- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
Tv sesinde de uyumuyor bizimki kendime benziyor tüm kötü huyları :)Kalabalığı seviyorlar ninni gibi geliyor
Cok sagolAllah yardımcın olsunBen hala yerlesemedim tam olarak. Ama en geç yarına bitecek gibi duruyor. Annem çocukla ilgilenirken ben iş güç yapmaya çalıştım. Duyan 'delirdin mi sen?' diyor evet delirmisim çünkü çok zor. Bakalım sen nasıl atlatacaksin bu süreci.
Ay hadi insallah paylas bizlede tecrübelerini
Canim zaten kendinden ayirmiyorsun ki..bizim besik yatak odasinda biz salonda takilirken 1e kadar cocuguda salonda uuyutmaya calisiyoduk tv sesi vs.fazla uyaran oluyo..esimde oyleydi aksam bi dinledi beni şoka girdi..banyo inanilmaz iyi geliyo..banyo sonrasi masaj guzel muzik esliginde yine kucagina aldigin bi yastikta sallayarak birakabilirsin..kundak yapip..ben besigi sallaniyordu koydum sabirla bekledim uyumasini..20.00dan 12.30a kadar uyudu biz de dizi izledik..
Aslinda uykulari oldugu icinde cok agliyorlar..bizimki baya baua direniyo uuykuya dun besige koydum ama yarim saat 1 saat uyumasini bekledim ama cok hirslandim sennmi beni yeneceksin ben mi seni dedimAlahımm 4 saat nasıl mükemmel geliyor kulaga,maşşallah, bizimki 1.5 saatte bir kalkıyor, öyle aglayan aman uyumayan bir bebek değil ama 1,5 saat ki o uyuyor ben o arada gaz çıkar aman bir müddet bekle, sonra kusmasın diye biraz bak derken bana kalan maksimum uyku belki 40 dk, akşam yatarken diyorum 3 saat uyusa ne güzel olur☹ gündüzde ne zamana uyumak için yatsam sürekli bir mıkırdanma, ıkınma, artık ertesi gün akşama dogru kucagıma alamayacak hale geliyorum, kollarımda artık derman kalmıyor,
Bakalim bu aksamda ayni sonucu alacak miyiz alirsak süper olacakSüper çok iyi yapmışsın
Ben henüz yıkayamıyorum kızımı kayınvalidem yıkaya geliyor öğlen üstelik şu sıralar akşam yıkamak biraz zor benim için , aslında uyku için iyi olurdu
Benimki de su anda memede uyudu yatirdigim an kivranmaya basliyor gaz sancisiyla, ve sonunda uyaniyor. Su tasinma surecim bi gecsin, kayinvalideler de bi gitsin ben de baslayim bu uyku egitiminebakalim gündüz neler yasayacagizgece 2 de 4de ve 6da uyandi emdi uyudu..sabahta sırıtarak uyandi..
Canim zaten kendinden ayirmiyorsun ki..bizim besik yatak odasinda biz salonda takilirken 1e kadar cocuguda salonda uuyutmaya calisiyoduk tv sesi vs.fazla uyaran oluyo..esimde oyleydi aksam bi dinledi beni şoka girdi..banyo inanilmaz iyi geliyo..banyo sonrasi masaj guzel muzik esliginde yine kucagina aldigin bi yastikta sallayarak birakabilirsin..kundak yapip..ben besigi sallaniyordu koydum sabirla bekledim uyumasini..20.00dan 12.30a kadar uyudu biz de dizi izledik..simdi gunduz 9 uyumasini yapmaya calisiyorum
Aslinda uykulari oldugu icinde cok agliyorlar..bizimki baya baua direniyo uuykuya dun besige koydum ama yarim saat 1 saat uyumasini bekledim ama cok hirslandim sennmi beni yeneceksin ben mi seni dedimo 4 saatte dizi izledik eskisi gibiydik esimle nasil iyi eldi o da diyo ki gogsumde bosluk hissediyorum o kadar alismistiki goguste uyumaya birakincada haliyle uyaniyo..kundak muzik banyo benim kurtaricim oldu insallah devam eder..suan yine yastikla dizimde hafif hafif salliyorum gunduz bulundugun oda da yatabilirmis ama aksam yatagina.. insallah siz de cozum bulursunuz ben 2 gun önce hic uyumadim bayilcak gibiydim artik..
