- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
Giyme o zaman sonucta iyileştik artık yatalak gibi değilizAy çok güldüm ya onlara çok bile
Eşimin arkadaşlarının eşleri de gelecek üç dört kişi, komik duruma düşmeyim de ondan korkuyorum.
İyidir canım iki gündür annemdeyim ondan pek yazamadım. Annem kolunu kırdı
Ben de öyle düşünüyorum normalde bile giymiyorum mevlitte neden giyeyimGiyme o zaman sonucta iyileştik artık yatalak gibi değiliz
Pantolon gömlek iyidir
Yok canım benim annem rahatsızdı ameliyat oldu çok şükür iyi biraz daha eşi rahatsız olan
Rabbim saglicakla buyutsun.Ne guzel bir dogum hikayesi.Dogum hikayeleri okumayı seviyorumEvet kızlar vakit bulmuşken doğum hikayemi paylaşıyım sizlerle en son cuma günü kontrole gitmiştim hiç sancım yoktu pazartesi gününe gün vermişti doktor suni sancı ile doğumu başlatmak için 41 haftalık olacaktı cuma günü öyle geldim eve ortalığı toparlarım hafta sonu çocuklarla eve süpürüp silecektik cumartesi sabahı uyku arasında sabaha karşı karnıma ağrı girdi çok sürmedi geçti geri daldım uykuya sonra tekrar aynısı oldu ama ne kadar sürdü arası bilmiyorum lavaboya kalktım baktım kanamam var çayı koydum kahvaltıyı hazırladım çocukları kaldırdım yine arada sancı giriyor hafif kanamamda devam ediyor diyorum hastaneye gidicem yine yollayacaklar eve neyse kaldırdım çocukları eşimi kahvaltı yaptık çocuklara dedim siz başlayın evi süpürmeye bennbir duş alayım sıcak bir duş aldım arada karnım ağrıyor yine neyse sultan çıltım kanamam çoğaldı eşime dedim bi hastaneye gidelim büyük oğluma da dedim annem siz evi süpürün silin biz hastaneye kontrole gidecektik unutmuşuz neyse gittik hastaneye doktor ultrasonla baktı önce sonra alttan muayene etti dedi 4 cm açılman var yatış yapıyoruz dedim hazırlıklı gelmedik eşime söylüyüm çantımızı alsın neyse saat 3 gibi yatış yapıldı nst ye bağladılar düzenli sancım çıktı ama ben öyle çok bir sancı hissetmiyordum iki saat sonra tekrar baktı alttan 6 cm olmuştu açılmam suyunu açalım dedi suyunu açtı bebeğim kakasını yapmış yemyeşil geldi suyum sonra hemen nst ye bağladı tekrar bebeğin kalp atışları tehlikeye girerse hemen sezaryenle alıcaz bebeği dedi neyseki nst de bebeğin kalp atışları düzenli çıktı suyunu açtıktan sonra sancımın dozu biraz daha arttı saat yedide tekrar muayene etti 8 cm olmuştu açılmam masadan kalktım doğum haneden çıkmadan bir sancı geldi ıkınma hissiyle beraber tam geçti dedim tekrar sancı geldi ama bebeğin başının baskı yaptığını anladım hemen doktor tekrar masaya aldı ve bebeğin başı gelmiş dedi sancı gelince ikim dedi bir ıkındım ikinci ıkınmamda bir baktım meleğim doktorun elinde kakasını yaptığı için hemen burnuna hortum takıp midesini yıkadılar sonrasında getirip kucağıma verdiler tarifsiz bir duygu 4. Olmasına rağmen kokusunu içime çekince çok duygulandım ağladım ablasının kopyası bir kızım oldu 19:13 te dünyaya geldi yavrum diğer doğumlarım suni sancı ile olmuştu bu doğumumda hiç verdikleri kadar sancı hissetmedim yani kendi sancısıyla doğum yapması daha kolaymış dedim diğerlerinde baya sancı çekmiştim dikişsiz oldu Doğumum bu arada kızımın elleri önce gelmiş Ama şükür bir sıkıntı olmadı hı bu arada kızım dayısına doğum günü hediyesi olmuş oldu küçük kardeşimle aynı gün oldu doğum günleri 28 eylül
Ben Mevlüt’te öyle pijama gecelik takımı vs giyen biri görsem gülerim şaşar kalırım heralde ne alakaAy çok güldüm ya onlara çok bile
Eşimin arkadaşlarının eşleri de gelecek üç dört kişi, komik duruma düşmeyim de ondan korkuyorum.
