Biz de hic uyumadik..kahvalti edebildim o uyurken..Bu gecemizin ozeti boyle. Memede uyuyor, yerine koydugum an uyaniyor. Bizim 40'imiz bugun. Cok uykum var
Tuzlu su gibi bişey zaten belli :)Canım 2.03 damla sıkabilirsin ben bazen 3.04 de sıkıyorum çünkü hırıltısı geçmediği zaman Benimkisi de yutuyor bazen ama hiçbir yan etkisi yok demişti hemşire
Ben de böyle bir şey farkettim çişli bezler arttı bende de, 27 günlük oldukKakası azalıp çişi çoğalması normal mi?
Ben de yatağına koyuyorum yarım saat elleriyle boks yapıyor sonra uyuyor bi yarım saat geri kalkıyor sonra memede 1 saat uyutmaya çalışıyorum gene aynı döngü. Bi derdi de yokBu gecemizin ozeti boyle. Memede uyuyor, yerine koydugum an uyaniyor. Bizim 40'imiz bugun. Cok uykum var
1.bucuk aylik olunca da göz taramasi var.Kalca ultrasonu var bide biz unutmustuk doktor hatırlattı
sizin doktor istedi mi bilmiyorum ama birinci aymıs yapılması sorarsınız veya o söyler size
Oda ilk üc ay icinde oluyor diye hatırlıyorum1.bucuk aylik olunca da göz taramasi var.
Bana ilaç vermediler emzirdiğim için daha bi de hemşire kesin geçer bebeğe diyo moralim bozuldu iyice diken üstündeyim hepBende grip oldum umarım geçmez bebeğe yaa
Maşallah yavruya güzel kilo almış. Benim kızçe de 1.800 gram almış ilk ay. Hemşire ölçerken ‘yok artık’ diyerek gözlerini belertti. Yalnız benim çocuklarda hızlı büyümek huzursuzluk yapıyor. Ama sadece memeden süt aldığı için ne kadar içti, fazla mı geldi bilemiyorum. Yeni emzik sipariş ettim bugün yarın ulaşır. İnşallah azıcık da olsa emme düzenimizi oturtabiliriz.Aşımızı olduk teyzeleri
1.410 gr almışız 5 cm de uzamışız️ ️ ️
Ebe tebrik etti iyi bakmışsın dedi
Göz taraması yaptırdık refleks var şükür onu da geçtik
Bende 20 günde 2 kilo vermişim
Size de maşallah canımMaşallah yavruya güzel kilo almış. Benim kızçe de 1.800 gram almış ilk ay. Hemşire ölçerken ‘yok artık’ diyerek gözlerini belertti. Yalnız benim çocuklarda hızlı büyümek huzursuzluk yapıyor. Ama sadece memeden süt aldığı için ne kadar içti, fazla mı geldi bilemiyorum. Yeni emzik sipariş ettim bugün yarın ulaşır. İnşallah azıcık da olsa emme düzenimizi oturtabiliriz.
Ben de bi türlü alışamadım alt açmaya hep yaptığı için tuhaf geliyorduTazyikli yaptıkları için olmasın?minik oldukları icin yukardan gibi gelmiyor değil mi
Kalça ultrasonu 2.ay bitiminde de yaptırabilirsiniz. Bizimkinin kemikleri tam gelişsin diye 8 Kasım’a randevu verdiler. 4 aylık oluyor (doğması gereken tarihe göre ise 2 aylık oluyor).Kalca ultrasonu var bide biz unutmustuk doktor hatırlattı
sizin doktor istedi mi bilmiyorum ama birinci aymıs yapılması sorarsınız veya o söyler size
Aslında bizimki de iki saat bekliyor ama sütüm çok ve tazyikli geliyor. 5 dakikadan uzun emerse çok kötü kusup yeniden emmek istiyor. En azından kusma sonrası emzik verip yatıştırabilirim diye düşünüyorum. Gece boyunca 3 kez falan emiyor 3-4 saat arayla. İşin aslı şu an bakıcımız var evde ve bebeği 5 dakikadan fazla oyalayamıyor. Emzik olursa bakıcının da işi kolaylaşır. Şubatta işe başlamak için bakıcının bebeğe bebeğin bakıcıya alışması lazım.Size de maşallah canım
Çok mu emiyor, bi düzeni yok mu daha?
