Birak ya ne vakit gecircemValla kocamla basbasa kalmak icin bile isterdim öyle uyusunzaten gece bolca uyanıyoruz sorun olmazdı benim icin
O sallandırmayı annemde yapıyor ben hevesini kırmamak adına bişey demiyorum ama işe yarasaydı bende yarardı belliki gercek bişey değilAllah'ım sana geliyorum omlet nedir yaaen azından biz bu kadar saçmalamıyoruz tecrübesizliğimize rağmen benim kv çocuğu yıkadı baş aşağı sallandırdı boynu uzun oluyomuş hevesini kırmayım oğlundan ilk torunu diye bişey demedim ama eşime söyledim bi daha kimse banyo yaptıramaz diye kucağınıza almayın alışmasın dedim kıyamet koptu öpmeyin doktor kızdı yüzünde sivilce çıkıyo hasta olur çocuğun dedi dedim bi alınmalar bi küsmeler ama yapacak bişey yok o çocuk benim ve üzerinde herkesten çok benim hakkım var ve onun iyiliği için herşeyi yapmak zorundayım
Havalar soğuyunca üşütmektende Ağrı olabiliyor diye okumuştumArkadaşlar bende 8 eylülde doğum yaptım.Normal doğum yapıp bu kadar sürede hala dikiş yerleri ağrıyan var mı?
15 gündür hissetmiyordum ama son 2 gündur yeniden çok ağrım var.
Valla ben kocamı cok özledimBirak ya ne vakit gecircemgece 2den sabaha kadar yine uyutmadi..bizimkide bi guzel icti birasini yaylandi yatti gece..nasil sinirliyim bari haftasonu kalksaydida az uyusaydim..sabahta kahvalti hazirliyo gonlumu alcak pertim cikmis uykusuzluktan
Sadece anne sütü mü alıyor mama da veriyor musunuz? Bizim yediklerimizin etkili olduğunu düşünüyorum. Benim kızım da bazen iki gün yapmıyor zeytinyağı ile müdahale ediyorum bazende günde dört kere falan yapıyor. Sanırım bağırsakları düzen oluşturmaya çalışıyor.Aynı bizde de bol bol çiş var. Zeytinyağı da işe yaramadı. 4.gün hala kaka yapmadı ama gazını çıkardığı sürece sıkıntısı da yok sadece arada ıkınıp duruyor
geçen geceki benim hal dedim bu kadar nerden geliyor kaç saat birikmiş mide den bağırsağa geçme miş o bence...Şans işimidir nedir veya gercekten ben beceremiyor olabilirim emzik vermeyi
Kusmasına icim gidiyor ben o kadar biriktiriyim sen ic bide kus
Gecen gün bizimki öyle bi kustu ki üc ögün yedigi kadar cıkardı resmen kendini teyzesini dedesini her yeri berbat etti
Biz ilk 2 hafta her öğün mama verdik o zaman da 2-3 günde bir kaka yapıyordu. Anne sütüne geçince düzelmişti hergün hatta bazen günde 3-4 defa kaka yapıyordu (çocuk doktorumuz aslında bunun da iyi olmadığını kilo alımını olumsuz etkileyebildiğini söylemişti). Ama 4 gündür yine yapamadı yazıkSadece anne sütü mü alıyor mama da veriyor musunuz? Bizim yediklerimizin etkili olduğunu düşünüyorum. Benim kızım da bazen iki gün yapmıyor zeytinyağı ile müdahale ediyorum bazende günde dört kere falan yapıyor. Sanırım bağırsakları düzen oluşturmaya çalışıyor.
Bizimki artık peynir gibi yogurt gibi de kusuyor reflü yastıgı alıcamgeçen geceki benim hal dedim bu kadar nerden geliyor kaç saat birikmiş mide den bağırsağa geçme miş o bence...
sen de kızıni iyi bi giydir bakalım belki işe yarar sıcak olması
aynı durumdayız 67den aşağı inemedim korkudan bol kepçe ne isterse canım yiyom gitsin sütüm kesilmesinEvet ya o sutleri yapabilmek icin ben kilo aliyorum be. Kustugu da bildigin sut. 2 saate emmek benimkine yaramiyor. 3 saat ideal. En azinsan tam doyuyor ve uyuklaya uyklaya degil de guclu guclu cekip cabuk doyuyor. Essek sipasi kendi uyudu benim uykuyu kacirdigiyla kaldim.Aman uyusun da buyusun.
evet olur canım ilgili ürünleri bulundurmak lazımKırkı çıkanlar eşinizle bi deneme yaptınız mıkuruluk sorunu oldu mu? Doktorum beni uyarmıştı emzirdiğin için östrojen baskılanıyor kuruluk olabilir diye haklıymış berbat bir durum.
