- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
Hahaha bu daha iyiymişGeçen gün kahvaltı yaparken uyandı, kucagıma alıp devam edeyim dedim kahvaltıya, bu arada kamera da tam karşımda, masa da, bi ara kameraya baktım yatagı boş, nasıl panikledim tabi kucagımda oldugunu fark edene kadar,
Kızlar günü gününe uymuyor işte bence çok zorlamayalımBizim uyku egtimide 2.gününde cortladigece deli gibi aglamalar bugun doktora goturduk artik bi yerinde bir sey mi var diye gaz sancisi sanirim..yine ayni rutini yaptim ama 8den beri bakisiyoruz 40 dk dir oyle bakiyo besikte tüm gecede uyutmadi 40imiz bugun cikti bu tarftan bildiriuorum hic alakasi yok 40mis 50ymis daha beter oldu bugun.. bir de boyle he he heeee diye nefes nefese Kalmis gibi numaralar yapiyo uykuda beynime nasil islediyse duymak istemiyorum o sesi pesinden kakk kıkkk kıkkkk eyvah boguldu herhade diyoruz ki bi aciyoruz isigi süprızzzzzz biseyi yok
hangi sehirdesin topuk kanından baktırabilirsin ve bence ihmal etme baktirKızlar muhakkak herkes sarılığı atlatmıştır. Ama fikriniz olur diye sorayım. 11 eylulde doğum yaptım bugün 1 aylık kontrolü vardı fakat sarılığımız hala geçmesi. İlk bir hafta üç kez kan testi yapmıştık düşüşe geçtiği için 9 du 7 olmuştu artık gitmiyorduk. Fakat 2 3 hafta içerisinde geçmesi gerek dedi doktor şimdi anne sütünden mi yoksa patolojikmi diye idrar ve kan testi istedi çocuğun elleri daha yeni iyileşti. Yaptırmak istemedim sağlık bu ertelemeye gelmez tabi ama gözlemleyerek arttığını farkedersem yaptiricam. Ben anne sütündendir diye düşünüyorum. Ama öyle olsada bu kadar uzaması normal mi
Yaa acaba baska bi doktora daha mı gitsen hic mi cözümü yokmusKızlar ben bugün doktora gittim, mememde ki yanmadan dolayı, ultrason çekelim dedi Dr baktı, dedi senin sütün olmaz, boşuna çabalama yorma kendini, öyle küt küt söyleyince moralim bozuldu ☹ süt kanallarından çok yag kanalları varmış, daha önce de ultrason çektirdiğimde bir doktor söylemişti, kadın yapılabilecek birşey yok, boşuna strese de girme dedi, çok üzgünüm cidden, öyle çok seviyor ki oglum emmeyi, ilk oğlumda da gelmemişti ama o zaman böyle emmek istemiyordu zaten, memeye gelince krize giriyordu aglamaktan o yüzden o kadar üzülmezdim sanırım bilseydim de, ☹
Yok dedi, zorlama kendini boşuna hatta kadına bilendim epey zaman böyle pat diye söylenir mi diye ama dogru oldugunu düşünüyorum ilk oglumda da, yapılabilecek herşeyi yaptım, şimdi de yaptım ama çoğalmıyor, iki memeden Max 30,35 cc çıkıyor, yetersizlik hissi çok kötü cidden ama üzülüp üzülüp şükür diyorum, herşeyden önce saglık,şükür saglıgı yerinde diyorumYaa acaba baska bi doktora daha mı gitsen hic mi cözümü yokmus
Resmen hepimizin ayrı ayrı derdi var
Azda olsa geliyor ama değil miYok dedi, zorlama kendini boşuna hatta kadına bilendim epey zaman böyle pat diye söylenir mi diye ama dogru oldugunu düşünüyorum ilk oglumda da, yapılabilecek herşeyi yaptım, şimdi de yaptım ama çoğalmıyor, iki memeden Max 30,35 cc çıkıyor, yetersizlik hissi çok kötü cidden ama üzülüp üzülüp şükür diyorum, herşeyden önce saglık,şükür saglıgı yerinde diyorum
Geliyor, ilk başta lık lık sesi duyuyorum, hızlıca geliyor, sagarkende öyle, sonra çek çekk en fazla bi iki damla geliyor, yani aynı devam edeceğim, mama öncesi emzirmeye , azda olsa anne sütü sonuçta diyeAzda olsa geliyor ama değil mi
Ne yapacaksın peki
