Doktorum bana bazen tansiyonun normalken bile preeklempsi olabilirsin demisti. Tam tani 24 saatlik idrar tahliliyle konuyor galiba.
O zaman olabilir canım bilemiyorki insan işte normal kan ve idrar tahlili dışında başka tahlil istenmemişti hamilelikte canım

Yok benim kesiliyor benim. Kizimdayken daha lohusalikta stresten kesilmisti sutum. Ama 8. Ay olana kadar azda olsa sagip vermistim. Yalniz kiz 3 4 yaslarindayken fazla kucaklayip mincirdigimda gogusler sizliyordu sut varmis gibi.
Canim sut yogurt yemeyi ihmal etme ozaman sen cok kalsiyum kaybedersin.

Aynen canım süt içemiyorum fazla ama bol bol yoğurt yiyorum

Anneannemin değimi ile yağda yumurta pişirip gazete ve poşetin arasına koyup bebeğin karnına sararmış anında geçermiş karın ağrısı. Bi de biraz muskat yalatırlarmış o da gaz çıkartırmış. Valla onlarda da teknik çok bizim müzikle uyku düzeni kurmamıza laf atmasınlar

Aynısının erkek versiyonu bende canım programlardaki müziklerin hiç biri işimize yaramadı herkeste duyup özeniyorum inan yok süpürge sesine susuyormuş falan bence kırkından çok beklenti içinde olma bana pek bişey değişecek gibi gelmiyor. Belki 3 ay bitip bu gaz sancıları geçerse biseyler değişebilir
Bir de bizimkinde bir hırıltı var sanki sen bi ara öyle bişey yazmıştın kendiliğinden mi geçti? Serum fizyolojik aldırdım ama burnu tıkalı olsa emmede sıkıntı olması gerekmez mi? Sonuçta ağzı kapalı burnu da tıkalı olsa huysuzlanır diye düşünüyorum ayy allahım keşke şu çocuklar ne derdi varsa söyleyebilse

Kızlar bütün sesleri deneyin. Mesela bizim kız aspiratör ve süpürge sesini pek sevmedi ama fön makinesi sesini duyunca kitlenip kalıyor hatta çoğunlukla uyuyor o sesle. Başka bi arkadaşın oğlu bozuk TV çızırtısı gibi bir ses var onu seviyormuş. Bizim kız davul sesini de sevdi

Sütün kalitesi diye birşey yokmuş. Emzirme uzmanına gittim öyle birşey yok dedi yedikleriniz size kilo yapar sütünüz varsa vardır kalitesi tartışılmaz dedi. Süt olması için de bol bol sıvı tüketin dedi. Tatlı veya lohusa şerbetinin mantığı da yine sıvı alımını arttırmak dedi.

Olsun canım 1 damla bile gelse ilaç niyetine vermeye çalış bencede. Bu arada eğer sağdıgın miktar 30cc ise emin ol daha fazlası vardır hiç bir sağma makinesi bebek gibi süt getiremezmiş hastane tipi olanlar dahil. Bunu da emzirme uzmanı hemşire anlattı

Bizim kiz beyaz gurultuden hic hoslanmiyo korkuyo resmen ama muzige ilgisi var

Benim oglan da tv acikken rahat uyuyor kapaliysa ve ev sessizse uyuyamiyor. Gurultuye alissin derken sessizlik sorun bizde de uyumayacak oldu mu hicbirsey ise yaramadi. Ya da ise yarayan yontemi ben bulamadim.

Bizim kiz beyaz gurultuden hic hoslanmiyo korkuyo resmen ama muzige ilgisi var
Valla ne deniyeceğimizi şaşırdık. Bizimki de müziği seviyor ama keyfi yerindeyse ve de müzikle uyumuyor, müzik dinlerken muzip muzip bakınıyor.

Benim oglan da tv acikken rahat uyuyor kapaliysa ve ev sessizse uyuyamiyor. Gurultuye alissin derken sessizlik sorun bizde de uyumayacak oldu mu hicbirsey ise yaramadi. Ya da ise yarayan yontemi ben bulamadim.
İyi yapmışsın valla, boşver seste uyumaya alışsın ben bi eve gitmiştim aşiret halinde yaşıyorlardı diyeyim, her çocuk başının çaresine bakma modunda...1 yaşlarında bi bebek vardı orta yere yatırmışlar uyuyor resmen üstünden insanlar gelip geçiyor gürültü patırtı maksimum seviyede ama çocuk bana mısın demedi mışıl mışıl uyudu ben şok oldum bi de sonra çiğ köfte yedi hem de bayıla bayıla (ciddi derecede acıydı)

8den beri uyuyoruz yine bugun disardaydik evde kiyamet kopuyodu babasi puseti apartman kapisima koydugu an cocuk sustu ve tum gun uyudu..meme vermesem onca saaat ac ac uyuyacakti beline kadar kaka yapmis en son onda bile aglamadi eve geldik yikadik uyudu bizde arkdslari agirladik insallah gecemizde guzel gecer gazsiz mutlu

Zeytinyağı bazı bebeklerin solunumuna zarar vermiş diye okumuştum korkuyorum o yüzden. Acildeki çocuk doktoru da zeytinyağı koy manasına ya da aptamil conformil'e geç dedi.

piştiniz siz darısı bize annemlerdeydim 1 saat önce geldim. oyaladım biraz masajını yaptım pijamalarını giydirdim karnını doyuruyorum suan. insallah yormadan uyur bizde biraz babayla vakit geciririz

Her gün mü banyosu

Benimki de acili karisik tursu yiyordu.pul biber yemisligi de var. Simdi yemiyor. Bebekler aciyi hissetmiyor mu ne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…