Hahaha bu daha iyiymiş

Kızlar günü gününe uymuyor işte bence çok zorlamayalım @honeybunch
morcivertkedi
hani bir rahatlık geliyor bebeğe hıh tamam oluyor diyip artık hep öyle gidecek diye ümitleniyoruz ama yok bunları yaşayacağız ben kabullendim. Şuan benim ki de her derdini aşırı ağlayarak anlatıyor , açlık, gaz, kaka , uyku isteği hatta emzirirken popoya pat pat diye vurmamı istediği için bile ağlıyor. Bazen beşikte sallanarak değil kucakta hiç bir şeyle ilgilenmeme izin vermeden sadece ona bakarak konuşarak yada şarkı söyleyerek aynı zamanda hareket edip pış pış yaparak uykuya geçmek istiyor , ağlamaktan yorulup 2 dk da kucağımda bayılmasından anlıyorum Artık ne istediğini ne derdi olduğunu çözmeye başlıyorum , ah keşke isteklerini alt yazıyla geçseler Happy Kids uygulaması var mı sizde orda gün gün gelişmeleri yazıyor aynı hamilelikteki gibi. Mesela bugün için yazan yazı aşağıya ekliyorum

Son düzenleme:
hangi sehirdesin topuk kanından baktırabilirsin ve bence ihmal etme baktir

Kızlar ben bugün doktora gittim, mememde ki yanmadan dolayı, ultrason çekelim dedi Dr baktı, dedi senin sütün olmaz, boşuna çabalama yorma kendini, öyle küt küt söyleyince moralim bozuldu süt kanallarından çok yag kanalları varmış, daha önce de ultrason çektirdiğimde bir doktor söylemişti, kadın yapılabilecek birşey yok, boşuna strese de girme dedi, çok üzgünüm cidden, öyle çok seviyor ki oglum emmeyi, ilk oğlumda da gelmemişti ama o zaman böyle emmek istemiyordu zaten, memeye gelince krize giriyordu aglamaktan o yüzden o kadar üzülmezdim sanırım bilseydim de,

Yaa acaba baska bi doktora daha mı gitsen hic mi cözümü yokmus
Resmen hepimizin ayrı ayrı derdi var

Yaa acaba baska bi doktora daha mı gitsen hic mi cözümü yokmus
Resmen hepimizin ayrı ayrı derdi var
Yok dedi, zorlama kendini boşuna hatta kadına bilendim epey zaman böyle pat diye söylenir mi diye ama dogru oldugunu düşünüyorum ilk oglumda da, yapılabilecek herşeyi yaptım, şimdi de yaptım ama çoğalmıyor, iki memeden Max 30,35 cc çıkıyor, yetersizlik hissi çok kötü cidden ama üzülüp üzülüp şükür diyorum, herşeyden önce saglık,şükür saglıgı yerinde diyorum

Azda olsa geliyor ama değil mi
Ne yapacaksın peki

günü günlerine uymayı ne zaman bırakacaklar bu uygulama güzelmis bende indireyim
morcivertkedi tam istedigim gibi. saat 8den 2ye kadar uyudu.nasilda tam kadinin anlattigi gibi keske hep böyle olsa simdi emip uyuyacagiz..memeyle savaşi var
evet bizimki de 22.30da uyudu 12yi görmedi ve simdi kalktı bizde emip uyuyacağız

günü günlerine uymayı ne zaman bırakacaklar bu uygulama güzelmis bende indireyim

evet bizimki de 22.30da uyudu 12yi görmedi ve simdi kalktı bizde emip uyuyacağız
Ay ohhh iyi hadi cok sevindim..boyle boyle alisirlar insallah yalniz tekrar uykuya gecmek cok zor oluyo

Canim o seslwri benimki de cikariyor. Boguldu zannediyoruz. Biberon veya meme emerken de bogazina kacirip hikliyor, yan cevirip hafid sirtina vuruyorum.
Bugun benimki de utuyamadi bi turlu. Normalde 20.30 veya 21 gibi uyurdu. Bugun 21de disaridaydim ondan düzeni sasti. 22 .30 de emdi.Cocuk uyumuyor diye besigine godip gelip emzik verdik. Meger kaka yapmis.onu alinca rahatladi.
Saat 3de uyandirip emzirdim simdi de sut sagiyorum.

geçmiş oldun canım
Benim de uykusuz bir günümde 16/10 olmuştu, hayatımda ilk kez bu rakamları gördüm aynen acilde dil altı hapı ve iğne vuruldum, yarım saat sonra 14/9 olmuştu. Dahiliyeye gittim tansiyon takibi yaptık ve gördüğüm kadarıyla sadede uykusuz olduğum veya stres yaşadığım günlerde yükseliyor. Her iki doktor da hamilelik sonrası olur dedi. Özellikle stres yükseltirmiş. Ben de baş ağrısıyla farkettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…