İlk hafta benim de 300 düştü. Mamayı birkaç gün verdim. Süte geçtim.

Bugün göğüslerim dolmuş haftalar sonra. İlk sütüm indiğinde böyle olmuştu. Dün çok emzirdim sanırım o yüzden böyle oldu. Küçük bey emsin diye bakıyorum, malum biberona alıştı tembellik ediyor.

Annenle ilgili süreci biliyorum rabbim şifa versin inşallah düzelir en yakın zamanda..ben anneme geçtim ilk zaman ve benim annemde seninki gibi bize öyle bi baktı ki ben elimi hiç bir şeye sürmedim..tabi bi bakimdan kötü oldu çünkü annem hep sen lohusasin yat sen lohusasin dinlen dedikce kendimi hasta moduna soktum iyice biraktim..kilo veremedim hiç.annem pervana oldu.ben de o yetememe o yüzden gelisti annem yaptı çünkü herseyi bebek bakiminda bile..
Kilolardan dolayı bende öyle hissediyorum ama kendimize bakabiliriz en azından kıyafetlerimize dikkat etsek.saçlarında bi değişiklik olabilir kesim gibi belki iyi gelir..
Kiloyuda ben evine gecince veririm diye düşunuyorum o yoğunlukta gerci yemelerimde bitmiyo ki süt olsun diye

Kızlar hem emzirip hem biberon nasil veriyorsunuz benimki biberon olduğu için meme red ediyor zor geliyor çekmiyor biberon istiyor
Kaç günlüksünüz bizimkide savaş veriyodu memeyle şimdi daha iyi mamada veriyorum philips avent bizimki..memeyide emiyo 35 günlüğüz

Kullanabiliyorsun dimi
Plm123 ucuzdu dedi ama indirimde oldugu için öyle almış veya kampanyamı ne varmış
anasını bile ağlatıyorum
ben daha almamıstım. halka sling mi aldın? iyiki almamısım o zaman yorumlar o kadar güzeldi ki

Kırkı çıkanlar eşinizle bi deneme yaptınız mı kuruluk sorunu oldu mu? Doktorum beni uyarmıştı emzirdiğin için östrojen baskılanıyor kuruluk olabilir diye haklıymış berbat bir durum.
Evet canım maalesef ben onu 6aydan fazla yaşadım ilk oğlumda. Hiç istemiyordum artık ama arayı açınca daha kötü oluyor. Sık sık yaparsanız alışıyor orası (sonraları geçti 16 ay emzirdim ben 2.ye hamile kalana kadar . Emzirdiğim sürece devam etmedi yani)
Kesik gibi yanma oluyor ve kanama olursa da korkmayın. Bir süre sonra geçiyor o da. Bana doktorum bir jel tavsiye etti. Biraz olsun kolaylaştırıyor. Sedoxx lubricant jel adı.

Aynı bizde de bol bol çiş var. Zeytinyağı da işe yaramadı. 4.gün hala kaka yapmadı ama gazını çıkardığı sürece sıkıntısı da yok sadece arada ıkınıp duruyor
Evet maalesef yapacak bir şey yok , birkaç gün yapmamaları doğalmış ama kaka yapınca evde göbek atıyoruz resmen sancısı zorlanması hep ondan gibi geliyor yapınca rahatlıyor çünkü

Chicco kullandim ve cok memnunum ben. Ilk bebejte kavucuk kullandim. Bunda daha kavucuk almadim. Kavucuk daha yumusak.

Birak ya ne vakit gecircem gece 2den sabaha kadar yine uyutmadi..bizimkide bi guzel icti birasini yaylandi yatti gece..nasil sinirliyim bari haftasonu kalksaydida az uyusaydim..sabahta kahvalti hazirliyo gonlumu alcak pertim cikmis uykusuzluktan
Bari haftasonu kalksın aynen o kadarda değil yani benimki kayınvalide gittikten sonra geceleri kalkıyor sen yat diyorum ama uyuyup kalırım diye korkuyor birde bizim kız çok çığırtkan apartmanda yankılanıyor diye hemen sen emzir ben sütünü ısıtırım diyor aferin kızım diyorum içimden sonra sen yat sabah işe gireceksin diyorum ama tek başıma olunca canım sıkılıyor gecenin körü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…