Silikonu ucu yok diye mi aldın cnm hangi marka aldın benim tek memeyi ememiyor alsammi acaba1Canım damakta ise pamukcuk da olabilir. Doktorlar muayenede hemen bakıyor ağız içinde beyazlık var mı diye. Eğer pamukcuk ise karbonatlı su ile bir tülbent yardımıyla günde iki kere ağız içini silmek gerekiyormuş doktor söyledi. Benim kızında dudaklarının iç kısmı hafif kabarık beyaz gibi oldu doktor çok emmekten olmuş dedi, yastık mı yapmış ne öyle bir tabir kullandı muhtemelen silikon yaptı. Benimki canı isterse arada silikonsuz emiyor ama canı istemezse asla almıyor ortalığı inletiyor. Önce şu emmeyi düzene sokup mamayı tamamen bıraktırmak var hedefimde sonra da silikonu bıraktırma çalışmalarına başlayacağım. Ama yine de silikondan Allah razı olsun. Silikon olmasa benim kız beni asla emmiyordu, silikonlu alıştı emmeye.
Nedenn sezaryana döndü?Kızlar merhaba ben bayadir yazamadım uzaktan okumaya çalıştım 23 eylullde doğum yaptım 12 saat suni sancılı epiduralli süreçten sonra acil sezeryan oldum hamd olsun iyiyiz. Şimdi yeni yeni yazdıklarınixa bakıyorum hemen hemen aynı sorunlr var galiba bu rahatlattı beni biraz :) benim kız sağ göğsümu ememiyor bir türlü bunu yaşayan varmı ucu mu değişik geliyor anlamıyorum solu emdiği gibi emmiyor hemen ağlıyor ittiriyor 2 sn emiyor 3 sn bırakıyor falan baya yorucu oluyor ağla zirla silikon uc da almak istemiyorum alismasin diye bilmiyorum nolcak
Yatağının yakınında saç kurutma makinesi açıp ucunu boşluğa veriyorum ancak öyle uyuyor benimki deKizlar, ozellikle tecrubeli anneler lutfen fikir verin. Iki uc gundur bebem asiri urkek. Surekli gogsumde uyumak istiyor. Emerken uyuyor. Basini gogsume yasliyor. Biraz oyle tutup yerine koyuyorum. 5 dk sonra aglayarak uyaniyor yine gogsumde uyuyor. 2 gundur gunduz uykusu 5er dk neredeyse. Sanki korkuyor gibi. Tutatbildigim kadar tutmaya calisiyorum gogsumde. Guvende hissetmesini istiyorum ama yerine koyar koymaz uyaniyor. Nasil asacagiz bu durumu? Onerisi olan var mi?
hey Allah'ım ya çok ilginç Allah sana sabır versin bizim annemiz yok senin var da yok herkesinki çeşit çeşitYahu benim annem mi garip herkesinki mi öyle bilmiyorum,salı günü bana bakmak için geldi ama ben ona bakıyorum,yemekleri ben yapıyorum zaten,annemde misafir gibi yiyip çekiliyor,arada bi ben bebeğe gitmişsem masayı topluyor ama masa altı hep kırıntı olduğu halde supurmuyor,şunu yapta sütün artsin tavsiyesi hic yok.Bi ilk gün büyük çocuklarla oynadı o da bitti,kahvaltı yapıyor,1 saat max 2 saat sonra uyuyor sonra öğlen çocuklar geliyor ben apar topar onları doyurmaya çalışırken annemde gelip kendisine de hazirlamami bekliyor,cocuklari doyurma işi de bebek ağladığı için kırk kez bölünüyor.
