- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
Ay hadi insallah paylas bizlede tecrübeleriniArkadaaslaaar iyi geceler..rutin olusturmaktan bahsetmistim..aksam 5ten sonra uyutmayarak 7de banyosunu yaptirdik..ardindan masaj..sonra emzirdim ve odaya gectik bi muzik belirledim piyano seslerini seviyodu önce fazla temasi kesmek adina yastik uzerinde hafif salladim sonra besigine koydum 4.sarkida küt gittiesim hayret etti uyuduguna cunku bizimki ya kucakta kalp atisiyla uyumaya alisti ya omuzda..koyuncada aciyo gozleri..cocuk nerede uyursa orda uyanmak istiyormus..direndi önce..4 saat uyudu ve guzel bi zamam dilimi bize kaldi sürenin daha uzayacaga inanmak istiyorum yani bu sekilde yaparsak 2de uyanirmis.bir de aglayarak uyanirdi gulerek huzurla uyandii..bizim bi duzenimiz yoktu cocuk napsin bizle salonda durup o kadar uyaran alinca anca 1de uyuyordu..bu sekilde 9da yataga gitmis olucaz gunduzde 9la 10 arasini ve 1ile 2 arasini uyku saati yapacagim..henuz cok kucukler ve onlar bizim duzenimize ayak uydurmalilar.
Insallah boyle devam eder
Bize bir arkadaşımız geldi eşiyle bu akşam, bebiş 4 saat uyudu yanımızda. Ama eşimle ben olsak uyumazdı hayatta.Aynen 7 den beri ayakta
Kucagımda dalıyor bırakıyorum uyanıyor
Derin uykuya gecsin diye yarım saat kucagımda tuttum genede koydugum gibi uyandı
Ne yiyip iciyorsan cocuga uyku olarak dönmüyor bu saat olmuş hala
Imsallah canim. Sanmiyorum su icmedigi icin oldugunu. Bizimki sadece emiyor. Karbonatli su Ise yararsa bana da soyler misin ben de baslayim. Bizimki de yalanma disinda baska sorunu yok gibi ama o bile rahatsiz ediyorAynı problem bizde de varmama takviyesi yapıyorum her mamadan sonra bir iki çay kaşığı su vermek gerekirdi bazen atladım ondan mı oldu acaba sürekli dil disarda.umarım acı cekmiyordur ama biberonu memeyi emiyor acı çekse ememezdi diye düşünüyorum.sağlık ocağına gittik bugün aile hekimi de karbonatli su önerdi başladık bugün inşallah şifa olur
Cok teşekkürlerKolay gelsin.Geri indiyse sorun olmaz inşallah.Bebislerin vücudu da adapte olmaya çalışıyor.Benim büyük oğlanda pipinin üstünde bir beze vardı.Spermatid kord kisti dediler.6aylik iken ameliyat olacak demişlerdi ama o zaman dakar kalmadan geçti kendi.3 aylikta geç değildir sünnet için
Benimde öyle canım ilk zamanlra göre azaldı ve stresli sıkıntılı bir hafta geçirmiştim ona bağlıyyorumm bende kesinlikle moral çok önemli ne olursa olsun moralimbozmamak stresten uzak durmak lazımÇalışacağı için stok yapan var mı kızlar? Ben biraz stres oldum sanırım, ocakta ise başlayacağım ama bizim oğlan o kadar çok emiyor ki sağım zorlaşıyor. Üst üste aynı memeden emzirip, birkaç saat sonra emzirmediğim memeyi sağıyorum buzluğa atıyorum. Ocakta ise başlayacağım stok yapmam lazım. Çok sütüm olmadığı için her gün sağmaya çalışıyorum çünkü çok sütüm yok, ben yarım gün süt iznindeyken bizimki 2 posta süt içer. Bir de stresten mı nedir sütüm azaldı. Önceden tek meme 90 cc çıkardı şimdi 60 zor çıkıyor. Siz ne durumdasınız?
