Benim kız 32 günlük hiç emzik vermedim acaba versem mi kararsızım bendeKv me göree gec kalmisim 1hafta sonra verdim ilk geceden yavruma vermeye kiyamadim basima ne gelecek bilmiyorum pismanda degilim belki ilk gece versem memeyi emmeyecekti..bence almayacagi varsa almiyor her bebek sevmiyor demek ki..
Dua et uyumaya devam etsinbenimki de öyle homurdanıyo karnı açsa. hatta bi çekiyo süt gelcek diye gelmeyince basıyor çığlığı. aç değilse gazı yoksa altı da temizse alıyor hakkını yemiyimkendi kendine uyuyor falan. uyku düzeninin 3. gününden bildirim istiyorum
Benim ailemde karsı emziğe ilk hafta onların korkusuna vermedim ama hep aklımdaydıKv me göree gec kalmisim 1hafta sonra verdim ilk geceden yavruma vermeye kiyamadim basima ne gelecek bilmiyorum pismanda degilim belki ilk gece versem memeyi emmeyecekti..bence almayacagi varsa almiyor her bebek sevmiyor demek ki..
ay sorma dün tartıldım 5 kg gitmis hala. ödemi de attım smoothieler bana yağ olarak geri döndü benceYa o boncuk gözleri olmasa zaten nasıl dayanılır bilmiyorum
Aglarken titryen agzına bile hayranım
Ben 15kg kilo verdim ya hep bundan işte sürekli daya memeyi ver kaloriyi
ana kucağında bile mi?Ay maşallah maşallah dilini ısır kıcını kası nazar değmesin
Benim iki tane puset var salıncak var hepsini deniyorum max 8dk durup öyle bakıyor sonra basıyor yaygarayı
Kucaktan baska durmuyor kesinlikle
Dısarda uyuyor keyfi yerindeyse hemde saatlerce ana kucagında ama değilse bi kere oldu burnumuzdan getirdi
Emzik için yöntem pes etmemek.kizimda emzige 4.ayda başladım 2-3gun uğraştım tuttu.aventin normal bi emziği idi.alisinca her çeşit emzik aldı.Ben emziğe ücüncü hafta baslatmaya calıstım soothie yi begenmedi air miydi neydi onu aldık gec kalmısım kokumdan bende almadı almıyor yıkıyor ortalıgı eşim beceremedi bi ablam verebiliyor onuda ablamı görücemde vericek üc bes günde bir anca
Yok yani cıldırmamak elde değil işe nasıl dönücem kim bakacak benden sonra böyle hic bir fikrim yok
Bugun bende onu dedim esime.. iyi günlerimizmisBenim ailemde karsı emziğe ilk hafta onların korkusuna vermedim ama hep aklımdaydı
Degerini bilememişim o ilk uykusundan uyandırmaya calısıp emzirdigim günlerin
hadi insallah uzuuunca uyur kuzucuk. saat kaçtan sonra uyutmuyorsun?Dua et uyumaya devam etsinresmen aglaya aglaya bayildi uykusuzluktan 21.00da anca.. insallah gec uyanir
5ten sonraaa uyutmamaya calisiyorum :) zaten uyumuyorhadi insallah uzuuunca uyur kuzucuk. saat kaçtan sonra uyutmuyorsun?
Heh bak işte bi o yok Allah ordan yüzüme güldüay sorma dün tartıldım 5 kg gitmis hala. ödemi de attım smoothieler bana yağ olarak geri döndü benceek gıdaya baslayınca güzel bi diyete baslıcam. şuan güvenemiyorum zaten sütüm azalmaya hazır bekliyo
ana kucağında bile mi?kolik olabilir mi acaba? üzülerek soruyorum.
Pes ediyorum yalan yok durma noktam ne onu bilmiyorum cunkbirde ya acsa gercekten ya tiksiniyorsa ya kusarsa diyip kendimi doldurusa getiriyorumEmzik için yöntem pes etmemek.kizimda emzige 4.ayda başladım 2-3gun uğraştım tuttu.aventin normal bi emziği idi.alisinca her çeşit emzik aldı.
Bebişim 22 günlük ara ara veriyorum önce ittiriyor ama emziğe tik tik vururken bir yandan popoyu pispislayarak verince tutuyor.bir sure sonra atıyor ama olsun ara ara denemeye devam.acken almiyor hiç zaten.
Şimdiki emzigimiz baby plus.aventten daha uygun ve avent gibi simetrik
bende öyle yapıyım bakıyım. 7den sonra bi yarım saat kestirdi ondan mı uyumuyor ne5ten sonraaa uyutmamaya calisiyorum :) zaten uyumuyoraglamaktan
ay sagolsun ordan düşünmüş annesiniHeh bak işte bi o yok Allah ordan yüzüme güldü
Gazı cok ama öyle yada böyle ama bi saat ama iki saattede olsa ıkın sıkın cıkarıyor
Reflüsü olabilir ondanda cok emin degilim her zaman kusmuyor cunku
Benimki kucakcı tamamen
Allahtan herkese veriyorumda yanımda birileri varsa kucak ayırt etmeksizin duruyor
:) insallahBugun bende onu dedim esime.. iyi günlerimizmisumarim artarak devam etmez
Yapmıyorumbende öyle yapıyım bakıyım. 7den sonra bi yarım saat kestirdi ondan mı uyumuyor ne
ay sagolsun ordan düşünmüş annesiniyoksa sen bi lokma yemeği yiyemezdin. kahvaltıyı napıyosun ya cok zor ?