Bizimki rutin bi şekilde 2 saatte bir acıkıyor
Az emdiğinde 1 saat sonra istiyor.
Gece ise uzun uyuduğundan belli olmuyo uyanma saati
Bende sadece emZiriyorum, mama almadı hiç.
Emziği arada alıyo bazende atıyo hemen
Butun gece memedeydi. Saatlerdir bir sey yemeyince takatim de kalmadi. Tukendigim gunlerden biri. Cocuga offf da dedim, vicdan azabi cekiyorum.Biz de hic uyumadik..kahvalti edebildim o uyurken..
E olacak o kadar bende hizi hizli salliyorum sinirden artikButun gece memedeydi. Saatlerdir bir sey yemeyince takatim de kalmadi. Tukendigim gunlerden biri. Cocuga offf da dedim, vicdan azabi cekiyorum.
Hmm anladım canımAslında bizimki de iki saat bekliyor ama sütüm çok ve tazyikli geliyor. 5 dakikadan uzun emerse çok kötü kusup yeniden emmek istiyor. En azından kusma sonrası emzik verip yatıştırabilirim diye düşünüyorum. Gece boyunca 3 kez falan emiyor 3-4 saat arayla. İşin aslı şu an bakıcımız var evde ve bebeği 5 dakikadan fazla oyalayamıyor. Emzik olursa bakıcının da işi kolaylaşır. Şubatta işe başlamak için bakıcının bebeğe bebeğin bakıcıya alışması lazım.
Off ne büyük oğlumda ne bunda şu emziği sevdiremedim. Dışarda arabada gezerken tedirgin bir ifadeyle yapışıyor emziğe. Ama evde iki çekip fırlatıyor. Çoğunlukla öğürüyorHmm anladım canım
Emzirme pozisyonuna dikkat et kusmaması için
Emzik dediğin gibi sindirmesine yardımcı olabilir
Ben kilo veremiyorum ya. Aliyorum hatta daha. Aman sut olsun diye yememi kesmedim. Sutlaclar sisirdi beni. Bebisine masallah. Biz de 19 unda gidecegiz insallah 2. Asi icin. Bakalim ne durumdayiz belli degil.Aşımızı olduk teyzeleri
1.410 gr almışız 5 cm de uzamışız
Ebe tebrik etti iyi bakmışsın dedi
Göz taraması yaptırdık refleks var şükür onu da geçtik
Bende 20 günde 2 kilo vermişim
Yok 1.aymış bizim hastanede gittigimde yaptırdıkKalça ultrasonu 2.ay bitiminde de yaptırabilirsiniz. Bizimkinin kemikleri tam gelişsin diye 8 Kasım’a randevu verdiler. 4 aylık oluyor (doğması gereken tarihe göre ise 2 aylık oluyor).
Bizim liste uzun.
Kuvezde kaldığı için rob (göz) muayenesi yapıldı iki defa. Çığlık çığlığa ağladı yavrum.
Haftaya kardiyoloji var.
Bu ay sonunda ileri tetkik işitme testi var.
Kasım’da kalça ve üriner usg var
4 ay bitiminde EKG var.
6ay bitiminde tekrar göz ve işitme testini önerdiler.bu kış benim için bayaa zorlu geçecek
İlk tazyikli gelen sütü sagıp sonraki sütü versen ? Hem yaglı kısmını içer hem kusmazAslında bizimki de iki saat bekliyor ama sütüm çok ve tazyikli geliyor. 5 dakikadan uzun emerse çok kötü kusup yeniden emmek istiyor. En azından kusma sonrası emzik verip yatıştırabilirim diye düşünüyorum. Gece boyunca 3 kez falan emiyor 3-4 saat arayla. İşin aslı şu an bakıcımız var evde ve bebeği 5 dakikadan fazla oyalayamıyor. Emzik olursa bakıcının da işi kolaylaşır. Şubatta işe başlamak için bakıcının bebeğe bebeğin bakıcıya alışması lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?