6 ay mı o jeli ben de bi araştırayım
İnşaallah senin o kadar sürmez canım. Benimkinin sürme nedeni oğlanın ha uyandı uyanacak diye stresin de eklenmesi, hormonlardan kaynaklı isteksizlik, üstüne canım da acıyınca İkimiz de kaçtık haliyle süreç uzadı.

Bizimki ilk hastanede nuk kaucuk emzigi aldi. Simdi evde avent ultra soft verdim ona gecti.Ilk kaucukla baslayip digerlerine gecis yapabilirsin sende

Hee alıssın tabi iyi fikirmiş zaten biz bilmiyorduk tv acıp cocuk uyutmayı sanki uyuyacakmıs gibi
Zar zor uyuyanıda haldır huldur düşüncesizlikleriyle uyandırıyorlar resmen
Benimki alisti sese. Gunduz yataginda uyumuyor. Anakucaginda tv sesi ile uyuyor. Sessiz ortamda zor uyuyor. Ancak kucagimdaysa sesdiz yerde uyur.
Gunduz o uyuyunca yatagina goturuyorum ya da yataginda uyumadi icin ben de yatak odasinda yatiyorum. Yaninda birinin oldugunu hissediyor. Besik ve yatak birlesik degil arada mesafe var.

Birkac tane daja cocuk doktoruna gidin bence. Biximki israrla akinti koku olursa mutlaka geyirin demisti. Gobek icin alkollu sokusyon onerdi onunla sildik ama kanama akinti yoktu benimkinde.

Valla bizimki kendini savunmayı öğreniyor bu sayede eliyle ittiriyor artık yapısmıssak
Benimki de daha cok yapisiyor ben ona yapisinca. Esim oglun cok anaci olacak,kizimin babaci olmasindan daha cok hem de diyor. Dedim sen merak etme ben onu da babaci yaparim. Aman biri yeter o da anaci olsun diyor. Kiz esime yapisik. Adama asik resmen.

Yok canım benim annem rahatsızdı ameliyat oldu çok şükür iyi biraz daha eşi rahatsız olan berroshh arkadaşımızdı bayadır yazmıyor inşallah iyidir eşi
Canim benim sagolasin bacagindan bi ameliyat daha oldu esim cigerine pihti atti fln ama eskiye nazaran daha iyi cok sukur ayri evlerdeyiz ben tek basima 4 cocuk baktigim icin vaktim olmuyor birde bebis gece uykusu cok az o yuzden daha duzenim yok yalniz buyutmek cok zormus onu anladim 1 aydir tek bakiyorum cocuklarima esim gelsin diye dua ediyorum

Yılın annesi olacak bayansınız. Helal olsun. Allah yardımcınız olsun...

Allah yardimcin olsun insallah tez vakittr yanyana gelirsiniz

Gece 2de uyandi birde 5.30da ..gozu donmus cocugun acliktan dolapta sutte vardi ama cok acil diye mama yapayim dedim mamayi icti hala mememe saldiriyor bizimkide biberonu ögün saymiyor asla Allahim bir memeye saldirmasi var sanki kaciriyoruz sanki 100 cc mamayi az önce o yemedi

100 cc mama mı hey maşallah. Kaç kilo oldu senin kız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…