Alahımm 4 saat nasıl mükemmel geliyor kulaga,maşşallah, bizimki 1.5 saatte bir kalkıyor, öyle aglayan aman uyumayan bir bebek değil ama 1,5 saat ki o uyuyor ben o arada gaz çıkar aman bir müddet bekle, sonra kusmasın diye biraz bak derken bana kalan maksimum uyku belki 40 dk, akşam yatarken diyorum 3 saat uyusa ne güzel olurArkadaaslaaar iyi geceler..rutin olusturmaktan bahsetmistim..aksam 5ten sonra uyutmayarak 7de banyosunu yaptirdik..ardindan masaj..sonra emzirdim ve odaya gectik bi muzik belirledim piyano seslerini seviyodu önce fazla temasi kesmek adina yastik uzerinde hafif salladim sonra besigine koydum 4.sarkida küt gittiesim hayret etti uyuduguna cunku bizimki ya kucakta kalp atisiyla uyumaya alisti ya omuzda..koyuncada aciyo gozleri..cocuk nerede uyursa orda uyanmak istiyormus..direndi önce..4 saat uyudu ve guzel bi zamam dilimi bize kaldi sürenin daha uzayacaga inanmak istiyorum yani bu sekilde yaparsak 2de uyanirmis.bir de aglayarak uyanirdi gulerek huzurla uyandii..bizim bi duzenimiz yoktu cocuk napsin bizle salonda durup o kadar uyaran alinca anca 1de uyuyordu..bu sekilde 9da yataga gitmis olucaz gunduzde 9la 10 arasini ve 1ile 2 arasini uyku saati yapacagim..henuz cok kucukler ve onlar bizim duzenimize ayak uydurmalilar.
Buzlukta üc ay saklanabiliyor diye biliyorumÇalışacağı için stok yapan var mı kızlar? Ben biraz stres oldum sanırım, ocakta ise başlayacağım ama bizim oğlan o kadar çok emiyor ki sağım zorlaşıyor. Üst üste aynı memeden emzirip, birkaç saat sonra emzirmediğim memeyi sağıyorum buzluğa atıyorum. Ocakta ise başlayacağım stok yapmam lazım. Çok sütüm olmadığı için her gün sağmaya çalışıyorum çünkü çok sütüm yok, ben yarım gün süt iznindeyken bizimki 2 posta süt içer. Bir de stresten mı nedir sütüm azaldı. Önceden tek meme 90 cc çıkardı şimdi 60 zor çıkıyor. Siz ne durumdasınız?
Bizde pazartesi hastaneden sonra yumurta toplamaya gittik arkadasa ordada en az iki saat uyudu dediğin gibiBize bir arkadaşımız geldi eşiyle bu akşam, bebiş 4 saat uyudu yanımızda. Ama eşimle ben olsak uyumazdı hayatta.
1 haftadır koymaya başladım. Ocakta bunlara başlanır . Bizimki bir kere de 150 cc süt içiyor. Benim 2 günde sağdığımı annem bir kere de verecekBuzlukta üc ay saklanabiliyor diye biliyorum
Erken değil mi daha
Menün ne olacak fikir verrrrYo niye ayıp olsun çok samimi tanıdık değilmiş. Bende misafir geldiği zaman çok uğraşırım kendimi paralarım ama artık bebeğim var ve hiç paralamayı düşünmüyorum, görmeye geleceklere pratik ve aynı menüyü hazırlayacağım beni çok yormayacak , bende sende daha pratik seçeneklere kaçmalısın
Allah yardımcın olsun1 haftadır koymaya başladım. Ocakta bunlara başlanır . Bizimki bir kere de 150 cc süt içiyor. Benim 2 günde sağdığımı annem bir kere de verecek
Süper çok iyi yapmışsınArkadaaslaaar iyi geceler..rutin olusturmaktan bahsetmistim..aksam 5ten sonra uyutmayarak 7de banyosunu yaptirdik..ardindan masaj..sonra emzirdim ve odaya gectik bi muzik belirledim piyano seslerini seviyodu önce fazla temasi kesmek adina yastik uzerinde hafif salladim sonra besigine koydum 4.sarkida küt gittiesim hayret etti uyuduguna cunku bizimki ya kucakta kalp atisiyla uyumaya alisti ya omuzda..koyuncada aciyo gozleri..cocuk nerede uyursa orda uyanmak istiyormus..direndi önce..4 saat uyudu ve guzel bi zamam dilimi bize kaldi sürenin daha uzayacaga inanmak istiyorum yani bu sekilde yaparsak 2de uyanirmis.bir de aglayarak uyanirdi gulerek huzurla uyandii..bizim bi duzenimiz yoktu cocuk napsin bizle salonda durup o kadar uyaran alinca anca 1de uyuyordu..bu sekilde 9da yataga gitmis olucaz gunduzde 9la 10 arasini ve 1ile 2 arasini uyku saati yapacagim..henuz cok kucukler ve onlar bizim duzenimize ayak uydurmalilar.
Allah yardımcın olsunHayirli olsun :) biz de 40 gunluk bebeyle cumartesi günü tasinacagiz bakalim nasil olacak.
Kalabalığı seviyorlar ninni gibi geliyorBizde pazartesi hastaneden sonra yumurta toplamaya gittik arkadasa ordada en az iki saat uyudu dediğin gibi
Acaba beni mi sevmiyor bende gayet uyumuyor cunku:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?