Neden yanında sana yardımcı olmak için mi yoksa birlikte mi yasıyorsunuz

Hassas dönemde olmak ekstra etkiliyor o kesin ama neden hassas dönemdeyiz hem hormonlardan hem yorgunluktan az da olsa bişeyin ucundan tutsa keşke , sen söyleyip istesen yapmaz mı

Neden yanında sana yardımcı olmak için mi yoksa birlikte mi yasıyorsunuz
Bana yardımcı olacaktı sozde.Beraber yaşamıyoruz.Dogumdan sonra eşim babalık izni alıp baktı eşim ise başlayınca annem gelip yardımcı olacaktı

Hassas dönemde olmak ekstra etkiliyor o kesin ama neden hassas dönemdeyiz hem hormonlardan hem yorgunluktan az da olsa bişeyin ucundan tutsa keşke , sen söyleyip istesen yapmaz mı
Yapmak istemiyor gibi oturunca birsey demeye çekinir oldum resmen

Aa kokunca kendi poşetinimi kullanmak gerekiyor mecburen ?
26ltsi var bide cok mu büyük olur diye düşündüm haftasonu görüp alıcam dün o işi beceremedim :)
Ben 1paket kullandım sadece kendi poşetinden. 2banyom var, ebeveyn banyosunda duruyor. Hergün boşaltırsan çok rahatsız etmez koku. Kokulu vakti gelince bakarsın duruma.
Kendi poşetinin kokusu azaltmasının dışında şöyle bir özelliği var: paketin tamamını üstte bir bölme var oraya yerleştiriyorsun. Alttan dolan kısmı çıkardıkça üstten poşeti çekip düğüm atıyorsun. Yeni poşet takma derdi olmuyor.
Dediğim gibi özel poşet çok şart değil. Ama kovası için iyiki almışım dediğim birşey. Benim oğlan öyle çok meraklı ki. Çözüm bulamadığım tek şey klozet fırçası oldu. Onun için de bir şey üretmelerini bekliyorum

Gaz değil dert değil bence bizimkiler bağımlılık yaptı memeyi dua edelim de 40i çıkınca düzelsinler yok çocuğu karşıma alıp bi seveyim bi konuşayım bu muhabbetimiz yok olmuyo illa uyuyacak uyanır uyanmaz meme tasasina düşüp emerek uyuyacak altını almaya bile sabretmiuo bi görsen kendini sıkıp çeneyi titreterek ağlayası var kıyamıyorum o derece dayanamıyorum

Yapmak istemiyor gibi oturunca birsey demeye çekinir oldum resmen
Yok canım sen ordan oraya koşturuyorsun tek çocukta değil yani tabiki yardımcı olacak ama az ama çok..
Benim anneminde elinden pek bişey gelmiyor kayınvalide marifetli o konuda , haftada 2 gün benim annem geliyordu annem hastalıklar geçirdiği için kıyamayız biz ona hep biz yaparız anneme biley elletmeyiz normalde , bize geldiğinde ütü yapıyor , çorba yapıyor sonra bir başlıyor eline telefonu almaya oyun oynuyor saatlerce dağınık afakanlar bastı deyip evi topladığımı görünce gidip biberonları dezenfekte etmiş , sofrayı topladı fln yani beklentim minimum düzeyde ama düşünemediğinde veya çok zorlandığında söylüyorum

Bizimki de öyle direk altını değiştiremiyorum önce bir meme emme mayışınca altını temizliyorum sonra diğer meme yoksa katılıyor , kaç kere altını giydiremeden hemen alıp emzirmek zorunda kaldım

Acıp içine mi bakmaya calısıyor

Merhaba kizlar nasilsiniz?
Ben sanirim mastit oldum ne yapmam lazim bilemiyorum. Dunden beri ilac almama ragmen gecmeyen bas agrisi var sag gogsum dokununca bile agriyor ve bir tarafi kizarmis. Bu gogsumun ucu pek olmadigindan almadi cok kabul etmedi.

El pompasi ile sagmaya calistim cok azicik geldi. Dun de cok halsiz ve usuyordum.

Evde yapabilecegim seyler var mi sicak dus aldim sicak havlu koydum.

Sağım makinen varsa sagım yapsana veya kuzunu tutturmaya calıs
Bosalmadan rahat edemezsin

Anacım kv ler lohusalik sendromunu mu atmaya çalışıyorlar nedir:))benim ki de istanbul gezisine çıkıyor:)
Ben de evde okutacagim birkac kişiyle.masa hazırlarız pasta börek tatlı.

Kızlar merhaba ben bayadir yazamadım uzaktan okumaya çalıştım 23 eylullde doğum yaptım 12 saat suni sancılı epiduralli süreçten sonra acil sezeryan oldum hamd olsun iyiyiz. Şimdi yeni yeni yazdıklarınixa bakıyorum hemen hemen aynı sorunlr var galiba bu rahatlattı beni biraz :) benim kız sağ göğsümu ememiyor bir türlü bunu yaşayan varmı ucu mu değişik geliyor anlamıyorum solu emdiği gibi emmiyor hemen ağlıyor ittiriyor 2 sn emiyor 3 sn bırakıyor falan baya yorucu oluyor ağla zirla silikon uc da almak istemiyorum alismasin diye bilmiyorum nolcak

Benimde sağı zorlanıyor emerken mutlaka sagmaya çalış ama sütü biriktir kaşıkla falan içir minnosa hem göğsünde rahatlar

Geçmiş olsun bayadır yoksun buralarda
Bana da oldu hastaneye gittim hatta , sıvı alımını arttır , bol sağın bol emzirme kısa sürede toparlarsın , eğer yapamazsan ateşin çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…