Emme güdüleri en büyük zevkleri kuzuların.sen çalışacaksan gerçekten emzik büyük kolaylık sağlar bakan kişiye.ama tabi bir de emziği bıraktirma süreci olacak.olc tart ona göre alıştır.Pes ediyorum yalan yok durma noktam ne onu bilmiyorum cunkbirde ya acsa gercekten ya tiksiniyorsa ya kusarsa diyip kendimi doldurusa getiriyorum
İnşallah bakalım hangimiz daha inatcıyız :)Emme güdüleri en büyük zevkleri kuzuların.sen çalışacaksan gerçekten emzik büyük kolaylık sağlar bakan kişiye.ama tabi bir de emziği bıraktirma süreci olacak.olc tart ona göre alıştır.
Benim ilk oğlan almadı ama ben çok ustelemedim bir iki denedim ogurunce birakmistim.2 Yil sonra kızım olunca araları yakın bana kolaylık olur diye verdim emziği gerçekten buyuk kolaylikti.oglumda sutten kesme tam bir facia iken kızım da hem sütten kesme hem emziği bıraktırma çok rahat oldu.Ayni ananın çocukları bile farklı oluyor
Inşallah kolay olur Öykü kuzusuyla süreç
ya gercekten cok zor. ben bu raddede oldugunu sanmıyordum. sütüm yetmiyor falan diye düsünme sakın, o memeyi bosalttıkca yenisini üretmeye baslıyor vücut. eşin biraz oyalarken kendine hazır kahvaltılıklar yap. mesela bol peynirli bi salata olabilir sabah yiyebilirsen. yada tost hazırla makinede dursun hemen pisirirsin. peynirli sandviç. ayran yap fazlaca at dolaba sık sık iç. kucağındayken yumurta koy hemen vs. sling almayı düsündün mü peki?Yapmıyorum
Ciddi ciddi kahvaltı yapmıyorum
Annemdeyken iyiydi alıyorlardı onlar oyalarken yiyordum yemegimi hem hazırda sofra oluyordu ama bir haftaya yakındır evdeyim sabahları es geciyorum 11-12 gibi bes on dk koyuyorum kızımı kenara agzıma ne gecerse işte üzüm gibi incir ceviz gibi tıkıstırıp en sonunda aglayan bebegimin yanına dönüyorum
Evin her yerine sisede sular koyduk susayınca onları iciyorum
Lavaboyada ya uyudu diye kenara koydugumda kostur kostur gidip geliyorum ya aglatmak suretiyle gidiyorum
Yok sütümün yetmedigini artık düşünmüyorum hic bezlerinden anlıyorum doydugunu cok sükür he ne kadar kaliteli süt alıyor tartısılırya gercekten cok zor. ben bu raddede oldugunu sanmıyordum. sütüm yetmiyor falan diye düsünme sakın, o memeyi bosalttıkca yenisini üretmeye baslıyor vücut. eşin biraz oyalarken kendine hazır kahvaltılıklar yap. mesela bol peynirli bi salata olabilir sabah yiyebilirsen. yada tost hazırla makinede dursun hemen pisirirsin. peynirli sandviç. ayran yap fazlaca at dolaba sık sık iç. kucağındayken yumurta koy hemen vs. sling almayı düsündün mü peki?
Canım bence yaptır kan tahlili mutlaka, Allah korusun da geciken sarılıkta ihmal edilmemesi gereken farklı karaciğer hastalıkları da olabilir. Bizde öyle bi durum var nerdeyse doğduğundan beri haftada bir kan veriyoruz, hatta başlarda 2-3 günde birdi. Benim de içim sızlıyor hatta stresten ağlıyorum o kan vermelerde ama sonuçta ciddi bi hastalık çıkmasın da. Bizim karaciğer enzimleriyle ilgili sıkıntı var inşallah düzelir.Kızlar muhakkak herkes sarılığı atlatmıştır. Ama fikriniz olur diye sorayım. 11 eylulde doğum yaptım bugün 1 aylık kontrolü vardı fakat sarılığımız hala geçmesi. İlk bir hafta üç kez kan testi yapmıştık düşüşe geçtiği için 9 du 7 olmuştu artık gitmiyorduk. Fakat 2 3 hafta içerisinde geçmesi gerek dedi doktor şimdi anne sütünden mi yoksa patolojikmi diye idrar ve kan testi istedi çocuğun elleri daha yeni iyileşti. Yaptırmak istemedim sağlık bu ertelemeye gelmez tabi ama gözlemleyerek arttığını farkedersem yaptiricam. Ben anne sütündendir diye düşünüyorum. Ama öyle olsada bu kadar uzaması normal mi
Töbe töbe deliyiz resmen ya
Benimkide bi kere cok uyudu diye yarım saatte bir kalkıp yüzüne ısık tuttum yasıyormu hala diye
Bu sabahta 9 gibi yanıma yatırmısım kalktım besigine baktım göremedim Allahtan mıkırdanıyorduda yatagımda oldugunu farkettim ne ara yatırdım inan hatırlamıyorum o kadar gitti kafam
Ay buarada sana yazıcaktım atlamısım
Hep aynı yerde uyutmaya calısma
Eskiler emzirip neredelerse hop oraya koyarlarmıs cocugu
Sürekli besiginde uyutursan baska bi yere gittiginde veya besigini değiştirdiginde veya ne bileyim uyku vakti bi misafirlikte vs oldugunda zorluk yasarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?