Kizlar emzik konusunda bizim doktorumuz kaucuk, anne memesi seklinde, damakli emzik onerdi. 2 markada varmis, chicco ve nuk. Emzigi aldikdan sonra iyice anne sutune bulayip, strece sarip buzdolabinda bir kac saat bekletmemi sonra kullanmami soyledi. Sanirim kaucuk kokuyu ceksin diye. Henuz almadim ama sanirim once nuk alacagim.
8 günde 370 gr aldı. Hep aynı yerde ölçtürün. Bizde sağlık ocağı mesela yanlış ölçtü. Aynı hastanenin tartıları bile farklı ölçüyor. Dereotu hurma ve incir suyu ve içinde kalan incirleri yerrseniz süt çoğalıyor
15 gündeyiz. Denemediğim biberon kalması philips avent lansinoh medela ucu de Var bir iki biberonnl daha var onlardan kolay geliyor diye meme emmiyor tembelik yapıyor benimki
Onu deneyeyim bakalım ne yapacak meme ben ağzına koyuyorum o ağlıyor emiyor az geldi diye atıyor ağlıyor sonra almıyor ağzına biberon görene kadar durmuyor
Onu deneyeyim bakalım ne yapacak meme ben ağzına koyuyorum o ağlıyor emiyor az geldi diye atıyor ağlıyor sonra almıyor ağzına biberon görene kadar durmuyor
Evet maalesef yapacak bir şey yok , birkaç gün yapmamaları doğalmış ama kaka yapınca evde göbek atıyoruz resmen sancısı zorlanması hep ondan gibi geliyor yapınca rahatlıyor çünkü
Bizimki artık peynir gibi yogurt gibi de kusuyor reflü yastıgı alıcam
Doktor sıcak havlu veya kiraz cekirdeği veya omlet önerdi ShinSeGi
dermişim Ben bimen almistim cok memenunum. Duz yere yatirinca kusuyor. Reflu yastigimiz da kuculdu gibi. Ben oyun parki yataginin 2 ayaginin altindan yukseltecegim bas taeafini.
Istwrsen sen de beşiğinin basucunu yukselt. Reflu yastigi cok cabuk kuculuyor. Uzun sure kullanamazsin.
Plm123
Ya evet 63cm mi ne yazıyordu üstünde küçük geldi banada
Dediğin iyi fikir aslında park yatakta yatıyor simdi altına bi tarafın iki üç kitap koyarsam olur
Valla sagol akıl edememiştim
15 gündeyiz. Denemediğim biberon kalması philips avent lansinoh medela ucu de Var bir iki biberonnl daha var onlardan kolay geliyor diye meme emmiyor tembelik yapıyor benimki
Bari haftasonu kalksın aynen o kadarda değil yani benimki kayınvalide gittikten sonra geceleri kalkıyor sen yat diyorum ama uyuyup kalırım diye korkuyor birde bizim kız çok çığırtkan apartmanda yankılanıyor diye hemen sen emzir ben sütünü ısıtırım diyor aferin kızım diyorum içimden sonra sen yat sabah işe gireceksin diyorum ama tek başıma olunca canım sıkılıyor gecenin körü
Penye de değil kumaşı. Hafif esnek. Önce beline sarıyorsun. Sonra arkadan çapraz yapıp omuzlardan öne atıyorsun. Önde çapraz yapıp belden yine arkaya sarıp önde kavuşturup düğüm atıyorsun. Hiiiiççç pratik değil. İlk oğlumda kanguru kullanmıştım. O daha pratik doğrusu. Alacaksanız kanguru tavsiye ederim. Onda bel ağrısı hatırlamıyorum. Sokak turuna çıkardık beraber. Tabi 6aylıktan sonra kullandım. Doğumdan itibaren içine aparat takıp kullanılan kangurular varmış ama nasıldır bilmiyorum.
Kırkı çıkanlar eşinizle bi deneme yaptınız mı kuruluk sorunu oldu mu? Doktorum beni uyarmıştı emzirdiğin için östrojen baskılanıyor kuruluk olabilir diye haklıymış berbat bir durum.