- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
Neden yanında sana yardımcı olmak için mi yoksa birlikte mi yasıyorsunuzYahu benim annem mi garip herkesinki mi öyle bilmiyorum,salı günü bana bakmak için geldi ama ben ona bakıyorum,yemekleri ben yapıyorum zaten,annemde misafir gibi yiyip çekiliyor,arada bi ben bebeğe gitmişsem masayı topluyor ama masa altı hep kırıntı olduğu halde supurmuyor,şunu yapta sütün artsin tavsiyesi hic yok.Bi ilk gün büyük çocuklarla oynadı o da bitti,kahvaltı yapıyor,1 saat max 2 saat sonra uyuyor sonra öğlen çocuklar geliyor ben apar topar onları doyurmaya çalışırken annemde gelip kendisine de hazirlamami bekliyor,cocuklari doyurma işi de bebek ağladığı için kırk kez bölünüyor.
Bu sabah gene kahvaltıdayız masadaki kağıt havlu bitmiş rulosunu eline alıp firlativerdi balkon kapısının oraya,ben şaşkın bakınca çöpe gitsin dedi ama rulo hala yerde bekliyor birazdan ben alacağım ve çöpe atacağım
Bahsetmiştim ilk çocuğum çok hastalanıyordu diye annemle o zaman farklı sehirlerdeydik ve ben çalışıyordum,çocuğuma eşimle dönüşümlü bakıyorduk.Annem telefon açıp çocuğun durumunu sormustu ve ölse de kurtulsan demişti,o kadar üzülmüştüm ki sen ne diyorsun o benim evlâdım deyip bir süre konuşmamıştım.
Evde her yer her yerde ,ben bebekle uğraşıyorum annem tv keyfi yapıyor şu an,sanırım hassas dönemde olmak iki kat daha fazla etkiliyor hislerimi
Kardeslerim araci oldu,ne dediğini bilmiyor vs. DiyerektenOlse de kurtulsan mi???? Ne diyecegimi bilemedim. Iyi affedebilmissin bu lafi.
Hassas dönemde olmak ekstra etkiliyor o kesin ama neden hassas dönemdeyiz hem hormonlardan hem yorgunluktan az da olsa bişeyin ucundan tutsa keşke , sen söyleyip istesen yapmaz mıYahu benim annem mi garip herkesinki mi öyle bilmiyorum,salı günü bana bakmak için geldi ama ben ona bakıyorum,yemekleri ben yapıyorum zaten,annemde misafir gibi yiyip çekiliyor,arada bi ben bebeğe gitmişsem masayı topluyor ama masa altı hep kırıntı olduğu halde supurmuyor,şunu yapta sütün artsin tavsiyesi hic yok.Bi ilk gün büyük çocuklarla oynadı o da bitti,kahvaltı yapıyor,1 saat max 2 saat sonra uyuyor sonra öğlen çocuklar geliyor ben apar topar onları doyurmaya çalışırken annemde gelip kendisine de hazirlamami bekliyor,cocuklari doyurma işi de bebek ağladığı için kırk kez bölünüyor.
Bu sabah gene kahvaltıdayız masadaki kağıt havlu bitmiş rulosunu eline alıp firlativerdi balkon kapısının oraya,ben şaşkın bakınca çöpe gitsin dedi ama rulo hala yerde bekliyor birazdan ben alacağım ve çöpe atacağım
Bahsetmiştim ilk çocuğum çok hastalanıyordu diye annemle o zaman farklı sehirlerdeydik ve ben çalışıyordum,çocuğuma eşimle dönüşümlü bakıyorduk.Annem telefon açıp çocuğun durumunu sormustu ve ölse de kurtulsan demişti,o kadar üzülmüştüm ki sen ne diyorsun o benim evlâdım deyip bir süre konuşmamıştım.
Evde her yer her yerde ,ben bebekle uğraşıyorum annem tv keyfi yapıyor şu an,sanırım hassas dönemde olmak iki kat daha fazla etkiliyor hislerimi
Bana yardımcı olacaktı sozde.Beraber yaşamıyoruz.Dogumdan sonra eşim babalık izni alıp baktı eşim ise başlayınca annem gelip yardımcı olacaktıNeden yanında sana yardımcı olmak için mi yoksa birlikte mi yasıyorsunuz
Yapmak istemiyor gibi oturunca birsey demeye çekinir oldum resmenHassas dönemde olmak ekstra etkiliyor o kesin ama neden hassas dönemdeyiz hem hormonlardan hem yorgunluktan az da olsa bişeyin ucundan tutsa keşke , sen söyleyip istesen yapmaz mı
Gönder gitsin derimBana yardımcı olacaktı sozde.Beraber yaşamıyoruz.Dogumdan sonra eşim babalık izni alıp baktı eşim ise başlayınca annem gelip yardımcı olacaktı
Ben 1paket kullandım sadece kendi poşetinden. 2banyom var, ebeveyn banyosunda duruyor. Hergün boşaltırsan çok rahatsız etmez koku. Kokulu vakti gelince bakarsın duruma.Aa kokunca kendi poşetinimi kullanmak gerekiyor mecburen ?
