Evet. 3 saatte bir ideal. En erken 2 bucuk saatte verecegim eskisi gibi. Yoksa kusuyor.
Belki komik gelecek bir soru var aklımda
Saati nasıl hesaplıyoruz ?
Diyelim 14.30 emmeyebaşladı 15.00 bitti
Hangisinden hesap yapıyoruz 3 saat demek için
17.30 mu 18.00 mi

Merhabalar, benim bebeğim de 35 günlük ve maalesef gaz sancıları var... mesela bugünden örnek vereyim, akşam 7de ağlamaya başladı gece 2ye kadar sürdü ve sürekli ağladı hiç uyumadı, bu süreçte kendisi sürekli emmek istiyo ama sütüm çok artmadığı için bir buçuk saat arayla emzirdim. Bu kadar süre uyumayınca 2de emzirirken uyudu ve sabah 6buçuğa kadar uyanmadı. Ben de hiç sesi çıkmayınca 2 ile 6 buçuk arası hiç emzirmedim acaba doğru mu yapıyorum. Her gün de böyle oluyo.

Acıkınca uyanıyorlar zaten e az cok büyümüşte bırak girsin artık
Ben ilk hafta kaldırdım sadece geri kalanda yeri geldi bes dk uyudu yeri geldi beş saat uyudu hiç ellemedim

2 6.30 doğru. Benim de 35 günlük. Kilo alımı normalse 6 saate kadar uyuyabilir dedi dr

Seninki seni emzik olarak kullanıyor olabilir benimki gibi
Ne yapıp edip agızlarına uygun emziği bulup vermemiz lazım
Yok emip emmedigini anliyorum..baya ggsumu acitircasina cekiyo demek istemiyorum ama sut yoktu baslarda cocuk bosa cekiyodu iyi ki birakmadi biberonda verdim..anca ancaaa süt doluyo..aksama dogru azaliyo yine bazi günler.zaten basta fazla kilo kaybi oldu yeni yeni toparliyoruz ama cok sukur diyorum emmeyi birakmadi emzik benim isimi kolaylastirmiyo zorlastiriyo dun gece daha iyi anladim onu meme saniyo süt gelmeyince basliyo debelenmeye atmaya aglamaya..cocugu daha sinirlendirdigimle kaliyorum..napayim benimki de bu cins oldu emmeyiversin

Canim gecmis olsun ve sana kolay gelsin. Biz biri ile basedemiyoruz. Masallah sana.

Belki komik gelecek bir soru var aklımda
Saati nasıl hesaplıyoruz ?
Diyelim 14.30 emmeyebaşladı 15.00 bitti
Hangisinden hesap yapıyoruz 3 saat demek için
17.30 mu 18.00 mi
Ben emmeye basladigi saatten hesapliyorum. 17.30 oluyor. Bazen 2.bucuk saat bazen de uyuyorsa veya disaridaysak 4 saati de buluyor ama cok nadir. 20 dakijaile 30 dakika arasi emiyor. Sık emzirince surekki kustu.

Kızlar oda sıcaklığı ölçümü için hangi termometreyi kullanıyorsunuz tavsiye var mı
Canim bizi. Evde kombinin duvara sabit termostat var. Onu 21 dereceye ayarladik sabit isida duruyor. Ayriyeten termomrtre kullanmiyorum. Sabahlari serin oluyor kombi yaniyor.

Canim bizi. Evde kombinin duvara sabit termostat var. Onu 21 dereceye ayarladik sabit isida duruyor. Ayriyeten termomrtre kullanmiyorum. Sabahlari serin oluyor kombi yaniyor.
bebeği nasıl giydiriyorsun? bizde de termostat var 22-23 derece ayarlıyorum gece 20-21 yapıyorum

Bence Goz doktoruna goturun Damla verebilir Goz yaşı kanalında tikaniklik varsa masaj gösterir açılsın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…