Olucaklar malesef eninde sonunda cok acıklar mikrop kapmaya
Su anda sütümüz koruyor ama ilerisi illaki bigün hasta olacaklar
Şsimdiden calpol ates ölçer serum fizyolojik falan stoklamamız lazım :)
aşıda calpol aldırdılar zaten her ihtimale karsı. serum fizyolojik nasıl yapılıyor hiç bilmiyorum bile. kış bebeği bunlar hasta olacaklar insallah alerjik olmazlar

aşıda calpol aldırdılar zaten her ihtimale karsı. serum fizyolojik nasıl yapılıyor hiç bilmiyorum bile. kış bebeği bunlar hasta olacaklar insallah alerjik olmazlar
Aa ateş mi oluyormus aşıda
Pazartesi olucaz bizde aklımızda olsun ne olur ne olmaz

Benimki de aynı ürkeklikten ziyade sancısı vardır yada aşı vurulan yer ağrıyordur diye düşünüyorum bacağında sertlik var çünkü
Bugün ağlayacaktım yorgunluktan hiç uyumadı, biberonla sütünü içiriyorum altını değiştir , kıyafetlerini değiştir , gazını çıkar , burnu biraz tıkanmış burnunu temizle , uzunca emzir , biraz sohbet hoşbeş pış pış uyku zamanı geliyor göğsümde sızlanıyor kavga ediyor bir süre sonra bayılıyor yerine koyuyorum boncuk gözler açılıyor sonra başlıyor ağlamaya yani herşeyini yeni yapmışım uykuyu atlayıp tekrar başa sarıyoruz 2-3 saat geçmiş oluyor çünkü , yorucuydu bağa umarım toparlanırlar biran önce

Hiç burnu tıkanmadımı ? Günde kaç kez yapıyorum ben. Özellikle emzirmeden önce yapmak lazımmış ki burnu tıkalı olunca ağızdan nefes alırken hava yutmasın. Cok basit zaten yan yatırıp burnuna damlatıyoruz

Kayınvalidem ayarlicak canım çeyrek altın takmak yerine mevlidi yapacakmış. Bana sordu sen nasıl istersen dedim. Zaten bir şey beklemiyordum. Benim burda kimsem yok yani onun çevresi ve eşimin birkaç arkadaşının eşi gelecek. Ben karışmayacağım hiç bir şeye. Bizim de pide ayran baklava olacakmış bakalım görcez.

D
Eviniz o kadar soguk mu
Ben içine corap giydirmiyorum kac gündür yarın bi corap giydiririm uzun zıbının içine cok serin olursa bide yelek geciririm
Çorap giydiriyorum ben. Bana soğuk geliyor sürekli gazım var üşütüyorum emzirmeye kalkınca.

hayır hiç tıkanmadı. tıkandı mı sizlerin? emzirirken gayet rahat nefes alıyor

Dr browns kullanıyoruz biz de, geniş ağızlı, memnunuz. Çöp kovasını ben de istiyorum. Sterilizatör her kullanımda mı kullanılıyor? Emzirme koltuğu bizim hastanedeki emzirme odasında var böyle bir rahatlık görmedim. Piyasadakiler bildiğin berjer gibi, evdekilerden farkını görmedim onların.

Bugün doktor ayaklarını sıcak tutarsan karın ağrısı daha az olur dedi. Ben de artık içine ince bi alt giydireceğim.
Ben neredeyse 1 aydir cift kat giydiriyorum. Doktor da gordu iyi yapmissin s8cak durur dedi. Ama burasi geceleri soguk oliyor. Gun icinde serin

benim bi dolu siyah var zaten çoğu şeyle kendim ilgilenecegimden çok artizan bir kiyafet giymem mümkün değil kuzuya kaftan aldım ama nasıl giyecek bilmiyorum "kadife"
organizasyon için evde yapacaksan pek bişeye luzum yok bence, okuyacak kişi de varsa
ama yer tutacaksan tabi organizasyon çok güzel olur

Son düzenleme:
Ben neredeyse 1 aydir cift kat giydiriyorum. Doktor da gordu iyi yapmissin s8cak durur dedi. Ama burasi geceleri soguk oliyor. Gun icinde serin
Bizim doktorda giydirmeyin okadar oda sıcaklıgı 24 derece olacak ws ws diyip duruyo doğduğu zaman kafasından şapkasını cıkarıp attığı oldu ya

Küçük bir ilçede oturuyorum buradaki organizasyonlar mevlüt yapıyor mu bilmiyorum ama zaten mevlüt için pek uygun ortamda yok dışarıda. Zaten buradakiler alışkın değil dışarıda Mevlüt’e eşimde dahil cafede mi yapsak dedim ne gerek var evde yap dedi. Evede kaç kişi sığdıracagım hiç bir fikrim yok. İkram olarakta tavuk pilav değilde masa hazırlıyım dedim ama işte bizim kayınvalide tura çıktı onu bekliyorum gelsede kişi sayısı verse diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…