Yaaa bizimki de hep öyle, merdivenlerde bangır bangır konuşuyor, eve girer girmez bağıra bağıra konuşuyor. Bir de sese alışsın demiyor mu her defasında. Bu yaptıkları zorbalık resmen. Kadının sesini duyunca irkiliyorum bu kadar düşüncesizlik olmaz.

Hee alıssın tabi iyi fikirmiş zaten biz bilmiyorduk tv acıp cocuk uyutmayı sanki uyuyacakmıs gibi
Zar zor uyuyanıda haldır huldur düşüncesizlikleriyle uyandırıyorlar resmen

Bizimki sadece memede uyuyor. Dün mevlidimiz vardı görümcem folklorik danslarla uyuttu Ama beş dakika sürmeden çat diye birileri girdi odaya uyandırdı oğluşumu. Bütün gün dalamadı uykuya çok sinirlendi.

ohh süper. darısı bize hala uyumadı
Onu görümcem yapıyor
Ama uyansın diyor birde gelde tırmalama
sonra da bu gelinler neden kaplan

yesilus sen ne hapı kullanıyorsun artık benim takviyeler bitti yenilerini alıcam ama aynılarınımı alsam kararsızım

Benim lohusalıktan bunaldılımda evdeki sıcaktan odaya kapanmamdan yeğeni bize geldiği için zorlandığım dönemde mesela tamam ama ne yapabilirim dediği oldu , o N yapabileceği bişey yoktu gerçekten bilmen için anlatıyorum ne yapayım kime anlatayım diyorum
Bebek bakımı ve ilgisi konusuna sıkıntı yaşamadım şükürler olsun beklediğimden iyi performans çünkü ben ilk haftalar ne alt değiştirdim ne kıyafet giydirdim çok tedirgindim ağrım fln da vardı eşim baya ilgilendi , hastaneye kontrole gittiğimizde hemşire evet üstünü çıkarın dedi baktım eşim kaptı çocuğu gel babacım diye tatlı tatlı çıkardı üstünü verdi hemşireye bende izledim evde eşim olduğu zaman altını genellikle o değiştiriyor. Kıyafet değiştirmeyi de benden iyi yapıyor , ben galiba hemen yapayım diye acele ediyorum eşim daha nazik yapıyor yani bu kadar yapmasaydı da teşvik ederdim ama dediğin gibi ilgi göstermesi ihtiyaç sorması bileyler yapabilmek için etrafımda dolaşması bile yeterdi , ama daha fazlasını yaptı inşallah devam eder etmezse 2.çocuk yok

Benimkide öyle memede uyuyordu ama eşim aglattı zırlattı bi öyle tuttu bi böyle tuttu horonla izmir marsı senin onuncu yıl marsı benim söyledi falan uyuttu iki aksamdır
Hemen kucaktan indirmemek lazım uyudugunda en az onbes dk

Hay Allah yaaa nasil bi dusuncesizlik neyse yarin denersin artik

canim kauçuk doğal ya kaynatilmiyor

Valla cok uzun tutmadan ikinciyi yapmamız lazım bizim yaşlar kemale erdi malum :)

Valla yapmak da kişiden kişiye değişiyor.Ilk cocugumda eşim 30 yaşındaydı.sadece bisiklet hareketi ile gaz çıkarma isini yapardı.2.de 32 idi resmen iki çocuk sorumluluğundan kaçtı sürekli pc başında idi.Sunu yap desemde duymazlıktan geldi.simdi 3.de 39 yaşında ve adama çocuk bakma hevesi gelmiş. Emzirfigim gibi al babası diyip veriyorum kucağına.Gazini çıkarıyor,kucağında uyutuyor,ağlayınca benden önce o gidiyor.gorunce şaşırıyorum

Süpermiş ya. 15 dakika dayanmıyo kolum anacım benim

Bizim kızda da ara sıra gaz oluyor. Medifemada necati beye gidiyoruz. Evimize yakın diye oraya gidiyoruz, doktor kötü diyemem ama çok iyi de diyemem. Bir de izmirde sanırım ege şehir hastanesiydi orda erdem bey varmış çok ihtiyaç halinde ona da gitmeyi düşünüyorum.

yesilus sen ne hapı kullanıyorsun artık benim takviyeler bitti yenilerini alıcam ama aynılarınımı alsam kararsızım

Canım ben gyno ferro sanol Demir hapı ve orteocare kullanıyorum , hamilelikte kullandıklarıma devam. Bitince doktorumun verdiği ilacı kullanıcam içinde herşey var dedi

eş konusunda Allah razı olsun ben bu kadar beklemiyordum. işten gelse de şu işimi yapsam diye bakıyorum. gece pek uyanmıyor bende uyandırmaya gerek görmüyorum ama ise giderken yarım saat öncesinde falan uyanırsa o bakıyor bi yandan üstünü giyiniyo cocugu da uyutup babynestle yanıma koyuyo giderken de beni dürtüp çocuğu koydum diyo ah ah önceden kahvaltı falan hazırlardım adamcağıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…