Pantolon gömlek daha iyi sanki:)Ben de öyle düşünüyorum normalde bile giymiyorum mevlitte neden giyeyim
Çok ii maşallah2760 gr doğdu. Doğumdan beş gün sonra 2590 gramdı. Bugün 3930 gram geldi.
şimdi gelmek isteyene de gelme diyemez ki kadın. mevlüte çağır bence aradan o da çıksın zaten yorulacaksın. kaynana da hem yardım etmiyor hem de saçını topladıgını söylüyor. saçından boş vaktin olduğunu anlayan canlıya da kaynana deniyor heraldeKızlar bugün kv çocukları görmeye geldi ve biraz nezle. Ses mes gitmiş. Neyse biraz oturdu. Bir arkadaşı kızıyla bebek görmesine gelmek istiyormuş, ne dersin diye sordu bana. (Tanımam etmem, kendisi de birkaç aydır tanıyor). Bugün aynaya birkez olsun bakabilmiş değilim dedim. Saçını yapmışsın ama dedi (saçım pırasa gibi uzun düzdür ve rasgele kıskaçlı toka takmışım). Olmadı Mevlüt’e gelsinler dedi. Ki ben Mevlüt’ü oğlan ayaklanmadan yapmayı düşünmüyorum çünkü diğer oğlumda tek başıma koşturdum herşeye. yemekli ve ardından Pastalı börekliydi. Ben kendimi paraladım tebrikleri eşim topladı çünkü sadece eşimin tarafı vardı. Benim ailem çok uzaktalar.
Neyse... Şimdi kadın gittiğinden beri aklımda. Ayıp etmiş olmamışımdır di mi. Çünkü ben biri geleceği zaman herşeyi dört dörtlük yapan biriyim. Tabi bunun içinde çocuklarımdan zaman çalmış olucam ve onlar perişan olucak. Kaynana da elini kolunu sallaya sallaya gelir çünkü ikramlık yapmayı bilmez hiç. Yakın çevrenin ziyaretini kabul ettim ama şu sıra huni kafamda geziyorum zaten tanımadığım biri için bilmiyorum fedakarlık yapmak içimden gelmiyor. Yanlış mıyım
Peki akılı yavaş mı ben avent in aldım ama içerken boğuluyor bazen korkuyorum hızlı gidiyo demekki memnun an bende lansinoh alayımEn iyisi bence lansinoh test ettim acı bir tecrübeyle, abisi emzik ucunu kopardıavent ve chicco vardı onları kullanırım dedim ama kullanamadım, çok hızlı aktıgı için nefesi kesilir gibi oldu( ki dogal akışlı biberonlar) gece eczane arayıp biberon aldık onda da eczacı orta boy verdiği için içememişti,felaket bir geceydi, ilk günden beri lansinoh kullanıyorum ve memeyi de hiç reddetmedi
Evet,memnum daha önce bir tanıdığım tavsiye etmişti, memeyi bırakmadı kullanırken diye bahsetmişti, bana da tesadüf hediye gelen bir paketin içinden çıktı, hakikaten 2 saatte 70 cc yiyor oglum benim en fazla 30 cc sütüm geliyor ona ragmen bırakmadı çok şükürPeki akılı yavaş mı ben avent in aldım ama içerken boğuluyor bazen korkuyorum hızlı gidiyo demekki memnun an bende lansinoh alayım
amin canım Allah razı olsun cümlemizin evlatları sağlıkla büyürler inşallah bizim bebeğin doğum tarihide normalde 23 eylül olacaktı gelmek istemedi dayısının doğum gününde geldi meleğimiz senin kardeşinlede aynı gün doğumlu olmuş bizim kız deseneRabbim saglicakla buyutsun.Ne guzel bir dogum hikayesi.Dogum hikayeleri okumayı seviyorumben 3.dogumumda hissettim sancıyı ama hiç anlatıldığı gibi değildi.gerci ben ilerleyen safhaları görmedim belki onlar zorlardı bilemiyorum.
