Günde on kere en az ben öpüyorumdur
Öpemeyeceksem ne diye dogurdum
Bende öpüyorum valla şapur şupur ama etrafındakiler neyseki canımı sıkacak kadar boğmuyor çocuğumu bugün babaanneye gittik halası mesela ayağından öptü , pışpışladı o kadar öpsede sorun etmezdim eve gidince silerim ne olacak

ShinSeGi biz de girisimde bulunamadık lekelenmem devam ediyordu. bugün yıkanıcam cok yabancıyız iliskiye aylar sonra napıcaz acabsa
Balayına gidilse yeri var yani sanki ilkmiş gibi oluyor. Bu arada sen milk tea kullanıyordun dimi? Bardağa atınca dibte çok tortu oluyor o tortuları da içmek lazım mı ki?

Balayına gidilse yeri var yani sanki ilkmiş gibi oluyor. Bu arada sen milk tea kullanıyordun dimi? Bardağa atınca dibte çok tortu oluyor o tortuları da içmek lazım mı ki?
evet içmek lazım asıl içeriği orda kalıyor. o yüzden ben her yudumda karıstırarak iciyorum. faydasını gördün mü?

Bende yüksek yüksek tepelere şarkısını söylüyorum evet hemen indirince tam dalmamış oldukları için hemen uyanıyorlar

6 ay mı o jeli ben de bi araştırayım

İnşallah canım gazsız olur da pek olmuycağını sanmıyorum sonuçta sadece süt içiyorlar gaz illaki olacak laktoz gaz yapıyor sonuçta. Ama dediğin gibi ilaç veriyorlar neyin ne olduğunu biliyo muyuz hayır içinde kimbilir neler var en iyisi kocakarı yöntemleri

Valla cok uzun tutmadan ikinciyi yapmamız lazım bizim yaşlar kemale erdi malum :)
Evet ya ben ocakta 34 yaşında olacağım
Sen kaç yaşındaydın ?
Ben kızım 2 yaşına basınca düşünüyorum inşallah aralarında 3yaş olsun çünkü eşimin yeğeni 2 yaşında sayılır ikisi bir arada çok zor gördüm yani eşime de dedim 2 yaşındayken düşünelim diye , arayı açmak istemiyoruz bizde
Ama 3 sene sonrada 36yaşımın sonunda olacağım

gör gör ne kvler var seninki masallah yada emdikten sonra kucağına alıyor çocuk gaz çıkarıyo. aa bak gördün mü gazı varmış diyo. yeni emdi zaten var gazı biliyorum
Ay evet yaa gerçekten zor
Benimki saolsun bizde gergin yıkandı , bebek bakıyoruz temiz olmamız lazım dedi , saçı bile bebeğe gelmesin diye tıpatıp basen tülbentle bağladı , ellerini sık sık yıkadı ve bana söyledi kayınpeder gelince elini yıka diye kavga etti , yinede kucağına vermedi otobüslerle geldi pistir dedi yok anne ne olacak flaş diyorum ama fazla duyarlı çıktı helal olsun

oh ne güzel. biz 2 haftalıkken kvnin piknikten direkt gelip (is ve ter kokan üstüyle) uyuyan çocuğu uyandırıp 5 dk sevip gitmesini unutamıyorum

Kızlar hepinizin bebişi bizden büyük. O yüzden size birşey danışmak istiyorum. Bebeğimin göbek bağı düseli 20 gün oldu. Ara ara sızıntı şeklinde kanlaniyor. Bir ara akıntı sarıya döndü. Fakat tekrar taze kan şeklini aldı. Kokusuz akıntı. Cok ince sızıntı şeklinde. Kuruyor dökülüyor tekrar kanli akinti. Doğduğunda K vitamini vurmuşlar güya. Neden hala böyle anlamadım. 3 gün önce doktora gittik. Tekrar iğne vurucaz dedi. Ama ondan önce antibiyotik krem verdi. Geçmese vururuz dedi. Krem kullandığım halde Durum hala aynı. Var mı başına gelen. Beklemeli miyim. Sizce

muskat çok tehlikeli degilmi
normal kullanimda bile limit i iyi belirlemek gerek diye biliyorum
Bilemiyorum benim çevremde herkes bebeğine kullanıyor hiç zararını duymadım ama çok çok küçük bir miktar zaten toz kadar içiriyorlar mesuliyet almak istemem ben bildiğimi söyledim kullanmak isteyen araştırıp öyle kullansın ne olur ne olmaz

Bizim zibinina bulaşıyordu kan ama kuru idi.taze olması durumunu bilemedim.Bir de bizim göbeğin üst kısmi kurumamıştı oraya sprey verdi sprey kullanımından 2 gün sonra göbek kuruyup düştü,düştükten sonra ara ara dediğim gibi kuru leke bulaşıyordu zibina. 9.gün düştü 24 gunluguz
Kremi düzenli surgeçmez ise ihmal etme tekrar git dr derim

Muskat uyku yapıyor diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…