Kizlar yenidogan aparatli kangurum var ama cesaret edemiyorum..kullanan var mi ? Slinglerde eksik gibi geliyo hep bana dusecekmis gibi ondan almamistim..mamadus aldim sitesinde bakiyorum yenidoganlari tasimislar hep ama ayagini acip oturtmak korkutiuyo daha cok minik dimi?
Ben tuniko'dan aldım, yenidoğandan itibaren kullanılanı. Hastaneye giderken kullandım, aynen bacakları açıyoruz diye korkuyodum ama doktorumuz bacaklar M şeklinde durcak, bi sakıncası yok kullanabilirsin dedi. Senin de için rahat olsun, istersen yine de doktoruna bi danış
Kızlar zinco diye bir damla var gaz icin. Bitkisel içerisinde kimyon falan var. Ilaç degil yani. Ben bazen veriyorum rahatlıyor. Gazi olanlar bir baksın isterseniz...
Biogaia yı verdi doktorumuz gaz için
Probiyotiklerden olusan bi ilac sigorta karsılamıyor yaklasık 70tl gibi bişey ancak yorumları sahane
Aklınızda olsun buda
Bizimki de her gece 4de uyaniyo altını degistiriyorum emziriyorum gazını çıkarıyorum derken 5 oluyo. Ondan sonra da uyumuyo boncuk boncuk bakıyo, sesler cikariyo 1 saat. Günün en şirin hallerine burunuyo da bu saatte mi olur Yani :)
Dün banyo yaptırdım rahat uyur dedim akşam 3 saat boyunca durmadan ağladı sancısı var gibi.YouTube tan kolik bebekler için müzik açtım bir an sustu sanırım kolik bugün biogaia alıcam inşallah işe yarar.Doktor her gün kullan demişti daha da sancısı olursa arada sab simplex kullan dedi. Bakalım inşallah bugün öyle sancısı olmaz.
Benim bebeğim de uyanmıyor. Dün akşam banyo yaptırdım banyo öncesi zaten uyuyordu banyo esnasında uyandı
Sonra bir uyudu bu saat oldu hala tam uyanmadı. Ara ara uyanıp zorla emzirdim. Ara ara sesler çıkarıyor ıkınıyor falan ama uyanmıyor.
Benim bebeğim de uyanmıyor. Dün akşam banyo yaptırdım banyo öncesi zaten uyuyordu banyo esnasında uyandı
Sonra bir uyudu bu saat oldu hala tam uyanmadı. Ara ara uyanıp zorla emzirdim. Ara ara sesler çıkarıyor ıkınıyor falan ama uyanmıyor.
Kızlar bizimki bizi mum etti ya Gece 2-2.5 saatte bir kalkıyor süt , gaz , uyutma derken ful ayaktayız perişan olduk eşimle bilmiyorum napıcaz , kayınvalide burdayken gece 2 kez kalkıyordu 3.5 saat fln uyuyordu nasıl düzene sokucaz şimdi uykusu olduğu için sütü de tam bitirmiyor memeyle kavga ediyor
Kızlar bizimki bizi mum etti ya Gece 2-2.5 saatte bir kalkıyor süt , gaz , uyutma derken ful ayaktayız perişan olduk eşimle bilmiyorum napıcaz , kayınvalide burdayken gece 2 kez kalkıyordu 3.5 saat fln uyuyordu nasıl düzene sokucaz şimdi uykusu olduğu için sütü de tam bitirmiyor memeyle kavga ediyor
her kalktığında emzirme. bende o hatayı yapıyordum yani en azından 1-2 saat sonra kalktığı zamanlarda. dün gece 2 saat sonra uyandı. hemen kucağıma aldım emzirmek icin çocuk acından ölüyo sanki belki baska bisey icin agladı. dizime yatırdım tam göğsümü açıcam küt gitti. dur yatırıyım bakim çok açsa uyanır dedim üstüne 3 saat uyudu emzikle falan kandır zaten çok açsa kanmayacaktır.
Herhangi bir tedavi vs verildi mi? Ya bizimde kızın suratı hala sarı. Doktorumuzsa çok relaks bazı bebeklerin 2.ayda geçer dedi kan tahlili vs yapmadı bu hafta da geçmezse gidip ısrar edicem gerekli tahlilleri yapsın, korkmaya başladım iyice.
Kv me göree gec kalmisim 1hafta sonra verdim ilk geceden yavruma vermeye kiyamadim basima ne gelecek bilmiyorum pismanda degilim belki ilk gece versem memeyi emmeyecekti..bence almayacagi varsa almiyor her bebek sevmiyor demek ki..
Benim ilk kizim tam 3 aylıkken tuttu emziği öncesinde çok emzik denedim beğenmemişti.ozaman araştırmıştım avent soothie anne memesine yakın diye tabi hicbiryerde yoktu emzik yeniydi sonra netten bulup aldim emdi onu ama o emzigide 6 aydan sonra kullanılanı ağır geldi emmedi kendiliğinden bıraktı 1 yaşında. O emziklerin yedekleri olmasına vermedim yeni bebege.avent soft aldim 3 haftalıkken emiyor şimdi onu. Yanı ilk geceden vermeye gerek yok
Herhangi bir tedavi vs verildi mi? Ya bizimde kızın suratı hala sarı. Doktorumuzsa çok relaks bazı bebeklerin 2.ayda geçer dedi kan tahlili vs yapmadı bu hafta da geçmezse gidip ısrar edicem gerekli tahlilleri yapsın, korkmaya başladım iyice.
Tedavi yapılmadı. İlk zamanlar iki güne bir bilüribin bakıldı. Altta yatan başka bir şey var mı diye kan tahlili idrar tahlili ultrason bakıldı hepsine normal dedi doktor anne sütü sarılığı dedi başka bir doktora gösterdim sonuçlarla o da aynı dedi. Sağlık ocağına aşıya gidince oradaki ebeler de aynı şeyi söyledi ama nedense bir ben rahat değilim niye hala sarı diye canım sıkılıyor.
Benim ilk kizim tam 3 aylıkken tuttu emziği öncesinde çok emzik denedim beğenmemişti.ozaman araştırmıştım avent soothie anne memesine yakın diye tabi hicbiryerde yoktu emzik yeniydi sonra netten bulup aldim emdi onu ama o emzigide 6 aydan sonra kullanılanı ağır geldi emmedi kendiliğinden bıraktı 1 yaşında. O emziklerin yedekleri olmasına vermedim yeni bebege.avent soft aldim 3 haftalıkken emiyor şimdi onu. Yanı ilk geceden vermeye gerek yok
EElwing6
ben de denedim dün akşamdan itibaren gerçekten sakinleşti ve gece daha rahat uyudu nereden bulduysan Allah razı olsun yoksa zombi gibi geziyodum bugün daha iyiyim
EElwing6
ben de denedim dün akşamdan itibaren gerçekten sakinleşti ve gece daha rahat uyudu nereden bulduysan Allah razı olsun yoksa zombi gibi geziyodum bugün daha iyiyim