Off ne büyük oğlumda ne bunda şu emziği sevdiremedim. Dışarda arabada gezerken tedirgin bir ifadeyle yapışıyor emziğe. Ama evde iki çekip fırlatıyor. Çoğunlukla öğürüyor
Bizimkiler tutuyo Allahtan
Kızımda da bunda da doğduktan sonra verdim baktım tutuyo
40ından sonra uyku geçişinde vermeye başladım
Şimdi yeni yeni arada bir veriyorum
Dün uykuya dalmakta zorlandı beşiğinde,
Kucak istedi almadım, emziği verdim iki bulandırdıysa da midesini
Sonra aldı baktım hemen uyumuş atmış emziği
Denemeye devam et bence canım sende

Bende öyle hatırlıyordum ama gayet ası kagıdıma 1.ay yazmıslar
Doktorda unuttunuz mu falan oldu hatta
Allahtan bebeklere öncelik tanıyorlar da yaptırabildik
1 le 2. Ay arası yaptırın dediler bizede

Bende uyutamıyorum cocugu resmen herkesin derdi baska :) gün icinde max bikaç saat uyuyor oda memede veya koynumda
Kanguru ailesi gibi yapısıgız tüm gün
Gecede işine gelirse üc bes saat uyuyor uyanıyor
Emzik almıyor
Beni bırakmıyor
Salıncakta durmuyor
Alt acılmasını sevmiyor pis yasayacak
Biberondan tiksiniyor kendi sütümü vermeme ragmen
Bi dısarıyı seviyor onuda bi kere burnumuzdan getirdi güvenemiyorum artık o konudada :)
Bide annemle babamda aşırı sakinliyor dinliyor onları falan

Ben kilo veremiyorum ya. Aliyorum hatta daha. Aman sut olsun diye yememi kesmedim. Sutlaclar sisirdi beni. Bebisine masallah. Biz de 19 unda gidecegiz insallah 2. Asi icin. Bakalim ne durumdayiz belli degil.
Sağol canım
Yok kız bende hiç dikkat etmiyorum yiyorum herşeyden
Aş verir gibiyim
Hatta hiç vermedim sanıyordum ben
Üstüne kilo almasaydım bari diyordum

2. Ay aşısı ağır oluyo verem aşısı olduğundan
bi de erken gitmen gerekiyor sağlık ocağına

Eveet benimkinin aynısı bu, benimki de cam. Niye pahalı acaba, vardır heralde bi özelliği ama görünüş aynen bu
İnternette sonradan gördüm ben de uygun fiyata bi sitede ama bilemedim. Sen nerden aldın?

1.bucuk aylik olunca da göz taramasi var.
Bize göz her zaman yapılabilir dediler 23 günlükken yaptırdık doktor bir daha 3. Ayda gelin dedi. Kalça ultrasonu için de doktor en az 6 haftalık olsun o zaman yaptırın dedi. Her doktor farklı bişey söylüyor sanırım

Maşallah annesi sağlıkla büyümeye devam etsin inşallah. Biz de bugün bir aylık olduk aşımızı da yaptırdık. Bizim de kilo ve boyumuza güzel dedi hemşiremiz.

Ben kilo veremiyorum ya. Aliyorum hatta daha. Aman sut olsun diye yememi kesmedim. Sutlaclar sisirdi beni. Bebisine masallah. Biz de 19 unda gidecegiz insallah 2. Asi icin. Bakalim ne durumdayiz belli degil.
2.ay aşılarıyla birlikte rota aşısı yaptıracak mısınız? Doktorunuz önerdi mi? Biz bugün 1. Ay aşımızı oldum hemşire yaptıracaksan 2. Ay aşılarıyla yaparız dedi

ılık çayı pamuğa döküp silebilirsin. ama ben anne sütünü direkt damlattım anında geçiriyor.
Kizlar az once instagramda bir doktorun videosunu izledim. Anne sutunde birden cok bilesen oldugu icin gozde herhangi bir mikroorganizma olusumu varsa onu besleyebilirmis ve boylece enfeksiyonu arttirabilirmis. Bu yuzden sadece temiz bir pamuk ve suyla temizlemeyi oneriyor doktor. Hatta diger gozu silerken bile pamugu degistirin diyor.
Ama ben de daha hastaneden cikmadan cocugumun gozu kizarmis ve sismisti sutumu damlattim 2. Gun gecti. Tesaduf mu bilmiyorum gerci.
Pamukcuk icin de dilin uzerinde mantar olusumu diyor doktorlar. Ilacli tedavi gerekiyormus karbonatli su tedavi sürecini arttirir demisler.
Benim bebisin de dilinde var pamukcuk kayinvalidem islatilmis bezi direkt karbonata batirip dilini sildi bir sey diyemedim: ( gecmedi de ustelik.
Hemsire bir arkadasim karbonatli suyla siliyoruz biz hastanede gjnde 4 defa dedi. Ama denemedim henuz. Ama sanirim cocugumartik rrahatsiz oluyor cunku surekli diliyle yalaniyor

Cok gecmis olsun bi an hissettim yasadigin o korkuyu Allah bir daha yasatmasin. Benim esim de nazara cok inanir bir sey olsa kesin bana da oyle der

Hayirli olsun :) biz de 40 gunluk bebeyle cumartesi günü tasinacagiz bakalim nasil olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…