Bugün benimki de aynen öğlenden beri memede. Sanırım meme verdikçe sapıtıolar. 2 saatten önce vermemek lazım. Yenidoğan bi bebek bu kadar saat uyanık kalmamalı diyorum biraz onun da huysuzluğu oluyor heralde emmedigi her an ağlıyor

Düzgün emmedikleri için doymuyorlar bence, o yüzden mama takviye etmek zorunda kalıyoruz.
Evet sürekli emince öyle oluyor bencede. Benim bebeğim 5 gün önceki kilosuyla aynı çıktı hiç kilo almamış çok üzüldüm o kadar emiyor nereye gitti o emdikleri hepsi beze mi gitti 1 gram almaz mı bir de diyorlar ki sütün besleyici kısmı sonundaymış ben o sütü emip emmedigini bilmiyorum çünkü memenin bittiğini anlamıyorum siz nasıl anlıyorsunuz. Benimki çektikçe çekiyor bitse bırakır mı ki ya da boş boş çekiyor çünkü 1 saat emdiği oluyor

Kızlar humananın rezene çayını aldım günde kaç bardak tüketebilirim

Elektrikli pompada siz ne kullaniyordunuz?
Baby plus
Benim de kıpkırmızı olup çok acımıştı , kesik gibi olmuştu hatta ucu ağlamıştım ilk sağımlarda ve çok az süt çıkmıştı
Ama ben zaten göğsüm yara olduğu için öyle olduğunu düşünüp devam ettim
Acısı da azaldı ve alıştım süt de arttı devam ettikçe

Ay ne ayıbı ya tanımazsın etmezsin bişeyde hazırlayıp yardımcı olmayacakmıs ne demeye getirecek ki
Mevlüt vs ne zaman yaparsan o zaman buyursun gelsin veya kaynanana gelsin siz ona gidin öyle görecekse görsünler en azından kendi evin olmadıgı icin cesit cesit meze yapman gerekmez:)

Arkadaaslaaar iyi geceler..rutin olusturmaktan bahsetmistim..aksam 5ten sonra uyutmayarak 7de banyosunu yaptirdik..ardindan masaj..sonra emzirdim ve odaya gectik bi muzik belirledim piyano seslerini seviyodu önce fazla temasi kesmek adina yastik uzerinde hafif salladim sonra besigine koydum 4.sarkida küt gitti esim hayret etti uyuduguna cunku bizimki ya kucakta kalp atisiyla uyumaya alisti ya omuzda..koyuncada aciyo gozleri..cocuk nerede uyursa orda uyanmak istiyormus..direndi önce..4 saat uyudu ve guzel bi zamam dilimi bize kaldi sürenin daha uzayacaga inanmak istiyorum yani bu sekilde yaparsak 2de uyanirmis.bir de aglayarak uyanirdi gulerek huzurla uyandii..bizim bi duzenimiz yoktu cocuk napsin bizle salonda durup o kadar uyaran alinca anca 1de uyuyordu..bu sekilde 9da yataga gitmis olucaz gunduzde 9la 10 arasini ve 1ile 2 arasini uyku saati yapacagim..henuz cok kucukler ve onlar bizim duzenimize ayak uydurmalilar.
Insallah boyle devam eder

3,4kez denedim..mochi gibi manuel pompa bile 50 cc sagdi benimkinden babypls 10 cc anca..denemedim bi daha o acidan morarmadan sonra

Sevindim. Inşallah bi günlük sürmez:) masallah diyelim

Bir de kimyon cayini yapmistim bugun hic gazi olmadi banyo sonrasi masaj muzik derken komaya girdi..kimyon cayinida deneyebilirsiniz

Aynı problem bizde de var mama takviyesi yapıyorum her mamadan sonra bir iki çay kaşığı su vermek gerekirdi bazen atladım ondan mı oldu acaba sürekli dil disarda.umarım acı cekmiyordur ama biberonu memeyi emiyor acı çekse ememezdi diye düşünüyorum.sağlık ocağına gittik bugün aile hekimi de karbonatli su önerdi başladık bugün inşallah şifa olur

Ben de bilmiyorum ki memeyi boşaltıyor mu, bir saat memede kalıyor ama çoğu uykulu geçiyor.

Kizlar bebekler cok asiri huzursuz oldugunda hemen ilik bir bsnyo ysptirip, emzirip yatirin. Su cok rahatlatiyor.
Ben bugun yikayip yatirdim. Guzel uyudu. Benimki cok sık emzirince de rahatsiz oluyor.
Bebegin olduğu odada ben de olunca uzun uyuyor. Besigi yatsk odadinda ve yatagimla birlesik degil. Ben de yatarsam uzun uyuyor. Ben yatak odasindan cikip oturma odasina gecersem daha kisa uyuyor.. sanirim temas olmasa da varligimizi hissediyorlar.

Benimde besik yatak odasında ama resmen ben varsam daha az uyuyor kokumumu alıyor napıyorsa
Gecen haftaya kadar ne güzeldi havalar balkonda acık havada ablam mis gibi en az iki üc saat uyutuyordu simdi bes dk dalamıyor bırakınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…