Bencede doktorunun uyarması lazımdı canım Allah korumuş valla bende hamilelikte bir sıkıntı yoktu ama ne var bende bilmiyorum

Ay cok gecmiş olsun ilk defa duydum

E Elwing6 senin attıgın videoya dayanarak uyuttum bugün. babaanneden geldik. üzerindeki kıyafetlerden ve kalabalıktan hayli sıkılmıştı. geldim elektrikli sobayı yakıp minder koydum. güzelce soydum. kakasını da yapmıstı. önce altını açtım sonra yağla bi güzel masaj yaptım. sonra emzirdim gazını çıkardım biraz kustu. yatırdım uyandı. daha sonra müzik açtım youtube’dan emziği verdim. beşikten çıkarmadan. başta istemedi ama sonra daldı. bakalım kaçta uyanacak insallah uzun uyur gece uykusu olduğunu anlar tabi geceye cevirdim yatak odayı gece lambasını da açtım. siz naptınız 2. gün nasıldı?

Çok sağol canım benimde normalde hep düşüktü tansiyonum doğumdan sonra eve gelince hiç yatıp dinlenmedim canım her yere ben yetişmeye çalışıyorum hafta sonu büyük oğlum iş yaptırmıypr sağolsun ama hafta içi çocuklar okulda oraya koştur buraya koştur bebekle ilgilen dinlenemedim galiba yoksa öyle kafaya takmıyorum bişey birde hamileyken bile ayaklarım şişmemişti şimdi çok aşırı şişler bacaklarında şiş ben dinlenemedim hep ayaktayım diye şişmiştir diyordum ama oda tansiyondan sanırım salı gününe buldum randevu canım o zamana kadar sabah akşam ölçüp yazıcam tansiyonumu inşallah geçici bir durumdur

Insallah gecer hemen. Uygulamayi nasil yaptiniz
Tanidigimiz yeni dogan hemşiresi bir çay bardagi suya bir çay kaşığı karbonat dedi.gazlı bez ile yapılırsa daha hijyenik onu parmağa dolayıp karısımdan alıp dile sürdük.ben yapamadım tabi annem ve halam yapiyor.sifa olsun inş.

Bizde pazartesi hastaneden sonra yumurta toplamaya gittik arkadasa ordada en az iki saat uyudu dediğin gibi
Acaba beni mi sevmiyor bende gayet uyumuyor cunku:)
Ayni seyi bende dusunuyorum benimi sevmiyor benden baska herkeste aglamadan duruyor benim kucakta surekli ciglik cigliga. Annem diyor senin kucaga gelince kokundan emme hissi uyaniyor cocukta ondan agliyor ama bilemiyorum

40 ucurma nasil oluyor nasil yaptiniz ya da yapacaksiniz?
40 kaşık suya 40 ihlas okundu. 40 buğdaya 40 ihlas okundu. onları birlestirdik. bebeği yıkadık en son abdest aldırdık ve o buğdaylı suyu kafasından aşağı ayrı kovaya döktük. sonra ayrı 40 kaşık suya 40 buğdaya 40 ihlas okundu. ben gusül aldım en son ayrı bi kovaya kafamdan aşağı onu döktüm. sonra bu suları ağaç dibine döktük.

Uykusuzluk çok zor bilirim ben ilk kızımda çok çektim tam 33 ay geceleri defalarca kalktı aynı bebek gibi 33 Ay o uyusun diye salladım gece defalarca en son anladik geniz eti büyümesi varmış bir ilaç sprey verdi direk düzeldi uykumuz şimdi hasta diye sürekli kalkıyor bebekten daha çok, bide ben bebekle yatıyorum ağır geldi kuzuma.zor yani gurbette tek basina cocuk buyutmek. Eskiden 10 tane buyutenler nasil buyuttu hayret ediyorum.

Allah yardimcin olsun canim ya Allah dayanma gucu versin. Ben tek bebek varken bile dun biraz hasta gibiydim cok zor uyandim kendimden utandim su an resmen

4 cocuklularda var canım yada ikiz ucuz olanlar onların daha zor, rabbim bir sekilde güç veriyor tabi yeterki sağlıkları yerinde olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…