Reflu yatagi kullanan arkadaslar kayma problemi yasiyor musunuz? Ve hangi markayi kullaniyorsunuz?

Zaten gece uyumadik pek sabahtan bu yana da daliyor gibi olup uyaniyor Resmen uykuya direniyor

Tecrubeli anneler bebeklerin duzeni tam olarak ne zaman oturmaya baslar? Yarin 40 gunluk olacagiz insallah ama ne dogru duzgun uyuyor ne bir sey... Ben de zombi gibi geziyorum.

Yakinda sarki soyleyerek gezicem
Zombieee zombie zombiee e e e a a a a diye..

Canım biz bugün 45 günlük olduk. Yaklaşık 1 haftadır gece 12-1 gibi uyuyor 4-5 gibi uyanıyor, emiyor ve uyumaya devam ediyor. Uzun uyuduğu saatlerin bu şekilde olması hoşuma gidiyor çünkü büyüme hormonu en yoğun gece 1 ile 5 arasında uykuda salgılanırmış. O arada da uyuyor oluyor.

Hangi müzikle uyutuyorsunuz? Benim kızım da bugün direniyor uykuya
Bi cok sey denedim yaniliyomuyum acaba diye ama piyano sesi seviyo cocuk sarkilarinda ninnilerde yuzume bakiyo..ben soyle bi uygulama indirdim..relaxing piano music adi..1.listenin 2.sarkisinda uyuyunca hep onda uyutuyorum

Eklentiler

• Screenshot_20191010-155503_Relaxing Piano Music.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 48
Of aynen gercekten sling alayım dedim artık madem kanguru ailesi olduk bari kesemde olsun :)

Öglen uykusunuda uyuttum..doymamis gibi agliyodu..ayni muzigi actim kollarimda bayildi zaten yatak odasina getirdim ve besigine biraktim sabahta 9dan 11e kadr uyumustu vu da 2 uykusu 5ten sonra uyku yok 8e kadar..
hadi insallah hep boyle devam eder

Of aynen gercekten sling alayım dedim artık madem kanguru ailesi olduk bari kesemde olsun :)
Ben aldim da cocugu oturtamiyorum icine bi suru video izledim ayaklari disarda olsun istemiyorum kalca cikikligi olur dkye korkumdan. Icine de sigdiramiyorum buyuk geliyo herhalde bebisim

Ben file olmasina ragmen elimle tutuyorum esim de su tutuyo hele arkasini dondurduumde mutlaka elimle tutuyorum tek basima nasil yaparim

Masallah ya helal olsun walla. Ben de tek bakiyorum bikac haftadir ama babayi bekliyorum yikamak icin hala cesaret edemiyorum

Ben file olmasina ragmen elimle tutuyorum esim de su tutuyo hele arkasini dondurduumde mutlaka elimle tutuyorum tek basima nasil yaparim
Tereyag gibiler zaten kayıyorlar elden ben hic yıkamadım annem yıkıyor kendim nasıl yıkayacağım hic bi fikrim yok az daha etlenmesi lazım

Aman cok gecmis olsun ya baba bari 4 yasindaki çocuğa baksin ne kolay bana verme demek

Darisi basimiza hic uyumuyor dalsa bile saatlerce ugrastirip daliyor hemen uyaniyor yada kisa sureli uyuyor o da mizmizlanarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…