26ltsi var bide cok mu büyük olur diye düşündüm haftasonu görüp alıcam dün o işi beceremedim :)
Gaz değil dert değil bence bizimkiler bağımlılık yaptı memeyi dua edelim de 40i çıkınca düzelsinlerDün öğleden sonra bir başladı ağlamaya bütün gece susmadı. Sadece memeyi ağzına sokunca susuyor emiyor yerine yatırınca yine başlıyor ağlamaya. Gazı mı var diyoruz ama sorun sadece gaz olsa meme emerken o kadar rahat durabilir mi aklımda deli sorular
Yok canım sen ordan oraya koşturuyorsun tek çocukta değil yani tabiki yardımcı olacak ama az ama çok..Yapmak istemiyor gibi oturunca birsey demeye çekinir oldum resmen
Gaz değil dert değil bence bizimkiler bağımlılık yaptı memeyi dua edelim de 40i çıkınca düzelsinleryok çocuğu karşıma alıp bi seveyim bi konuşayım bu muhabbetimiz yok olmuyo illa uyuyacak uyanır uyanmaz meme tasasina düşüp emerek uyuyacak altını almaya bile sabretmiuo bi görsen kendini sıkıp çeneyi titreterek ağlayası var kıyamıyorum o derece dayanamıyorum
Acıp içine mi bakmaya calısıyorBen 1paket kullandım sadece kendi poşetinden. 2banyom var, ebeveyn banyosunda duruyor. Hergün boşaltırsan çok rahatsız etmez koku. Kokulu vakti gelince bakarsın duruma.
Kendi poşetinin kokusu azaltmasının dışında şöyle bir özelliği var: paketin tamamını üstte bir bölme var oraya yerleştiriyorsun. Alttan dolan kısmı çıkardıkça üstten poşeti çekip düğüm atıyorsun. Yeni poşet takma derdi olmuyor.
Dediğim gibi özel poşet çok şart değil. Ama kovası için iyiki almışım dediğim birşey. Benim oğlan öyle çok meraklı ki. Çözüm bulamadığım tek şey klozet fırçası oldu. Onun için de bir şey üretmelerini bekliyorum
Bizimki her banyo sonrası şırrr bırakıyor annemin üstüneBide emerken altına yapiyo ya neyseki penye battaniye ile tutmuştumbu eylül bebelerinde sıkıntı bence aşırı sevimliler acısını çıkarıyorlar
Yenidoğan 10 güne kadar büyük tuvalet yapamazsa sorun yok. 10, günden sonra çıkmazsa sikintiDünden önceki gün fitille yaptı, dün ben bugün yok henüz.
Sağım makinen varsa sagım yapsana veya kuzunu tutturmaya calısMerhaba kizlar nasilsiniz?
Ben sanirim mastit oldum ne yapmam lazim bilemiyorum. Dunden beri ilac almama ragmen gecmeyen bas agrisi var sag gogsum dokununca bile agriyor ve bir tarafi kizarmis. Bu gogsumun ucu pek olmadigindan almadi cok kabul etmedi.
El pompasi ile sagmaya calistim cok azicik geldi. Dun de cok halsiz ve usuyordum.
Evde yapabilecegim seyler var mi sicak dus aldim sicak havlu koydum.
Anacım kv ler lohusalik sendromunu mu atmaya çalışıyorlar nedir:))benim ki de istanbul gezisine çıkıyor:)Küçük bir ilçede oturuyorum buradaki organizasyonlar mevlüt yapıyor mu bilmiyorum ama zaten mevlüt için pek uygun ortamda yok dışarıda. Zaten buradakiler alışkın değil dışarıda Mevlüt’e eşimde dahil cafede mi yapsak dedim ne gerek var evde yap dedi. Evede kaç kişi sığdıracagım hiç bir fikrim yok. İkram olarakta tavuk pilav değilde masa hazırlıyım dedim ama işte bizim kayınvalide tura çıktı onu bekliyorum gelsede kişi sayısı verse diye
Benimde sağı zorlanıyor emerken mutlaka sagmaya çalış ama sütü biriktir kaşıkla falan içir minnosa hem göğsünde rahatlarMerhaba kizlar nasilsiniz?
Ben sanirim mastit oldum ne yapmam lazim bilemiyorum. Dunden beri ilac almama ragmen gecmeyen bas agrisi var sag gogsum dokununca bile agriyor ve bir tarafi kizarmis. Bu gogsumun ucu pek olmadigindan almadi cok kabul etmedi.
El pompasi ile sagmaya calistim cok azicik geldi. Dun de cok halsiz ve usuyordum.
Geçmiş olsun bayadır yoksun buralardaMerhaba kizlar nasilsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?