Kizlar bebekler icib?kehribar kolyeyi cok oneriyorlar. Gaz icinsol ayak bilegine takiyorlarmis. Dis icin?arkasasim cok faydasini gordum dedi. Ben tum aile icin?almayi dusunuyorum. Yetiskinlerde de basagrisini aliyormus. Alerjilerde de etkiliymis. Denemek istiyorum.

Yazdım mı hatırlamıyorum ama cok değişik sesler cıkarıyor bazen sanki nefessiz kalmıs gibi hıııı hııııı diye birden cekmeye baslıyor falan
Normalmişnefes almayı bilmiyor daha dogru düzgün dediler

Ay süper o zaman o konudada vicdanım rahat olsun

Maşallah maşallah 6 saat ne yahu ben gebe kaldıgımdan beri uyumamısımdır o kadar
Bu gece benimki de sapitti. 5.bucuk saat uyudu saat 2ye kadar. Anam ondan sonra 4te tekrar uyandi emdi. Orasi da iyi ama emdiklerini likir likir kustu. Gece gece ustunu degistirmekle ugrastim. Ustelik altini degistirip tulumunu giydirdikten sonra kustu.
Emzik sana da fotograf atayim. Ucu minicik. Isaret parmagimin ilk bogumuna kadar. Bejim parmaklarim da kisadir. Ilk bebgimde kullanmistim hemen almisti. 2. Bebekte de aynisini aldim. Cok sukur sıkıntısız emdi.

Maşallah maşallah 6 saat ne yahu ben gebe kaldıgımdan beri uyumamısımdır o kadar
Emzik fotosu atmayi unutmuşum cok memnunum bu emzikten. Buyuyunce wee falan alirim ama ilk emzik önemli. Bszen bu bile buyuk geliyor agzina. Ustelik piyasadaji en minik uclu emzik bana gore.

Eklentiler

• Screenshot_20191001-125629_Google.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 34
Benimki de acili karisik tursu yiyordu.pul biber yemisligi de var. Simdi yemiyor. Bebekler aciyi hissetmiyor mu ne.
Kiz simdiki bebek degil. 1. Cocuk 1 yasinda yiyordu acili karisik tursuyu. 1.5 yasinda da israrla sofradaki pul biberden yemek isteyip ortaligi ayaga kaldirinca pul biber tattirmistim. Aglamadan yemisti 1 tutam.

Şans işimidir nedir veya gercekten ben beceremiyor olabilirim emzik vermeyi
Kusmasına icim gidiyor ben o kadar biriktiriyim sen ic bide kus
Gecen gün bizimki öyle bi kustu ki üc ögün yedigi kadar cıkardı resmen kendini teyzesini dedesini her yeri berbat etti

Bana da resim atabilir misin?

Evet ya o sutleri yapabilmek icin ben kilo aliyorum be. Kustugu da bildigin sut. 2 saate emmek benimkine yaramiyor. 3 saat ideal. En azinsan tam doyuyor ve uyuklaya uyklaya degil de guclu guclu cekip cabuk doyuyor. Essek sipasi kendi uyudu benim uykuyu kacirdigiyla kaldim. Aman uyusun da buyusun.

Kızlar ben daha doğum yapmadım ama gaz için ablamlar hep nuskat cevizini çok az sütleriyle birlikte kaşıkla içirirlerdi çok faydasını gördüklerini söylediler bana şimdiden evde bulundurmam gerektiğini söylediler

Kızamıyoruz bile

Belki bebegin gazsız olur cagırma simdiden :)
Ben böyle seylere karsıyım diyordum ama bi yandan düşününce e ilaç veriyoruz gaz icin yaırm cay kasıgı günde dört kere icinde ne var belli değil,,, bi cay kasıgı kimyon veya zeytinyagı veya x bişey nasıl daha zararlı olabilir ki demeye basladım

Benimki de 2 gün yapmadı ilk kez , dünyanın çişini yapıyor,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…