Geçmiş olsun canım hamilelikte vardı ben de hem protein kaçağı hem tansiyon sorunu vardı ama bebek doğunca geçti. İnşallah ciddi bişey çıkmaz
Sağol canım benim hamilelikte yoktu doğum sonrası oldu inşallah bakalım nefrolojiye randevu aldım haftaya cumaya orası ne diyecek amin inşallah canım

Tüm gün agladi yavrum metsil kuaniyorduk bir ise yaramadi doktora gittik o da baska bir sorun bulamadi gaz problemi var dedi.ve nurse Harvey's damla onerdi kulllanan var mi aldik ama insallah bu sonuc verir
Allah şifa versin canım ben de o damladan aldım ama ebe ihtiyaç oldukça kullan dedi belki düzensiz kullaninca bir fayda görmedim

Tüm gün agladi yavrum metsil kuaniyorduk bir ise yaramadi doktora gittik o da baska bir sorun bulamadi gaz problemi var dedi.ve nurse Harvey's damla onerdi kulllanan var mi aldik ama insallah bu sonuc verir
Ben kullaniyorum. Doktor verdi. Gunde 4 defa 8 damla. Duzenli kullanmazsan ise yaramaz dedi. Emzirmeden once veriyorum. Bizde cok ise yaradi. Eskisi gibi agir gaz atagi gecirmiyoruz cok sukur.

Allah şifa versin canım ben de o damladan aldım ama ebe ihtiyaç oldukça kullan dedi belki düzensiz kullaninca bir fayda görmedim
Doktor bana mutlaka duzenli kullan yoksa ise yaramaz dedi. Bizde ise yaradi duzenli kullaninca. Biogia da kullaniyoruz.

Kızlar çok yorgunum ve uykusuzum misafirde geliyo hazırlıkta yaptım birde bunların üstüne sütüm bugün azdı boş memeyi emdi durdu helde sıkılma ne yesem ne içsem olmuyo olmuyo sütüm

Kızlar çok yorgunum ve uykusuzum misafirde geliyo hazırlıkta yaptım birde bunların üstüne sütüm bugün azdı boş memeyi emdi durdu helde sıkılma ne yesem ne içsem olmuyo olmuyo sütüm
Kuru kayisilari dogra suda beklet ve o su ile birlikte az seker ekleyip 1 tasim kaynatip komposto yapip ic. Ben faydasini gordum.

Serum fizyolojikler tek kullanımlık diyorlar. Sizde öyle yapıyor musunuz. Birde kaç damla kullaniyorsimuz

Rezene ben de içiyorum. Anasonla kimyona da başlayayım ikisini de sevmem ama evlat için işte naparsın

Serum fizyolojikler tek kullanımlık diyorlar. Sizde öyle yapıyor musunuz. Birde kaç damla kullaniyorsimuz
Damlalık gibi küçük şişe de olanları biz günde iki sefer kullanıyoruz. Mesela yarısını sabah yarısını öğlen gibi. Bi de normal büyük paket serum aldık o da ihtiyaç oldukça içinden enjektörle 1ml çekip kullanılıyormuş o daha ekonomik oluyormuş.

Kızlar muhakkak herkes sarılığı atlatmıştır. Ama fikriniz olur diye sorayım. 11 eylulde doğum yaptım bugün 1 aylık kontrolü vardı fakat sarılığımız hala geçmesi. İlk bir hafta üç kez kan testi yapmıştık düşüşe geçtiği için 9 du 7 olmuştu artık gitmiyorduk. Fakat 2 3 hafta içerisinde geçmesi gerek dedi doktor şimdi anne sütünden mi yoksa patolojikmi diye idrar ve kan testi istedi çocuğun elleri daha yeni iyileşti. Yaptırmak istemedim sağlık bu ertelemeye gelmez tabi ama gözlemleyerek arttığını farkedersem yaptiricam. Ben anne sütündendir diye düşünüyorum. Ama öyle olsada bu kadar uzaması normal mi

Ben kullanıyorumm gaz oldukça veriyordum. Dr günde 3 öğün dedi

Uykuya tepki olarak dünyaya bir kız cocugu getirmişim
Memede veya kucakta uyumalar haric yok uyumuyo bu cocuk
Cıt sesinede uyanıyor
Biri bagırsa mesela gündüz kusagı programlarında falan anında katılarak aglamaya baslıyor sanki biri ona bagırmısta haberimiz yokmus
Alt acmalarımız hala bir kabus pisliği cok seviyor
Pışpış sesi programıymış müziklermiş rutünlermiş yok hiç bişey işlemiyor
Kucaktan bırak max 10dk içinde çimdirmişsin gibi yaygarayı basıyor
Yok olmadı bu cocuk beceremedik
40 ta sözde düzelecek te surda üc bes gün kaldı bi mucize olmazsa oda yalan bence

eczacının verdiği 30 ml. pompa seklinde. her iki deliğe birer pompa sık dedi. valla ise yaradı yavrum derdi burun tıkanıklığıymış. gece uyumadan önce de vericem
41. günden bildiriyorum. 40. gün berbattı bugün masallahı var. insallah normali budur emziğe alısmadı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…