ShinSeGi aklima geldin uzun zamandir yoksunn nasilsiniz
Esi rahatsiz olan arkadasimizin kullanici adi neydi onlar nasil oldulat acaba sen miydin o erensar
İyidir canım iki gündür annemdeyim ondan pek yazamadım. Annem kolunu kırdı biraz faydam olur diye gittim ama bebekle nerdeee... Anca iki çeşit yemek yapıp bulaşık yıkayabildim. Bizim kızın kalça ultrasonu çekildi normal. Bu arda benim kızda 10 gündür filan ara ara çok huzursuzlanıyordu mestil damlaya başladık 3 gündür çocuk bayağa sakinleşti herhalde gaz sıkıntısı varmış

Rabbim saglicakla buyutsun.Ne guzel bir dogum hikayesi.Dogum hikayeleri okumayı seviyorumben 3.dogumumda hissettim sancıyı ama hiç anlatıldığı gibi değildi.gerci ben ilerleyen safhaları görmedim belki onlar zorlardı bilemiyorum.
Benim kardeşim de 28 eylül doğumlu bebişin de beklenen tarihi 26-27 idi biz belki 28i olur diyorduk ama 19 ünü seçti gelmek için

Kızlar bugün kv çocukları görmeye geldi ve biraz nezle. Ses mes gitmiş. Neyse biraz oturdu. Bir arkadaşı kızıyla bebek görmesine gelmek istiyormuş, ne dersin diye sordu bana. (Tanımam etmem, kendisi de birkaç aydır tanıyor). Bugün aynaya birkez olsun bakabilmiş değilim dedim. Saçını yapmışsın ama dedi (saçım pırasa gibi uzun düzdür ve rasgele kıskaçlı toka takmışım). Olmadı Mevlüt’e gelsinler dedi. Ki ben Mevlüt’ü oğlan ayaklanmadan yapmayı düşünmüyorum çünkü diğer oğlumda tek başıma koşturdum herşeye. yemekli ve ardından Pastalı börekliydi. Ben kendimi paraladım tebrikleri eşim topladı çünkü sadece eşimin tarafı vardı. Benim ailem çok uzaktalar.
Neyse... Şimdi kadın gittiğinden beri aklımda. Ayıp etmiş olmamışımdır di mi. Çünkü ben biri geleceği zaman herşeyi dört dörtlük yapan biriyim. Tabi bunun içinde çocuklarımdan zaman çalmış olucam ve onlar perişan olucak. Kaynana da elini kolunu sallaya sallaya gelir çünkü ikramlık yapmayı bilmez hiç. Yakın çevrenin ziyaretini kabul ettim ama şu sıra huni kafamda geziyorum zaten tanımadığım biri için bilmiyorum fedakarlık yapmak içimden gelmiyor. Yanlış mıyım

Ay çok uzun yazmışım kusura bakmayın. Doldum galiba şu sıralar. Tek başıma 2 çocuk ve Evi idare ediyorum. Eşim çalışmaktan çocukları göremiyor bile. Pazar günü de eksik gedik hallediyor çıkabilirsek biryerlere gidiyoruz. Tüm yük üstümde

şimdi gelmek isteyene de gelme diyemez ki kadın. mevlüte çağır bence aradan o da çıksın zaten yorulacaksın. kaynana da hem yardım etmiyor hem de saçını topladıgını söylüyor. saçından boş vaktin olduğunu anlayan canlıya da kaynana deniyor heralde

Peki akılı yavaş mı ben avent in aldım ama içerken boğuluyor bazen korkuyorum hızlı gidiyo demekki memnun an bende lansinoh alayım

Ahh kızlar okudum çohunuz aynı durumda sanırım aşımızı olduk bizde kilo alımı boyu çok iyi maşallah ama o kadar huysuzuz hki mahvolduk annemle iyiki annem yanımda yoksa napardım bilmem ağlamaktan sesi kısıldı altı temiz karnı tok gazı yok anlayamıyoruz annemin kolunda uyuyo yerine yaptırıyoz 5 dakka bile sürmeden uyanıyo çığlık kıyamet huniyi bende taktım sinirlerim bozuldu uykusuzluktan şaşı görmeye başladım artık etrafı bitkisel çay filan yok u içsek sütten geçse çocuğa bu arada göğsümü almıyo sağıp veriyorum sağmaktan kollarım kas yaptı. Omuzlarım ağrıyo artık şu moshi den bende sipariş verdim elvingo sendin demi memnun olan

Peki akılı yavaş mı ben avent in aldım ama içerken boğuluyor bazen korkuyorum hızlı gidiyo demekki memnun an bende lansinoh alayım
Evet,memnum daha önce bir tanıdığım tavsiye etmişti, memeyi bırakmadı kullanırken diye bahsetmişti, bana da tesadüf hediye gelen bir paketin içinden çıktı, hakikaten 2 saatte 70 cc yiyor oglum benim en fazla 30 cc sütüm geliyor ona ragmen bırakmadı çok şükür

amin canım Allah razı olsun cümlemizin evlatları sağlıkla büyürler inşallah bizim bebeğin doğum tarihide normalde 23 eylül olacaktı gelmek istemedi dayısının doğum gününde geldi meleğimiz senin kardeşinlede aynı gün doğumlu olmuş bizim kız desene

Son düzenleme:
Ben Mevlüt’te öyle pijama gecelik takımı vs giyen biri görsem gülerim şaşar kalırım heralde ne alaka
İzmirde yapanlar oluyor tabi kırkı çıkmamışsa hatta lohusa yatağı bile oluyor. Ama şahsen bana da saçma geliyor. @limelemon sen nasıl rahat edeceksen öyle yap

Yuh diyorum başka şey diyemiyorum nasıl insanlar bunlar ya memeyi açıp vermek ne demek

Yo niye ayıp olsun çok samimi tanıdık değilmiş. Bende misafir geldiği zaman çok uğraşırım kendimi paralarım ama artık bebeğim var ve hiç paralamayı düşünmüyorum, görmeye geleceklere pratik ve aynı menüyü hazırlayacağım beni çok yormayacak , bende sende daha pratik seçeneklere kaçmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…