Bu cok kotu ya..ilgisizlik..benim annem hastalanmasa kosa kosa gelirdi ama halasi cocugu 1kez gormeye geldi ayni sehirdyizz..kvde de bana bakmaya gelmisti ama 4.gun dondu daha dikislerim iyilesmemisti..babani birakamiyorum diyo sanki 5 yasinda cocuk..inanilmsz kirginim 5 saatlik mesafedeler gitmesen olmuyo ama anlasinda istiyorum..biseyler takti cocuga keske maddi destek yerine manevi olarak olsalar insan bazen daha cok ariyor..baktilar ki her seyin ustesinden geliyorum kimsenin sesi cikmadi..mevlutu orda yapmak istiyo bana kalsa mevlut falanda yapmicam.allahtan esim farkinda ama yinede gitmezsek olmaz diyo..her cocuk beni darladiginda daha kiriliyorum icten ice..
ay bunlar ne yaa iğrençYa bu nedir midem bulandi...bizim arkadasta bakicisini yakalamisti kamerada memesini verirken..igrenc yaay sessiz kaldim deme..
Eşim görüyor görüyorda ne yapabilirim ki diyorEsin farkındaysa hiç önemseme bile onları iste bizde tam tersi,benimki hiç farkında değil.kayinvalide evine gittiğimde iyidir birseye ellettirmez tabi kayınpeder hariç o konuşmaz benle, onun haricinde son derece ilgisiz bir aile hicbirseyimizdr yanımızda olmadılar, oğlu ameliyat oldu 1 gün öncesinden söylemesine rağmen ameliyat günü akşam 9 da aramak aklına geldi, anne bu kadin nasil unutur o saate kadar nasil merak etmez. Daha neler neler ama şu doğumu hiç unutmuycam doğduğu gün geldi hastaneye yarim saat durdu gitti gidiş o gidiş, sanki küssüz gibi 2 hafta sonrada evime dönerken 1 saatliğine biz uğradık o hala ne aradı ne sordu. Eşim ise hiç farkında değil herşey normal ben buldum fesatlacak birşey ona göre.
Işte hepimizin farklı farkli azıcık kızları gibi görseler herşey değişirdi.
Bişey diyimmi bıraksam tek başlarına susturamasa benimkide dener kesinay bunlar ne yaa iğrenç
Ya aslında ben ekim grubundayim henuz dogum yapmadim ama tecrube amaclı burayıda okuyorum...benim kv bana bi ay önce dediki ben çocuk sevince goguslerimden süt geliyor gibi oluyor dedi keşke süt annelik yapsam falan dedi daha doğumum bulayın sonunda ama benim kafama çok takildi ben yokken uyurken oyle bisey yaparmi diye ya insan kendi torunu cok sevsede neden yapar ki boyle biseyi anlam veremiyorum bide seninki gibi bize gelince sürekli eline bez alır pas pas alır ev temizler yemek yapar sağolsun gerçi bide yer değiştirirdi ben kendi evini temizle sen buraya temizlik yapmayanı geliyosun dedim şimdi peknyeltenmiyor ama yemek yapar store perde alacaktım olmaz buraya yok tartmaz yakışmaz dedi neyse aldım geri kendide heves etti kendi evine de aldik bende banyo paspasini kapının onu ne koymuştum geri banyonun içine sermiş burda ayıp kapıda olmaz dedi çok benzer okuyunca yazmak istedim artık bebek doğunca bakalım neler olurAh inşallah bi 40 dakika uyudu ovalla çok zor hiç uyumayınca sürekli Memede ooy oooy
Ay kızlar herkesin derdi başka vallahi. Bizimkiler de aşırı karışıyorlar benim değil onların evi sanki çocuklar da benim değil onların. Ben dış kapının mandalımın sanki ev sahibi değilim. Dün bebiş uyuyunca ben de uyuyayım dedim 1,5 saat uyumuşum bi kalktım salonumun şeklini değiştirmişler koltuklar masalar çekilmiş kafalarına göre bi şekil verip beni çağırıyorlar çok güzel olmuş dimi diyeEşim de yapmışsınız artık ne desin kız tabi güzel olmuş diyecek mecburen dedi. Banyo paspasımın kenarı sökülmüş diye çöpe atmışlar takımımı bozmuşlar Kayınbabam da benim spor ayakkabımı eski bulmuş onu kaldırıp atmış. Ne diyeceğimi şaşırdım. Sanki ben onların yanına kalmaya gitmişim gibi davranıyorlar.