Benimki de dün gece 11 de keyifli keyifli emdi 1 saat iki memeyide. Uyudu uyandı memede emdi emdi... Sonra keyfi yerinde kendi halinde takılmaya başladı ama uyumuyor, bizim uykumuz geldi. Eşim mama verelim de uyusun bari dedi, karnı tok olabilir ama dedim eşim olsun dedi. Mamayı yaptık çocuk zoraki içti belli karnı tok, sonra gazını çıkarıp yatırdık. Aradan 10 dk geçmeden öyle bir kustuki, müdahale etmesek boğulacaktıBizimki artık peynir gibi yogurt gibi de kusuyor reflü yastıgı alıcam
Doktor sıcak havlu veya kiraz cekirdeği veya omlet önerdiShinSeGi dermişim
muskat çok tehlikeli degilmiKızlar ben daha doğum yapmadım ama gaz için ablamlar hep nuskat cevizini çok az sütleriyle birlikte kaşıkla içirirlerdi çok faydasını gördüklerini söylediler bana şimdiden evde bulundurmam gerektiğini söylediler
Simdi gündüz biraktim..yataktan cikmiyorum bendeValla ben kocamı cok özledim
40 cıksa diye bekliyorum da bizim bıdık bize hiç bi türlü müsade etmez
Senin su uyku rutinini yapayım dedim ama hem 6gibi uyanmıştı hem dusu öğlen aldırdıgımız için akşam aldırmadık hem hıckırık tuttu uykusu kactı hemde kv ile görümcem ilk uyanısında odamıza gelip agucuk bugucuk yaptılar berbat oldu
Bu aksam tekrar deneyecegim bakalım ya sabırlar eşliğinde :)
Benim eşimde cok derin uyur ama gece uyandırdım uyuturmusun diye keske sende kaldırsaydın
bak 3. vaka ben anlatmıştım ya deli olucaktim o günBenimki de dün gece 11 de keyifli keyifli emdi 1 saat iki memeyide. Uyudu uyandı memede emdi emdi... Sonra keyfi yerinde kendi halinde takılmaya başladı ama uyumuyor, bizim uykumuz geldi. Eşim mama verelim de uyusun bari dedi, karnı tok olabilir ama dedim eşim olsun dedi. Mamayı yaptık çocuk zoraki içti belli karnı tok, sonra gazını çıkarıp yatırdık. Aradan 10 dk geçmeden öyle bir kustuki, müdahale etmesek boğulacaktı
Ay Allah korusun yan yatırınBenimki de dün gece 11 de keyifli keyifli emdi 1 saat iki memeyide. Uyudu uyandı memede emdi emdi... Sonra keyfi yerinde kendi halinde takılmaya başladı ama uyumuyor, bizim uykumuz geldi. Eşim mama verelim de uyusun bari dedi, karnı tok olabilir ama dedim eşim olsun dedi. Mamayı yaptık çocuk zoraki içti belli karnı tok, sonra gazını çıkarıp yatırdık. Aradan 10 dk geçmeden öyle bir kustuki, müdahale etmesek boğulacaktı
Hastalandim ben de 9 ay sonucunda hala bir sey yok yaniiKırkı çıkanlar eşinizle bi deneme yaptınız mıkuruluk sorunu oldu mu? Doktorum beni uyarmıştı emzirdiğin için östrojen baskılanıyor kuruluk olabilir diye haklıymış berbat bir durum.
Ne yapayım süt gelsin diye ne yol varsa deniyorum kafayı yiyecem yoksaNe kadar cok cay içiyorsun
Süt yapması için bol bol su içmen emin ol yeterli süt beyinde olur demişti hastanemde gebe egitimindeki doktor ve hemsirelerde
Zaten içtigin çaylarda da hep öncesinde sonrasında su için yazıyor asıl amac su tüketimini cogaltmak gibi geliyor
Yapma derimSimdi gündüz biraktim..yataktan cikmiyorum bendekaldirmaya calistimda ne mumkun..cocuk yipratti bizim evliligi ya hissediyorum..biraz fazla yuk bindi bana herkese her seye gicik olmus vazietteyim..kimssyi gozum gormuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?