Aminn cok teşekkür ederim
Bişeylere canın mı sıkıldı belki ondan bu olmuştur
Yok canım öyle canım sıkkında değil ama bu ara çok Yoruldum gündüz koşturmaca gece de uyku yok iki uç saatlik uykuyla geziniyorum bu aralar belki de ondandır

Gecmis olsun canim, hafif atlatir insallah.

Bunu bende dün gördüm be merak ediyorum denesek mi
Ben denedim, sonuc felaket normalde bebegimin gece uykusu duzenli. Yani aksam 9 gibi falan uyur, 2 saatte bir uyanir emer geri uyurdu. Dun 11'de uyandiginda deneyeyim dedim. Cocuk 2'ye kadar uyumadi. Normalde hemen uyumasi lazimdi. ama bugun yine denicem.

Çok Geçmiş olsun canım. İyiki ölçmüşsün tansiyonunu.
Geçen hafta Benim oğlum yattığım yerde kendini geriye doğru savurunca kafamın sol tarafına vurdu. 2 gün boyunca şiddetli ağrım oldu. Boğazlarıma bile vurdu ağrısı. İlk gün parol fayda etmeyince ikinci gün arveles içtim( sezaryen sonrası vermişti dr) Çok fenaydım dayanamadım. Doktora götürecek de kimse yoktu o gün iki çocukla. Evde tansiyon aleti var ama hiç aklıma gelmedi de ölçmek. Gerçi benimki yediğim darbeden oldu. Arveles içtikten sonra kesildi kendime geldim.
Rabbim tüm anneleri emzirme sürecinde ilaç kullanmak zorunda bırakmasın inşaallah. Şimdi nasılsın

Gecemiz berbatti aslinda 12de 2 de 4de 6da uyandi ama o aralarda uyumadi..sersem gibiydik neyse 10da uyuttum 12 saat simdi kalkti ..gece banyo yaptirmamistik ya ondan ya da gazi cok vardi cok agladi cunku..ama yine besiginde uykuya daldi sabah huysuzlasinca yanima almistim yataga agladi baya besigine biraktim daha sakindi..sizin nasildi ?

Problem nedir sitede? Sorun yok gibi
Yazdıklarımız hemen gözükmüyordu
Suandada bir sonraki sayfada saat 10da yasılan yazılarda var ardından sabah 11de yazılan yazılarda
Bi saat karmasası var yani
Yeni mesajlara bastıgımızda gece boyunca aynı baslıklar aynı en son yazılan cevaplar gözüküp durdu yeni cevapları göstermedi

Kazen
Söyle göstereyim üstteki mesaj 29dk önce atılmıs alttaki dün 21.25 te
Sırayla cıkıyor normalde üstte en gerideki mesaj oluyordu suanda karman corman gözüküyor bi en yeni sonra eski mesaj falan

Eklentiler

• F5EC6141-794C-432E-B981-B445C96A8147.webp
    38 KB · Görüntüleme: 33
Kimyon bize cok iyi gelmisti

Çok sağol canım sanada çok geçmiş olsun amin aynen anneler hasta olunca çocuklar perişan oluyor ölçüyorum iki gündür canım en düşük 14/8 çıkıyor bu güne randevu buldum gece bakınca sabah gittim tahlil istedi doktor birazdan sonuçları göstercem birde kardiyolojiye gönderdi EKG eko çekildi salı günüde holter takılacak tansiyon takibi için neden olduğunu araştıracak bacakların ayaklarım da çok şiş böbreklerde sorun varmı diye ürolojiyede gönderecek inşallah kötü bişey çıkmaz

Gazi için ilaç falan kullandınız mı

9da uyudu 15-20 dk sonra kalktı o yorgunluga ragmen yine 12yi görmeden uyumadı. ama çocuğun burnu tıkalıydı serum fizyolojik de yoktu.. neyse 3.30 da kalktı emdi uyuyamadı burnundan. sonra 6da kalktı. 6.30da uyuyup 9da kalktı. iyiydi gecemiz dinlenmisim. sabah da direkt eczaneye gittim serum fizyolojik aldım. emmeden önce verdim emdi uyudu yeni kalktı. rahatladı kaç gündür gündüz uykusu yoktu. 40ınız hayırlı olsun

Ayni saatlerde ayni şeyleri yaşamisiz kendi kendine ıkınıp sıkılip gazini cikaran bebeğim gece ortalığı yıktı ay ben de dayanamadım onunla ağladım annem kızıyor çocuk bu olacak diye ama ne fayda:) sanki ben daha bebek.ne bitmeyen gazmış ya karnını ayakların altını zeytinyağı ılıtıp masaj yaptık bide elimizde battaniyesine koyup salladık öyle uyudu 2 gibi.hiç iyi etmedik tabi elimizde sallamayla ama ne yapayım ağrısını unutsun da
Kimyonu bir çay bardağı kaynamış suya 1 çay kaşığı kimyon ben de içtim bir iki çay kaşığı kızıma da verdim ama ne fayda

Bir de aptamil conformil kullanıyorum ben gaz yapmıyor diye ama kötünün iyisi diyeyim.Dün değişiklik yapıp hipp aldım acaba o tetiklemis olabilir mi gaz sancısı 2 ye katlandı gece.Bugün de deneyeyim aynı şey olursa yarın conformile geri döneyim diyorum.bir bilgisi olan var mı mama değişikliği bu kadar artırır mi sanciyi

İnşaallah temiz çıkar sonuçlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…