Çocuklar deseniz böyle bi sahiplenme yok! Geçen sene bi kere oğlumu bana sarılıp öperken gördü kayınbabam ‘oğlum bırak onu öpme o el kızı sen bizim oğlumuzsun’ dedibenim şalter bi attı ‘oğlum dedene sor babasının evinden mi getirmiş seni’ dedim kaldı öyle
En bombası şimdi geliyorbüyük oğluma bakmaya gelmişti bi kere kayınvalidem ben de uyumaya gittim sonra uyku tutmadı bi gidip bakayım dedim bi baktım ki kayınvalidem memesini açmış oğluma diyor ki “güzel oğluuuum gel de mememi em “ şoka girdim ya öyle donakaldım 65 yaşında kadın memesini açıp odanın ortasında oğluma vermeye çalışıyor. Ben ömrümde Ne duydum ne gördüm böyle bişey hala unutamıyorum valla... daha neler neler... yani bazen karışmaması da iyi olabiliyor kızlar
anam ne kem gözlü karı yaBişey diyimmi bıraksam tek başlarına susturamasa benimkide dener kesin
Sürekli zaten kendi emzirme modellerini paylasıp duruyor
Bi aksam geldiginde kalkanda süt birikmişti emzirmek icin yanında gördü onu oh maşallah baya sütün var akmıs bide vs dedi tee o günden beridir gögüslerimden bir damla süt kalkana akmıyor artık
Bizde benzeriz hiç affediyoruz :)Valla bizimki her yere işiyor :) kendi kafasına işemişliği var evladımın :) alt açma bezini geçip çarşaflara işiyor, bezinin yanından pipisini fıttırıp kıyafetlerine yatağına, tam altını açıyorum kolumuza bacağımıza, banyosu bittiğinde sardığım havluya işiyor. Sürekli işiyor :)))
Altını hemen açıyor musun? Açma, yani bantları aç, ıslak mendil-pamuk artık ne kullanıyosan onu hemen pipisine sür zaten bi üşüme geliyo, sonra bezi elinle kapat, bantlama yani ferah kalsın. Öyle işesin sonra altını değiştir.
Not: bu taktik bende işe yaramıyor, geçen gün öyle rahat şekilde 10 dakika bekledim resmen, dedim artık yapmıştır yeni bez takayım, kirli bezi altından alır almaz üstüme yaptı :))) sen yine de bunu dene :)
Öyle öyle de mesela hafif dokun geliyoe veya damagi ile isirinca geliyor ama meme icin cekmesi gerek ya zor geliyor kolayi surekl9 o biberonu istiyoeCok sasirdim. Ben de onu kullaniyorum. Ters cevirince bile akmiyor. Hatta sutun isisini kontrol etmek istedigimde bilegime damlatamiyorum bile. Acaba biberon uci numarasi kac sizinkinin? Benimki 0 numara. Acaba sizinki buyuk bir numara mi?
