Tesekkur ederiz teyzesi9da uyudu 15-20 dk sonra kalktı o yorgunluga ragmenyine 12yi görmeden uyumadı. ama çocuğun burnu tıkalıydı serum fizyolojik de yoktu.. neyse 3.30 da kalktı emdi uyuyamadı burnundan. sonra 6da kalktı. 6.30da uyuyup 9da kalktı. iyiydi gecemiz dinlenmisim. sabah da direkt eczaneye gittim serum fizyolojik aldım. emmeden önce verdim emdi uyudu yeni kalktı. rahatladı kaç gündür gündüz uykusu yoktu. 40ınız hayırlı olsun
Merhaba çok geçmiş olsun. Ne zaman doğum yapmıştınız? Ben de hamilelikte bacaklarımda hiç ödem yaşamadım. Doğum sonrası çok aşırı ödem olmuştu ayaklarımda doktoruma sordum. Doğum sonrası kanama kontrolü için takılan seruma koydukları ilacın ödem yaptığını 10 güne kadar geçeceğini söylemişti ki öyle de oldu. Belki sizinde ondan kaynaklıdır.Çok sağol canım sanada çok geçmiş olsun amin aynen anneler hasta olunca çocuklar perişan oluyor ölçüyorum iki gündür canım en düşük 14/8 çıkıyor bu güne randevu buldum gece bakınca sabah gittim tahlil istedi doktor birazdan sonuçları göstercem birde kardiyolojiye gönderdi EKG eko çekildi salı günüde holter takılacak tansiyon takibi için neden olduğunu araştıracak bacakların ayaklarım da çok şiş böbreklerde sorun varmı diye ürolojiyede gönderecek inşallah kötü bişey çıkmaz
Nasıl yaptın canım? Bi de toz kimyon mu yoksa tohumu mu?Kimyon bize cok iyi gelmisti
yenidoğanda sık sık görülüyormus. yanında öksürük ates vs olursa üsüttük derim benTesekkur ederiz teyzesiya biizm olmasina ragmen bende dun yapmamisim gece yarisi yaptim ondan da huzursuz olmus olabilir burnumuz dolu usuttukmu naptik
Bizimki de çoğunlukla gazını kendi çıkarıyordu. Arada bi kaç saatlik gaz sancısı oluyordu ama bu sefer sabahtan mızırdanmaya başlayıp akşam ağlama krizlerine döndü, gece tavan yaptıAyni saatlerde ayni şeyleri yaşamisizkendi kendine ıkınıp sıkılip gazini cikaran bebeğim gece ortalığı yıktı ay ben de dayanamadım onunla ağladım annem kızıyor çocuk bu olacak diye ama ne fayda:) sanki ben daha bebek.ne bitmeyen gazmış ya karnını ayakların altını zeytinyağı ılıtıp masaj yaptık bide elimizde battaniyesine koyup salladık öyle uyudu 2 gibi.hiç iyi etmedik tabi elimizde sallamayla ama ne yapayım ağrısını unutsun da
Kimyonu bir çay bardağı kaynamış suya 1 çay kaşığı kimyon ben de içtim bir iki çay kaşığı kızıma da verdim ama ne fayda
Ben de bebeklac kullanıyorum sanki mamadan sonra gaz sıkıntısı daha çok oluyor. Bugün vermemeye çalışacağım bakalımBir de aptamil conformil kullanıyorum ben gaz yapmıyor diye ama kötünün iyisi diyeyim.Dün değişiklik yapıp hipp aldım acaba o tetiklemis olabilir mi gaz sancısı 2 ye katlandı gece.Bugün de deneyeyim aynı şey olursa yarın conformile geri döneyim diyorum.bir bilgisi olan var mı mama değişikliği bu kadar artırır mi sanciyi
Bizim kız da günde baya kaka yapardı sonra 2 gün yapamamistı 3.gün yaptı artık günde 1 ya da 2 defa yapıyor hiç değişmiyor.Bizimki de çoğunlukla gazını kendi çıkarıyordu. Arada bi kaç saatlik gaz sancısı oluyordu ama bu sefer sabahtan mızırdanmaya başlayıp akşam ağlama krizlerine döndü, gece tavan yaptıbizde son çare çarşafın arasına alıp salladık o bile kısa süreli sakinleştirdi. Bi de en son gece 2ye doğru fön makinesi sesi ile uyutmayı başardık. Emzirmek için 5 gibi uyandırdım o zaman gazını çıkarıp rahatladı ama bugün yine aynı kodda kakasını da yapamadı 2 gün oldu, karnı gurul gurul edip duruyor, hepsi sıkıntı sizde de aynı şey olduğuna göre dönemsel bir durum, bağırsakları gelişiyor biliyorum normal ama benim de içim gidiyor o ağlarken
Canım böbreklerde protein kaçağı çıkmış nefrolojiye yönlendirdi oraya randevu alıcam böbrek USG istedi hayırlısı bakalım canım sıkıldı bayaİnşaallah temiz çıkar sonuçlar
Merhaba teşekkürler canım 13 gün oluyor bu gün doğum Yapalı yok canım tahliller de böbrekte protein kaçağı çıkmış nefroloji takip edecekmiş inşallah geçici bir durumdurMerhaba çok geçmiş olsun. Ne zaman doğum yapmıştınız? Ben de hamilelikte bacaklarımda hiç ödem yaşamadım. Doğum sonrası çok aşırı ödem olmuştu ayaklarımda doktoruma sordum. Doğum sonrası kanama kontrolü için takılan seruma koydukları ilacın ödem yaptığını 10 güne kadar geçeceğini söylemişti ki öyle de oldu. Belki sizinde ondan kaynaklıdır.
