piştiniz siz darısı bize annemlerdeydim 1 saat önce geldim. oyaladım biraz masajını yaptım pijamalarını giydirdim karnını doyuruyorum suan. insallah yormadan uyur bizde biraz babayla vakit geciririz
Canim bu mesajinda en az 3 defa sutum yok demişsin. O psikolojiye 1 defa ben de girdim ve sutum azaldi. Hemen attim kafamdan yok dusuncesini. Sutum cok diye dusunuyorum ve cok sukur artti. Bebegi emzirdikten sonra kalani sagiyorum ben. O birini emiyor bazen digerini de ama genelde 1 meme yetiyor. 2sini de emse bike sagiyorum. Bebek emdikten en gec 1 saat sonra sagiyorum ve 3 saatte 4 saatre 1 sagiyorum..
Sabah daha cok oluyor sut ve 1 meme yetiyor ogluma. Digerini sagip atiyorum donsurucuya. Gece 1 defa sagiyorum saat 3de. ve sabah 8.30dea sagiyorum. Gunde 1 paket bile koysan kârdır. 3 ay dondurucuda durabildigi icin ben gun icinde ilk koydugum paketlerden cikarip veriyorum 1 paket.
Bende ilk zamanlarda sağdıklarımdan veriyorum. Bi yandanda korkuyorum gerçi biberona alışırda meme reddi olursa diye. Hoş gerçi uçla emziriyorum oda plastik oda
Kızlar göbek bağı düşerken sıkıntı yaşayanınız oldu mu. Bugün haftamız doldu göbek bağının üst kısmı biraz kopmus ama icinde sarı yesil arası iltihap var ve giydiklerine sürülüyor yani akıyor. Doktora gittik batikon kullanın dedi. Böyle durumla karşılaşan oldu mu sıkıntı yaşadınız mı
Bizim göbek bağının üstü kurumuş altı dediğiniz gibi çiğdi çocuk Dr. na götürdük O çocuk cerrahisine gönderdi gümüş nitrat kalemiyle orayı yaktı krem sürüp kapattı 10 gün sonra içini temizleyeceğim dedi. Çocuk Dr. iltihap olur çok uğraşırsınız deyip gönderdi sizde çocuk Cerrahiye gidip bi gösterin isterseniz
8den beri uyuyoruz yine bugun disardaydik evde kiyamet kopuyodu babasi puseti apartman kapisima koydugu an cocuk sustu ve tum gun uyudu..meme vermesem onca saaat ac ac uyuyacakti beline kadar kaka yapmis en son onda bile aglamadi eve geldik yikadik uyudu bizde arkdslari agirladik insallah gecemizde guzel gecer gazsiz mutlu
Ohhh ne güzel maşallah bizimki bugün lcw yi birbirine kattı, neymiş emecekmiş halbuki ona bi sürü ciciler alacaktım hepsini geri bıraktım eve zor geldik
Zeytinyağı bazı bebeklerin solunumuna zarar vermiş diye okumuştum korkuyorum o yüzden. Acildeki çocuk doktoru da zeytinyağı koy manasına ya da aptamil conformil'e geç dedi.
Ohhh ne güzel maşallah bizimki bugün lcw yi birbirine kattı, neymiş emecekmiş halbuki ona bi sürü ciciler alacaktım hepsini geri bıraktım eve zor geldik
Anneannemin değimi ile yağda yumurta pişirip gazete ve poşetin arasına koyup bebeğin karnına sararmış anında geçermiş karın ağrısı. Bi de biraz muskat yalatırlarmış o da gaz çıkartırmış. Valla onlarda da teknik çok bizim müzikle uyku düzeni kurmamıza laf atmasınlar
Emzirirken ve uyurken hemen terliyor ilgi srsızı aynen saatlerce yüzüne bak konus kendisiyle dinler bes dk koy kenara ortalıgı yıkıyor
Nuk un modeli ne peki alayım onuda
Soothie benimkide almadı bide benim kokumdan dolayı almadıgını söylüyorlar direk tanıyor cunku annem uyutsun bişey diyeyim hemen gözünü acıyor
Kaynanamda özellikle acıyan gözlerle bana bakıp aglıyor gözleriyle takip ediyor falan
Olsun canım 1 damla bile gelse ilaç niyetine vermeye çalış bencede. Bu arada eğer sağdıgın miktar 30cc ise emin ol daha fazlası vardır hiç bir sağma makinesi bebek gibi süt getiremezmiş hastane tipi olanlar dahil. Bunu da emzirme uzmanı hemşire anlattı
Ben sagım yaparken o kadar tuhaf ki sabit tek pozisyonda sagım makinesini tuttugumda bi yere kadar foş foş süt geliyor sonra pozisyon degiştirmesem artık gelmiyor
Ucunu cıkarıp gögsümden tekrar hafif yana kaydırarak takıyorum gene bi yere kadar geliyor bi yerden sonra o kısımdanda gelmiyor
Cocugumda emerken üc bes dk sonra mıkırdanıp hafif agzında oynatıp tekrar cekmeye baslıyor farkediyorum
Her bir süt kanalım aynı anda süt vermiyor sanırım
Bizim kız 3 gündür kaka yapamadı yine doktora danışıp yarım çay kaşığı zeytinyağı verdik bakalım sonuç ne olacak. Bu arada doktorumuz gaz çıkarıyorsa kaka yapamaması sorun değil dedi ama yavrum çok ıkınıyor, yapamıyor kıyamadık
Geliyor, ilk başta lık lık sesi duyuyorum, hızlıca geliyor, sagarkende öyle, sonra çek çekk en fazla bi iki damla geliyor, yani aynı devam edeceğim, mama öncesi emzirmeye , azda olsa anne sütü sonuçta diye
canım bende senin gibiyim göğüslerim çok geç doluyor oda sadece gece doluyor mama takviyesi yapıyorum sağlıklı olsunlarda napalım çok üzüldüm ama olmayınca olmuyor