Bende öyle hatırlıyordum ama gayet ası kagıdıma 1.ay yazmıslar
Doktorda unuttunuz mu falan oldu hatta
Allahtan bebeklere öncelik tanıyorlar da yaptırabildik
Bizimki kız ama açınca aynı şeyleri ben de yaşıyorum başından beri hep oluyor bi de kız çocuğuna göre sanki biraz daha yukardan yapıyor çişini üstüm başım temiz kalmıyor artık bi sorun falan olabilir mi acaba?
Benimki cam, 160 TL'ye almıştım. Emmeden akıtmıyor, sadece bizimki ağzında biriktiriyor bazen hızlı çekip, o zaman akıtıyor emerken. Tommee tippee'yi de merak ediyorum ama şuan memnunum kullandığımdan.
Kizlar benim bebegimin kalbinde ufurum duydu cocuk doktoru ve kalp doktoruna yonlendirdi 3 adet delik cikti ikisi daha onemli dedi. Kanli islem oncesi yani sunnet, ameliyat vs Allah korusun olursa antibiyotik verilip yapilacakmis. Ve usutmesin hasta olmasin hele grip ilaci tarzi ilaclari hic kullanamaz ilacsiz atlatacaksiniz hasta olursa dedi. Anne sutuyle gecirmeye calismaliymisim. Benim moralimi bozan bu Allah korusun hastalansa sut sikintisi cekiyorum bebegime nasil iyi gelecegim belki sagdikca cogalir diye umut ettim ve aldim bu aleti de.. Insallah en kisa surede sutumu cogaltabilirim ve hasta olmaz boyle seylere gerek kalmaz insallah atlatiriz...
Geçmiş olsun ,sen anmasın guclu olup atlatacaksın inşallah.Sutum az diye düşünme hiç.hep olumlu ol.Ayvalar cıktı mi bilmiyorum epeydir manavdan haberim yok ama çıkmışsa ayvayı küp küp doğrayıp biraz su ile kaynat sonra ağız tadına göre şeker at.(ayva kompostosu).Bana eski yaşadığım şehirde doğumdan sonra komşum süt yapar diye yapıp getirmişti ve gerçekten sütümü inanılmaz artirmisti,ve günde min.3 lt su tüket bol su çok onemli
Dün geceden beri benimki de öyle sürekli bi ağlama huyu. Neden böyleler acaba, bulamadım bi yolunu. İnanılmaz yorgunum, uykusuzum. Yanımda kimse olmadığı için herkese de kızgınım, lohusalığın sonunda lohusa kafasını yaşıyorum
Mochi aldım kızlar merakımdan ☺
Dört gündür kullanıyorum
Pompaya geceleri ihtiyaç duyuyordum kızım tek meme emince diğerini sağmak için
O anlamda mochinin pratiklik sağlayacağını düşündüm
Öyle de oldu
Ancak şöyle ki tam boşaltmıyor
Elektrikli pompa sıcak su torbası ile ve elimle memeye masaj yaparak sağdığımda baya boşaltıyor
Bu ön sütü alıyor gibi oluyor
Ama benim beklentim zaten bir sonraki emzirmeye kadar beni rahatlatması idi ve beklentimi karşıladı
İlginç bir ürün ilk iki gün beceremedim sonra vakumlamayı öğrenince verimli kullanmaya başladım
Kuzum emerken diğerine takıyorum arada tekrar vakumlatıyorum iki meme birden sağılmış oluyor
Benim deneyimlerim böyle canım @jalebi-i
Oy öglen 4ten gece 4e
Bizim ki dün sabah 6.30ds kalktı ondan sonra sadece 11-11.30arası bi yarım saat yatıp gece 12ye kadar direndi en son nas felak esliğinde uyuttuk
cıldırmak üzereyim. cocuk öğlenden beri memede. uyuyor yatırıyorum uyanıyor. bu saat oldu toplasan 1 saat uyumustur. başım çatlıyor uyumaya ihtiyacım var. hayır ne derdi var anlamıyorum. 38 günlük olduk 40 çıkan arkadaslar 40tan sonra düzelecegini söyleyin
Zaten yapamadım ki burun delikleri cok kücük
Dısardan tutmaya calıştım ama oda işe yaramadı tabiki :)
Serum bi bes on dk sonra cözdü hırıltısını dediğin gibi tıkandıkca sıkarım artık
Kac damla sıkmak lazım peki varmı sınırlama
Yuttu cunku hapsurmadı
Canım 2.03 damla sıkabilirsin ben bazen 3.04 de sıkıyorum çünkü hırıltısı geçmediği zaman Benimkisi de yutuyor bazen ama hiçbir yan etkisi yok demişti hemşire
Su anda ilaç kullanımınız yok
Kalpteki delikle ilgili gözle görülür bi belirtiside yok
Takiptesiniz sadece o zaman dogru mu :)
Evet canim cok buyuk sikintilar yok cok sukur takipteyiz ins hic gerekmeden atlatiriz
Geçmiş olsun ,sen anmasın guclu olup atlatacaksın inşallah.Sutum az diye düşünme hiç.hep olumlu ol.Ayvalar cıktı mi bilmiyorum epeydir manavdan haberim yok ama çıkmışsa ayvayı küp küp doğrayıp biraz su ile kaynat sonra ağız tadına göre şeker at.(ayva kompostosu).Bana eski yaşadığım şehirde doğumdan sonra komşum süt yapar diye yapıp getirmişti ve gerçekten sütümü inanılmaz artirmisti,ve günde min.3 lt su tüket bol su çok onemli
Medela biberonuna bakın cekmez is3 gelmiyor damak ile isirsa da gelmiyor bu biberonla tekrar memeye dondurmeye çalışıyorum bi ona bakın ucu normal.biberon gibi degil