Nuk birkaç tane kauçuk var. Farkı var mı ki

Peki sonrasında ne kadar kilo aldi tek anne sütüyle?
8 günde 370 gr aldı. Hep aynı yerde ölçtürün. Bizde sağlık ocağı mesela yanlış ölçtü. Aynı hastanenin tartıları bile farklı ölçüyor. Dereotu hurma ve incir suyu ve içinde kalan incirleri yerrseniz süt çoğalıyor

Kaç günlüksünüz bizimkide savaş veriyodu memeyle şimdi daha iyi mamada veriyorum philips avent bizimki..memeyide emiyo 35 günlüğüz
15 gündeyiz. Denemediğim biberon kalması philips avent lansinoh medela ucu de Var bir iki biberonnl daha var onlardan kolay geliyor diye meme emmiyor tembelik yapıyor benimki

Onu deneyeyim bakalım ne yapacak meme ben ağzına koyuyorum o ağlıyor emiyor az geldi diye atıyor ağlıyor sonra almıyor ağzına biberon görene kadar durmuyor
Az geldiği için sinirleniyordur bunda cekerse geliyor gayet biberon gibi ucu

Evet maalesef yapacak bir şey yok , birkaç gün yapmamaları doğalmış ama kaka yapınca evde göbek atıyoruz resmen sancısı zorlanması hep ondan gibi geliyor yapınca rahatlıyor çünkü
ShinSeGi biz de 3. Kez fitille yaptırdık, mamadan mı kaynaklanıyor acaba çok üzülüyorum.

Plm123
Ya evet 63cm mi ne yazıyordu üstünde küçük geldi banada
Dediğin iyi fikir aslında park yatakta yatıyor simdi altına bi tarafın iki üç kitap koyarsam olur
Valla sagol akıl edememiştim

15 gündeyiz. Denemediğim biberon kalması philips avent lansinoh medela ucu de Var bir iki biberonnl daha var onlardan kolay geliyor diye meme emmiyor tembelik yapıyor benimki
1 haftaya geçebilir çünkü daha çok minikler yoruluyo bende o dönemler yaşamistim büyüdükce farkındalıl arttıkca memeyi emmek isteyecektir

Ne guzel aman ise gidecek uyusun dedigim icin suclu benim sanirim kalk dedin de kalkmadim mi diye ses tonunu yukseltti sabah..daha ne diyeyim ki..

benim alacağım halka slingti. senin dediğin penye yelek gibi duranlar mı?
Penye de değil kumaşı. Hafif esnek. Önce beline sarıyorsun. Sonra arkadan çapraz yapıp omuzlardan öne atıyorsun. Önde çapraz yapıp belden yine arkaya sarıp önde kavuşturup düğüm atıyorsun. Hiiiiççç pratik değil. İlk oğlumda kanguru kullanmıştım. O daha pratik doğrusu. Alacaksanız kanguru tavsiye ederim. Onda bel ağrısı hatırlamıyorum. Sokak turuna çıkardık beraber. Tabi 6aylıktan sonra kullandım. Doğumdan itibaren içine aparat takıp kullanılan kangurular varmış ama nasıldır bilmiyorum.

Merhaba bayanlar sizlere sorum olucak adetten önceki gebelik belirtileriniz neler oldu acaba benimle paylaşıcak olabilen varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…