Biz aldik, henuz kullanmadik.

Bebek icin sakincali degil mi ya..limon asit
Hıçkırdık tuttuğunda okadar felaket agliyoki dayanamıyorum ve tek son çare onu buldum saglikocagindakj hemşire önerdi bende emin olamadım aGlamasina kıyamıyorum ( sanırsam biraz arsız benim sıpa )

Sabahlaeı da 2 3 saatte bir mi

Kizlar emzik konusunda bizim doktorumuz kaucuk, anne memesi seklinde, damakli emzik onerdi. 2 markada varmis, chicco ve nuk. Emzigi aldikdan sonra iyice anne sutune bulayip, strece sarip buzdolabinda bir kac saat bekletmemi sonra kullanmami soyledi. Sanirim kaucuk kokuyu ceksin diye. Henuz almadim ama sanirim once nuk alacagim.

Başka emzik denedin mi

Ben de 2si arasında kararsız kaldım

Yaa bizimkide philips ultra softu sevmedi atiyoo..bir de onu deneyelim bi arkadasta paylasmisti nuku..

Maşallah maşallah 6 saat ne yahu ben gebe kaldıgımdan beri uyumamısımdır o kadar
Ben de uyumuyorum ki o surectr ne varsa yapiyorum yapilcak gece 2den sonra dansssss yine sabaha karsi canima okudu doymuyo

Ya uyumama, mizmizlanma sorunlarini bir yana birakalim da bu isirmalik yanaklari napacaz??? Her gecen gun tombiklesiyor, cok cool oldugu icin oglum caktirmadan biyik altindan gulumsuyor. Yiyesim geliyor. O minnos agzini, tombik yanaklarini, burnunu yicem bi gun. Zor tutuyorum.

Hıçkırdık tuttuğunda okadar felaket agliyoki dayanamıyorum ve tek son çare onu buldum saglikocagindakj hemşire önerdi bende emin olamadım aGlamasina kıyamıyorum ( sanırsam biraz arsız benim sıpa )
Evet aninda kesiyor limon ama pisik vs yapiyormus. Asidik bir sebze sonucta. Esim bi ara her hickirdiginda vermeyi aliskanlik yapti. Poposunda kirmizi benekler olustu. Artik vermiyoruz. Simdi emziriyorum hickirdiginda, limon kadar hizli kesmese de bi sure sonra bitiyor hickirigi.

Merhaba kızlar bende eylül annesiyim oğlumun suyunda azlık vardı 40 haftayı doldurduk ne sancı ne açılma olmadı bide tüp bebek olunca daha fazla beklemedik sezaryanla doğum yaptım 36 günlük olduk.
Süt problemini malesef bende yaşıyorum geceleri güzel doluyor ama gün içinde özellikle aksama doğru yetmiyo..bestlak damlaya başladım.humana still tea ve rezenesini iciyorum bide milk tea diye otlardan oluşan bi çay var onuda arada alıyorum tabi çok yüklenmemeye çalışıyorum..gaz problemi için sizlere rezeneyi tavsiye ederim onu icince bebegim rahatlıyo gazini daha rahat çıkarıyor içinde kimyonda var.bi ara bitmişti çok fena yasadim gaz problemin
Mama takviyesi yapıyorum günde 1-2 kez aptamil kullaniyoruz hippde kullandik sanki hippte daha fazla karın ağrısı oluyodu.
Gümüş kapakları bende kullanıyorum ve cok cok memnunum iyi ki almışım kullanmadığım zamanlar ucunda çok hassasiyet ve ağrı oluyo
Gazı için bide metsil kullanıyorum.

Aynen bak
T tuboz nuku Plm123 chicco yu kullanıyormus ikiside memnun bende bugun alıcam insallah

Benimki de 2 gün yapmadı ilk kez , dünyanın çişini yapıyor,
Aynı bizde de bol bol çiş var. Zeytinyağı da işe yaramadı. 4.gün hala kaka yapmadı ama gazını çıkardığı sürece sıkıntısı da yok sadece arada ıkınıp duruyor

Onlarda da farklı teknikler varmış koca karı usulü Mesale bizde gaz sancısı olan çocuğun karnına bildiğin omlet pişirip sararlarmış sanırım mantık karnını sıcak tutmak.
Allah'ım sana geliyorum omlet nedir yaa en azından biz bu kadar saçmalamıyoruz tecrübesizliğimize rağmen benim kv çocuğu yıkadı baş aşağı sallandırdı boynu uzun oluyomuş hevesini kırmayım oğlundan ilk torunu diye bişey demedim ama eşime söyledim bi daha kimse banyo yaptıramaz diye kucağınıza almayın alışmasın dedim kıyamet koptu öpmeyin doktor kızdı yüzünde sivilce çıkıyo hasta olur çocuğun dedi dedim bi alınmalar bi küsmeler ama yapacak bişey yok o çocuk benim ve üzerinde herkesten çok benim hakkım var ve onun iyiliği için herşeyi yapmak zorundayım

Ne kadar cok cay içiyorsun
Süt yapması için bol bol su içmen emin ol yeterli süt beyinde olur demişti hastanemde gebe egitimindeki doktor ve hemsirelerde
Zaten içtigin çaylarda da hep öncesinde sonrasında su için yazıyor asıl amac su tüketimini cogaltmak gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…