- 21 Mart 2019
- 711
- 1.578
- 28
He tamam benim aklim emzige gitmieEmzik değil canım arkadaşımız burda bi uygulama paylaşmıştı piyano sesiyle ilgili onu denedim ve işe yaradı
bizim zillinin beğenmediği de buAventin air mi ultra air mi ne modeli diğer kullandıgım bunu tutuyor gibi ama seninkinden farklı sanki
canım topuk kanindan baktiristanbuldayım. Ya şimdi bu deprem olduğunda 15 günlüktük çocuk kucağımda baya etkilenmiştim sütüm de buna bağlı azaldı acaba bundanmi sarılığı geçmedi yoksa gercekten anne sütünden mi. Patalojik olmadığını umut ediyorum
Emzik değil canım arkadaşımız burda bi uygulama paylaşmıştı piyano sesiyle ilgili onu denedim ve işe yaradı
Bırakmıyorum cnm emmeyi ama sagdıktan sonra gelmez sanmıyorum emerken bile hemen bırakmadım hiç, boş boş emsin daha iyi çogalır diye, hiç etki etmedi,Sağmayla bebeğin emişi çok farklı mesela dene sağdın süt gelmiyor artik o an bebege ver memeyi bir iki çeksin tekrar dene sagmayi nasil fiskiriyo sut, sağarken bitiyo ama emerken bitmiyo sakin bırakma memeyi mamada ver ama emsin az da olsa kar.
Ben kulla oyorum memnun ben sabah 8 akşam 8 damla veriyorumTüm gün agladi yavrum metsil kuaniyorduk bir ise yaramadi doktora gittik o da baska bir sorun bulamadi gaz problemi var dedi.ve nurse Harvey's damla onerdi kulllanan var mi aldik ama insallah bu sonuc verir
Benim kız bunu çok seviyor resmen emzikle yaşıyorAventin air mi ultra air mi ne modeli diğer kullandıgım bunu tutuyor gibi ama seninkinden farklı sanki
Kesin bizimkinde de öyle o zamanTedavi yapılmadı. İlk zamanlar iki güne bir bilüribin bakıldı. Altta yatan başka bir şey var mı diye kan tahlili idrar tahlili ultrason bakıldı hepsine normal dedi doktor anne sütü sarılığı dedi başka bir doktora gösterdim sonuçlarla o da aynı dedi. Sağlık ocağına aşıya gidince oradaki ebeler de aynı şeyi söyledi ama nedense bir ben rahat değilim niye hala sarı diye canım sıkılıyor.
Ne videosu o ben kaçırmışım? Varsa linkini atar mısınEvet ilk gunden beri 2.gunde zorlandim onda da gaz sancisi vardi.. dun 3.gundu birebir düzen tuttu dün gece.besigimiz sallaniyo bizim yatagimizin yanina aldik yattigim yerden salliyorumuykuya gecmeden oncede temasi kesip bi yastikla kisa sureli hafif dalmasini saglayip besige yatiriyorum..videoyu izlr uygula bence cok mantikli cok olabilecek seyler..biz bastan hata yapmisiz..bir de sen dedin ya her yerde yatir alissin diye cocuk o zaman uykuya gecmesi gerektigini anlamiyo ve direniyo yani bizde ne zaman salonda uyutmaya calissak kabusa dondü.cocuk demeli ki ben bu odaya uyku icin geldim diyo doktor cidden düzen istiyorlar..zatrn bende evden cikmiyorum onemli olan bebislerin düzeni bosver.. eger duzen oturtursak kismende olsa ..rahatlariz.diger türlü kendine zaman bile ayiramiyosun..8den 12ye kadar uyudu ilk aksam dizi izledik mesela kaliteli bi zaman kaliyo.muzikle uytmuyosan klasik muzik belirle derim..bir de banyo..iyi ki uyguladim diyorum bende..suanda uyuyo mesela sabah 9 sonrasi..