Banyo yaparken nasil peki bizimki orda da cok agliyorBakalim bu aksamda ayni sonucu alacak miyiz alirsak süper olacakbanyoyada alisip huysuzluga devam etmese bari
Hadi hayirli olsun Allahim 40 yasini da gormeyi nasip etsin insallahgünaydın, gece yine 3ten 6ya kadar uyumamıs bi anneye göre fazla enerjigim cünkü bugün 40 cıkıyormalum hep evdeydim, nihayet bitti
Ilk agliyordu anladimki ben kendime güvensizim..hizli hizli yikiyorum cocugu bir kac video izledim sakin sakin konusa konusa yavas yavas dokerek yikadik 2dir cok sakin..soyunca cok korkuyor nedense.Banyo yaparken nasil peki bizimki orda da cok agliyor
Ooooo tebrik ederizgünaydın, gece yine 3ten 6ya kadar uyumamıs bi anneye göre fazla enerjigim cünkü bugün 40 cıkıyormalum hep evdeydim, nihayet bitti
Canim bu mesajinda en az 3 defa sutum yok demişsin. O psikolojiye 1 defa ben de girdim ve sutum azaldi. Hemen attim kafamdan yok dusuncesini. Sutum cok diye dusunuyorum ve cok sukur artti. Bebegi emzirdikten sonra kalani sagiyorum ben. O birini emiyor bazen digerini de ama genelde 1 meme yetiyor. 2sini de emse bike sagiyorum. Bebek emdikten en gec 1 saat sonra sagiyorum ve 3 saatte 4 saatre 1 sagiyorum..Çalışacağı için stok yapan var mı kızlar? Ben biraz stres oldum sanırım, ocakta ise başlayacağım ama bizim oğlan o kadar çok emiyor ki sağım zorlaşıyor. Üst üste aynı memeden emzirip, birkaç saat sonra emzirmediğim memeyi sağıyorum buzluğa atıyorum. Ocakta ise başlayacağım stok yapmam lazım. Çok sütüm olmadığı için her gün sağmaya çalışıyorum çünkü çok sütüm yok, ben yarım gün süt iznindeyken bizimki 2 posta süt içer. Bir de stresten mı nedir sütüm azaldı. Önceden tek meme 90 cc çıkardı şimdi 60 zor çıkıyor. Siz ne durumdasınız?
Canim gazini cikar yat. Neden bir mudded bekle, kusmasin diye bak, yapiyorsun ki. Kendine yazik. Cikar gazini, yan yatir ve uyuyunca sen de yat. Ben o uyumadan bile yatiyorum gece. Emzigini verip yatiyorum. Mikirdayinca kalkip bakiyorum zaten uyuyor gece.Alahımm 4 saat nasıl mükemmel geliyor kulaga,maşşallah, bizimki 1.5 saatte bir kalkıyor, öyle aglayan aman uyumayan bir bebek değil ama 1,5 saat ki o uyuyor ben o arada gaz çıkar aman bir müddet bekle, sonra kusmasın diye biraz bak derken bana kalan maksimum uyku belki 40 dk, akşam yatarken diyorum 3 saat uyusa ne güzel olur☹ gündüzde ne zamana uyumak için yatsam sürekli bir mıkırdanma, ıkınma, artık ertesi gün akşama dogru kucagıma alamayacak hale geliyorum, kollarımda artık derman kalmıyor,
amiiin insallahHadi hayirli olsun Allahim 40 yasini da gormeyi nasip etsin insallah
bu basarıya plaket falan istiyorum benOoooo tebrik ederizbizim de yarinmis
Insallah sizde basarirsinizamiiin insallah
bu basarıya plaket falan istiyorum benoh sizin de bitmis artık hersey düzene girecek yavas yavas. dünkü deneyiminiz adına cook sevindim daim olsun insallah ben daha dizi izleyebilmis degilim
bu kız inatcı. 3 haftadır 21-21.30 arası yatak odasına geçip gece lambasını açıyorum 12yi görmeden uyumuyor asla. nasıl yapıcaz bilmiyorumInsallah sizde basarirsiniz
Masallah. Benimki 100 iciyordu. SiMdi 90a geri indi. 100 bitiremiyor. Kac saatte bir veriyorsun sutu. Ben 2.bucuk 3 saatte bir emziriyorum. Bazen de biberon ile veriyorum.1 haftadır koymaya başladım. Ocakta bunlara başlanır . Bizimki bir kere de 150 cc süt içiyor. Benim 2 günde sağdığımı annem bir kere de verecek
Çoklu gürültüyü seviyor, tekli gürültüleri sevmiyorTv sesinde de uyumuyor bizimki kendime benziyor tüm kötü huyları :)
Cajim banyo sart degil. Banyosu da o duzeni yapabilirsin. Benimki neredeyse eve geldigimizden beri o duzende takiliyor. Yani 8 veya 9da emiyor gazini cikarip yatiriyoruz besigine. 12 veya 1 fivi uyanirsa emziriyorum. Uyanmazsa 2de mutlaka uyaniyor. Sonra gaz cikar yatir sabah 5 gibi uyaniyor sonra 8.30 da uyanip emiyor. Gunduz uyku duzeni yok benimkinin. Gun icinde emip uyuyor. Uyaniyor. Mesela simdi 9 bucuktan beri uyuyor arada mikirdiyor.Bakalim bu aksamda ayni sonucu alacak miyiz alirsak süper olacakbanyoyada alisip huysuzluga devam etmese bari
Canim benimki de?agliyordu. Simdi aglamiyor. Bacakarina falan sık sık su dokun. Usuyor ondan agliyor. Isijincacilikxsu ile rahatliyor.Banyo yaparken nasil peki bizimki orda da cok agliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?