Sağım makinen varsa sagım yapsana veya kuzunu tutturmaya calıs
Bosalmadan rahat edemezsin

Elektrikli siparis verdim bekliyorum el pompasi var ama pek cikmiyorda sut
Benimde sağı zorlanıyor emerken mutlaka sagmaya çalış ama sütü biriktir kaşıkla falan içir minnosa hem göğsünde rahatlar
Benim de sag canim evet bi damla bile ciksa agzina vermeye calisiyordum
Amin insallah cok sagolun
Silikon gogus ucu oldugu halde nadir aliyor sur gelmeyince de aglayip birakiyor. Dun atesim vardi gece de bi usuyup bi yogun ter atiyordum cok halsiz hissediyorum
Sıcak duş altında masaj yapın. İnstagram kullanıyorsanız ayşeebe diye bir ebe var onun sayfasında masaj videosu var. Ben öyle yaparak rahatlamıştım ilk zamanlar.
Bakayim canim eve bugun dusa girip sicak su filan tuttum sonra da sicak havlu koydum simdilik bi degisiklik yok

Geçmiş olsun bayadır yoksun buralarda
Bana da oldu hastaneye gittim hatta , sıvı alımını arttır , bol sağın bol emzirme kısa sürede toparlarsın , eğer yapamazsan ateşin çıkar
Tesekkur ederim canim evet nadir girip ciktim biraz zorlu geciriyoruz :) suya abanayim o zaman bugun sagmaya calistim ama coook zorla o kadar az cikti ki nasil bosalacak bilmiyorum.

Tesadufen e bebekte indirimli elektrikli pompa gormustum insallah o ise yarar daha gelmedi. Baby plus markasinin yorumlarda baya ovmusler tek umudum o su an.

Simdi ben hastaneye gideyim mi evde kendim mi once bir seyler yapayim gogusum kizarmis halde yarisi ve dokundugumda bile aci var.

Benimki de sağ göğsümü emmiyordu dediğin gibi 2 çekip bırakıyordu ona rağmen çatladı sanırım çok canımı yaktı ben de aventin göğüs ucunu aldım şimdi hem o kadar canım yanmıyor hem de emiyor. Emmedigi için daha önce sağıp veriyordum hem de biberonla. Bikaç kez mama da verdim başka bir biberonla. Tabiki her çocuk farklı ama benimkinde hiç biri alışkanlık yapmadı ya da diğerini reddetmedi aksine memeye aşırı düşkün son 2 gündür (bu arada sol göğsümü göğüs ucu olmadan emziriyorum)

Ben ilk kizimda 3 kere mastit olmustum atesin varsa hic durmadan doktora git ve hastanede sagma makineleri oluyor onunla sag cok acisa da dayan geciyor insallah bu gunler sabir.

Ben ilk kizimda 3 kere mastit olmustum atesin varsa hic durmadan doktora git ve hastanede sagma makineleri oluyor onunla sag cok acisa da dayan geciyor insallah bu gunler sabir.

Insallah gecer durup durup aglamak geliyor icimden bazen dolup aglamaya basliyorum duygusal ve ruh halim bi garip bir de bunlar eklenince tam oluyor

Hemsire bi arkadasim ilac kullanman gerek dedi. Ilacla ne kadar surede gecer acaba?

Doktora git. En dogru o yonlendirir.

Ben hastaneye gittim çünkü 2 günde 3kere ayrı zamanlarda ateşim çıktı inanılmaz halsizlik üşüme hasta oldum sandım ama göğüste aşırı sertlik vardı ondan da şüphelenmiştim , sıvı takviyesi ve parol verdiler serumla , antibiyotik ve parol yazdılar . Antibiyotik için kadın Doğum doktorumla görüştüm keşke bana sorsaydın antibiyotiğe gerek yok o göğsünle bol bol emzir ve sağ dedi ,ateşin çıkarsa parol iç dedi
2 güne kalmadı toparlandım

Ay yesinler ne tatlıs
Önden düğmeli bişey giyde rahat et emzirirken falan zorluk cıkmasın
Canim internetreb bak bebek abiye diye. Ben mevlut degil ama 7 aylikken kina yapmistim. 8 yil once bile cok guzel abiyeler vardi . Kizlar porselen bebek gibi oluyor. Simdi neler vardir neler .

