Kizlar sabah cok guzel sutum oluyo dolu dolu meme ama 3 4 emmesiyle sonuyo araya 2 saat koyuyorum 2 saatte sut dolmuyo gece uzun uyudugu icin cok sert oluyo gogusler..ama 4.ögüne mesela bir sy kalmiyo yasayan var mi?

Dün biz oyleydik bugun daha duzenliydi yorgun dusuyorlar ertesi güne

Dün biz oyleydik bugun daha duzenliydi yorgun dusuyorlar ertesi güne
her aksam usanmadan 21.30 gibi yatak odaya geciyorum gece uykusu yapmak için. 12yi görmeden uyumuyordu birkaç gündür gece 1.30 görmeden uyumuyor. saatlerce savas veriyoruz burda. arada 10dk babasına bırakıp biseyler atıstırıyorum. sütün birikmesine de fırsat vermiyor ki. dokunsan ağlayacak konumdayım

Sorun cozuldu icinde bir kisim aciklik olmus duzelttik onu. Bende en basindan beri anne sutunde sorun yasiyoruz sut gelmeyince bebegim birakiyor emdikce gelir vs dedikleri icin bari sagimla cogaltmaya calisayim dedim manuel vardi cok zorladi elektrikli aldik tamda mastit oldum ona denk geldi doktor sag ama emzirme demisti bi gogusten zaten sutte pek yok indirimli gorup bana uygun geldigi icin aldim baby plus. Normalde de bebegim en fazla 5 dk emiyor onda da ya bos cekiyor ya da sut yok diye kavgayla birakiyor olmadigini goruyorum cunku gogus ucumdan kaynakli silikon uc kullaniyorum

Cok iyi anliyorum tahammul kalmiyo..benimde cok sık emmek istediinden birikmiyo 2saat anca koyabiliyorum ama sut olmuyo o arada..babasinda rahatlamiyo mu..uyutma isi babada bizde sadece gece kalkinca ben uyandirmamak icin uyutmaya calisiyorim..aksam 12 gibi emzirip birakiuorm esime.o uyutup yatiriyo artik 1e kadar falan neyse bazen 11de uyuyorum dinlenmis oluyorim o sekilde paslaşsaniz?

Cok tesekkur ederim bana moral oldu bu

Evet o kadar cok olumlu yorum vardi ki daha fazlasina da maddi olarak alamayacagim icin bakmadim. Sikayetlere de bakmak hic aklima gelmedi nedense.

Kizlar benim bebegimin kalbinde ufurum duydu cocuk doktoru ve kalp doktoruna yonlendirdi 3 adet delik cikti ikisi daha onemli dedi. Kanli islem oncesi yani sunnet, ameliyat vs Allah korusun olursa antibiyotik verilip yapilacakmis. Ve usutmesin hasta olmasin hele grip ilaci tarzi ilaclari hic kullanamaz ilacsiz atlatacaksiniz hasta olursa dedi. Anne sutuyle gecirmeye calismaliymisim. Benim moralimi bozan bu Allah korusun hastalansa sut sikintisi cekiyorum bebegime nasil iyi gelecegim belki sagdikca cogalir diye umut ettim ve aldim bu aleti de.. Insallah en kisa surede sutumu cogaltabilirim ve hasta olmaz boyle seylere gerek kalmaz insallah atlatiriz...

Çok normal. Bebeğin sadece sende güven hissediyor, korkmuş olabilir veya ağrısı varsa anne sütünü ilaç olarak görüyorlar ancak o rahatlatır. Bir gecen böyle geçiyorsa iki günün rahat geçiyor merak etme sabret :) bende aynı durumdayım çünkü bebeğim henüz 48 günlük çok gazimiz var sürekli memede olmak istiyor. Memede uyuyor, emip emip kusuyor fazla emdiği için. Ama yapacak bişey yok

Evet o kadar cok olumlu yorum vardi ki daha fazlasina da maddi olarak alamayacagim icin bakmadim. Sikayetlere de bakmak hic aklima gelmedi nedense.
Bende sonradan baktin..Belki sen sonuc alirsin bende makinada mi sorun var bir gonderip bakicam ama cok canimi yakti sagarken falan..daha sagabilcegmi dusunmuyorum elektrikli ile

normalde o sekilde yapıyoruz ama bu gece onda da durmuyor hep meme.
emerken kustu. hemde öyle az buz değil. insallah 2 günüm rahat gecer çökmüş hissediyorum tek gözümle yazıyorum hatta. biliyor musun gazı da yok sürekli memede ama çıkarıp çıkarıp emmek istiyor. kaka yapıyor yine aynı. insallah uyur da dinlenirim sana da kolay gelsin

