Kv me göree gec kalmisim 1hafta sonra verdim ilk geceden yavruma vermeye kiyamadim basima ne gelecek bilmiyorum pismanda degilim belki ilk gece versem memeyi emmeyecekti..bence almayacagi varsa almiyor her bebek sevmiyor demek ki..
Benim kız 32 günlük hiç emzik vermedim acaba versem mi kararsızım bende

Dua et uyumaya devam etsin resmen aglaya aglaya bayildi uykusuzluktan 21.00da anca.. insallah gec uyanir

Kv me göree gec kalmisim 1hafta sonra verdim ilk geceden yavruma vermeye kiyamadim basima ne gelecek bilmiyorum pismanda degilim belki ilk gece versem memeyi emmeyecekti..bence almayacagi varsa almiyor her bebek sevmiyor demek ki..
Benim ailemde karsı emziğe ilk hafta onların korkusuna vermedim ama hep aklımdaydı
Degerini bilememişim o ilk uykusundan uyandırmaya calısıp emzirdigim günlerin

Ya o boncuk gözleri olmasa zaten nasıl dayanılır bilmiyorum
Aglarken titryen agzına bile hayranım
Ben 15kg kilo verdim ya hep bundan işte sürekli daya memeyi ver kaloriyi
ay sorma dün tartıldım 5 kg gitmis hala. ödemi de attım smoothieler bana yağ olarak geri döndü bence ek gıdaya baslayınca güzel bi diyete baslıcam. şuan güvenemiyorum zaten sütüm azalmaya hazır bekliyo
ana kucağında bile mi? kolik olabilir mi acaba? üzülerek soruyorum.

Emzik için yöntem pes etmemek.kizimda emzige 4.ayda başladım 2-3gun uğraştım tuttu.aventin normal bi emziği idi.alisinca her çeşit emzik aldı.
Bebişim 22 günlük ara ara veriyorum önce ittiriyor ama emziğe tik tik vururken bir yandan popoyu pispislayarak verince tutuyor.bir sure sonra atıyor ama olsun ara ara denemeye devam.acken almiyor hiç zaten.
Şimdiki emzigimiz baby plus.aventten daha uygun ve avent gibi simetrik

Benim ailemde karsı emziğe ilk hafta onların korkusuna vermedim ama hep aklımdaydı
Degerini bilememişim o ilk uykusundan uyandırmaya calısıp emzirdigim günlerin
Bugun bende onu dedim esime.. iyi günlerimizmis umarim artarak devam etmez

Kizlar yenidogan aparatli kangurum var ama cesaret edemiyorum..kullanan var mi ? Slinglerde eksik gibi geliyo hep bana dusecekmis gibi ondan almamistim..mamadus aldim sitesinde bakiyorum yenidoganlari tasimislar hep ama ayagini acip oturtmak korkutiuyo daha cok minik dimi?

Heh bak işte bi o yok Allah ordan yüzüme güldü
Gazı cok ama öyle yada böyle ama bi saat ama iki saattede olsa ıkın sıkın cıkarıyor
Reflüsü olabilir ondanda cok emin degilim her zaman kusmuyor cunku
Benimki kucakcı tamamen
Allahtan herkese veriyorumda yanımda birileri varsa kucak ayırt etmeksizin duruyor

Pes ediyorum yalan yok durma noktam ne onu bilmiyorum cunkbirde ya acsa gercekten ya tiksiniyorsa ya kusarsa diyip kendimi doldurusa getiriyorum

5ten sonraaa uyutmamaya calisiyorum :) zaten uyumuyor aglamaktan
bende öyle yapıyım bakıyım. 7den sonra bi yarım saat kestirdi ondan mı uyumuyor ne
ay sagolsun ordan düşünmüş annesini yoksa sen bi lokma yemeği yiyemezdin. kahvaltıyı napıyosun ya cok zor ?

