Bana da birak aglasin diyorlar ama normal aglamiyor ki nasil birakayim katila katila aglarken.

Evet katılıyor gerçekten nasıl yanlız bırakacaksın ben duş alamasam aklımı kaybederim heralde göğüslerim sütten kaşınıyor yanıyor bazen kalkamadık süt göğsümde bazen tişörte akıyor Yani herşey kenarda dursun duş ve yemek başka bişey istemiyorum
Eşim bugün öğlen gelirken lahmacun aldı bana yoksa açım

Sürekli desteksiz zor ya hakikaten Allah kolaylık versin tatlı yiyip enerjik olmaya çalış

Kizlar bu kimyon cayini her gun icebiliyo muyuz acaba ?
Hergün içebiliyor muyuz bilmiyorum ama
Ben sabahları rezene öğlen kimyon akşam ansın çayı demleyip içiyorum
Ama ben üşüttüğüm için çocuk bundan sebep ekstra gazlanıyor , bir şeyi yapsak diğeri eksik kalıyor

En iyisi bence lansinoh test ettim acı bir tecrübeyle, abisi emzik ucunu kopardı avent ve chicco vardı onları kullanırım dedim ama kullanamadım, çok hızlı aktıgı için nefesi kesilir gibi oldu( ki dogal akışlı biberonlar) gece eczane arayıp biberon aldık onda da eczacı orta boy verdiği için içememişti,felaket bir geceydi, ilk günden beri lansinoh kullanıyorum ve memeyi de hiç reddetmedi

Midesini bulandırmasın çok dikkat et öyle yapacaksan
Ben eczaneden almıştım wee baby
Wee baby çok uzun. İlkinde denedim hiç alamadı. Ben nuk kauçuk kullanıyorum. Onu bile uzun buluyor o yüzden öğürme hareketi yapıyor.
Aslında alışsa mı iyi alışmasa mı emin de değilim. 4. ay bitince tüm rutin oturuyor emziksiz de olsa. Ya sabır

Kizlarrr sizler tecrubelisiniz birsey soracağım size benim sezeryanim cuma günü oldu estetik dikis var. Dikisin ortasında hic sıkıntı yok sag tarafta iyi durumda ama sol kismi hem kızarmış hemde şişmiş oturup kalkarken cok yanma ve ağrı oluyor bu durumla karşılaşan varmi geciyor mu cok canim sıkılıyor kontrolumde cuma günü

Maşallah annesi sağlıkla büyümeye devam etsin inşallah. Biz de bugün bir aylık olduk aşımızı da yaptırdık. Bizim de kilo ve boyumuza güzel dedi hemşiremiz.
Ne kadar doğdu? Ne kadar oldu? Bizim de 1. ayımız

Allah sabrını verir canım
Emzik çoğu yerde kurtarıcı oluyor evet ama
Çok huysuzluk yapmıyorsa zorlama bence

Gözünaydın öncelikle
Allah analı babalı büyütsün inşallah
Daha çok yeni olduğu için çok normal
Benim bi ay olmasına rağmen kabuklu hala

Şişme olunca iyileşme oluyor diye biliyorum

Kızlar benim miniklerin resimlerini çektim çok tatlı oldular ya
İkisine de sarı giydirdim
Limonla da 1 yazdım
Hatıra konsepti oldu resmen ☺
Bakmaya doyamıyorum
Çok şükür Rabbime onları bize verdiği için

Benim ilk zamanlar şişlik oluyordu hep doktoruma gittim baktı sıkıntı yok demişti. Ama kızarıklık için birşey diyemiyorum takip edin yinede. Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…