Haklısın zor ama merak etme minikler toparlanıp büyüdükçe daha rahat edicez şu an en zor dönem

Ay Allah korusun ya, çok dikkat etmek lazım cidden, evlerden uzak geçen bunla ilgili bir haber vardı, yan yatırsan bile bir süre sonra bir
bakıyorsun sırt üstü yatıyor oluyorlar, en iyisi yaptırdıktan sonra bi süre takip etmek

Bende konuşma taraftarıyım her zaman , hamile ve lohusalık dönemim de hiç biriktirmeden hiç düşünmeden tüm hislerimi anlattım ki anlasın benimle yaşasın o anı , anlasın , elinden herzmaann biley gelemez belki ama anlar en azından. Bazen anlatıyorum peki ben ne yapayım şimdi diyor , bil yani diyorum.. herkes zorlanıyor çünkü en zor dönemi bebeklerin kışı atlayınca baharda daha rahat ederiz bence

Ya hic bişey yapamasa diyede bişey yok aslında gün icinde arayıp nasılsınız demesi eve geldigi gibi kızına sarılması beni öpmesi ne bileyim yanımdayken altını değiştirmesi gazını çıkartması hatta dün aksam aglıyor diye onuncu yıl marsı esliginde horon tepmek suretiyle kızımızı susturması da cok bişey
Ama ben hep emzirip al babası dedim dur gazını cıkarayımda altını temizleyeyimde öyle vereyim demedim altına yaptı diye uzattım
Altını ben değiştiriyorsam bezi eşime getirttirdim
Agladıgında gezdir biraz diye kucagına verdim vs vs
Babalar coxukları oldugunu üc bes yasındayken anlayacak diye bişey yok bizimde onlara sorumluluk vermemiz lazım

ne kokuyor canım anlamadım iyice yikadin mı ben de kokuya çok hassasımdir ama hissetmedim
Kaucuk kokuyor plastik gibi böyle
Fino köpek gibiyimdir bende hemen aldım kokuyu
Kaynattım cıkmadı bide sterilizasyon a atayım ama magicin dedigide mantıklı
Gerci süt kokuyor diye ceker ceker süt gelmezse iyice sinir olabilir

Aynen ben de dayanamıyorum ama doğum yaptığımdan beri hasta olduğum için öpemiyorumm kimseye de öptürmedim bugün ilk defa babası öptü bi kere o da ayrıydı daha yeni geldi yanımıza diye ses etmedim burası biraz kalabalık bu kadar kişi birer kere öpse en kötü günde on kere öpülmüş olacak ne gerek var biraz büyüsün bağışıklık kazansın öperler

Bizimki oyle iste ya..emzik daha sinirlendiriyo bunuda tutmazsa israr etmicem arrtik

.masallah kuzuya, nasil emiyo kaç dakika ve ne kadarda bir emiyor? Her istediginfr veriyor musun?sadecr anne sütü mu aliyor?
Kusura bakma lütfen ancak cevap yazabiliyorum. Gündüz 1,5 2 saatte bir, gece boyunca da 3-4 kez emiyor. Genelde geceleri 3-4 saatte bir uyanıyor. Ama arada çıldırdığı da oluyor o zaman sürekli emmek istiyor ama emdiğini de hemen kusuyor zaten. Benim sütüm aynı anda 6-7 kanaldan fışkırıyor o yüzden en fazla 5 dk emiyor. Sadece anne sütü alıyor bir de.

Günde on kere en az ben öpüyorumdur
Öpemeyeceksem ne diye dogurdum

Günde on kere en az ben öpüyorumdur
Öpemeyeceksem ne diye dogurdum
Ayy aynen öyle önceden narin öpüyordum bugun bildigin cop cop öptüm.yeni dogdugunda bile babası öpme şu çocuğu diyordu dayanamiyorumki.Doğalı 1 hafta olmuşken kv ye gittik bir hafta fln kaldık sonra anneme geldim tekrar iki eve de gelenin haddi hesabı yok.2 gündür de bahçe evindeydik en az 8 kişi öptü büyük halalar yengeler ablalar.ne yapayım seviyorlar.hasta olan yaklasmiyor bile.Diğerleri de sağolsun çoğu geldiklerinde ellerini fln yıkıyorlar ben bir şey söylemeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…