Bu sabah gene kahvaltıdayız masadaki kağıt havlu bitmiş rulosunu eline alıp firlativerdi balkon kapısının oraya,ben şaşkın bakınca çöpe gitsin dedi ama rulo hala yerde bekliyor birazdan ben alacağım ve çöpe atacağım
Bahsetmiştim ilk çocuğum çok hastalanıyordu diye annemle o zaman farklı sehirlerdeydik ve ben çalışıyordum,çocuğuma eşimle dönüşümlü bakıyorduk.Annem telefon açıp çocuğun durumunu sormustu ve ölse de kurtulsan demişti,o kadar üzülmüştüm ki sen ne diyorsun o benim evlâdım deyip bir süre konuşmamıştım.
Evde her yer her yerde ,ben bebekle uğraşıyorum annem tv keyfi yapıyor şu an,sanırım hassas dönemde olmak iki kat daha fazla etkiliyor hislerimi
Tipatip ayni!Gaz değil dert değil bence bizimkiler bağımlılık yaptı memeyi dua edelim de 40i çıkınca düzelsinleryok çocuğu karşıma alıp bi seveyim bi konuşayım bu muhabbetimiz yok olmuyo illa uyuyacak uyanır uyanmaz meme tasasina düşüp emerek uyuyacak altını almaya bile sabretmiuo bi görsen kendini sıkıp çeneyi titreterek ağlayası var kıyamıyorum o derece dayanamıyorum
Merhaba kizlar nasilsiniz?
Ben sanirim mastit oldum ne yapmam lazim bilemiyorum. Dunden beri ilac almama ragmen gecmeyen bas agrisi var sag gogsum dokununca bile agriyor ve bir tarafi kizarmis. Bu gogsumun ucu pek olmadigindan almadi cok kabul etmedi.
El pompasi ile sagmaya calistim cok azicik geldi. Dun de cok halsiz ve usuyordum.
Evde yapabilecegim seyler var mi sicak dus aldim sicak havlu koydum.
İlk 6 gün silikon uc kullandım her iki memeyedeKızlar merhaba ben bayadir yazamadım uzaktan okumaya çalıştım 23 eylullde doğum yaptım 12 saat suni sancılı epiduralli süreçten sonra acil sezeryan oldum hamd olsun iyiyiz. Şimdi yeni yeni yazdıklarınixa bakıyorum hemen hemen aynı sorunlr var galiba bu rahatlattı beni biraz :) benim kız sağ göğsümu ememiyor bir türlü bunu yaşayan varmı ucu mu değişik geliyor anlamıyorum solu emdiği gibi emmiyor hemen ağlıyor ittiriyor 2 sn emiyor 3 sn bırakıyor falan baya yorucu oluyor ağla zirla silikon uc da almak istemiyorum alismasin diye bilmiyorum nolcak
sadece 1.ay kartı ve amigurumi kullandım. amiguruminin gözlerini meme sandı yemeye çalıştı çok komik poz çıktı1. Ayımız bugun cok şükür
1 Aylıkken nasıl fotoğraflar cektiniz uygulama mı kullandınız havlulardan 1 mi yaptınız kopya cekeyim
Demek ki yalnız bizimki yapmıyor ayy moral oldun banaGaz değil dert değil bence bizimkiler bağımlılık yaptı memeyi dua edelim de 40i çıkınca düzelsinleryok çocuğu karşıma alıp bi seveyim bi konuşayım bu muhabbetimiz yok olmuyo illa uyuyacak uyanır uyanmaz meme tasasina düşüp emerek uyuyacak altını almaya bile sabretmiuo bi görsen kendini sıkıp çeneyi titreterek ağlayası var kıyamıyorum o derece dayanamıyorum
Benim kız sol tarafı zoraki alıyordu sağı hiç tutamıyordu. Emmedi bu yüzden. Doktor silikon uç önerdi aldık çok şükür onunla emmeye başladı. Ben de silikon uca alıştırmak istemezdim ama onsuz asla emmedi. ara ara silikon uçsuz deniyorum bazen alıyor bazen almıyor. Silikon uçla emmeyi daha çok seviyor, daha kolay geliyor sanırım. Mamajoo marka aldım.Silikonu ucu yok diye mi aldın cnm hangi marka aldın benim tek memeyi ememiyor alsammi acaba1
Canım mastit ateş de yapar diye biliyorum üşütmüş olmayasın. Bende de bikaç gündür dehşet bir baş ağrısı var ama evde afrikalı kadınlar gibi memeler dışarda gezdiğim için üşüttüm biraz.Merhaba kizlar nasilsiniz?
