Esin farkındaysa hiç önemseme bile onları iste bizde tam tersi,benimki hiç farkında değil.kayinvalide evine gittiğimde iyidir birseye ellettirmez tabi kayınpeder hariç o konuşmaz benle, onun haricinde son derece ilgisiz bir aile hicbirseyimizdr yanımızda olmadılar, oğlu ameliyat oldu 1 gün öncesinden söylemesine rağmen ameliyat günü akşam 9 da aramak aklına geldi, anne bu kadin nasil unutur o saate kadar nasil merak etmez. Daha neler neler ama şu doğumu hiç unutmuycam doğduğu gün geldi hastaneye yarim saat durdu gitti gidiş o gidiş, sanki küssüz gibi 2 hafta sonrada evime dönerken 1 saatliğine biz uğradık o hala ne aradı ne sordu. Eşim ise hiç farkında değil herşey normal ben buldum fesatlacak birşey ona göre.
Işte hepimizin farklı farkli azıcık kızları gibi görseler herşey değişirdi.

Eşim görüyor görüyorda ne yapabilirim ki diyor
Oda haklı ne yapabilir ki

ay bunlar ne yaa iğrenç
Bişey diyimmi bıraksam tek başlarına susturamasa benimkide dener kesin
Sürekli zaten kendi emzirme modellerini paylasıp duruyor
Bi aksam geldiginde kalkanda süt birikmişti emzirmek icin yanında gördü onu oh maşallah baya sütün var akmıs bide vs dedi tee o günden beridir gögüslerimden bir damla süt kalkana akmıyor artık

Ya aslında ben ekim grubundayim henuz dogum yapmadim ama tecrube amaclı burayıda okuyorum...benim kv bana bi ay önce dediki ben çocuk sevince goguslerimden süt geliyor gibi oluyor dedi keşke süt annelik yapsam falan dedi daha doğumum bulayın sonunda ama benim kafama çok takildi ben yokken uyurken oyle bisey yaparmi diye ya insan kendi torunu cok sevsede neden yapar ki boyle biseyi anlam veremiyorum bide seninki gibi bize gelince sürekli eline bez alır pas pas alır ev temizler yemek yapar sağolsun gerçi bide yer değiştirirdi ben kendi evini temizle sen buraya temizlik yapmayanı geliyosun dedim şimdi peknyeltenmiyor ama yemek yapar store perde alacaktım olmaz buraya yok tartmaz yakışmaz dedi neyse aldım geri kendide heves etti kendi evine de aldik bende banyo paspasini kapının onu ne koymuştum geri banyonun içine sermiş burda ayıp kapıda olmaz dedi çok benzer okuyunca yazmak istedim artık bebek doğunca bakalım neler olur

anam ne kem gözlü karı ya
bence de dener gelinin evinde ayaklariyla oynayan
böğ
benimki de bi işe yaramaz oğluna da çok kıskançtir aramiza falan girer de bu konularda düşünüyorum da sizinkilere sanırım tahammül edemezdim
Allah dağına göre kar veriyo demekki

Bizde benzeriz hiç affediyoruz :)

Cok sasirdim. Ben de onu kullaniyorum. Ters cevirince bile akmiyor. Hatta sutun isisini kontrol etmek istedigimde bilegime damlatamiyorum bile. Acaba biberon uci numarasi kac sizinkinin? Benimki 0 numara. Acaba sizinki buyuk bir numara mi?
Öyle öyle de mesela hafif dokun geliyoe veya damagi ile isirinca geliyor ama meme icin cekmesi gerek ya zor geliyor kolayi surekl9 o biberonu istiyoe

zamane24 benim de ondan hatta kısa olan 1 uzun olan 2 ymiş hiç farkında değilim ikisi de ters çeviriyorum kesinlikle akmıyor
Ama rahat akıyor ya o rahatlığı istiyor damağı ile bastığında dahi gelsin istiyor cekmiyor mesela medala da ısırsa da gelmiyor çekmesi gerekiyor ondan sonra memeye biraz daha dönmeye başladı aventte kolay ya kesinlikle meme almıyordu onu istiyordu

Benimki de koşarak uzaklaşsa isterdim bir on beş gün falan kaldı sanırım bir de aynı şehirdeyiz evi on beş dakika arabayla. Gün içinde ben sıkıldım oturmaktan diyip öğlen çıkıp gidiyordu akşam yemek saati geliyordu benim de sinirlerim zıplıyordu tabi Gerçek yüzünü anladım iyice gerçi zaten biliyordum da bu kadar beklemiyordum.

o hızı bilmiyorum doğrudur
ama çevirdiğimde akmıyor eğer akıyorsa seninkinde hata vardır diye yazdım

En iyisi anne sütü ama bi 10 güne yskın devam ediyor

Benimki cam, 160 TL'ye almıştım. Emmeden akıtmıyor, sadece bizimki ağzında biriktiriyor bazen hızlı çekip, o zaman akıtıyor emerken. Tommee tippee'yi de merak ediyorum ama şuan memnunum kullandığımdan.
Aaa yok benimki dediğim fiyatta ve az da olsa akıtıyor emmeden, haliyle çok galiyor akıtıyor. Anladım, sendeki başka demek ki

Yine uyumuyorrrrrr uyumuyorrrrrrr
Benimki de! Bizim bebekler aynı yahu. Bak saat öğlen 1,5 gibi uyandı, bu saate kadar bölük pörçük max 45 dk uyudu. 1 saat önce banyo yaptı, bi güzel emdi üstüne mama da yedi, hala uyumuyor. Belki iyi gelmiycek ama bil ki yalnız değilsin

Evet gerçekten cennet anaların ayakları altında uykusuzluk gaz sancısı zor süreç bunlar ama inşallah düzene girer. Bir de çocuğum ili yaşında hala uykusuzum diyen var

Aaa yok benimki dediğim fiyatta ve az da olsa akıtıyor emmeden, haliyle çok galiyor akıtıyor. Anladım, sendeki başka demek ki
Çok da farkı yoktur aslında, sistemi aynı. Geniş ağızlı, içinde yeşil antikolik aparatı var. Şimdi neden daha pahalı bilemedim. Z Zzynp19

Eklentiler

• IMG_2305.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
Oglusu olan hanımlar, alt değiştirirken sizinkiler de işiyor mu ben her alt açtığımda daha kapamadan temizliğini yaparken veya bir an ansızın yolluyor normal mi bu durum benimkine mi ozel acinca rahatiyor mu
Evet hep tetikteyim işeyecek diye mesela bugün elime işedi onu bırak benimki açınca sıçıyor, sıçtıktan sonra ne kadar beklersem bekleyeyim açınca devam ediyor dediğin gibi açılınca rahatlıyor heralde

Uyumuyor uyursa cok hafif uykusu aninda aciyor gozleri ve acar acmaz aglamaya basliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…