Tazyikli yaptıkları için olmasın?minik oldukları icin yukardan gibi gelmiyor değil mi

Benimki cam, 160 TL'ye almıştım. Emmeden akıtmıyor, sadece bizimki ağzında biriktiriyor bazen hızlı çekip, o zaman akıtıyor emerken. Tommee tippee'yi de merak ediyorum ama şuan memnunum kullandığımdan.
Sizinki hangi biberon?

Geçmiş olsun ,sen anmasın guclu olup atlatacaksın inşallah.Sutum az diye düşünme hiç.hep olumlu ol.Ayvalar cıktı mi bilmiyorum epeydir manavdan haberim yok ama çıkmışsa ayvayı küp küp doğrayıp biraz su ile kaynat sonra ağız tadına göre şeker at.(ayva kompostosu).Bana eski yaşadığım şehirde doğumdan sonra komşum süt yapar diye yapıp getirmişti ve gerçekten sütümü inanılmaz artirmisti,ve günde min.3 lt su tüket bol su çok onemli

Çok da farkı yoktur aslında, sistemi aynı. Geniş ağızlı, içinde yeşil antikolik aparatı var. Şimdi neden daha pahalı bilemedim. Z Zzynp19
Eveet benimkinin aynısı bu, benimki de cam. Niye pahalı acaba, vardır heralde bi özelliği ama görünüş aynen bu

Uyumuyor uyursa cok hafif uykusu aninda aciyor gozleri ve acar acmaz aglamaya basliyor
Dün geceden beri benimki de öyle sürekli bi ağlama huyu. Neden böyleler acaba, bulamadım bi yolunu. İnanılmaz yorgunum, uykusuzum. Yanımda kimse olmadığı için herkese de kızgınım, lohusalığın sonunda lohusa kafasını yaşıyorum

Elektrikli pompada siz ne kullaniyordunuz?

Oy öglen 4ten gece 4e
Bizim ki dün sabah 6.30ds kalktı ondan sonra sadece 11-11.30arası bi yarım saat yatıp gece 12ye kadar direndi en son nas felak esliğinde uyuttuk
Gece boyunca toplasan 2 saat uyumustur simdide kalkti sut icin süt mü olur uyku yok ki

Kalca ultrasonu var bide biz unutmustuk doktor hatırlattı
sizin doktor istedi mi bilmiyorum ama birinci aymıs yapılması sorarsınız veya o söyler size
Kızımı iki buçuk aylıkken götürdüm kalça çıkıklığı için ultrasona.
4 aya kadar süresi var canım

Bu gecemizin ozeti boyle. Memede uyuyor, yerine koydugum an uyaniyor. Bizim 40'imiz bugun. Cok uykum var

Canım 2.03 damla sıkabilirsin ben bazen 3.04 de sıkıyorum çünkü hırıltısı geçmediği zaman Benimkisi de yutuyor bazen ama hiçbir yan etkisi yok demişti hemşire

Gün içinde biz de o durumdayız Diyorum demekki bizim sıcaklığımıza ihtiyaçları var ki yerine yatırınca kıyameti koparıyor
Bi ara onu memede birakip kafami geriye atip o sekilde uyudum yarim saat artik.

Su anda ilaç kullanımınız yok
Kalpteki delikle ilgili gözle görülür bi belirtiside yok
Takiptesiniz sadece o zaman dogru mu :)
Evet canim cok buyuk sikintilar yok cok sukur takipteyiz ins hic gerekmeden atlatiriz
Geçmiş olsun canım evet sağım yapmaya çalış bol bol
Cok sagol canim insallah ise yarar
Allah razi olsun deneyecegim cok tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…