bende öyle yapıyım bakıyım. 7den sonra bi yarım saat kestirdi ondan mı uyumuyor ne

ay sagolsun ordan düşünmüş annesini yoksa sen bi lokma yemeği yiyemezdin. kahvaltıyı napıyosun ya cok zor ?
Yapmıyorum
Ciddi ciddi kahvaltı yapmıyorum
Annemdeyken iyiydi alıyorlardı onlar oyalarken yiyordum yemegimi hem hazırda sofra oluyordu ama bir haftaya yakındır evdeyim sabahları es geciyorum 11-12 gibi bes on dk koyuyorum kızımı kenara agzıma ne gecerse işte üzüm gibi incir ceviz gibi tıkıstırıp en sonunda aglayan bebegimin yanına dönüyorum
Evin her yerine sisede sular koyduk susayınca onları iciyorum
Lavaboyada ya uyudu diye kenara koydugumda kostur kostur gidip geliyorum ya aglatmak suretiyle gidiyorum

Pes ediyorum yalan yok durma noktam ne onu bilmiyorum cunkbirde ya acsa gercekten ya tiksiniyorsa ya kusarsa diyip kendimi doldurusa getiriyorum
Emme güdüleri en büyük zevkleri kuzuların.sen çalışacaksan gerçekten emzik büyük kolaylık sağlar bakan kişiye.ama tabi bir de emziği bıraktirma süreci olacak.olc tart ona göre alıştır.
Benim ilk oğlan almadı ama ben çok ustelemedim bir iki denedim ogurunce birakmistim.2 Yil sonra kızım olunca araları yakın bana kolaylık olur diye verdim emziği gerçekten buyuk kolaylikti.oglumda sutten kesme tam bir facia iken kızım da hem sütten kesme hem emziği bıraktırma çok rahat oldu.Ayni ananın çocukları bile farklı oluyor
Inşallah kolay olur Öykü kuzusuyla süreç

İnşallah bakalım hangimiz daha inatcıyız :)

ya gercekten cok zor. ben bu raddede oldugunu sanmıyordum. sütüm yetmiyor falan diye düsünme sakın, o memeyi bosalttıkca yenisini üretmeye baslıyor vücut. eşin biraz oyalarken kendine hazır kahvaltılıklar yap. mesela bol peynirli bi salata olabilir sabah yiyebilirsen. yada tost hazırla makinede dursun hemen pisirirsin. peynirli sandviç. ayran yap fazlaca at dolaba sık sık iç. kucağındayken yumurta koy hemen vs. sling almayı düsündün mü peki?

Yok sütümün yetmedigini artık düşünmüyorum hic bezlerinden anlıyorum doydugunu cok sükür he ne kadar kaliteli süt alıyor tartısılır
Aksamları güzel yiyorum herşeyi dengeliyorum
Aksamdan kahvaltı tabagı hazırlamayı düşündüm ama onuda kucagımda öyküyle yemek yerlen hep üstğne döküyorum diye cesaret edemedim :)
Sling alıcam zaten aklımda ama onada cok emin değilim dururmu diye ben sarana kadar kendime uyanır uyanıncada emzirme döngüme baslarım
Yeterki uyusun diye kucagımda en az bir saat hareketsiz tutup kolumu hissetmedigim cok oldu
Valla bunları niye yazıyorum yatın kalkın bebelerinize dua edin
Yeni bebegi olmayan kime anlatsam cok normal daha cok küçük seni istiyor tabiki korkuyor vs su bu dedikleri için anlasılmıyor yasadıgım

Canım bence yaptır kan tahlili mutlaka, Allah korusun da geciken sarılıkta ihmal edilmemesi gereken farklı karaciğer hastalıkları da olabilir. Bizde öyle bi durum var nerdeyse doğduğundan beri haftada bir kan veriyoruz, hatta başlarda 2-3 günde birdi. Benim de içim sızlıyor hatta stresten ağlıyorum o kan vermelerde ama sonuçta ciddi bi hastalık çıkmasın da. Bizim karaciğer enzimleriyle ilgili sıkıntı var inşallah düzelir.

Geçen gün kahvaltı yaparken uyandı, kucagıma alıp devam edeyim dedim kahvaltıya, bu arada kamera da tam karşımda, masa da, bi ara kameraya baktım yatagı boş, nasıl panikledim tabi kucagımda oldugunu fark edene kadar,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…