Bugün benimki de aynen öğlenden beri memede. Sanırım meme verdikçe sapıtıolar. 2 saatten önce vermemek lazım. Yenidoğan bi bebek bu kadar saat uyanık kalmamalı diyorum biraz onun da huysuzluğu oluyor heralde emmedigi her an ağlıyorcıldırmak üzereyim. cocuk öğlenden beri memede. uyuyor yatırıyorum uyanıyor. bu saat oldu toplasan 1 saat uyumustur. başım çatlıyor uyumaya ihtiyacım var. hayır ne derdi var anlamıyorum. 38 günlük olduk 40 çıkan arkadaslar 40tan sonra düzelecegini söyleyin
Evet sürekli emince öyle oluyor bencede. Benim bebeğim 5 gün önceki kilosuyla aynı çıktı hiç kilo almamış çok üzüldümDüzgün emmedikleri için doymuyorlar bence, o yüzden mama takviye etmek zorunda kalıyoruz.
Baby plusElektrikli pompada siz ne kullaniyordunuz?
Ay ne ayıbı ya tanımazsın etmezsin bişeyde hazırlayıp yardımcı olmayacakmıs ne demeye getirecek kiKızlar bugün kv çocukları görmeye geldi ve biraz nezle. Ses mes gitmiş. Neyse biraz oturdu. Bir arkadaşı kızıyla bebek görmesine gelmek istiyormuş, ne dersin diye sordu bana. (Tanımam etmem, kendisi de birkaç aydır tanıyor). Bugün aynaya birkez olsun bakabilmiş değilim dedim. Saçını yapmışsın ama dedi (saçım pırasa gibi uzun düzdür ve rasgele kıskaçlı toka takmışım). Olmadı Mevlüt’e gelsinler dedi. Ki ben Mevlüt’ü oğlan ayaklanmadan yapmayı düşünmüyorum çünkü diğer oğlumda tek başıma koşturdum herşeye. yemekli ve ardından Pastalı börekliydi. Ben kendimi paraladım tebrikleri eşim topladı çünkü sadece eşimin tarafı vardı. Benim ailem çok uzaktalar.
Neyse... Şimdi kadın gittiğinden beri aklımda. Ayıp etmiş olmamışımdır di mi. Çünkü ben biri geleceği zaman herşeyi dört dörtlük yapan biriyim. Tabi bunun içinde çocuklarımdan zaman çalmış olucam ve onlar perişan olucak. Kaynana da elini kolunu sallaya sallaya gelir çünkü ikramlık yapmayı bilmez hiç. Yakın çevrenin ziyaretini kabul ettim ama şu sıra huni kafamda geziyorum zaten tanımadığım biri için bilmiyorum fedakarlık yapmak içimden gelmiyor. Yanlış mıyım
Aynen 7 den beri ayaktaUyumuyo bizi.ki bugub hiç çıldırmış gibi tükendim
Ne zaman ne kadar emzirdim falan hatırlamıyorum artikAynen 7 den beri ayakta
Kucagımda dalıyor bırakıyorum uyanıyor
Derin uykuya gecsin diye yarım saat kucagımda tuttum genede koydugum gibi uyandı
Ne yiyip iciyorsan cocuga uyku olarak dönmüyor bu saat olmuş hala
3,4kez denedim..mochi gibi manuel pompa bile 50 cc sagdi benimkinden babypls 10 cc anca..denemedim bi daha o acidan morarmadan sonraBaby plus
Benim de kıpkırmızı olup çok acımıştı , kesik gibi olmuştu hatta ucu ağlamıştım ilk sağımlarda ve çok az süt çıkmıştı
Ama ben zaten göğsüm yara olduğu için öyle olduğunu düşünüp devam ettim
Acısı da azaldı ve alıştım süt de arttı devam ettikçe
Sevindim. Inşallah bi günlük sürmez:) masallah diyelimArkadaaslaaar iyi geceler..rutin olusturmaktan bahsetmistim..aksam 5ten sonra uyutmayarak 7de banyosunu yaptirdik..ardindan masaj..sonra emzirdim ve odaya gectik bi muzik belirledim piyano seslerini seviyodu önce fazla temasi kesmek adina yastik uzerinde hafif salladim sonra besigine koydum 4.sarkida küt gittiesim hayret etti uyuduguna cunku bizimki ya kucakta kalp atisiyla uyumaya alisti ya omuzda..koyuncada aciyo gozleri..cocuk nerede uyursa orda uyanmak istiyormus..direndi önce..4 saat uyudu ve guzel bi zamam dilimi bize kaldi sürenin daha uzayacaga inanmak istiyorum yani bu sekilde yaparsak 2de uyanirmis.bir de aglayarak uyanirdi gulerek huzurla uyandii..bizim bi duzenimiz yoktu cocuk napsin bizle salonda durup o kadar uyaran alinca anca 1de uyuyordu..bu sekilde 9da yataga gitmis olucaz gunduzde 9la 10 arasini ve 1ile 2 arasini uyku saati yapacagim..henuz cok kucukler ve onlar bizim duzenimize ayak uydurmalilar.
