Cok sevindim canim bizim dün aksam tam düzende girdi.baya guzel uyumusum..eger gaz sancisi ya da fizyolijik sorunu yoksa gercekten ise yariyor..tam 2de uyandi emmek icin bir daha 4te uyandi ama salladikca 7ye kadar uyudu
Bu tam olarak paylastıgın videoyumu yapıyorsunuzCok sevindim canim bizim dün aksam tam düzende gitti baya guzel uyumusum..eger gaz sancisi ya da fizyolijik sorunu yoksa gercekten ise yariyor..tam 2de uyandi emmek icin bir daha 4te uyandi ama salladikca 7ye kadar uyudu
Evet ilk gunden beri 2.gunde zorlandim onda da gaz sancisi vardi.. dun 3.gundu birebir düzen tuttu dün gece.besigimiz sallaniyo bizim yatagimizin yanina aldik yattigim yerden salliyorumBu tam olarak paylastıgın videoyumu yapıyorsunuz
Bide sallama dedigin ayakta mı sallıyorsun
Evet her uyandığında aç muamelesi yapıyoruz ama bundan önceli haftalarda uyanmıyorduher kalktığında emzirme. bende o hatayı yapıyordum yani en azından 1-2 saat sonra kalktığı zamanlarda. dün gece 2 saat sonra uyandı. hemen kucağıma aldım emzirmek icin çocuk acından ölüyo sanki belki baska bisey icin agladı. dizime yatırdım tam göğsümü açıcam küt gitti. dur yatırıyım bakim çok açsa uyanır dedim üstüne 3 saat uyuduemzikle falan kandır zaten çok açsa kanmayacaktır.
Yok dedi, zorlama kendini boşuna hatta kadına bilendim epey zaman böyle pat diye söylenir mi diye ama dogru oldugunu düşünüyorum ilk oglumda da, yapılabilecek herşeyi yaptım, şimdi de yaptım ama çoğalmıyor, iki memeden Max 30,35 cc çıkıyor, yetersizlik hissi çok kötü cidden ama üzülüp üzülüp şükür diyorum, herşeyden önce saglık,şükür saglıgı yerinde diyorum
Biogaia yı verdi doktorumuz gaz için
Probiyotiklerden olusan bi ilac sigorta karsılamıyor yaklasık 70tl gibi bişey ancak yorumları sahane
Aklınızda olsun buda
Sothiieye yakin oioi vardi onuda denedim ultrasoftu isterse tutuyo..az emip atiyo
Bize biogaia ve sab simplex yazdı doktor onları kullanıyoruz ama acildeki çocuk doktoru sab simplex kabız yapıyor dedi. Ne yapsam bilemedim, gazdan geçtim de şu kaka sorununa bir çare bulabilseydik.Nurse harveyste de zeytinyagi var poposu bile kayganlasti yapincaaslinda limelemon seninn isine yarar zeytinyagli damla..sen ne aldin
Emzik değil canım arkadaşımız burda bi uygulama paylaşmıştı piyano sesiyle ilgili onu denedim ve işe yaradıHangi emzik canim?
Aynen bizimki de gece sürekli emmek istiyordu dün gece sadece iki defa uyandı emzirdim geri uyudu maşallah ya ben de uyuyabildim çok mutluyumCok sevindim canim bizim dün aksam tam düzende girdi.baya guzel uyumusum..eger gaz sancisi ya da fizyolijik sorunu yoksa gercekten ise yariyor..tam 2de uyandi emmek icin bir daha 4te uyandi ama salladikca 7ye kadar uyudu
istanbuldayım. Ya şimdi bu deprem olduğunda 15 günlüktük çocuk kucağımda baya etkilenmiştim sütüm de buna bağlı azaldı acaba bundanmi sarılığı geçmedi yoksa gercekten anne sütünden mi. Patalojik olmadığını umut ediyorumhangi sehirdesin topuk kanından baktırabilirsin ve bence ihmal etme baktir
8den 12 ye uyutursam eşim beni keserEvet ilk gunden beri 2.gunde zorlandim onda da gaz sancisi vardi.. dun 3.gundu birebir düzen tuttu dün gece.besigimiz sallaniyo bizim yatagimizin yanina aldik yattigim yerden salliyorumuykuya gecmeden oncede temasi kesip bi yastikla kisa sureli hafif dalmasini saglayip besige yatiriyorum..videoyu izlr uygula bence cok mantikli cok olabilecek seyler..biz bastan hata yapmisiz..bir de sen dedin ya her yerde yatir alissin diye cocuk o zaman uykuya gecmesi gerektigini anlamiyo ve direniyo yani bizde ne zaman salonda uyutmaya calissak kabusa dondü.cocuk demeli ki ben bu odaya uyku icin geldim diyo doktor cidden düzen istiyorlar..zatrn bende evden cikmiyorum onemli olan bebislerin düzeni bosver.. eger duzen oturtursak kismende olsa ..rahatlariz.diger türlü kendine zaman bile ayiramiyosun..8den 12ye kadar uyudu ilk aksam dizi izledik mesela kaliteli bi zaman kaliyo.muzikle uytmuyosan klasik muzik belirle derim..bir de banyo..iyi ki uyguladim diyorum bende..suanda uyuyo mesela sabah 9 sonrasi..