günü günlerine uymayı ne zaman bırakacaklarKızlar günü gününe uymuyor işte bence çok zorlamayalım@honeybunch
morcivertkedi
hani bir rahatlık geliyor bebeğe hıh tamam oluyor diyip artık hep öyle gidecek diye ümitleniyoruz ama yok bunları yaşayacağız ben kabullendim. Şuan benim ki de her derdini aşırı ağlayarak anlatıyor , açlık, gaz, kaka , uyku isteği hatta emzirirken popoya pat pat diye vurmamı istediği için bile ağlıyor. Bazen beşikte sallanarak değil kucakta hiç bir şeyle ilgilenmeme izin vermeden sadece ona bakarak konuşarak yada şarkı söyleyerek aynı zamanda hareket edip pış pış yaparak uykuya geçmek istiyor , ağlamaktan yorulup 2 dk da kucağımda bayılmasından anlıyorumArtık ne istediğini ne derdi olduğunu çözmeye başlıyorum , ah keşke isteklerini alt yazıyla geçseler Happy Kids uygulaması var mı sizde orda gün gün gelişmeleri yazıyor aynı hamilelikteki gibi. Mesela bugün için yazan yazı aşağıya ekliyorum
Eki Görüntüle 2544463
evet bizimki de 22.30da uyudu 12yi görmedimorcivertkedi tam istedigim gibi. saat 8den 2ye kadar uyudu .nasilda tam kadinin anlattigi gibi keske hep böyle olsa simdi emip uyuyacagiz..memeyle savaşi var
Ay ohhh iyi hadi cok sevindim..boyle boyle alisirlar insallahgünü günlerine uymayı ne zaman bırakacaklarbu uygulama güzelmis bende indireyim
evet bizimki de 22.30da uyudu 12yi görmedive simdi kalktı bizde emip uyuyacağız
insallahAy ohhh iyi hadi cok sevindim..boyle boyle alisirlar insallahyalniz tekrar uykuya gecmek cok zor oluyo
2de kalkti 3.30 anca uyudu bizim dalmamiz tam 1 saatinsallahbizim de ilk dalması çok zor sonra kolay dalıyor zaten gözleri açmıyor hiç kapalı kapalı
Canim o seslwri benimki de cikariyor. Boguldu zannediyoruz. Biberon veya meme emerken de bogazina kacirip hikliyor, yan cevirip hafid sirtina vuruyorum.Bizim uyku egtimide 2.gününde cortladigece deli gibi aglamalar bugun doktora goturduk artik bi yerinde bir sey mi var diye gaz sancisi sanirim..yine ayni rutini yaptim ama 8den beri bakisiyoruz 40 dk dir oyle bakiyo besikte tüm gecede uyutmadi 40imiz bugun cikti bu tarftan bildiriuorum hic alakasi yok 40mis 50ymis daha beter oldu bugun.. bir de boyle he he heeee diye nefes nefese Kalmis gibi numaralar yapiyo uykuda beynime nasil islediyse duymak istemiyorum o sesi pesinden kakk kıkkk kıkkkk eyvah boguldu herhade diyoruz ki bi aciyoruz isigi süprızzzzzz biseyi yok
kız 1 saat normal ki2de kalkti 3.30 anca uyudu bizim dalmamiz tam 1 saatne sabir ama
geçmiş oldun canımKızlar gün akşam ensemden başıma felaket bir ağrı girdi parol içtim ama fayda etmedi enseden tutunca tansiyonumu bi ölçüyüm dedim 16/8 çıkınca şaşırdım yanlışmı ölçtü dedim annem kendi tansiyonunu ölçtü onun tansiyon normal çıktı babam hastaneye götürdü hemen acilde de ölçtüler yine aynı çıktı emzirdiğim halde yüksek olduğu için dil altı hap bir de başka bir hap daha verdiler müşahede altında tuttular bir saat sonra 14 e düşünce ağrı kesici serum takıldı doktor tansiyonunu sabah akşam ölç muhakkak dahiliyeye git dedi sabah 15/ 9 çıktı şimdi yine 16/8 sizlerde de doğum sonrası tansiyonla alakalı sıkıntı oldumu ne yapmak lazım nilgimiz varmı tuzluda yemiyorum kan ilacı kullanıyorum birde hibor kan sulandırıcı onlarında öyle yan etkisi yok hamilelikte yoktu tansiyon sorunum
BeenGececilerden kim var? ☺
Benim kuzu hâlâ uyanık bi uyandi bir daha uyumadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?