Silikonu ucu yok diye mi aldın cnm hangi marka aldın benim tek memeyi ememiyor alsammi acaba1

Nedenn sezaryana döndü?

Yatağının yakınında saç kurutma makinesi açıp ucunu boşluğa veriyorum ancak öyle uyuyor benimki deilk oğlumda da yapardım

hey Allah'ım ya çok ilginç Allah sana sabır versin bizim annemiz yok senin var da yok herkesinki çeşit çeşit

Tipatip ayni!

Bende şuan o süreçteyim farklı emzirme pozisyonlarını deneyin hep aynı pozisyon aynı kanalları çalıştırıp diğer kanalları bırakıyormuş. Koltuk altı tutuşu çok etkili. Sıcak masaj yaptıktan sonra deneyin inş şifa olur

İlk 6 gün silikon uc kullandım her iki memeyede
Hatta emzik biberon kaşık vs kullandırmayan mamayı bile son dkda üc kere totalde 25cc veren hastanem verdi ucun kücük kavrayamıyor diye
Eve gectikten Sonra yavas yavas cıkardım
Bi silikon ucla bi silikonsuz verdim ve hic meme reddi olmadı alısmadı
O kadar uzak durma derim emzirmeye emzirmeye gögsün süt üretimini durdurabilir o daha kötü sonuclar verir

1. Ayımız bugun cok şükür
1 Aylıkken nasıl fotoğraflar cektiniz uygulama mı kullandınız havlulardan 1 mi yaptınız kopya cekeyim
sadece 1.ay kartı ve amigurumi kullandım. amiguruminin gözlerini meme sandı yemeye çalıştı çok komik poz çıktı açken çekmeye kalkma sakın

Demek ki yalnız bizimki yapmıyor ayy moral oldun bana çenesini titretmeyi bırak nefessiz kalıyor ağlarken o derece annem diyor kesin bir yeri acıyor böyle ağlamaz yoksa banyo yaparken de ağlıyor orda da çenesini titrete titrete annem yine çocuk üşüdü biraz daha hızlı hareket et, e iyi de giyinikken ağladığında da o çene titriyor o zaman da mı üşüyor umarım dediğin gibi 40ı çıkınca düzelir

Silikonu ucu yok diye mi aldın cnm hangi marka aldın benim tek memeyi ememiyor alsammi acaba1
Benim kız sol tarafı zoraki alıyordu sağı hiç tutamıyordu. Emmedi bu yüzden. Doktor silikon uç önerdi aldık çok şükür onunla emmeye başladı. Ben de silikon uca alıştırmak istemezdim ama onsuz asla emmedi. ara ara silikon uçsuz deniyorum bazen alıyor bazen almıyor. Silikon uçla emmeyi daha çok seviyor, daha kolay geliyor sanırım. Mamajoo marka aldım.

Canım mastit ateş de yapar diye biliyorum üşütmüş olmayasın. Bende de bikaç gündür dehşet bir baş ağrısı var ama evde afrikalı kadınlar gibi memeler dışarda gezdiğim için üşüttüm biraz.
Bu arada aventin göğüs ucu var onlardan al benim de tek göğsümü emmek istemiyordu şimdi gayet güzel emiyor sağmaktan kurtuldum

Vahvah85 aynen bize de hemşireler aldırdı. Alışma fln da olmadı, bir hafta kullandıktan sonra kendi almaya başladı.

Aynı durumu bizde yaşadık sağ tarafı hiç almak istemedi ucu küçük geldi falan şimdi o gögsümde süt azalması yaşıyorum. Dolgunlaşmıyor. Sağma makinesine bir damla bile süt çıkmıyor. Tavsiyem yılmayın ısrarla verin ne kadar yorucu olursa olsun vazgeçmeyin

Sıcak duş altında masaj yapın. İnstagram kullanıyorsanız ayşeebe diye bir ebe var onun sayfasında masaj videosu var. Ben öyle yaparak rahatlamıştım ilk zamanlar.

hey Allah'ım ya çok ilginç Allah sana sabır versin bizim annemiz yok senin var da yok herkesinki çeşit çeşit
A azizan ben olsam o annenin suratina bir daha bakamam..ölsede kurtulsan ne demek ya kendi caninin parcasi icin..suan annemin yanina geldim hasta haliyle felcli haliyle agladi diye dogruldu cocuga dogru bakabilmek icin..ki saglikli olsa nasil sevecekti..ben bunlari okuyunca hem cok uzuluyor hem kendi adima mutlu oluyorum biiliyorum ki annem son anina kadar bizi dusunecek..bana konusamadigi halde biseyler anlatti yuvarlak cizdi meger altin takmak istemis cikardilar verdiler nasil mutlu oldu..herkesin sinavi imtihani baska iste..kiminim var yok kiminin varken yok oluyor..

Mevlüt yapacak kız anneleri kıyafet ne aldınız bizede fikir versenize
Biz böyle krem bi elbise giyicez..ya da pembesi belki..kendimde krem düz spor bi elbise giyicem sade olacak

Eklentiler

• Screenshot_20191005-175140_Dolap.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_20191005-175505_Dolap.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…