Arkadaşlar bende 8 eylülde doğum yaptım.Normal doğum yapıp bu kadar sürede hala dikiş yerleri ağrıyan var mı?
15 gündür hissetmiyordum ama son 2 gündur yeniden çok ağrım var.

Valla kocamla basbasa kalmak icin bile isterdim öyle uyusun zaten gece bolca uyanıyoruz sorun olmazdı benim icin
Birak ya ne vakit gecircem gece 2den sabaha kadar yine uyutmadi..bizimkide bi guzel icti birasini yaylandi yatti gece..nasil sinirliyim bari haftasonu kalksaydida az uyusaydim..sabahta kahvalti hazirliyo gonlumu alcak pertim cikmis uykusuzluktan

O sallandırmayı annemde yapıyor ben hevesini kırmamak adına bişey demiyorum ama işe yarasaydı bende yarardı belliki gercek bişey değil
Bizimki kucakcı oldugu için ben veriyorum alın azda sizde dursun diye
Öpmelere de doyamıyoruz ailecek
Hasta olmadıkları sürece öpmelerinde sakınca görmüyorum acıkcası tam öpülmelik yahu insan karsı koyamıyor ki baktıkca agzımın suyu akıyır

Birak ya ne vakit gecircem gece 2den sabaha kadar yine uyutmadi..bizimkide bi guzel icti birasini yaylandi yatti gece..nasil sinirliyim bari haftasonu kalksaydida az uyusaydim..sabahta kahvalti hazirliyo gonlumu alcak pertim cikmis uykusuzluktan
Valla ben kocamı cok özledim
40 cıksa diye bekliyorum da bizim bıdık bize hiç bi türlü müsade etmez
Senin su uyku rutinini yapayım dedim ama hem 6gibi uyanmıştı hem dusu öğlen aldırdıgımız için akşam aldırmadık hem hıckırık tuttu uykusu kactı hemde kv ile görümcem ilk uyanısında odamıza gelip agucuk bugucuk yaptılar berbat oldu
Bu aksam tekrar deneyecegim bakalım ya sabırlar eşliğinde :)
Benim eşimde cok derin uyur ama gece uyandırdım uyuturmusun diye keske sende kaldırsaydın

Aynı bizde de bol bol çiş var. Zeytinyağı da işe yaramadı. 4.gün hala kaka yapmadı ama gazını çıkardığı sürece sıkıntısı da yok sadece arada ıkınıp duruyor
Sadece anne sütü mü alıyor mama da veriyor musunuz? Bizim yediklerimizin etkili olduğunu düşünüyorum. Benim kızım da bazen iki gün yapmıyor zeytinyağı ile müdahale ediyorum bazende günde dört kere falan yapıyor. Sanırım bağırsakları düzen oluşturmaya çalışıyor.

geçen geceki benim hal dedim bu kadar nerden geliyor kaç saat birikmiş mide den bağırsağa geçme miş o bence...
sen de kızıni iyi bi giydir bakalım belki işe yarar sıcak olması

Biz ilk 2 hafta her öğün mama verdik o zaman da 2-3 günde bir kaka yapıyordu. Anne sütüne geçince düzelmişti hergün hatta bazen günde 3-4 defa kaka yapıyordu (çocuk doktorumuz aslında bunun da iyi olmadığını kilo alımını olumsuz etkileyebildiğini söylemişti). Ama 4 gündür yine yapamadı yazık günde 1-2 kere mama veriyorum 60 cc. Dün akşam zeytinyağı içirdi faydası olmadı. Çocuk rahatta görünüyor. Bi yerde okudum geç kaka yapan çocuklar anne sütünü çok iyi sindirdiği için geç kaka yapıyormuş diye inşallah öyledir.

geçen geceki benim hal dedim bu kadar nerden geliyor kaç saat birikmiş mide den bağırsağa geçme miş o bence...
sen de kızıni iyi bi giydir bakalım belki işe yarar sıcak olması
Bizimki artık peynir gibi yogurt gibi de kusuyor reflü yastıgı alıcam
Doktor sıcak havlu veya kiraz cekirdeği veya omlet önerdi ShinSeGi dermişim

