagım bişeyler vardı aldım cıktık arabasına koyucaz malum istanbul bu aksam rüzgarlı avm de acık gene basladı aglamaya
Kostur kostur sürüyoruz arabayı yok susmuyor en sonunda mecbur aldım kucagıma gidene kadar sustu biraz
9 gibi geldik eve te bu saat oldu hala memede üc kere yarım saat arayla kaka yaptı o alttan cıkarıyor ben üstten veriyorum resmen kısırdöngü gibi
Saat bu oldu hala memede altını değiştirmeye cıkarınca bile ortalıgı yıkıyor memeyi bıraktırmayacaksın orda yasayacak
Gelde psikolojin bozulmasın
Sık emzirmek de cocuklara kafalari yediriyor sanirim. Yarisini sindirmeden surekli yeni sut eklenince bebeler huzirsuzlaniyor. Onlar huzursuzlaninca yazik anneler ne yapsin meme veriyoruz ve kisir dongi devam ediyor. Benimki de fazla emerse kusuyor sut gibi. Sık emzirirsem de kesik gibi kusuyor. Ve surekli mizil mizil durmuyor. 2.5 uc saat emince rahat ettik oglumla biz. Sabah 2 saatte bir emiyor o da sabah 8bucuk ile 10 buçuk ta. Onun disinda 3 saat.oy anam. valla bu cocuklar hangi sendromdalarsa bir an evvel cıksınlaranalar kafayı yiyecek az kaldı
kesinlikle emzirme aralığı konusunda inatla beklemek lazım o kanıya vardım. gercekten sapıtıyorlar. valla bugün saatini doldursun diye ayağımda salladım ne yapayım. versem memeyi bosaltamayacak, yağlı sütğ alamayacak, hemde kusacak. ne anladım ben ondan. 12de uyuduk 3de kalktı. bide kaka yaptı temizlendi oh. gazı da çıktı karnı da doydu. ama boncuk boncuk bana bakıyorSık emzirmek de cocuklara kafalari yediriyor sanirim. Yarisini sindirmeden surekli yeni sut eklenince bebeler huzirsuzlaniyor. Onlar huzursuzlaninca yazik anneler ne yapsin meme veriyoruz ve kisir dongi devam ediyor. Benimki de fazla emerse kusuyor sut gibi. Sık emzirirsem de kesik gibi kusuyor. Ve surekli mizil mizil durmuyor. 2.5 uc saat emince rahat ettik oglumla biz. Sabah 2 saatte bir emiyor o da sabah 8bucuk ile 10 buçuk ta. Onun disinda 3 saat.
Honey nin bebek baya yormus annesini kiyamam. Ben de disari ancak 3 satligine en fazla 4 saatligine cikabiliyorum. Acikinca benimki de agliyor. Cenesi titriyor hatta.
tam 1 saat oldu ve simdi uyudu. kızım uyuyana kadar tekrar acıkma vaktin geldikesinlikle emzirme aralığı konusunda inatla beklemek lazım o kanıya vardım. gercekten sapıtıyorlar. valla bugün saatini doldursun diye ayağımda salladım ne yapayım. versem memeyi bosaltamayacak, yağlı sütğ alamayacak, hemde kusacak. ne anladım ben ondan. 12de uyuduk 3de kalktı. bide kaka yaptı temizlendi oh. gazı da çıktı karnı da doydu. ama boncuk boncuk bana bakıyorgel de buna uykusuzum annecim de
Ben bu sabah çok hasta oldum midemi üşütmüşüm, gece kalkınca hem üşüyorum hem terliyorum sanırım bu yüzden oldu.Sapka giydirmedik biz 2 gun giydi sadece. Sabahlari bogazim sis kalkiyorum ben. Bebek de usur burasi serin. Sicak degil. Su anda da gök gürültülü yagmur yagiyor.
Ben ucaga bile bindim gittigimiz kahvaltılar yemeklee devede kulak ama avm acık oldugu için gezerken kucagıma alamadım üşümesin diye iyice cıldırdıEyvah çok fenaben tahmin edebiliyorum ve risk alamıyorum şuan birde mikrop fln kapar çok savunmasız , öyle pimpirikli sakınan bir tip değilim hatta rahatımdır yapı olarak fakat sanırım kendi konforumu da düşünüyorum, bugün tüm gün huzursuzdu ağlayacaktım bende çok yorgun düştüm herşeyi ayak üstü atıştırdım koyduğum an gözünü açıyordu minik akşama doğru bir uyudu bende anında bayılır gibi uyudum
Kayınvalide son gündü yarın gidiyor bu akşam 1 saat çıktık eşimle , niyeyse bebeğin keyfini rahatını bozacakmışım gibi geliyor neyse Pazar ailecek çıkıyoruz bakalım nasıl bir deneyim olacak
El kadar bebeginde mi sendromu varmış :)oy anam. valla bu cocuklar hangi sendromdalarsa bir an evvel cıksınlaranalar kafayı yiyecek az kaldı
Gök gurultusu korkuttu beni de. Camdan baktim sel seli goturuyor. Cok yagdi. Sut sagmaya calisiyorum simdi ben de. Oglan emdi yatti. Uyudu mu bilmem yatak odasinda. Aglarken sesi resmen anne diyor. Annn neeee diye agliyo arkadasim da farketti kiz ayni anne der gibi cikuyor bunun sesi diyor. Aciktiginda ses o. Inga falan degil. Uyumamis sesi geliyor.
Sık emzirmek değil bildiğin memede yasamak bu yahuSık emzirmek de cocuklara kafalari yediriyor sanirim. Yarisini sindirmeden surekli yeni sut eklenince bebeler huzirsuzlaniyor. Onlar huzursuzlaninca yazik anneler ne yapsin meme veriyoruz ve kisir dongi devam ediyor. Benimki de fazla emerse kusuyor sut gibi. Sık emzirirsem de kesik gibi kusuyor. Ve surekli mizil mizil durmuyor. 2.5 uc saat emince rahat ettik oglumla biz. Sabah 2 saatte bir emiyor o da sabah 8bucuk ile 10 buçuk ta. Onun disinda 3 saat.
Honey nin bebek baya yormus annesini kiyamam. Ben de disari ancak 3 satligine en fazla 4 saatligine cikabiliyorum. Acikinca benimki de agliyor. Cenesi titriyor hatta.
Sagol bacım hepimizeİyi mesailer kızlar
1 saat emdi ve uyumadıtam 1 saat oldu ve simdi uyudu. kızım uyuyana kadar tekrar acıkma vaktin geldibende biseyler atıstırıyım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?