Çok sağol canım sanada geçmiş olsun bende düzenli tansiyon takibi yapıyorum devamlı yüksek çıkıyor dünki tahliller de böbrekte protein kaçağı çıktı 24 saatlik idrar biriktiricem cuma gününede nefrolojiye randevu aldım bakalım ne diyecekgeçmiş oldun canım
Benim de uykusuz bir günümde 16/10 olmuştu, hayatımda ilk kez bu rakamları gördüm aynen acilde dil altı hapı ve iğne vuruldum, yarım saat sonra 14/9 olmuştu. Dahiliyeye gittim tansiyon takibi yaptık ve gördüğüm kadarıyla sadede uykusuz olduğum veya stres yaşadığım günlerde yükseliyor. Her iki doktor da hamilelik sonrası olur dedi. Özellikle stres yükseltirmiş. Ben de baş ağrısıyla farkettim.
Bi akrabam da silikon göğüs ucu ile emzirdiğimi görünce aynı tepkiyi verdiÖnceden böyle şeyler mi varmışşimdi herşey değişti bebekler de değişmiş demek ki diyor hele müziğe öyle bi takıldı ki sorma her gördüğüne anlatıyo müzikle uyutuyor diye
Geçmiş olsun canım,Çok sağol canım sanada geçmiş olsun bende düzenli tansiyon takibi yapıyorum devamlı yüksek çıkıyor dünki tahliller de böbrekte protein kaçağı çıktı 24 saatlik idrar biriktiricem cuma gününede nefrolojiye randevu aldım bakalım ne diyecek
Canim sen galiba farkina varmadan preeklempsi riski gecirmissin. Dogumdan 6 hafta sonraya kadar risk var. Benim 6 haftam ddu tansiyonum dusmeye basladi. Doktorum dusmezse kardiyolojiye gorun demisti. Insallah gerek kalmaz.Çok sağol canım sanada geçmiş olsun bende düzenli tansiyon takibi yapıyorum devamlı yüksek çıkıyor dünki tahliller de böbrekte protein kaçağı çıktı 24 saatlik idrar biriktiricem cuma gününede nefrolojiye randevu aldım bakalım ne diyecek
Kesin bizimkinde de öyle o zamanbizim de doktor 2.ayda geçer rahat olun modunda, hiç bir tahlil de yapmadı.
İnşallah bi an önce düzene girer hepimizin bebişler yoksa halimiz dumanHe tamam benim aklim emzige gitmiebenim kuzuyu ne piyano kesiyor ne ney sesi insallah zamanla duzelir☺
Evet öyleymiş önceden nasıl büyütmüşler anlamamışlarBi akrabam da silikon göğüs ucu ile emzirdiğimi görünce aynı tepkiyi verdizamane çocukları çok nazlı çok şımarık diyor
Emzirirken ve uyurken hemen terliyor ilgi srsızı aynen saatlerce yüzüne bak konus kendisiyle dinler bes dk koy kenara ortalıgı yıkıyorbizim zillinin beğenmediği de bu
arkadasim2 3 aylikken bunu aldığıni söyledi kauçuk hem daha yumuşak hem de damakli damağına baskı yapmiyor tabi sık sık atıyor
bir de öykü benim büyük kızım gibi galiba ki hala kendisi ilgi açı ve gazlı bir kuzudur
ama acaba üşüyor olabilir mi diye düşündüm
büyük kızım hemen terlerdi fakat bu ısınmak bilmiyor geçen yardimcim temizlik yaparken sağı solu açmış iyice havalandırmak için kuzum üşüdüğü için akşam sancıdan saatlerce ağladı o gün bu gündür peluş larini giydiriyorum evi de 25in altina dusurmuyorum
Ay yerim ya darısı başımaBenim kız bunu çok seviyor resmen emzikle yaşıyortek sorun gerçekten açsa veya ciddi gaz sıkıntısı var ve beni emmek istiyorsa almıyor. Onun haricinde uyurken bile emzikle. Bi de emerken eliylede tutuyor emziği, düşmesin diye garantiye alıyor
Video bu arkadaşlarCok geziyorsaniz size uymaz tabi biz hep evde oldugumuzdan belli bi duzen oturtmak daha iyi olur.esimde ozluyo ama yapacak bir sey yok1 saat gorebiliyo yikiyoruz isterse uyutsun yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?