Aventin air mi ultra air mi ne modeli diğer kullandıgım bunu tutuyor gibi ama seninkinden farklı sanki
bizim zillinin beğenmediği de bu
arkadasim2 3 aylikken bunu aldığıni söyledi kauçuk hem daha yumuşak hem de damakli damağına baskı yapmiyor tabi sık sık atıyor
bir de öykü benim büyük kızım gibi galiba ki hala kendisi ilgi açı ve gazlı bir kuzudur
ama acaba üşüyor olabilir mi diye düşündüm
büyük kızım hemen terlerdi fakat bu ısınmak bilmiyor geçen yardimcim temizlik yaparken sağı solu açmış iyice havalandırmak için kuzum üşüdüğü için akşam sancıdan saatlerce ağladı o gün bu gündür peluş larini giydiriyorum evi de 25in altina dusurmuyorum

Eklentiler

• 15708694052931328067365966692967.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 27
canım topuk kanindan baktir
bir çok tıp merkezi topuk tan bakıyor
kozyatağı central hospital crp ye bile topuk kani ile bakıyor
bizim eve yakın tıp merkezinde baktırdım daha yakın diye
mutlaka baktır

Bırakmıyorum cnm emmeyi ama sagdıktan sonra gelmez sanmıyorum emerken bile hemen bırakmadım hiç, boş boş emsin daha iyi çogalır diye, hiç etki etmedi,

Tüm gün agladi yavrum metsil kuaniyorduk bir ise yaramadi doktora gittik o da baska bir sorun bulamadi gaz problemi var dedi.ve nurse Harvey's damla onerdi kulllanan var mi aldik ama insallah bu sonuc verir
Ben kulla oyorum memnun ben sabah 8 akşam 8 damla veriyorum

Aventin air mi ultra air mi ne modeli diğer kullandıgım bunu tutuyor gibi ama seninkinden farklı sanki
Benim kız bunu çok seviyor resmen emzikle yaşıyor tek sorun gerçekten açsa veya ciddi gaz sıkıntısı var ve beni emmek istiyorsa almıyor. Onun haricinde uyurken bile emzikle. Bi de emerken eliylede tutuyor emziği, düşmesin diye garantiye alıyor

Kesin bizimkinde de öyle o zaman bizim de doktor 2.ayda geçer rahat olun modunda, hiç bir tahlil de yapmadı.

Ne videosu o ben kaçırmışım? Varsa linkini atar mısın

Çok sağol canım sanada geçmiş olsun bende düzenli tansiyon takibi yapıyorum devamlı yüksek çıkıyor dünki tahliller de böbrekte protein kaçağı çıktı 24 saatlik idrar biriktiricem cuma gününede nefrolojiye randevu aldım bakalım ne diyecek

Önceden böyle şeyler mi varmış şimdi herşey değişti bebekler de değişmiş demek ki diyor hele müziğe öyle bi takıldı ki sorma her gördüğüne anlatıyo müzikle uyutuyor diye
Bi akrabam da silikon göğüs ucu ile emzirdiğimi görünce aynı tepkiyi verdi zamane çocukları çok nazlı çok şımarık diyor

Geçmiş olsun canım,
Öncelikle dr tuzu azaltmanı söyleyecek
Ödem olup olmadığına bakacak ayak bileğinde.
Sonra kan ve idrar testi yenileyip
Protein kaçağı olduğu için
büyük ihtimalle de ilaçlı film yani böbrek sintigrafisi isteyecek
Bu testin sonucu 1 hafta gibi bi sürede çıkıyor
İnşallah böbreklerinde çok büyük bi sorun yoktur.
Tansiyon sıkıntı çünkü böbrekte. Devamlı takibi olması gerekli

Canim sen galiba farkina varmadan preeklempsi riski gecirmissin. Dogumdan 6 hafta sonraya kadar risk var. Benim 6 haftam ddu tansiyonum dusmeye basladi. Doktorum dusmezse kardiyolojiye gorun demisti. Insallah gerek kalmaz.

Kesin bizimkinde de öyle o zaman bizim de doktor 2.ayda geçer rahat olun modunda, hiç bir tahlil de yapmadı.

Bizdede sarılık vardi bilirubin 12 çıkmıştı tekrar kontrole gittik kan alınmadı düşer dedi doktor 10 gün öncesine kadar sanki gözlerimiz sarıydı bizimde yeni beyazdı acaba bu sarılık kilo alımını etkiler mi? Biz az aldik doktor iyi dedi ama 42 günde 1025 gr almış.

Hangi uygulama ben kaçırmışım o paylaşımı
Bi video paylaşmıştı E Elwing6 uykuyla ilgili bi de bi uygulama varmış relaxing piano music diye yanlış da yazmış olabilirim arkadaşımıza tekrar sor istersen ben dün akşam uyguladım gayet rahattım gece de öyle

Bi akrabam da silikon göğüs ucu ile emzirdiğimi görünce aynı tepkiyi verdi zamane çocukları çok nazlı çok şımarık diyor
Evet öyleymiş önceden nasıl büyütmüşler anlamamışlar ben de dedim ki tabi peşpeşe çocukları yapınca anlamamıştırsınız kp gülüyo aynen doğru söylüyosun diye

Emzirirken ve uyurken hemen terliyor ilgi srsızı aynen saatlerce yüzüne bak konus kendisiyle dinler bes dk koy kenara ortalıgı yıkıyor
Nuk un modeli ne peki alayım onuda
Soothie benimkide almadı bide benim kokumdan dolayı almadıgını söylüyorlar direk tanıyor cunku annem uyutsun bişey diyeyim hemen gözünü acıyor
Kaynanamda özellikle acıyan gözlerle bana bakıp aglıyor gözleriyle takip ediyor falan

Ay yerim ya darısı başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…