Ay hadi insallah paylas bizlede tecrübelerini

Çalışacağı için stok yapan var mı kızlar? Ben biraz stres oldum sanırım, ocakta ise başlayacağım ama bizim oğlan o kadar çok emiyor ki sağım zorlaşıyor. Üst üste aynı memeden emzirip, birkaç saat sonra emzirmediğim memeyi sağıyorum buzluğa atıyorum. Ocakta ise başlayacağım stok yapmam lazım. Çok sütüm olmadığı için her gün sağmaya çalışıyorum çünkü çok sütüm yok, ben yarım gün süt iznindeyken bizimki 2 posta süt içer. Bir de stresten mı nedir sütüm azaldı. Önceden tek meme 90 cc çıkardı şimdi 60 zor çıkıyor. Siz ne durumdasınız?

Saat 3den beri uyumuyor çok uykum var gözlerim kapanıyo ama oğlumda uyku yok

Aynen 7 den beri ayakta
Kucagımda dalıyor bırakıyorum uyanıyor
Derin uykuya gecsin diye yarım saat kucagımda tuttum genede koydugum gibi uyandı
Ne yiyip iciyorsan cocuga uyku olarak dönmüyor bu saat olmuş hala
Bize bir arkadaşımız geldi eşiyle bu akşam, bebiş 4 saat uyudu yanımızda. Ama eşimle ben olsak uyumazdı hayatta.

E Elwing6 cok sevindim canim ben de yapayim diyorum ama bir yandan da daha cok kucuk benim sicakligima ihtiyaci var diyorum. Bir de babasi acaip pimpirikli her aksam hayatta banyo yaptirmaz hasta olur diye.
Bu arada yuzustu uyutmayi denediniz mi? 2 defadir kendi kendine uyuyor yuzustu koyunca

Imsallah canim. Sanmiyorum su icmedigi icin oldugunu. Bizimki sadece emiyor. Karbonatli su Ise yararsa bana da soyler misin ben de baslayim. Bizimki de yalanma disinda baska sorunu yok gibi ama o bile rahatsiz ediyor

Cok teşekkürler size de gecmis olsun. Ya 3 aylikken hisseder aciyi diye korkuyorum aciksasi bir de daha hareketli olursa zarar verirsek pipiye diye korkuyorum

Benimde öyle canım ilk zamanlra göre azaldı ve stresli sıkıntılı bir hafta geçirmiştim ona bağlıyyorumm bende kesinlikle moral çok önemli ne olursa olsun moralimbozmamak stresten uzak durmak lazım

Alahımm 4 saat nasıl mükemmel geliyor kulaga,maşşallah, bizimki 1.5 saatte bir kalkıyor, öyle aglayan aman uyumayan bir bebek değil ama 1,5 saat ki o uyuyor ben o arada gaz çıkar aman bir müddet bekle, sonra kusmasın diye biraz bak derken bana kalan maksimum uyku belki 40 dk, akşam yatarken diyorum 3 saat uyusa ne güzel olur gündüzde ne zamana uyumak için yatsam sürekli bir mıkırdanma, ıkınma, artık ertesi gün akşama dogru kucagıma alamayacak hale geliyorum, kollarımda artık derman kalmıyor,

Buzlukta üc ay saklanabiliyor diye biliyorum
Erken değil mi daha

Bize bir arkadaşımız geldi eşiyle bu akşam, bebiş 4 saat uyudu yanımızda. Ama eşimle ben olsak uyumazdı hayatta.
Bizde pazartesi hastaneden sonra yumurta toplamaya gittik arkadasa ordada en az iki saat uyudu dediğin gibi
Acaba beni mi sevmiyor bende gayet uyumuyor cunku:)

Menün ne olacak fikir verrrr

Süper çok iyi yapmışsın
Ben henüz yıkayamıyorum kızımı kayınvalidem yıkaya geliyor öğlen üstelik şu sıralar akşam yıkamak biraz zor benim için , aslında uyku için iyi olurdu

Hayirli olsun :) biz de 40 gunluk bebeyle cumartesi günü tasinacagiz bakalim nasil olacak.
Allah yardımcın olsun Ben hala yerlesemedim tam olarak. Ama en geç yarına bitecek gibi duruyor. Annem çocukla ilgilenirken ben iş güç yapmaya çalıştım. Duyan 'delirdin mi sen?' diyor evet delirmisim çünkü çok zor. Bakalım sen nasıl atlatacaksin bu süreci.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…