ben 30,31 ekim 1 kasım düşünüyorum
müzisyen arkadaşlarıma canli müzik yaptirayim diyorum
yiyecek fikirlerine açığım
muzisyen olduğum için çok mevlide katıldım ama benimki evde olacak ve pilav tavuk ya da et düşünemiyorum
yapacak adamım yok şu bülent börek varya habire reklamı olan ondan mi alsam diyom bi de baklava ya da pide ayran tatlı ya ne yapsam
Ttuboz
Korbell cöp kovası almaya karar verdim bende sen söylüyordun aldın mı
@Plm123 sterilizatör aldım sen soruyordun weewell in yorumları güzeldi deneyimleyeyim aktarıcam durumu
Biberon dr browns almıştım ama sevmedi bizimki agız kısmından cok akıyor ondanmıdır nedir cözemedim siz neler kullanıyorsunuz ?
Birde emzirme koltugu kullanan varmı evimde salon harici oturacak yer yok misafir su bu geldiginde kızımın odasına veya bostaki odaya koltuk koymam lazım hazır almısken sallanan veya emzirme izin koltuklardan alayım dedim
O çöp kovasından bende almayı düşünüyordum almaya fırsatım olmadı. Şuan banyodaki çöpe atıyorum bezleri koku falan olmuyo şuanlık ihtiyacım yok gibi iyiki almamısım boşuna. Ek gıda döneminde kokmaya başlıyormuş ama ozamanda korbelde koku sızdırıyor diyenler var.
ben 30,31 ekim 1 kasım düşünüyorum
müzisyen arkadaşlarıma canli müzik yaptirayim diyorum
yiyecek fikirlerine açığım
muzisyen olduğum için çok mevlide katıldım ama benimki evde olacak ve pilav tavuk ya da et düşünemiyorum
yapacak adamım yok şu bülent börek varya habire reklamı olan ondan mi alsam diyom bi de baklava ya da pide ayran tatlı ya ne yapsam
Kızlar mevlüt yapmayı bende düşünüyorum ama organizasyon nasıl olacak hiç bilmiyorum. Siz neler düşünüyorsunuz paylaşırmısınız? Birde elbise bakıyorum fakat önü kapalı hep nasıl emzireceğim diye düşünmekteyim
Ayaklı altın altına çorap giydiriyirum ben ve kendim de çoraplı duruyorum(normalde yaz kış corapsiz gezerim)çorap giymedigimde bebegin sancısı daha fazla oluyor bunu farkettim
Kizlar, ozellikle tecrubeli anneler lutfen fikir verin. Iki uc gundur bebem asiri urkek. Surekli gogsumde uyumak istiyor. Emerken uyuyor. Basini gogsume yasliyor. Biraz oyle tutup yerine koyuyorum. 5 dk sonra aglayarak uyaniyor yine gogsumde uyuyor. 2 gundur gunduz uykusu 5er dk neredeyse. Sanki korkuyor gibi. Tutatbildigim kadar tutmaya calisiyorum gogsumde. Guvende hissetmesini istiyorum ama yerine koyar koymaz uyaniyor. Nasil asacagiz bu durumu? Onerisi olan var mi?
Kizlar, ozellikle tecrubeli anneler lutfen fikir verin. Iki uc gundur bebem asiri urkek. Surekli gogsumde uyumak istiyor. Emerken uyuyor. Basini gogsume yasliyor. Biraz oyle tutup yerine koyuyorum. 5 dk sonra aglayarak uyaniyor yine gogsumde uyuyor. 2 gundur gunduz uykusu 5er dk neredeyse. Sanki korkuyor gibi. Tutatbildigim kadar tutmaya calisiyorum gogsumde. Guvende hissetmesini istiyorum ama yerine koyar koymaz uyaniyor. Nasil asacagiz bu durumu? Onerisi olan var mi?
aynen hala lohusa teri döküyorum. kalkıp tisörtü değiştiriyorum gece. o da karın ağrısı yaparmış bilmiyordum terlememe dikkat etmiyordum ama artık ediyorum. yazık yavrum
Ayaklı altın altına çorap giydiriyirum ben ve kendim de çoraplı duruyorum(normalde yaz kış corapsiz gezerim)çorap giymedigimde bebegin sancısı daha fazla oluyor bunu farkettim
Olucaklar malesef eninde sonunda cok acıklar mikrop kapmaya
Su anda sütümüz koruyor ama ilerisi illaki bigün hasta olacaklar
Şsimdiden calpol ates ölçer serum fizyolojik falan stoklamamız lazım :)