Benim kardeşim de 28 eylül doğumlu bebişin de beklenen tarihi 26-27 idi biz belki 28i olur diyorduk ama 19 ünü seçti gelmek için
İzmirde yapanlar oluyor tabi kırkı çıkmamışsa hatta lohusa yatağı bile oluyor. Ama şahsen bana da saçma geliyor. @limelemon sen nasıl rahat edeceksen öyle yapBen Mevlüt’te öyle pijama gecelik takımı vs giyen biri görsem gülerim şaşar kalırım heralde ne alaka
Yuh diyorum başka şey diyemiyorum nasıl insanlar bunlar ya memeyi açıp vermek ne demekAh inşallah bi 40 dakika uyudu ovalla çok zor hiç uyumayınca sürekli Memede ooy oooy
Ay kızlar herkesin derdi başka vallahi. Bizimkiler de aşırı karışıyorlar benim değil onların evi sanki çocuklar da benim değil onların. Ben dış kapının mandalımın sanki ev sahibi değilim. Dün bebiş uyuyunca ben de uyuyayım dedim 1,5 saat uyumuşum bi kalktım salonumun şeklini değiştirmişler koltuklar masalar çekilmiş kafalarına göre bi şekil verip beni çağırıyorlar çok güzel olmuş dimi diyeEşim de yapmışsınız artık ne desin kız tabi güzel olmuş diyecek mecburen dedi. Banyo paspasımın kenarı sökülmüş diye çöpe atmışlar takımımı bozmuşlar Kayınbabam da benim spor ayakkabımı eski bulmuş onu kaldırıp atmış. Ne diyeceğimi şaşırdım. Sanki ben onların yanına kalmaya gitmişim gibi davranıyorlar.
Çocuklar deseniz böyle bi sahiplenme yok! Geçen sene bi kere oğlumu bana sarılıp öperken gördü kayınbabam ‘oğlum bırak onu öpme o el kızı sen bizim oğlumuzsun’ dedibenim şalter bi attı ‘oğlum dedene sor babasının evinden mi getirmiş seni’ dedim kaldı öyle
En bombası şimdi geliyorbüyük oğluma bakmaya gelmişti bi kere kayınvalidem ben de uyumaya gittim sonra uyku tutmadı bi gidip bakayım dedim bi baktım ki kayınvalidem memesini açmış oğluma diyor ki “güzel oğluuuum gel de mememi em “ şoka girdim ya öyle donakaldım 65 yaşında kadın memesini açıp odanın ortasında oğluma vermeye çalışıyor. Ben ömrümde Ne duydum ne gördüm böyle bişey hala unutamıyorum valla... daha neler neler... yani bazen karışmaması da iyi olabiliyor kızlar
Ala ala fiyatı neden böyle? Aynısının büyüğü var bizde 60 civarı almıştım bendeÇok da farkı yoktur aslında, sistemi aynı. Geniş ağızlı, içinde yeşil antikolik aparatı var. Şimdi neden daha pahalı bilemedim. @Zzynp19
Benim makinede baby plus ben cok memnunum giç pahalı makinelere gerek yokmuş dedimEvet o kadar cok olumlu yorum vardi ki daha fazlasina da maddi olarak alamayacagim icin bakmadim. Sikayetlere de bakmak hic aklima gelmedi nedense.
Yo niye ayıp olsun çok samimi tanıdık değilmiş. Bende misafir geldiği zaman çok uğraşırım kendimi paralarım ama artık bebeğim var ve hiç paralamayı düşünmüyorum, görmeye geleceklere pratik ve aynı menüyü hazırlayacağım beni çok yormayacak , bende sende daha pratik seçeneklere kaçmalısınAy çok uzun yazmışım kusura bakmayın. Doldum galiba şu sıralar. Tek başıma 2 çocuk ve Evi idare ediyorum. Eşim çalışmaktan çocukları göremiyor bile. Pazar günü de eksik gedik hallediyor çıkabilirsek biryerlere gidiyoruz. Tüm yük üstümde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?