Bizim Mevlüt haftaya bakalım nasıl geçecek
ben 30,31 ekim 1 kasım düşünüyorum
müzisyen arkadaşlarıma canli müzik yaptirayim diyorum
yiyecek fikirlerine açığım
muzisyen olduğum için çok mevlide katıldım ama benimki evde olacak ve pilav tavuk ya da et düşünemiyorum
yapacak adamım yok şu bülent börek varya habire reklamı olan ondan mi alsam diyom bi de baklava ya da pide ayran tatlı ya ne yapsam

O çöp kovasından bende almayı düşünüyordum almaya fırsatım olmadı. Şuan banyodaki çöpe atıyorum bezleri koku falan olmuyo şuanlık ihtiyacım yok gibi iyiki almamısım boşuna. Ek gıda döneminde kokmaya başlıyormuş ama ozamanda korbelde koku sızdırıyor diyenler var.

Kızlar mevlüt yapmayı bende düşünüyorum ama organizasyon nasıl olacak hiç bilmiyorum. Siz neler düşünüyorsunuz paylaşırmısınız? Birde elbise bakıyorum fakat önü kapalı hep nasıl emzireceğim diye düşünmekteyim

Emzirme koltugu bende düşündüm ama sonradan odada yer kaplayacak diye almamıstım. Yerin varsa al derim

Bugün doktor ayaklarını sıcak tutarsan karın ağrısı daha az olur dedi. Ben de artık içine ince bi alt giydireceğim.
Ayaklı altın altına çorap giydiriyirum ben ve kendim de çoraplı duruyorum(normalde yaz kış corapsiz gezerim)çorap giymedigimde bebegin sancısı daha fazla oluyor bunu farkettim

Kahverengi halkadaki noktacıklat varya oralardan da süt geliyor. Zaten oyuzden sadece ucunu değil halkanın hepsini ağzına verin deniyor
Halkanın hepsini versem benim bebe boğulur.Sadece ucunu alıyor az fazla girse ağzına öğürüyor zaten

Kizlar, ozellikle tecrubeli anneler lutfen fikir verin. Iki uc gundur bebem asiri urkek. Surekli gogsumde uyumak istiyor. Emerken uyuyor. Basini gogsume yasliyor. Biraz oyle tutup yerine koyuyorum. 5 dk sonra aglayarak uyaniyor yine gogsumde uyuyor. 2 gundur gunduz uykusu 5er dk neredeyse. Sanki korkuyor gibi. Tutatbildigim kadar tutmaya calisiyorum gogsumde. Guvende hissetmesini istiyorum ama yerine koyar koymaz uyaniyor. Nasil asacagiz bu durumu? Onerisi olan var mi?

Yanına bi kıyafetinizi koymanız işe yarayabilir. Sizin kokunuzu alır böylece

Kahverengi halkadaki noktacıklat varya oralardan da süt geliyor. Zaten oyuzden sadece ucunu değil halkanın hepsini ağzına verin deniyor
Hadi ya bende ucu yara olmasın diye tamamını veriyoruz sanıyordum
Aynen o kenarlardan geliyor süt işte

Ayaklı altın altına çorap giydiriyirum ben ve kendim de çoraplı duruyorum(normalde yaz kış corapsiz gezerim)çorap giymedigimde bebegin sancısı daha fazla oluyor bunu farkettim
Evet bende çorapsız durmuyorum. Bugün doktor bebeğe en fazla gazı inek sütü ve yumurta beyazı yapar dedi

Bizim kız dün çok huysuzlanınca youtube dan fön makinesi sesi açtım bayağa etkisi oldu o sesle yatağında uyudu. Dene istersen bi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…