Benimki de ogleden sonra zor uyudu ben uyuyamadim cok sinirli takiliyorum.

Aman cok gecmis olsun ya baba bari 4 yasindaki çocuğa baksin ne kolay bana verme demek

Onla ilgilidir baba ama iste hasta olunca oda bana düşüyor babayı istemiyo gece anne diye defalarca ağlıyor, anne şu anne çiş anne boğazım aciyo benle yat daha sayısız kalkiyom şuara ayrıca bebekte sanki hiç uyumuyorum

İzmirde yapanlar oluyor tabi kırkı çıkmamışsa hatta lohusa yatağı bile oluyor. Ama şahsen bana da saçma geliyor. @limelemon sen nasıl rahat edeceksen öyle yap
Evet benim bir arkadaşım saten gecelik giymişti mesela. Burda pek yadırganmıyor ama ben giyer miyim hiç sanmıyorum

Allah kolaylık versin.benim ilk ikinin arası 2 yaş. Zorlandığım çok an oldu.hastalik çok zorluyor.ama geçiyor.gececegini bilmek biraz moral oluyor insana.ben 6 yıl deliksiz uyumamıştım.1 yıldır rahatım derken minigim geldi tekrar başladı uykusuz geceler ama sağlıklı olsunlar da varsın biz uykusuz kalalım

Allah yardimcin olsun canim ya Allah dayanma gucu versin. Ben tek bebek varken bile dun biraz hasta gibiydim cok zor uyandim kendimden utandim su an resmen

Sevibebe var bende uyurken kaymıyor ama hareketlendiginde ne olur bilemem
-EarthLing- Bende de sevibebe var ayak kısmında kaymasını engelleyen bi parça var kısmen engelliyor.
Shadowpri Ortasında çıkabilen kare şeklindeki süngeri çıkardın mı bugün bi çıkarıp öyle kullanayım dedim hangi şekil daha rahat bilemedim

Kızlar gün akşam ensemden başıma felaket bir ağrı girdi parol içtim ama fayda etmedi enseden tutunca tansiyonumu bi ölçüyüm dedim 16/8 çıkınca şaşırdım yanlışmı ölçtü dedim annem kendi tansiyonunu ölçtü onun tansiyon normal çıktı babam hastaneye götürdü hemen acilde de ölçtüler yine aynı çıktı emzirdiğim halde yüksek olduğu için dil altı hap bir de başka bir hap daha verdiler müşahede altında tuttular bir saat sonra 14 e düşünce ağrı kesici serum takıldı doktor tansiyonunu sabah akşam ölç muhakkak dahiliyeye git dedi sabah 15/ 9 çıktı şimdi yine 16/8 sizlerde de doğum sonrası tansiyonla alakalı sıkıntı oldumu ne yapmak lazım nilgimiz varmı tuzluda yemiyorum kan ilacı kullanıyorum birde hibor kan sulandırıcı onlarında öyle yan etkisi yok hamilelikte yoktu tansiyon sorunum

Kizlar sol mememde sabahtan beri kizariklik var. Baska sikayetim yok ama buyuk bir alan bayagi kizarik. Mastit olsa usume titreme falan da olur diye dusunuyorum. Bi kere oldu. Bir de surekli emziriyorum, sagim da yaptim bugun. Ne olabilir ki bu kizariklik?

Biz yine yataga gittik bakışsakta artik aglamiyo teslim olmus gibi huzurla kundaklanip yataga yatiyo..gozlerini kapatiyo aciyo ama sanirim orada uyuyacaginin farkina vardi aksama dogru mememde süt kalmiyor kizlar ya sabah dolu doluu sagiyorumda ama ögleden sonra cocuk cok cook bosuna cekiyo

Tam bosalmadiginda banada oluyo kasiniyo hatta sicak suyla havluyla masaj yap

Cok gecmis olsun.yorgunluk uykusuzluktan olabilir mi

Ben preeklempsi gecirdim. Hamileligimin son haftalarinda hep yuksekti. Gecen hafta saglik ocaginda olctuler yuksek cikti. Ben de bir haftadir olcuyorum hep yuksek. Megerse preeklempsi dogumdan sonra 6 hafta daha devam ediyormus. Ben zaten 5. Haftasinda farkettim. Bugun doktor kontrolum vardi, sormayi unuttum. Yarin arayip soracagim ama 6 haftayi tamamladim zaten. Az once olctum, normal cikti. Ama doktoruma kizginim. Beni hic uyarmadi. Bu 6 hafta icinde nobet gecirebilirdim belki ve cogu zaman bebekle tekim evde. Internetten arastirmasam haberim olmayacak.

Canim cok gecmis olsun. Benim normalde 10/6 civari tansiyonum. Ama dogumda 8/ 6 ya dustu. Sonrasinda da 9/ 6 tskiliyor. Cok halsiz hissediyorum. Rengim de biraz sarimsi. Dusuk tansiyon cok sorun degil de. Yuksek sıkıntılı aman dikkat et kendine. Aksatma hemen git yarin dahiliyeye. Allah sifa versin. Birseylere canin mi sıkıldı da tansiyonun cikti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…