Allah şifa versin inşallah. Canınızı sıkmayın. İnşallah tez zamanda geçerMerhaba teşekkürler canım 13 gün oluyor bu gün doğum Yapalı yok canım tahliller de böbrekte protein kaçağı çıkmış nefroloji takip edecekmiş inşallah geçici bir durumdur
Benim bebeğim de hergün yapardı kakasını normalde şimdi 2 günde bir yapıyor dolayısıyla çok sancı çekiyor. Dün çok sancı çekti ayaklarına masaj falan yaptım poposuna da azcık zeytinyağı sürdüm sonra yaptı çok şükür.Bizimki de çoğunlukla gazını kendi çıkarıyordu. Arada bi kaç saatlik gaz sancısı oluyordu ama bu sefer sabahtan mızırdanmaya başlayıp akşam ağlama krizlerine döndü, gece tavan yaptıbizde son çare çarşafın arasına alıp salladık o bile kısa süreli sakinleştirdi. Bi de en son gece 2ye doğru fön makinesi sesi ile uyutmayı başardık. Emzirmek için 5 gibi uyandırdım o zaman gazını çıkarıp rahatladı ama bugün yine aynı kodda kakasını da yapamadı 2 gün oldu, karnı gurul gurul edip duruyor, hepsi sıkıntı sizde de aynı şey olduğuna göre dönemsel bir durum, bağırsakları gelişiyor biliyorum normal ama benim de içim gidiyor o ağlarken
Gaz ilacını ben de ihtiyaç oldukça kullanıyordum. Dr günde 3 kullanmazsan işe yaramaz dediEvet
Bizim kız da günde baya kaka yapardı sonra 2 gün yapamamistı 3.gün yaptı artık günde 1 ya da 2 defa yapıyor hiç değişmiyor.
Ama bu sanci olayı ne olacak bilmiyorum.ne damla ne bitkisel şeyler henüz çare olmadı.damlayı da duzenli kullanmadım ebe ihtiyaç olunca kullan dedi nurse adı.aksam olunca ayni seyler olacak diye stres oluyor vallahi.Allah şifa versin evlatlarimiza
Toz kimyon cezvede bir cay kasiigi toz kimyonu bir tasim kaynattim 2su bardagi su..o sekilde ictimNasıl yaptın canım? Bi de toz kimyon mu yoksa tohumu mu?
Biz metsil kullanıyoruz en hafif olan buymuş ama böyle şiddetli sancılar olmaya devam ederse daha etkili bişey isterim. Bir de doktor bana hergün düzenli kullanmazsanız hiç faydası olmaz dediEvet
Bizim kız da günde baya kaka yapardı sonra 2 gün yapamamistı 3.gün yaptı artık günde 1 ya da 2 defa yapıyor hiç değişmiyor.
Ama bu sanci olayı ne olacak bilmiyorum.ne damla ne bitkisel şeyler henüz çare olmadı.damlayı da duzenli kullanmadım ebe ihtiyaç olunca kullan dedi nurse adı.aksam olunca ayni seyler olacak diye stres oluyor vallahi.Allah şifa versin evlatlarimiza
Geçmiş olsun canım hamilelikte vardı ben de hem protein kaçağı hem tansiyon sorunu vardı ama bebek doğunca geçti. İnşallah ciddi bişey çıkmazCanım böbreklerde protein kaçağı çıkmış nefrolojiye yönlendirdi oraya randevu alıcam böbrek USG istedi hayırlısı bakalım canım sıkıldı baya
Poposunun iç kısmına mı sürdün? Ben de deliğin etrafına sürdüm ama içine sürmeye korktum. Bağırsakları kıvrımlanmaya başladığı için normalmiş bu durum ama çok sancı yapıyor yazıkBenim bebeğim de hergün yapardı kakasını normalde şimdi 2 günde bir yapıyor dolayısıyla çok sancı çekiyor. Dün çok sancı çekti ayaklarına masaj falan yaptım poposuna da azcık zeytinyağı sürdüm sonra yaptı çok şükür.
Kızına içirdin mi?Toz kimyon cezvede bir cay kasiigi toz kimyonu bir tasim kaynattim 2su bardagi su..o sekilde ictim
Nurse Harvey metsilden biraz daha etkiliymiş. Doktor metsik işe yaramazsa onu deneriz demişti.Tüm gün agladi yavrum metsil kuaniyorduk bir ise yaramadi doktora gittik o da baska bir sorun bulamadi gaz problemi var dedi.ve nurse Harvey's damla onerdi kulllanan var mi aldik ama insallah bu sonuc verir
Amin canım inşallah çok sağol ya canımın sıkıldığı nokta ilaç kullanmam gerekirse kuzumu emziremezsem diye yoksa derdi veren Rabbim dermanını da verirAllah şifa versin inşallah. Canınızı sıkmayın. İnşallah tez zamanda geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?