Insallah gecer durup durup aglamak geliyor icimden bazen dolup aglamaya basliyorum duygusal ve ruh halim bi garip bir de bunlar eklenince tam oluyor

Hemsire bi arkadasim ilac kullanman gerek dedi. Ilacla ne kadar surede gecer acaba?
Canim ben penisilin igne olmustum 10 adet. Atesin daha da yukselir doktora mutlaka git en dogru o yonlendirir. Benim atesim 40a cikmisti 1. Dogumda. Ve 1 haftami hatirlamiyorum. Atesin etkisi ile hafizam gitti.

Canım çok çok geçmiş olsun çabucak geçer inşallah hem emzirmeye hem sağmaya devam et sık sık
Bir de ben artık ateşten bayılacak haldeyim ayakta duramıyorum diye yatarak pompayı yerleştirdim memeye
O değişik pozisyon o kızarık bölgeyi biraz çözmeye başladı sonra yavaş yavaş üç dört güne açıldı Allah’ın izniyle
Bir de benim ateş 39dan düşmedi neredeyse o yüzden antibiyotik kullanmak zorunda kaldım

Sağlıkla büyüsün bebisin... Benim de sağ göğsü emmekte çok zorlandı 2 3 gün. Silikon üç da kabul etmedi. Ben de sadece sağ göğsümü sagarak ucunu çıkarttım ve 3 4 kez ters pozisyonda emzirdim. Sonra alıştı. Sol göğsü emzirdigin şekilde kafa solda ayakların sağ kolundan dışarı taşacak şekilde emzirmeye çalış. Nette görsellerine bakabilirsin. Solu emiyor gibi alıştı. Kandırdım oğlumu

1. Ayımız bugun cok şükür
1 Aylıkken nasıl fotoğraflar cektiniz uygulama mı kullandınız havlulardan 1 mi yaptınız kopya cekeyim
Magnetleriyle 1 yaptım, şalımla kalp yapıp oğlumu içine koydum, takı yastığını ve bir kurdelayı da süs olarak koydum

Benim neden o kadar sütüm yok
Yok dedigin icin yok. Psikolojik. Benim 1 damla bile yokken, sutu yok diyenlere hayir sutum var gelecek diyordum. 1 haftada sutum geldi. Hep cok sutum var dedim. Ve giderek artti cok sukur.
1. Adim cok sutum var diye kodla kendini.
2. Adim usenme 2 saatte bir sag. Sagmadan once sicak su ile yika kurula memisleri. Farki goreceksin.ama yirekten inan sutunun cok olduguna.

Sütüm aslında çıkıyor her baktığımda ama bebiş tembel uyuyakalıyor memede, kuvvetli de emmiyor. Hangi makineyi kullanıyorsun?

Aslında yabancı makaleler de bu şekilde söylüyor, ilk 4-6hafta göğüsler ne kadar süt üretmesi gerektiğini anlamaya çalışır ve anlayınca öyle devam edermiş. Ben de öyle okuyunca her ağladığında veriyorum memeyi valla zaten sütüm az belki artar umuduyla

Canim internetreb bak bebek abiye diye. Ben mevlut degil ama 7 aylikken kina yapmistim. 8 yil once bile cok guzel abiyeler vardi . Kizlar porselen bebek gibi oluyor. Simdi neler vardir neler .
Yaa cok güzel seyler var gercekten ama evde olucak cok fazla kişide gelecegini sanmıyorum max 15-20kişi oluruz öyle tütülü falan kabarık seyler aşırı olabilir ev icin
Bide nazara inanırım cok cici bici yapıp göze getirmeyeyim dedim :)

Canim ben penisilin igne olmustum 10 adet. Atesin daha da yukselir doktora mutlaka git en dogru o yonlendirir. Benim atesim 40a cikmisti 1. Dogumda. Ve 1 haftami hatirlamiyorum. Atesin etkisi ile hafizam gitti.

Cok sagolun evet ates ve cok fena halsizlik vardi dr giderken bile soguk soguk ter dokuyordum.
Az once acilden geldik serum takildi. Tahlil sonuclarimda kanda cok yuksek iltihap cikti. O gogusle 3 -4 gun emzirme sag dedi. Ve antibiyotik igne ayrica parol yazdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…