Ay artık sonunu okuyunca ben de şoka girdim
Ve kesinlikle katılıyorum karışmamaları daha güzel ama tabi torunun olmuş, sorumluluğu da yerine getireceksin
Bizim milletimizde ayar yok ya çok abartırız ya hiç yanaşmayız
Benim kayınvalide de köye yerleşme muhabbeti geçerken ben daha torun büyütücem diyordu
Ben de dedim yandık artık hep başımızda olurlar
Müdahaleyi hiç sevmem
O da herşeyin içine giren bir insan
İşte zayıf yerimiz nereyse imtihan ordan geliyor vesselam

Ay bence saniye birakma..meme vermeye merakli töbeeee yarabbim ya demekki var boyle bi kafa..arkdsiminda basina gelmisti o zamanda inanamamistim..

Ben şok ya çok kıskançlar gerçekten.benim kv de sanki benim göğüsler de süt doluyor demişti agriyomus fln:))

Yok artık daha neler yaaa Hakikaten karışmamaları daha iyimiş. Sende peygamber sabrı mı var nasıl dayanıyorsun bu insanlara?

Oglusu olan hanımlar, alt değiştirirken sizinkiler de işiyor mu ben her alt açtığımda daha kapamadan temizliğini yaparken veya bir an ansızın yolluyor normal mi bu durum benimkine mi ozel acinca rahatiyor mu
Ben acinca hemen ustune bir parca islak mendil atiyorum. Iserse bile bana gelmiyor oyle yapinca.

Kızlar ya benim gibi bir anda deli gibi üşüyen varmı resmen titreme geliyor ateş olcuyorum oda yok. Baya dengesizim bir anda usuyuorum 2 hırka ustuste giyip yorgana sarılıyorum sonra bı andada ateş basıyor emzirirken zaten basıyor . Böyle terleyip usuyunce bogazlarimda acımaya başladı grip oldum gibi gibiyim yandık valla

ay o neymiş gerçekten iğrenç çok haklısın

Bende o programda pış pış +süpürge sesini açıyorum
Şimdi de günaydın müziği var onu açtım dinlendirici sevdi galiba

33 günlük olduk biz de aynı durumdayız sadece ilk hafta rahattım o da gözleri şiş olduğu için kolay açamıyodu ve uyutmak kolay oluyodu biraz. Sonrası felaket anlattıklarını belki daha fazlasını yaşıyorum gerçekten çok zor bişey Allah hepimizin yardımcısı olsun boşuna cennet anaların ayakları altında değilmiş yani

Ay aynen öyle Allah eksikliklerini göstermesin ailelerimizin
Benimkininde dilinin kemiği yok hamileyken hasta olmustum antibiyotik kullanıyorum diye iki kere cocuk sorunlu dogmasa bari demişti
Dogurdum süt gelmiyor diyor hemsire yanımızda oh masallah ne güzel süt geliyor diyor bu inatla yok gelmiyor diyor
Hıckırıyor cocugum hıckırık kalbe cok zararlıymış doktor demiş bişey olmasaymıs bari cahilliğe bak
cocuğumu kucagına alınca ağlıyor diye of cok huysuz bu cocuk diyor
Ayagında sallıyor kollarında tereyag cıkarır gibi sallıyor yinede uyumuyor ona bile laf söylüyor uyumaz korkuyor öyle hallaç pamugu gibi sallanmayı bilmiyor cocuk diyorum inatla devam ediyor
Herşeyde mutlaka bi hastalık bi sorun arıyor

Ay töbe töbe deli mi ne yolarım öyle bişey yapsa zaten patlamaya hazır bombayım
Seninkilerde ayrı bi değişikmiş
Atıyorsun git yenisini alda öyle at sokardım lafımıda orda

Bende philips avent kullaniyorum da belkide ondan tikaniyo cocuk mama icerken..
Bebeği çok dikmeden dhaa yarık pozisyona yakın emziriyormuş gibi bir tık yukarda yatırınca tıkanmadı ondan önce o kadar çok tıkanıyordu ki biberonla süt vermeye korkar oldum

Açıkçası benim de içime çok sinmedi ne biliyim bedava dağıtılınca devlet tarafından insan bi şüpheye düşüyor. Ebe hanım her gün 3 damla ver dedi, her gün alınan bi şey değil mi bu?
Evet her gun veriliyo. Bir sise baya uzun sure gidiyor demek istedim. Bize eczaci 400iu gunde 1 damla dedi.

Yuh ya. Bu ne düşüncesizlik

Bebeği çok dikmeden dhaa yarık pozisyona yakın emziriyormuş gibi bir tık yukarda yatırınca tıkanmadı ondan önce o kadar çok tıkanıyordu ki biberonla süt vermeye korkar oldum
Ben hep oyle iciriyorum ama yinede tikaniyo bilhassa uyku moduna girmisse artik anliyorum ne zaman tikancagni..

Ay töbe töbe deli mi ne yolarım öyle bişey yapsa zaten patlamaya hazır bombayım
Seninkilerde ayrı bi değişikmiş
Atıyorsun git yenisini alda öyle at sokardım lafımıda orda
Bende patlamaya hazır bombayım
cherry_pie en fenası bebeği emzirmeye çalışması , hepsi birbirinden feci nasıl tepki vermeden durabiliyorsun kafayı yemişler kayınpederde manyak mıdır nedir

Ay evet bizde de öyle ertesi gün iyi aman maşallah diyoruz ama sonuç aynı bir 3-4 aylık olsalardı

Vicdansızlık bu da birazda cehalet maalesef neyse boşverin zorla değil ya herkes kendine yakışanı yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…