Mikrobada ihtiyacı var cocukların
Tabiki hastalar öpmesin sevmesin bi zahmet ama aileyede öpme sevme demem yani :)

Bizimki yan yatırınca dönüyor

Kendi kendimize ediyoruz bu kadar takılma boşver , her zaman güzel olmak zorunda değiliz şuan hayatta önceliğimiz bebeklerimiz , biz sonra toparlansakta olur zaten yeteri kadar zor birde sen üzme kendini

Bugunde uyku rutini yalan oldu
dur daha saat çok geç değil pes etme. nerdeyse 3 haftadır 21.00 gibi odaya girip 3 saat uyku savaşı veriyoduk birkaç gündür saat 22.00 gibi gece uykusu yapıyor. bugün odaya girme saatini erkene çektim şuan emiyor bakalım kaçta uyuyacak :)
E Elwing6 bugün nasıl gidiyo uyku rutini?

Kızlar hem emzirip hem biberon nasil veriyorsunuz benimki biberon olduğu için meme red ediyor zor geliyor çekmiyor biberon istiyor

Bende hem emzirip hem biberon veriyorum , sürekli meme versem de biberonla hızlı doyduğu için , bazen memeyle kavga ediyor ağlıyor istemiyor gibi davranıyor ,
Emzirirken pış pış diye poposuna vurarak ve sallayarak uyutmaya çalış o zaman emiyor uzun uzun yani aslında uykusu olduğu içinde huysuzlanıyor

Biraz daha gec uyutmayi denicem 9 gibi..dun 8de uyudu ama 2de uyandi..uyandiktan sonra cok zor uyuyo..3 saat besikte salladim.. simdi emdi yatis yapicaz

Biraz daha gec uyutmayi denicem 9 gibi..dun 8de uyudu ama 2de uyandi..uyandiktan sonra cok zor uyuyo..3 saat besikte salladim.. simdi emdi yatis yapicaz
dimi 9 ideal sanki. emerken uyudu bu kız gazını çıkarırken uyuyacak insallah hemen uyur tekrar. gaz derdi bitse uyutması kolay ya memede

Kizlar nuku hic atmadi agzindan direk yapisti agzina ayy hadi insallah
Benim bıdık onuda almadı
Tuttu agzında bekledi bekledi aglamaya basladı
On dk kadar ugrastık süt damlattım öyle verdik falan ı ıh
Yarın gündüz vakti bi daha denicem bakalım sakinken

Ah ahh
Annemler geldi bugun gene cıt cıkarmadılarda kaynanam geldi haldur huldur konusuyor
Neyse gittim odaya imalı imalı uyumaz tabi tüm sesleri dinliyor falan dedim ama kime
Annemler gittiler kv kaldı biraz daha öyküşüm aglamaya baslayınca gittim odaya yine konusuyor bagıra bagıra giderkende odaya geldi hadi gidiyorum diyor kızım dalmıstı hop diye zıpladı sıcradı sardık basa

Bizimki sırtüstü yatıyor, başı yan konumda oluyor. Bugün reflü yatağında iki kez kustu, emmişti üstüne eşimin ısrarıyla 30 cc mama verdik ve benim mochi ile topladığım 30 cc süt vardı onu verdim. Allah korusun ShinSeGi çok geçmiş olsun.

ay allahım bu kvler beni öldürecek. benim kv emerken çocuğu öpüyo göğsüme yapıs istersen

Yalnız bu uyku rutinini ben yapamadım ama beceriksizliğime sinirlendigim icin eşim devreye girdi ve iki gündür kucagında cesitli folklorik danslar ve marşlar eşliginde kızımızı uyutuyor
Olsun napalım bunada şükür Allah bereket versin modundayım suanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…