piştiniz siz darısı bize annemlerdeydim 1 saat önce geldim. oyaladım biraz masajını yaptım pijamalarını giydirdim karnını doyuruyorum suan. insallah yormadan uyur bizde biraz babayla vakit geciririz
Ay hadi insallah yaz sonuclari guzel gecsin geceniz

Bende ilk zamanlarda sağdıklarımdan veriyorum. Bi yandanda korkuyorum gerçi biberona alışırda meme reddi olursa diye. Hoş gerçi uçla emziriyorum oda plastik oda

Bizim göbek bağının üstü kurumuş altı dediğiniz gibi çiğdi çocuk Dr. na götürdük O çocuk cerrahisine gönderdi gümüş nitrat kalemiyle orayı yaktı krem sürüp kapattı 10 gün sonra içini temizleyeceğim dedi. Çocuk Dr. iltihap olur çok uğraşırsınız deyip gönderdi sizde çocuk Cerrahiye gidip bi gösterin isterseniz

Ohhh ne güzel maşallah bizimki bugün lcw yi birbirine kattı, neymiş emecekmiş halbuki ona bi sürü ciciler alacaktım hepsini geri bıraktım eve zor geldik

Zeytinyağı bazı bebeklerin solunumuna zarar vermiş diye okumuştum korkuyorum o yüzden. Acildeki çocuk doktoru da zeytinyağı koy manasına ya da aptamil conformil'e geç dedi.
Doktorumuza sorduk yarım çay kaşığı zeytinyağı verebilirsiniz dedi ama bizim doktor relaks bir adam

Aslında dedigin gibi sıcak tutmak amac ta o zamanlar belki sıcak havlu akıllarına gelmemiş yediklerini sarmıslar demekki

modelin adı var mı bilmiyorum "nuk damaklı kauçuk emzik"
kauçuk heryerde olmuyor

kozyatağı carrefour
ve civil de bulmuştum ben

ya da internet olabilir

Evet cnm annemde sürekli aynı şeyi söylüyor, 1 damla bile olsa içsin, şükür içiyor azda olsa

benim de öyle sıkışıyo ve sırayla veriyo bence kanallar boğulmayı önlemk için

Bizim kız 3 gündür kaka yapamadı yine doktora danışıp yarım çay kaşığı zeytinyağı verdik bakalım sonuç ne olacak. Bu arada doktorumuz gaz çıkarıyorsa kaka yapamaması sorun değil dedi ama yavrum çok ıkınıyor, yapamıyor kıyamadık

Kizlar ben inanilmaz hickiriyorum 3gündür ya neden olur ne gecirir cocukta oyle
Bebekte hıçkırdık üşüdüğünde ve çok emdigjnde oluyo usudugunu emzirerek çok emincede biriki damla limon vererek geçiriyorum ben

Çişi kokuyor mu sizinde..emmeye uyandi kucagma aldim ciş kokusu resmen gerci 6 saat uyudu degistiremedim ama

Geliyor, ilk başta lık lık sesi duyuyorum, hızlıca geliyor, sagarkende öyle, sonra çek çekk en fazla bi iki damla geliyor, yani aynı devam edeceğim, mama öncesi emzirmeye , azda olsa anne sütü sonuçta diye
canım bende senin gibiyim göğüslerim çok geç doluyor oda sadece gece doluyor mama takviyesi yapıyorum sağlıklı olsunlarda napalım çok üzüldüm ama olmayınca olmuyor
Evet cnm annemde sürekli aynı şeyi söylüyor, 1 damla bile olsa içsin, şükür içiyor azda olsa

Bebekte hıçkırdık üşüdüğünde ve çok emdigjnde oluyo usudugunu emzirerek çok emincede biriki damla limon vererek geçiriyorum ben
Canim limon verme. Su ve onun yerine. Limon?asitli gelir daha bebekler kucuk. Ben ya emziriyorum ya da su veriyorum. Kaynamis sogumus su ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…