Insallah boyle devam eder
Insallah ilk deneme basariliydiSevindim. Inşallah bi günlük sürmez:) masallah diyelim
Aynı problem bizde de varKizlar az once instagramda bir doktorun videosunu izledim. Anne sutunde birden cok bilesen oldugu icin gozde herhangi bir mikroorganizma olusumu varsa onu besleyebilirmis ve boylece enfeksiyonu arttirabilirmis. Bu yuzden sadece temiz bir pamuk ve suyla temizlemeyi oneriyor doktor. Hatta diger gozu silerken bile pamugu degistirin diyor.
Ama ben de daha hastaneden cikmadan cocugumun gozu kizarmis ve sismisti sutumu damlattim 2. Gun gecti. Tesaduf mu bilmiyorum gerci.
Pamukcuk icin de dilin uzerinde mantar olusumu diyor doktorlar. Ilacli tedavi gerekiyormus karbonatli su tedavi sürecini arttirir demisler.
Benim bebisin de dilinde var pamukcuk kayinvalidem islatilmis bezi direkt karbonata batirip dilini sildi bir sey diyemedim: ( gecmedi de ustelik.
Hemsire bir arkadasim karbonatli suyla siliyoruz biz hastanede gjnde 4 defa dedi. Ama denemedim henuz. Ama sanirim cocugumartik rrahatsiz oluyor cunku surekli diliyle yalaniyor
İyiyiz şükür. 9 gün kuvozde kalıp taburcu olmuştuk şimdi iyiyiz. TsklerCoktandir gormuyorduk mesajinizi. Nasilsiniz. Bebeginiz nasil oldu.
Ben de bilmiyorum ki memeyi boşaltıyor mu, bir saat memede kalıyor ama çoğu uykulu geçiyor.Evet sürekli emince öyle oluyor bencede. Benim bebeğim 5 gün önceki kilosuyla aynı çıktı hiç kilo almamış çok üzüldümo kadar emiyor nereye gitti o emdikleri hepsi beze mi gitti 1 gram almaz mı bir de diyorlar ki sütün besleyici kısmı sonundaymış ben o sütü emip emmedigini bilmiyorum çünkü memenin bittiğini anlamıyorum siz nasıl anlıyorsunuz. Benimki çektikçe çekiyor bitse bırakır mı ki ya da boş boş çekiyor çünkü 1 saat emdiği oluyor
Büyüğü uygun fiyatlı, arkadaşım da almış. Muhtemelen büyüğü çok tercih edilmeyenler.Ala ala fiyatı neden böyle? Aynısının büyüğü var bizde 60 civarı almıştım bende
Benimde besik yatak odasında ama resmen ben varsam daha az uyuyor kokumumu alıyor napıyorsaKizlar bebekler cok asiri huzursuz oldugunda hemen ilik bir bsnyo ysptirip, emzirip yatirin. Su cok rahatlatiyor.
Ben bugun yikayip yatirdim. Guzel uyudu. Benimki cok sık emzirince de rahatsiz oluyor.
Bebegin olduğu odada ben de olunca uzun uyuyor. Besigi yatsk odadinda ve yatagimla birlesik degil. Ben de yatarsam uzun uyuyor. Ben yatak odasindan cikip oturma odasina gecersem daha kisa uyuyor.. sanirim temas olmasa da varligimizi hissediyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?