Yok canım öyle canım sıkkında değil ama bu ara çok Yoruldum gündüz koşturmaca gece de uyku yok iki uç saatlik uykuyla geziniyorum bu aralar belki de ondandırAminn cok teşekkür ederim
Bişeylere canın mı sıkıldı belki ondan bu olmuştur
Gecmis olsun canim, hafif atlatir insallah.Oğlum akşam çok ağladı, nöbetçi çocuk dr inş götürdük, kuşağı ağrıyor ama iltihap yok şuan dedi. Boğazı kızarmış dedi bir de. Biraz üşütmüşüz yani kuzumuKullandığınız sab simplex damla kabızlık yapar dedi, sma mama da kabızlık yapar dedi. Aptamil conformil önerdi. Gerçi mama değiştirmeyi çok önermiyorum dedi. Ya da sma mamasının içine bir çay kaşığı zeytinyağı damlatabilirmişiz, bana pek güvenli gelmedi. Ağrı kesici bir fitil verdi, doğalgazı da açtık iyiyiz şükür şuan.
Ben denedim, sonuc felaketBunu bende dün gördüm be merak ediyorum denesek mi
Çok Geçmiş olsun canım. İyiki ölçmüşsün tansiyonunu.Kızlar gün akşam ensemden başıma felaket bir ağrı girdi parol içtim ama fayda etmedi enseden tutunca tansiyonumu bi ölçüyüm dedim 16/8 çıkınca şaşırdım yanlışmı ölçtü dedim annem kendi tansiyonunu ölçtü onun tansiyon normal çıktı babam hastaneye götürdü hemen acilde de ölçtüler yine aynı çıktı emzirdiğim halde yüksek olduğu için dil altı hap bir de başka bir hap daha verdiler müşahede altında tuttular bir saat sonra 14 e düşünce ağrı kesici serum takıldı doktor tansiyonunu sabah akşam ölç muhakkak dahiliyeye git dedi sabah 15/ 9 çıktı şimdi yine 16/8 sizlerde de doğum sonrası tansiyonla alakalı sıkıntı oldumu ne yapmak lazım nilgimiz varmı tuzluda yemiyorum kan ilacı kullanıyorum birde hibor kan sulandırıcı onlarında öyle yan etkisi yok hamilelikte yoktu tansiyon sorunum
Gecemiz berbattiE Elwing6 senin attıgın videoya dayanarak uyuttum bugün. babaanneden geldik. üzerindeki kıyafetlerden ve kalabalıktan hayli sıkılmıştı. geldim elektrikli sobayı yakıp minder koydum. güzelce soydum. kakasını da yapmıstı. önce altını açtım sonra yağla bi güzel masaj yaptım. sonra emzirdim gazını çıkardım biraz kustu. yatırdım uyandı. daha sonra müzik açtım youtube’dan emziği verdim. beşikten çıkarmadan. başta istemedi ama sonra daldı. bakalım kaçta uyanacak insallah uzun uyur gece uykusu olduğunu anlartabi geceye cevirdim yatak odayı gece lambasını da açtım. siz naptınız 2. gün nasıldı?
Siteye bişiler oldu ondan kimse yazamamıs olabilir :)Kimseler yokmu kızlar bebişler uyuyor galiba
Yazdıklarımız hemen gözükmüyorduProblem nedir sitede? Sorun yok gibi
Belkide cok gecmiş olsunYok canım öyle canım sıkkında değil ama bu ara çok Yoruldum gündüz koşturmaca gece de uyku yok iki uç saatlik uykuyla geziniyorum bu aralar belki de ondandır
Kimyon bize cok iyi gelmistiYa bizim kızın da bugün korkunç gaz sancısı var sanırımne güzel iyi gidiyorduk kaç gündür ama bugün en şiddetli sancıyı yaşadı sanırım. Ne yapsak susturamıyoruz, derin uykuya dalamıyor sürekli katılırcasına ağlıyor. Sürekli emmek istiyor, hatta aç mı diye mama da verdik daha beter oldu bu sefer midesi çok doldu kusmaya başladı ama hala emmek istiyor rahatlatmak için sanırım en son fön makinesi sesi ile zar zor uykuya daldı ama her an uyanabilir
Kimyon çayı, rezene çayı vs acil etki edecek ne önerirsiniz?