Kizlar sabah cok guzel sutum oluyo dolu dolu meme ama 3 4 emmesiyle sonuyo araya 2 saat koyuyorum 2 saatte sut dolmuyo gece uzun uyudugu icin cok sert oluyo gogusler..ama 4.ögüne mesela bir sy kalmiyo yasayan var mi?
Evet bir çok kişide böyledir. Bir de akşama doğru yoruluyoruz hiç bir şey kalmıyor gibi ama yine de alıyordur alacağını

Evet bir çok kişide böyledir. Bir de akşama doğru yoruluyoruz hiç bir şey kalmıyor gibi ama yine de alıyordur alacağını
Gaz cikartirken hem aglayip hem her tarafimi emmeye calistiigi icin ben mama takviyesi yapiyorum yuzumu yanagimi emmeye calisiyo doydugunda gaz cikartirken siziyo zaten bugun 3kez verdim mama geri kalaninda emdi..

Sütüm az kanısına girme hemen. İnan ve beslenmene dikkat et biraz. Bol su iç. Bestlak idi sanırım adı eczaneden aldığım bir damla benim sütümü arttırdı. İstersen bir dene.
Üzme kendini. sütünün çok ve besleyici olduğuna odaklan

Ben sabaha karşı yada sabah emdikten sonra süt sağıyorum o sütü akşam 11 gibi veriyorum rahatlıyorum ve güzel uyuyo kızım da

Neden böyleler anlamıyorum ki. Ama sana bravo çok iyi etmişsin yemeğimizi yiyelim öyle gidip al diye. Bizimki her gün yemek gönderdi bize ilk on gün, hala arada gönderiyor ya da getiriyor. Ben de getirdiği misafirlerle beni hasta edişini ve geçmiş olsun nasılsın demesini unutamıyorum bir de anneme yaptığı saygısızlığı, annem memlekete dönerken onunla vedalaşmaya yöneldi, o kalktı bebeği sevmeye gitti, sanki annem varken ona sevdirmemişiz gibi, kadın iki senede gelmiş 9 saatlik yoldan, hayırlı yolculuklar bile demedi, zoruma gitti işte iki gün ağladım annem gittikten sonra. Aman boşver getirmiyorsa yemek getirmesin, en azından minnet etmemiş olursun. Benim boğazımdan geçmiyordu yemekleri ama eşimin hatrına yedim hadi sorun çıkmasın dedim. Açıkça söyle bir daha yaparsa, bana dağınıklık bırakmayın çocukla toplayamıyorum de. Ben şu ara en çok şeye sinir oluyorum, gelince gürültü yapıyorlar çocuk uyurken, sonra da gürültüye alışsın diyorlar. Her gürültüye de alışmıyor diyorum uyutması bize eziyet oluyor, dinletemiyorum. Ufak şeyleri görmezden duymazdan gelmek en güzeli ama bazen benim de şalterler atıyor cevabını yapıştırıyorum, bir iki hafta gelmiyor alınıyor o zaman, face'de bana laf sokan paylaşımlar yapıyor, Allah akıl fikir versin ne diyim

benimde 100gr almıştı bir haftada dr çok az dedi 30ile 35 gr günlük almalı dedi aptamil kullanıyorum bizimde arada oluyo tuvalet problemimiz zorlanıyor sıkıyor kızarıyor yaparken sık sık emziriyorum bir saat iki saat memede kaldığı oluyor genede doymuyor
Ben bir saat memede tutuyorum yeri geliyor ama uyuyor bizimki memede, bazen uyandıramıyorum, kuvvetlimde çekmiyor.
Aynı şeyleri yaşıyoruz iki emiyo uyuyo sonra uyandıramıyorum yerine koyunca oyunıyo hayda tekrar memeye bir saat bu şekilde emiyo ama bende hal derman kalmıyo

Düzgün emmedikleri için doymuyorlar bence, o yüzden mama takviye etmek zorunda kalıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…