Kv neden dalga geciyor kiAynen bizimki de gece sürekli emmek istiyordu dün gece sadece iki defa uyandı emzirdim geri uyudu maşallah ya ben de uyuyabildim çok mutluyumher ne kadar kv dalga geçse de bişeylerin işe yaraması mükemmel ❤
Önceden böyle şeyler mi varmışKv neden dalga geciyor ki
Cok geziyorsaniz size uymaz tabi biz hep evde oldugumuzdan belli bi duzen oturtmak daha iyi olur.esimde ozluyo ama yapacak bir sey yok8den 12 ye uyutursam eşim beni keser
Beyim 8de geliyor bir aşkla zaten yazık göremez
Ben annemde yazlıkta hatta tatilde vs kaldım öykümle su 5haftada 4 ayrı yerde yattı
Hatta onlarında icinde teyzesine falanda kaç kere gittik sabit bi yerde uyuma bize olamaz malesef
Biz bebeğe göre değil bebek bizd göre yasamalı fikrim var ama yalnızken hayata gecirmek mümkün olmuyor
Bu aksam deneyeyim bi bakalım bizde sonuclar nasıl olacak
Bide kolayındaysa yeniden linki paylasırmısın :)
Cok geziyorsaniz size uymaz tabi biz hep evde oldugumuzdan belli bi duzen oturtmak daha iyi olur.esimde ozluyo ama yapacak bir sey yok8den 12 ye uyutursam eşim beni keser
Beyim 8de geliyor bir aşkla zaten yazık göremez
Ben annemde yazlıkta hatta tatilde vs kaldım öykümle su 5haftada 4 ayrı yerde yattı
Hatta onlarında icinde teyzesine falanda kaç kere gittik sabit bi yerde uyuma bize olamaz malesef
Biz bebeğe göre değil bebek bizd göre yasamalı fikrim var ama yalnızken hayata gecirmek mümkün olmuyor
Bu aksam deneyeyim bi bakalım bizde sonuclar nasıl olacak
Bide kolayındaysa yeniden linki paylasırmısın :)
Cok teşekkür ederimm kucagımdan indireyim izleyecegim tekrarCok geziyorsaniz size uymaz tabi biz hep evde oldugumuzdan belli bi duzen oturtmak daha iyi olur.esimde ozluyo ama yapacak bir sey yok1 saat gorebiliyo yikiyoruz isterse uyutsun yeter
Bak ben mama olarak aptamil kullanıyorum . Günde maksimum iki kere mama alıyor. Mama vereceğim zaman asidi alınmış zeytinyağından çay kaşığının ucuyla koyuyorum . O mananın hazmını kolaylaştırıyor ve daha rahat kaka yapıyor. Gaz damlasındansa zeytinyağı doğal daha faydalı . Bize de çocuk doktorumuz damla yerine günde 3 kere zeytinyağı verebilirsin dedi.Bize biogaia ve sab simplex yazdı doktor onları kullanıyoruz ama acildeki çocuk doktoru sab simplex kabız yapıyor dedi. Ne yapsam bilemedim, gazdan geçtim de şu kaka sorununa bir çare bulabilseydik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?