Sendeki değişik sanırım bende öyle bir parça yok, benimki babynest şeklinde ve altında da ek olarak reflu yastığı parçası var gri beyaz renkli bulutlu yıldızlı bir şey bendeki

Bence yine mastite dogru yol aliyor olabilirsin. Bol bol sagmaya ya da emzirmeye devam et derim.

Ya bizim kızın da bugün korkunç gaz sancısı var sanırım ne güzel iyi gidiyorduk kaç gündür ama bugün en şiddetli sancıyı yaşadı sanırım. Ne yapsak susturamıyoruz, derin uykuya dalamıyor sürekli katılırcasına ağlıyor. Sürekli emmek istiyor, hatta aç mı diye mama da verdik daha beter oldu bu sefer midesi çok doldu kusmaya başladı ama hala emmek istiyor rahatlatmak için sanırım en son fön makinesi sesi ile zar zor uykuya daldı ama her an uyanabilir

Kimyon çayı, rezene çayı vs acil etki edecek ne önerirsiniz?

Herkes uyudu mu yav. Ben dun oglen uykumu uyuyamadim. Buyuk cicuk ilgi bekledi ve surekli bir bahane ile uyandirdi. Gece de kucuk cocuk icin kalkinca uyku kalmadi. Gozum kapaniyor. Cok sukur yine de sakin bir bebek.

Bende kimseyi kaldıramıyordum haklısın ama aileden gelip görmek isteyene bişey yapamıyoruz maalesef
Çok kalıcaklar mı

Bize bir arkadaşımız geldi eşiyle bu akşam, bebiş 4 saat uyudu yanımızda. Ama eşimle ben olsak uyumazdı hayatta.
Aynen ses istiyorlar resmen
Karnımızdaki bi demekki hiçbir şey sakınmadan konuşuyor yiyor içiyorduk ya
Haftasonu kayınvalidelerde benim kız da full uyudu

Hayırlı cumalar

Hakikaten sitede sorun var sanki. Aksamdan beri ayni.

Problem nedir sitede? Sorun yok gibi

Oğlum akşam çok ağladı, nöbetçi çocuk dr inş götürdük, kuşağı ağrıyor ama iltihap yok şuan dedi. Boğazı kızarmış dedi bir de. Biraz üşütmüşüz yani kuzumu Kullandığınız sab simplex damla kabızlık yapar dedi, sma mama da kabızlık yapar dedi. Aptamil conformil önerdi. Gerçi mama değiştirmeyi çok önermiyorum dedi. Ya da sma mamasının içine bir çay kaşığı zeytinyağı damlatabilirmişiz, bana pek güvenli gelmedi. Ağrı kesici bir fitil verdi, doğalgazı da açtık iyiyiz şükür şuan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…