Çok sağol canım sanada çok geçmiş olsun amin aynen anneler hasta olunca çocuklar perişan oluyor ölçüyorum iki gündür canım en düşük 14/8 çıkıyor bu güne randevu buldum gece bakınca sabah gittim tahlil istedi doktor birazdan sonuçları göstercem birde kardiyolojiye gönderdi EKG eko çekildi salı günüde holter takılacak tansiyon takibi için neden olduğunu araştıracak bacakların ayaklarım da çok şiş böbreklerde sorun varmı diye ürolojiyede gönderecek inşallah kötü bişey çıkmazÇok Geçmiş olsun canım. İyiki ölçmüşsün tansiyonunu.
Geçen hafta Benim oğlum yattığım yerde kendini geriye doğru savurunca kafamın sol tarafına vurdu. 2 gün boyunca şiddetli ağrım oldu. Boğazlarıma bile vurdu ağrısı. İlk gün parol fayda etmeyince ikinci gün arveles içtim( sezaryen sonrası vermişti dr) Çok fenaydım dayanamadım. Doktora götürecek de kimse yoktu o gün iki çocukla. Evde tansiyon aleti var ama hiç aklıma gelmedi de ölçmek. Gerçi benimki yediğim darbeden oldu. Arveles içtikten sonra kesildi kendime geldim.
Rabbim tüm anneleri emzirme sürecinde ilaç kullanmak zorunda bırakmasın inşaallah. Şimdi nasılsın
Gazi için ilaç falan kullandınız mıGecemiz berbattiaslinda 12de 2 de 4de 6da uyandi ama o aralarda uyumadi..sersem gibiydik neyse 10da uyuttum 12 saat simdi kalkti ..gece banyo yaptirmamistik ya ondan ya da gazi cok vardi cok agladi cunku..ama yine besiginde uykuya daldi sabah huysuzlasinca yanima almistim yataga agladi baya besigine biraktim daha sakindi..sizin nasildi ?
Metsil kullaniyoruz ama pek ise yaramiyoGazi için ilaç falan kullandınız mı
9da uyudu 15-20 dk sonra kalktı o yorgunluga ragmenGecemiz berbattiaslinda 12de 2 de 4de 6da uyandi ama o aralarda uyumadi..sersem gibiydik neyse 10da uyuttum 12 saat simdi kalkti ..gece banyo yaptirmamistik ya ondan ya da gazi cok vardi cok agladi cunku..ama yine besiginde uykuya daldi sabah huysuzlasinca yanima almistim yataga agladi baya besigine biraktim daha sakindi..sizin nasildi ?
Ayni saatlerde ayni şeyleri yaşamisizYa bizim kızın da bugün korkunç gaz sancısı var sanırımne güzel iyi gidiyorduk kaç gündür ama bugün en şiddetli sancıyı yaşadı sanırım. Ne yapsak susturamıyoruz, derin uykuya dalamıyor sürekli katılırcasına ağlıyor. Sürekli emmek istiyor, hatta aç mı diye mama da verdik daha beter oldu bu sefer midesi çok doldu kusmaya başladı ama hala emmek istiyor rahatlatmak için sanırım en son fön makinesi sesi ile zar zor uykuya daldı ama her an uyanabilir
Kimyon çayı, rezene çayı vs acil etki edecek ne önerirsiniz?
Yok çok kalmazlar, normalde rahatsız olmazdım da dünkü ruh halimle öyle yazdımBende kimseyi kaldıramıyordum haklısın ama aileden gelip görmek isteyene bişey yapamıyoruz maalesef
Çok kalıcaklar mı
İnşaallah temiz çıkar sonuçlarÇok sağol canım sanada çok geçmiş olsun amin aynen anneler hasta olunca çocuklar perişan oluyor ölçüyorum iki gündür canım en düşük 14/8 çıkıyor bu güne randevu buldum gece bakınca sabah gittim tahlil istedi doktor birazdan sonuçları göstercem birde kardiyolojiye gönderdi EKG eko çekildi salı günüde holter takılacak tansiyon takibi için neden olduğunu araştıracak bacakların ayaklarım da çok şiş böbreklerde sorun varmı diye ürolojiyede gönderecek inşallah kötü bişey çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?