aşıda calpol aldırdılar zaten her ihtimale karsı. serum fizyolojik nasıl yapılıyor hiç bilmiyorum bile. kış bebeği bunlar hasta olacaklar insallah alerjik olmazlarOlucaklar malesef eninde sonunda cok acıklar mikrop kapmaya
Su anda sütümüz koruyor ama ilerisi illaki bigün hasta olacaklar
Şsimdiden calpol ates ölçer serum fizyolojik falan stoklamamız lazım :)
Aa ateş mi oluyormus aşıdaaşıda calpol aldırdılar zaten her ihtimale karsı. serum fizyolojik nasıl yapılıyor hiç bilmiyorum bile. kış bebeği bunlar hasta olacaklar insallah alerjik olmazlar
Hem yara olmasın diye hemde o noktacıklardanda süt geliyorHadi ya bende ucu yara olmasın diye tamamını veriyoruz sanıyordum
Aynen o kenarlardan geliyor süt işte
bizde yapmadı ama hemsire her aşının böyle ihtimali vardır dedi. bu aşı büyük bi aşı değil 2. ay verem aşısından korkuyorumAa ateş mi oluyormus aşıda
Pazartesi olucaz bizde aklımızda olsun ne olur ne olmaz
Benimki de aynı ürkeklikten ziyade sancısı vardır yada aşı vurulan yer ağrıyordur diye düşünüyorum bacağında sertlik var çünküKizlar, ozellikle tecrubeli anneler lutfen fikir verin. Iki uc gundur bebem asiri urkek. Surekli gogsumde uyumak istiyor. Emerken uyuyor. Basini gogsume yasliyor. Biraz oyle tutup yerine koyuyorum. 5 dk sonra aglayarak uyaniyor yine gogsumde uyuyor. 2 gundur gunduz uykusu 5er dk neredeyse. Sanki korkuyor gibi. Tutatbildigim kadar tutmaya calisiyorum gogsumde. Guvende hissetmesini istiyorum ama yerine koyar koymaz uyaniyor. Nasil asacagiz bu durumu? Onerisi olan var mi?
Hiç burnu tıkanmadımı ? Günde kaç kez yapıyorum ben. Özellikle emzirmeden önce yapmak lazımmış ki burnu tıkalı olunca ağızdan nefes alırken hava yutmasın. Cok basit zaten yan yatırıp burnuna damlatıyoruzaşıda calpol aldırdılar zaten her ihtimale karsı. serum fizyolojik nasıl yapılıyor hiç bilmiyorum bile. kış bebeği bunlar hasta olacaklar insallah alerjik olmazlar
Bizim kız dün çok huysuzlanınca youtube dan fön makinesi sesi açtım bayağa etkisi oldu o sesle yatağında uyudu. Dene istersen bi.
Kayınvalidem ayarlicak canım çeyrek altın takmak yerine mevlidi yapacakmış. Bana sordu sen nasıl istersen dedim. Zaten bir şey beklemiyordum. Benim burda kimsem yok yani onun çevresi ve eşimin birkaç arkadaşının eşi gelecek. Ben karışmayacağım hiç bir şeye. Bizim de pide ayran baklava olacakmış bakalım görcez.ben 30,31 ekim 1 kasım düşünüyorum
müzisyen arkadaşlarıma canli müzik yaptirayim diyorum
yiyecek fikirlerine açığım
muzisyen olduğum için çok mevlide katıldım ama benimki evde olacak ve pilav tavuk ya da et düşünemiyorum
yapacak adamım yok şu bülent börek varya habire reklamı olan ondan mi alsam diyom bi de baklava ya da pide ayran tatlı ya ne yapsam
DKayınvalidem ayarlicak canım çeyrek altın takmak yerine mevlidi yapacakmış. Bana sordu sen nasıl istersen dedim. Zaten bir şey beklemiyordum. Benim burda kimsem yok yani onun çevresi ve eşimin birkaç arkadaşının eşi gelecek. Ben karışmayacağım hiç bir şeye. Bizim de pide ayran baklava olacakmış bakalım görcez.
