- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.026
- 348
Onu görümcem yapıyoray allahım bu kvler beni öldürecek. benim kv emerken çocuğu öpüyo göğsüme yapıs istersen
Yaaa bizimki de hep öyle, merdivenlerde bangır bangır konuşuyor, eve girer girmez bağıra bağıra konuşuyor. Bir de sese alışsın demiyor mu her defasında. Bu yaptıkları zorbalık resmen. Kadının sesini duyunca irkiliyorum bu kadar düşüncesizlik olmaz.Ah ahh
Annemler geldi bugun gene cıt cıkarmadılarda kaynanam geldi haldur huldur konusuyor
Neyse gittim odaya imalı imalı uyumaz tabi tüm sesleri dinliyor falan dedim ama kime
Annemler gittiler kv kaldı biraz daha öyküşüm aglamaya baslayınca gittim odaya yine konusuyor bagıra bagıra giderkende odaya geldi hadi gidiyorum diyor kızım dalmıstı hop diye zıpladı sıcradı sardık basa
Hee alıssın tabi iyi fikirmiş zaten biz bilmiyorduk tv acıp cocuk uyutmayı sanki uyuyacakmıs gibiYaaa bizimki de hep öyle, merdivenlerde bangır bangır konuşuyor, eve girer girmez bağıra bağıra konuşuyor. Bir de sese alışsın demiyor mu her defasında. Bu yaptıkları zorbalık resmen. Kadının sesini duyunca irkiliyorum bu kadar düşüncesizlik olmaz.
Bizimki sadece memede uyuyor. Dün mevlidimiz vardı görümcem folklorik danslarla uyuttuYalnız bu uyku rutinini ben yapamadım ama beceriksizliğime sinirlendigim icin eşim devreye girdi ve iki gündür kucagında cesitli folklorik danslar ve marşlar eşliginde kızımızı uyutuyor
Olsun napalım bunada şükür Allah bereket versin modundayım suanda
ohh süper. darısı bize hala uyumadıYalnız bu uyku rutinini ben yapamadım ama beceriksizliğime sinirlendigim icin eşim devreye girdi ve iki gündür kucagında cesitli folklorik danslar ve marşlar eşliginde kızımızı uyutuyor
Olsun napalım bunada şükür Allah bereket versin modundayım suanda
sonra da bu gelinler neden kaplanOnu görümcem yapıyor
Ama uyansın diyor birde gelde tırmalama
Benim lohusalıktan bunaldılımda evdeki sıcaktan odaya kapanmamdan yeğeni bize geldiği için zorlandığım dönemde mesela tamam ama ne yapabilirim dediği oldu , o N yapabileceği bişey yoktu gerçekten bilmen için anlatıyorum ne yapayım kime anlatayım diyorumYa hic bişey yapamasa diyede bişey yok aslında gün icinde arayıp nasılsınız demesi eve geldigi gibi kızına sarılması beni öpmesi ne bileyim yanımdayken altını değiştirmesi gazını çıkartması hatta dün aksam aglıyor diye onuncu yıl marsı esliginde horon tepmek suretiyle kızımızı susturması da cok bişey
Ama ben hep emzirip al babası dedim dur gazını cıkarayımda altını temizleyeyimde öyle vereyim demedim altına yaptı diye uzattım
Altını ben değiştiriyorsam bezi eşime getirttirdim
Agladıgında gezdir biraz diye kucagına verdim vs vs
Babalar coxukları oldugunu üc bes yasındayken anlayacak diye bişey yok bizimde onlara sorumluluk vermemiz lazım
Benimkide öyle memede uyuyordu ama eşim aglattı zırlattı bi öyle tuttu bi böyle tuttu horonla izmir marsı senin onuncu yıl marsı benim söyledi falan uyuttu iki aksamdırBizimki sadece memede uyuyor. Dün mevlidimiz vardı görümcem folklorik danslarla uyuttuAma beş dakika sürmeden çat diye birileri girdi odaya uyandırdı oğluşumu. Bütün gün dalamadı uykuya çok sinirlendi.