Ama rahat akıyor ya o rahatlığı istiyor damağı ile bastığında dahi gelsin istiyor cekmiyor mesela medala da ısırsa da gelmiyor çekmesi gerekiyor ondan sonra memeye biraz daha dönmeye başladı aventte kolay ya kesinlikle meme almıyordu onu istiyorduzamane24 benim de ondan hatta kısa olan 1 uzun olan 2 ymiş hiç farkında değilim ikisi de ters çeviriyorum kesinlikle akmıyor
Benimki de koşarak uzaklaşsa isterdim bir on beş gün falan kaldı sanırım bir de aynı şehirdeyiz evi on beş dakika arabayla. Gün içinde ben sıkıldım oturmaktan diyip öğlen çıkıp gidiyordu akşam yemek saati geliyordu benim de sinirlerim zıplıyordu tabiay hep ayni demekki sezeryanliyim 3.4.gun falan kahvaltida sen daha iiyi biliosun yapilcaklari ne yapalim diye bana gaz veriyordu bende bilmem.sen bilirsin diyip gecistirsemde aksama.bi.salata mi yapsak ? Seklinde sorular aldim..yani kalkabiliosun kalk ve yap alt metini :).zaten yapmaya baslayincada kosarak uzaklasildi
o hızı bilmiyorum doğrudurAma rahat akıyor ya o rahatlığı istiyor damağı ile bastığında dahi gelsin istiyor cekmiyor mesela medala da ısırsa da gelmiyor çekmesi gerekiyor ondan sonra memeye biraz daha dönmeye başladı aventte kolay ya kesinlikle meme almıyordu onu istiyordu
En iyisi anne sütü ama bi 10 güne yskın devam ediyorKizlar kizimin sol gözünde surekli capak olusuyor ilk gunler bu kadar degilde bi kac gundur cogaldi. Doktor kayanatilip sogutulmus suyla silmemi soyledi ama artik surekli oluyor gozleri kapaniyor artik yavrumun.aranizda biyle bir durumu olan varmi. Netten arastirdim anne sutunun iyi gelecegini yazmislar simdi onunla sildim ama baska ne yapilabilirki
Aaa yok benimki dediğim fiyatta ve az da olsa akıtıyor emmeden, haliyle çok galiyor akıtıyor. Anladım, sendeki başka demek kiBenimki cam, 160 TL'ye almıştım. Emmeden akıtmıyor, sadece bizimki ağzında biriktiriyor bazen hızlı çekip, o zaman akıtıyor emerken. Tommee tippee'yi de merak ediyorum ama şuan memnunum kullandığımdan.
Benimki de! Bizim bebekler aynı yahu. Bak saat öğlen 1,5 gibi uyandı, bu saate kadar bölük pörçük max 45 dk uyudu. 1 saat önce banyo yaptı, bi güzel emdi üstüne mama da yedi, hala uyumuyor. Belki iyi gelmiycek ama bil ki yalnız değilsinYine uyumuyorrrrrr uyumuyorrrrrrr
33 günlük olduk biz de aynı durumdayız sadece ilk hafta rahattım o da gözleri şiş olduğu için kolay açamıyodu ve uyutmak kolay oluyodu biraz. Sonrası felaket anlattıklarını belki daha fazlasını yaşıyorum gerçekten çok zor bişey Allah hepimizin yardımcısı olsunboşuna cennet anaların ayakları altında değilmiş yani
Evet hep tetikteyim işeyecek diye mesela bugün elime işediOglusu olan hanımlar, alt değiştirirken sizinkiler de işiyor mu ben her alt açtığımda daha kapamadan temizliğini yaparken veya bir an ansızın yolluyor normal mi bu durum benimkine mi ozel acinca rahatiyor mu
Uyumuyor uyursa cok hafif uykusu aninda aciyor gozleri ve acar acmaz aglamaya basliyorBenimki de! Bizim bebekler aynı yahu. Bak saat öğlen 1,5 gibi uyandı, bu saate kadar bölük pörçük max 45 dk uyudu. 1 saat önce banyo yaptı, bi güzel emdi üstüne mama da yedi, hala uyumuyor. Belki iyi gelmiycek ama bil ki yalnız değilsin
Onu da yapmisligi varEvet hep tetikteyim işeyecek diye mesela bugün elime işedionu bırak benimki açınca sıçıyor, sıçtıktan sonra ne kadar beklersem bekleyeyim açınca devam ediyor dediğin gibi açılınca rahatlıyor heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?