Kırkı çıkanlar eşinizle bi deneme yaptınız mı kuruluk sorunu oldu mu? Doktorum beni uyarmıştı emzirdiğin için östrojen baskılanıyor kuruluk olabilir diye haklıymış berbat bir durum.

aynı durumdayız 67den aşağı inemedim korkudan bol kepçe ne isterse canım yiyom gitsin sütüm kesilmesin
benim kızda üst üste emmeye hiç gelmiyor lıkır lıkır emip fokur fokur kusuyo omuz başlarım kusmuk dolu
habire üst değişiyom

Bizimki artık peynir gibi yogurt gibi de kusuyor reflü yastıgı alıcam
Doktor sıcak havlu veya kiraz cekirdeği veya omlet önerdi ShinSeGi dermişim
Benimki de dün gece 11 de keyifli keyifli emdi 1 saat iki memeyide. Uyudu uyandı memede emdi emdi... Sonra keyfi yerinde kendi halinde takılmaya başladı ama uyumuyor, bizim uykumuz geldi. Eşim mama verelim de uyusun bari dedi, karnı tok olabilir ama dedim eşim olsun dedi. Mamayı yaptık çocuk zoraki içti belli karnı tok, sonra gazını çıkarıp yatırdık. Aradan 10 dk geçmeden öyle bir kustuki, müdahale etmesek boğulacaktı

muskat çok tehlikeli degilmi
normal kullanimda bile limit i iyi belirlemek gerek diye biliyorum

Simdi gündüz biraktim..yataktan cikmiyorum bende kaldirmaya calistimda ne mumkun..cocuk yipratti bizim evliligi ya hissediyorum..biraz fazla yuk bindi bana herkese her seye gicik olmus vazietteyim..kimssyi gozum gormuyo

bak 3. vaka ben anlatmıştım ya deli olucaktim o gün

Ay Allah korusun yan yatırın
Aslında yüz üstü yatırmak gaz cıkarmasını kolaylastırıyormus ama daha cok kücük ve kustukları icin gün icinde yanında olduğunuz da yüzüstü yatırın gece mutlaka yan yatırın dedi doktoru

Kırkı çıkanlar eşinizle bi deneme yaptınız mı kuruluk sorunu oldu mu? Doktorum beni uyarmıştı emzirdiğin için östrojen baskılanıyor kuruluk olabilir diye haklıymış berbat bir durum.
Hastalandim ben de 9 ay sonucunda hala bir sey yok yanii unutmus olabiliriz

Ne yapayım süt gelsin diye ne yol varsa deniyorum kafayı yiyecem yoksa hele bide kaynanamdayım çocuk agladikca bu aç mama verelim diyo iyice deli oluyorum..mamayı akşama doğru veriyorum ve bu şekilde kilo aldı bezleri çişli tabi gelde kaynanama anlat..psikolojim bozuldu mama lafını duymak istemiyorum ama benim kuzuda doymuyo sanki yetememe duygusu çok kötü kendi evimde olsam daha veririm mamayı burda vermek istemiyorum öyle yapısik geçiciyo

Simdi gündüz biraktim..yataktan cikmiyorum bende kaldirmaya calistimda ne mumkun..cocuk yipratti bizim evliligi ya hissediyorum..biraz fazla yuk bindi bana herkese her seye gicik olmus vazietteyim..kimssyi gozum gormuyo
Yapma derim
Bak benim durum daha içler acısı sürekli aglayıp duruyorum bileklerim kopuyor kızım sürekli kucagımda oldugundan uykuzlugum hat safhada bakımlarımı yapmayı bırak yemek yemeye vaktim yok ama ne kocamı ne eşimi sucluyorum arada bir kendimi sucluyorum beceremiyorum bişeyi diye oda gel git geciyor
Cocuktan sonra bosananlar o kadar cok ki Allah korusun
Annem bu sabah mesaj atmıs güzel giyin kocana sacını basını tara az bakımlı ol diye
Ki annem dogallıktan yanadır abartıyı makyajı vs sevmez artık ne haldeysem kadın bile acımıs eşime de beni tembihliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…