Zaten saati gece cekmiştin uyur birazdanohh süper. darısı bize hala uyumadı
sonra da bu gelinler neden kaplan
Hay Allah yaaa nasil bi dusuncesizlikAh ahh
Annemler geldi bugun gene cıt cıkarmadılarda kaynanam geldi haldur huldur konusuyor
Neyse gittim odaya imalı imalı uyumaz tabi tüm sesleri dinliyor falan dedim ama kime
Annemler gittiler kv kaldı biraz daha öyküşüm aglamaya baslayınca gittim odaya yine konusuyor bagıra bagıra giderkende odaya geldi hadi gidiyorum diyor kızım dalmıstı hop diye zıpladı sıcradı sardık basa
canim kauçuk doğal ya kaynatilmiyorKaucuk kokuyor plastik gibi böyle
Fino köpek gibiyimdir bende hemen aldım kokuyu
Kaynattım cıkmadı bide sterilizasyon a atayım ama magicin dedigide mantıklı
Gerci süt kokuyor diye ceker ceker süt gelmezse iyice sinir olabilir
Valla cok uzun tutmadan ikinciyi yapmamız lazım bizim yaşlar kemale erdi malum :)Benim lohusalıktan bunaldılımda evdeki sıcaktan odaya kapanmamdan yeğeni bize geldiği için zorlandığım dönemde mesela tamam ama ne yapabilirim dediği oldu , o N yapabileceği bişey yoktu gerçekten bilmen için anlatıyorum ne yapayım kime anlatayım diyorum
Bebek bakımı ve ilgisi konusuna sıkıntı yaşamadım şükürler olsun beklediğimden iyi performansçünkü ben ilk haftalar ne alt değiştirdim ne kıyafet giydirdim çok tedirgindim ağrım fln da vardı eşim baya ilgilendi , hastaneye kontrole gittiğimizde hemşire evet üstünü çıkarın dedi baktım eşim kaptı çocuğu gel babacım diye tatlı tatlı çıkardı üstünü verdi hemşireye bende izledim evde eşim olduğu zaman altını genellikle o değiştiriyor. Kıyafet değiştirmeyi de benden iyi yapıyor , ben galiba hemen yapayım diye acele ediyorum eşim daha nazik yapıyor yani bu kadar yapmasaydı da teşvik ederdim ama dediğin gibi ilgi göstermesi ihtiyaç sorması bileyler yapabilmek için etrafımda dolaşması bile yeterdi , ama daha fazlasını yaptı inşallah devam eder etmezse 2.çocuk yok
Sinirlerimi aldırcam bu gidişleHee alıssın tabi iyi fikirmiş zaten biz bilmiyorduk tv acıp cocuk uyutmayı sanki uyuyacakmıs gibi
Zar zor uyuyanıda haldır huldur düşüncesizlikleriyle uyandırıyorlar resmen
Hahah ama kaynattım hatta strelizatore attımcanim kauçuk doğal ya kaynatilmiyor
Valla yapmak da kişiden kişiye değişiyor.Ilk cocugumda eşim 30 yaşındaydı.sadece bisiklet hareketi ile gaz çıkarma isini yapardı.2.de 32 idi resmen iki çocuk sorumluluğundan kaçtı sürekli pc başında idi.Sunu yap desemde duymazlıktan geldi.simdi 3.de 39 yaşında ve adama çocuk bakma hevesi gelmiş. Emzirfigim gibi al babası diyip veriyorum kucağına.Gazini çıkarıyor,kucağında uyutuyor,ağlayınca benden önce o gidiyor.gorunce şaşırıyorumYa hic bişey yapamasa diyede bişey yok aslında gün icinde arayıp nasılsınız demesi eve geldigi gibi kızına sarılması beni öpmesi ne bileyim yanımdayken altını değiştirmesi gazını çıkartması hatta dün aksam aglıyor diye onuncu yıl marsı esliginde horon tepmek suretiyle kızımızı susturması da cok bişey
Ama ben hep emzirip al babası dedim dur gazını cıkarayımda altını temizleyeyimde öyle vereyim demedim altına yaptı diye uzattım
Altını ben değiştiriyorsam bezi eşime getirttirdim
Agladıgında gezdir biraz diye kucagına verdim vs vs
Babalar coxukları oldugunu üc bes yasındayken anlayacak diye bişey yok bizimde onlara sorumluluk vermemiz lazım
Süpermiş ya. 15 dakika dayanmıyo kolum anacım benimBenimkide öyle memede uyuyordu ama eşim aglattı zırlattı bi öyle tuttu bi böyle tuttu horonla izmir marsı senin onuncu yıl marsı benim söyledi falan uyuttu iki aksamdır
Hemen kucaktan indirmemek lazım uyudugunda en az onbes dk
Bizim kızda da ara sıra gaz oluyor. Medifemada necati beye gidiyoruz. Evimize yakın diye oraya gidiyoruz, doktor kötü diyemem ama çok iyi de diyemem. Bir de izmirde sanırım ege şehir hastanesiydi orda erdem bey varmış çok ihtiyaç halinde ona da gitmeyi düşünüyorum.Biz de ilk zamanlar mama verdik ek olarak sarılıktan dolayı o zamanda günde 6-7 kere yaptığı oluyordu. Çocuk doktoru bana da günde bir kere de yapabilir 7-8 kere de ikisi de normal dedi. Söylediğinizi bende okudum yenidoğan zaman geçtikçe anne sütünü vücut için yararlı kullanmaya başlar ve o yüzden geç yaparmış. Yapmadığında ıkınıyor kızarıyor ağlıyor benim bebeğim gazı var her daim. Bu arada şu an hangi doktora gidiyorsunuz ve memnun musunuz.?
altına yaptı çocuğun derdi varmış. emdikten sonra yapmasını hic sevmiyorum. altını alırken ayakları kaldırdığım icin kusuyor mutlaka. yine kustu yazık sütlerimeZaten saati gece cekmiştin uyur birazdan
Hem benimki biraz anı kurtarmaca oluyor :)
yesilus sen ne hapı kullanıyorsun artık benim takviyeler bitti yenilerini alıcam ama aynılarınımı alsam kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?