Çorap giydiriyorum ben. Bana soğuk geliyor sürekli gazım var üşütüyorum emzirmeye kalkınca.Eviniz o kadar soguk mu
Ben içine corap giydirmiyorum kac gündür yarın bi corap giydiririm uzun zıbının içine cok serin olursa bide yelek geciririm
Bebek uyutucu diye bir program indirdim bir sürü ses var rahatlatan fön sesi ve pışpış sesi birarada baya rahatlattı
hayır hiç tıkanmadı. tıkandı mı sizlerin? emzirirken gayet rahat nefes alıyorHiç burnu tıkanmadımı ? Günde kaç kez yapıyorum ben. Özellikle emzirmeden önce yapmak lazımmış ki burnu tıkalı olunca ağızdan nefes alırken hava yutmasın. Cok basit zaten yan yatırıp burnuna damlatıyoruz
Dr browns kullanıyoruz biz de, geniş ağızlı, memnunuz. Çöp kovasını ben de istiyorum. Sterilizatör her kullanımda mı kullanılıyor? Emzirme koltuğu bizim hastanedeki emzirme odasında var böyle bir rahatlık görmedim. Piyasadakiler bildiğin berjer gibi, evdekilerden farkını görmedim onların.T tuboz Korbell cöp kovası almaya karar verdim bende sen söylüyordun aldın mı
Plm123 sterilizatör aldım sen soruyordun weewell in yorumları güzeldi deneyimleyeyim aktarıcam durumu
Biberon dr browns almıştım ama sevmedi bizimki agız kısmından cok akıyor ondanmıdır nedir cözemedim siz neler kullanıyorsunuz ?
Birde emzirme koltugu kullanan varmı evimde salon harici oturacak yer yok misafir su bu geldiginde kızımın odasına veya bostaki odaya koltuk koymam lazım hazır almısken sallanan veya emzirme izin koltuklardan alayım dedim
Ben neredeyse 1 aydir cift kat giydiriyorum. Doktor da gordu iyi yapmissin s8cak durur dedi. Ama burasi geceleri soguk oliyor. Gun icinde serinBugün doktor ayaklarını sıcak tutarsan karın ağrısı daha az olur dedi. Ben de artık içine ince bi alt giydireceğim.
benim bi dolu siyah var zaten çoğu şeyle kendim ilgilenecegimden çok artizan bir kiyafet giymem mümkün değil kuzuya kaftan aldım ama nasıl giyecek bilmiyorum "kadife"Kızlar mevlüt yapmayı bende düşünüyorum ama organizasyon nasıl olacak hiç bilmiyorum. Siz neler düşünüyorsunuz paylaşırmısınız? Birde elbise bakıyorum fakat önü kapalı hep nasıl emzireceğim diye düşünmekteyim
Benimki de tıkanıyor günde 1 kez yapıyoruz bildiğin sümük çıkıyorhayır hiç tıkanmadı. tıkandı mı sizlerin? emzirirken gayet rahat nefes alıyor
biz de iki kez yaptık yapışık beyaz sümükBenimki de tıkanıyor günde 1 kez yapıyoruz bildiğin sümük çıkıyor
Sürekli tıkanıyor bizim, odanın havasımı kuru geliyor anlamadımki ..hayır hiç tıkanmadı. tıkandı mı sizlerin? emzirirken gayet rahat nefes alıyor
Bizim doktorda giydirmeyin okadar oda sıcaklıgı 24 derece olacak ws ws diyip duruyoBen neredeyse 1 aydir cift kat giydiriyorum. Doktor da gordu iyi yapmissin s8cak durur dedi. Ama burasi geceleri soguk oliyor. Gun icinde serin
Küçük bir ilçede oturuyorum buradaki organizasyonlar mevlüt yapıyor mu bilmiyorum ama zaten mevlüt için pek uygun ortamda yok dışarıda. Zaten buradakiler alışkın değil dışarıda Mevlüt’e eşimde dahil cafede mi yapsak dedim ne gerek var evde yap dedi. Evede kaç kişi sığdıracagım hiç bir fikrim yok. İkram olarakta tavuk pilav değilde masa hazırlıyım dedim ama işte bizim kayınvalide tura çıktı onu bekliyorum gelsede kişi sayısı verse diyebenim bi dolu siyah var zaten çoğu şeyle kendim ilgilenecegimden çok artizan bir kiyafet giymem mümkün değil kuzuya kaftan aldım ama nasıl giyecek bilmiyorum "kadife"
organizasyon için evde yapacaksan pek bişeye luzum yok bence, okuyacak kişi de varsa
ama yer tutacaksan tabi organizasyon çok güzel olur
Yatılan odaya kuranı kerim koyulmaz diye biliyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?