Ben sanirim mastit oldum ne yapmam lazim bilemiyorum. Dunden beri ilac almama ragmen gecmeyen bas agrisi var sag gogsum dokununca bile agriyor ve bir tarafi kizarmis. Bu gogsumun ucu pek olmadigindan almadi cok kabul etmedi.
El pompasi ile sagmaya calistim cok azicik geldi. Dun de cok halsiz ve usuyordum.
İlk 6 gün silikon uc kullandım her iki memeyede
Hatta emzik biberon kaşık vs kullandırmayan mamayı bile son dkda üc kere totalde 25cc veren hastanem verdi ucun kücük kavrayamıyor diye
Eve gectikten Sonra yavas yavas cıkardım
Bi silikon ucla bi silikonsuz verdim ve hic meme reddi olmadı alısmadı
O kadar uzak durma derim emzirmeye emzirmeye gögsün süt üretimini durdurabilir o daha kötü sonuclar verir
Yanlız değilim o haldeTipatip ayni!
Aynı durumu bizde yaşadık sağ tarafı hiç almak istemedi ucu küçük geldi falan şimdi o gögsümde süt azalması yaşıyorum. Dolgunlaşmıyor. Sağma makinesine bir damla bile süt çıkmıyor. Tavsiyem yılmayın ısrarla verin ne kadar yorucu olursa olsun vazgeçmeyinKızlar merhaba ben bayadir yazamadım uzaktan okumaya çalıştım 23 eylullde doğum yaptım 12 saat suni sancılı epiduralli süreçten sonra acil sezeryan oldum hamd olsun iyiyiz. Şimdi yeni yeni yazdıklarınixa bakıyorum hemen hemen aynı sorunlr var galiba bu rahatlattı beni biraz :) benim kız sağ göğsümu ememiyor bir türlü bunu yaşayan varmı ucu mu değişik geliyor anlamıyorum solu emdiği gibi emmiyor hemen ağlıyor ittiriyor 2 sn emiyor 3 sn bırakıyor falan baya yorucu oluyor ağla zirla silikon uc da almak istemiyorum alismasin diye bilmiyorum nolcak
Sıcak duş altında masaj yapın. İnstagram kullanıyorsanız ayşeebe diye bir ebe var onun sayfasında masaj videosu var. Ben öyle yaparak rahatlamıştım ilk zamanlar.Merhaba kizlar nasilsiniz?
A azizan ben olsam o annenin suratina bir daha bakamam..ölsede kurtulsan ne demek ya kendi caninin parcasi icin..suan annemin yanina geldim hasta haliyle felcli haliyle agladi diye dogruldu cocuga dogru bakabilmek icin..ki saglikli olsa nasil sevecekti..ben bunlari okuyunca hem cok uzuluyor hem kendi adima mutlu oluyorum biiliyorum ki annem son anina kadar bizi dusunecek..bana konusamadigi halde biseyler anlatti yuvarlak cizdi meger altin takmak istemis cikardilar verdiler nasil mutlu oldu..herkesin sinavi imtihani baska iste..kiminim var yok kiminin varken yok oluyor..hey Allah'ım ya çok ilginç Allah sana sabır versin bizim annemiz yok senin var da yok herkesinki çeşit çeşit
Biz böyle krem bi elbise giyicez..ya da pembesi belki..kendimde krem düz spor bi elbise giyicem sade olacakMevlüt yapacak kız anneleri kıyafet ne aldınız bizede fikir versenize
Ay yesinler ne tatlısBiz böyle krem bi elbise giyicez..ya da pembesi belki..kendimde krem düz spor bi elbise giyicem sade olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?